URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 August 2011, 14:11

Fostul director al OTL Cornel Lupău a încetat din viaţă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul director al OTL Cornel Lupău a decedat duminică, la vârsta de 58 de ani, după ce ce tratamentul anticancer la care fusese supus într-o clinică din străinătate a eşuat. El va fi înmormântat marţi, de la ora 14, la Cimitirul Municipal.

Cornel Lupău a condus societatea de transport local timp de 12 ani, fiind schimbat din funcţie în decembrie 2008, ca urmare a unui audit care a scos la iveală mai multe afaceri dubioase.

Apropiat al administraţiei PDL, Lupău a girat afacerea Siemens, cea mai mare din istoria oraşului, prin care municipalitatea a cumpărat 10 tramvaie la fabulosul preţ de 29,70 milioane euro plus TVA. Contractul a fost gândit atât de bine în folosul firmei furnizoare încât orice încercare făcută ulterior de actuala administraţie pentru a renunţa la o parte din achiziţie, astfel ca oraşul să nu fie îndatorat peste măsură, a fost sortită eşecului.

Tranzacţia a fost perfectată de Alexandru Hotnog, un consultant favorit al fostului primar Petru Filip, care a făcut mai multe afaceri cu Primăria şi cu Zona Metropolitană. Numai din consultanţa pentru OTL, Hotnog a încasat peste 47.000 euro.

Pe vremea lui Lupău, regia a fost transformată într-o adevărată puşculiţă la dispoziţia PDL. Auditul a scos la iveală că în 2006, când Primăria a atribuit firmei Labra Soft deţinută de Ovidiu Moldovan (şi el membru PDL) lucrările de înlocuire a liniilor de tramvai din strada Primăriei şi din Centrul Civic, OTL a plătit firmei cantităţi de materiale peste cele folosite în mod real.

În martie 2008, OTL a atribuit un contract de 228.000 lei şi firmei Casa Ta aparţinând unui alt membru PDL, Adrian Şerb, care la acea dată era şi consilierul local, şi membru în Consiliul de Administraţie al regiei. Pentru suma amintită, firmei lui Şerb i-au fost atribuite lucrările de reamenajare a peroanelor din staţiilor de tramvai, prea înalte pentru a permite circulaţia noilor garnituri Siemens. Lucrările au fost făcute în grabă şi fără autorizaţii de construcţie, pentru ca PDL să arate orădenilor noile tramvaie în campania electorală.

Tot în beneficiul PDL, Lupău a atribuit firmei de publicitate Communication Media, patronată de Diana Goga (o altă apropiate a fostului primar Petru Filip), un contract de peste 980.000 euro, pentru a amenaja adăposturi pentru călători în 85 de staţii de tramvai şi autobuz.

Printre afacerile dubioase din timpul mandatului lui Lupău s-au mai numărat achiziţionarea unui număr de trei automate de bilete cu 130.000 euro şi a 500 de compostoare electronice care pătau, rupeau sau "înghiţeau" biletele, în loc să le composteze.

Inspirat de afacerile cu partidul, Lupău a pus la cale şi două afaceri de familie prin care fiul său Adrian, angajat al OTL, a montat prin firma proprie monitoare de reclame în mijloacele de transport, iar unei nepoate i-a închiriat pe bani mărunţi spaţii de publicitate pe tramvaie şi autobuze, pentru a le subînchiria mai departe, pe bani mai mulţi, firmelor de profil.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
39 Comentarii
@jigoro Kano
tu ai invata sa vorbesti pe aceeasi ulita cu ungurul-bolojan ??? vad ca vorbiti aceeasi limba : limba imputitilor, jigodiilor, scursorilor, tradatorilor, tampitilor, prostilor, criminalilor,........... !! Mie nu mi se scurg balele dupa postul de primar, dar tie ti se scurg balele dupa curu lui ungurul-bolojan !!! lingere placuta si spornica !! jigono vine de la **** ?????
Postat 10 Septembrie 2011, 08:50 de scortosul
scortosul balosul
BAI SCORTOSULE ITI CURG BALELE DUPA UN POST DE PRIMAR? CE AI CU BOLOJAN PORCULE,CE NU-TI CONVINE ?CA ESTE CEL MAI BUN PRIMAR?UNDE TRAIESTI BALOSULE,CE A FACUT BOLOJAN PENTRU ORADEA NU VA MAIU FACE NIMENI NICI IN 20 DE ANI TIMPITULE,MAI TERMINA CU PROSTIILE CA ESTI PENIBIL
Postat 09 Septembrie 2011, 10:01 de jigoro Kano
@dante -UNGURULUI-BOLOJAN
pai toata lumea colaboreaza cu ungurii ca traim in acelasi oras !! DAR ! DAR ! DE LA COLABORARE SI PANA LA A DA PE MANA udmr-ULUI ORADEA ESTE UN PAS , PASUL DE LA COLABORARE LA TRADAREA NEAMULUI ROMANESC !!!! TOATA ADMINISTRATIA ORASULUI ( ACOLO UNDE SE INVART CEVA BANI ) ESTE CONDUSA DIRECT NUMAI DE udmr !!!!! UN COMPLOTIST ORDINAR CARE PENTRU FUNCTIA ASTA DE PRIMAS O VINDE SI PE MASA udmr-ULUI !!! VREI MAI CONCRET?, FA SAPATURI
Postat 06 Septembrie 2011, 13:24 de SCORTOSUL
Aiureli
Auditul nu a fost finalizat, urmare presiunilor facute de Bolojan asupra lui Lupau si a lui Puscas, cel care era seful biroului de audit al primariei. Despre ce vorbesti Simai, ca in locul acelui audit, cel initial si adevarat, a aparut un alt inscris, semnat de persoane care nu au avut calitatea de auditori, pentru ca erau niste contabili angajati de primar sa scrie si ei ceva de rau, ca sa se scape de Lupau pe un motiv asa zis juridic. In urma a ceea ce s-a intimplat, Puscas in loc sa se lase dat afara de Bolojan, a preferat sa-si dea demisia, ca era profesionist.
Postat 03 Septembrie 2011, 15:53 de Aud
Sincere ....
La fel, aceeasi sanatate si tie Simai Dan. Cu tratament adecvat pe termen lung. Ca daca e usor nu afla nimeni.
Postat 03 Septembrie 2011, 15:47 de Love
?
@scortosul: de ce folosesti mereu sintagma "ungurul-bolojan"? ca doar nu e ungur. sau te referi la colborarea cu UDMR-ul local?
Postat 02 Septembrie 2011, 18:20 de dante
sus ungurul, jos bolovan
ai lucrat acolo si spui acum dupa atatia ani ?? esti cel mai vinovat ca nu ai spus atunci, ca nu ai aratat atunci ca se fura !!! ESTI MAI VINOVAT CA CEL CE A FURAT !! auditul a fost efectuat de pretanii lui ungurul-bolojan asa ca nu-l poti arata pe acest ungur curat si uscat vinovat ca tot ce a gasit a fost apa de ploaie si a trebuit sa apeleze la metode stalinisto-leninisto-iloiesciene pentru inlaturarea lui LUPAU !!! deci nu uita esti vinovat sau te-ai trezit dintr-o betie si scrii si tu ceva ????
Postat 02 Septembrie 2011, 14:23 de scortosul
exista si adevar
Se fura ca in codru sub pastoreala decedatului. Auditul cand venea nimic nu constata pentru ca pleca cu geanta grea. Am lucrat acolo si stiu ce vorbesc. D-zeu nu doarme, doar ca uneori nu are timp.
Postat 02 Septembrie 2011, 08:21 de alexandru
@dante 2
o cacealma pe care la acel timp LUPAU a demonstart-o si de aceea s-a inscenat de catre ungurul-bolojan + udmr via sindicatelel-otl acea razmelita in care s-au promis majorari salariale de 50% de care sa ales prafu !!!!! si asa acest primar "onest", "cinstit", "curat si uscat" folosint tactica stalinisto- leninisto-ilescista a adus udmr-ul la putere , el controland acum tot ce "misca" in Oradea ( el, udmr-ul ) PRIN MINCIUNA _ TRADARE< CONSPIRATIE< VANZARE<UNELTIRE JOSNICA SI MULTA MINCIUNA ACEST UNGUR-bolojan A VENIT LA CONDUCEREA OARASULUI !!!!
Postat 01 Septembrie 2011, 15:19 de scortosul
@dante
1.- de ce sunt in stare jurnalistii nu am nevoie a-mi spune > vad acest zi de zi , clipa de clipa - oportunisti, santajisti, inchipuiti, infumurati,..... cel puti 2 atribute are fiecare 2.- nu stii numai din articolele lui simai despre afacerea cu tramvaie , dar pot sa-ti spun ca ea a apartinut 100%, 1000% lui Filip si numai lui Filip . el voia ( credea ) ca poate castiga alegerile aratand tramavaiele prin oras si de aceea lea cumparat la un pret care sa cuprinda si penalitatile fabricantului pentru neonorarea la timp a unui alt contract iar decizia aceasta i-a apartinul 1000000% lui FILIP !! TRE SA SPUN CA A FOST CEL MAI MARE PROST DACA A CREZU , A VISAT CA CINEVA IL POATE ALEGE PENTRU CA ACESTE TRAMVAIE CIRCULA PRIN ORADEA!!!! DIN PACATE A CREZUT SI AVISAT ACEASTA PROSTIE !!! ACESTA E ADEVARUL PRETULUI TRAMVAIELOR SIMENS ! MICUTUL DIRECTOR NU A AVUT , SI NICI NU A FOST INTREBAT DACA ESTE DE ACORD CU PRETUL ACHIZITIA FIIND FACUTA DE CATRE DIRECTIA TEHNICA A pmo SI NU DE CATRE otl !!! TOATA PRIMARIA ( SI UNGURUL-bolojan ) STIE ACEST LUCRU NUMAI TU NU L-AI AFLAT !!! EI ACU STII !! 3.- si inca o data - tot doserul cu care ungurul-bolojan a incercat sa-l santajeze pe LUPAU a fost
Postat 01 Septembrie 2011, 15:13 de scortosul
aha
@Mircea cel Batran: acum am priceput! am facut legatura dintre "culturistul"dan simai si articolele in favoarea unui alte culturist "de seama"al municipiului si salile lui!
Postat 01 Septembrie 2011, 08:03 de dante
Nesimtire2
Din pacate pentru el, meseria l-a tradat. Spunea, in trecut ca: “Vreau să-mi satisfac propria curiozitate - asta-i o boală care-i mănâncă pe ziarişti - şi să-i servesc pe cititori. Oamenii trebuie să ştie că <ăia fac aia> şi să aleagă în consecinţă”. Curiozitatea I s-a transformat in nesimtire. Prin articolele pe care le scria arunca cu noroi in oamenii care nu-i placeau sau nu placeau conducerii lui. Trebuia scris oricum, deoarece ratingul e suveran iar el ca ziarist se considera un zeu al dreptatii. Zicea că nu are cine ştie ce ţinte în viaţă ci numai “Să împing iar 120 de kilograme la piept”. Spunea ca: “M-am apucat de culturism la vârsta la care alţii se lasă de sport. Când îmbătrâneşti îţi revii tot mai greu după efort”. A făcut-o fiindcă, în fragedă tinereţe, raportul înălţime-greutate i-a adus porecla de Stixu. “Eram lung şi slab. Am înţeles că, dacă voi pune masă pe mine, pot îndrepta ce a greşit natura”. Din nefericire pentru el, masa musculara i-a crescut, dar proportional i-a crescut si nesimtirea. Creierul i s-a modificat in asa fel incat majoritatea articolelor pe care le scria continea o cantitate tot mai mare de nesimtire. Dan Simai, pentru prieteni Stixu, a fost un tip aproape ciudat. Cita des din Noica şi Cioran, dar asculta Rammstein, tragea de haltere şi, în secret, visa să ajungă doctor… în jurnalism, dar a ajuns doar doctor in rating jurnalistic, datorita cantitatii mari de nesimtire acumulata in muschi.
Postat 31 August 2011, 21:47 de Mircea Cel Batran
Nesimtire1
Este incredibil la ce nivel a ajuns nivelul unor indivizi care se pretind jurnalisti. La nici o zi de cand un om a plecat la cele vesnice, este terfelit printr-un articol care nu aduce nici o informatie noua decat cele pe care asa-zisii jurnalisti de la "echilibrata" publicatie Bihoreanul le-au folosit de-a lungul timpului. Este foarte usor sa murdaresti imaginea oamenilor luati in colimator, dupa criterii stabilite de niste ziaristi frustrati sau poate la comanda patronilor lor. Ii propun individului care poarta numele de Dan Simai, atunci cand Dumnezeu va decide sa-l cheme la EL urmatorul articol inspirat din articolele dedicate lui: "Fostul ziarist Dan Simai a decedat in ziua ..., la vârsta de ... de ani, după ce ce tratamentul urmat a eşuat. El va fi înmormântat ...., de la ora ..., la Cimitirul Municipal. Ziaristul Dan Simai a lucrat la saptamanulul Bihoreanul si s-a remarcat printr-un premiu luat in anul 2007 la categoria mass-media. De atunci, nu a mai luat premii ci numai prime pentru articolele pe care le-a scris in slujba intereselor liberale ale patronului sau. In acel moment considera ca meseria de ziarist este cea mai frumoasa meserie din lume si ca e şi o meserie capricioasă, dacă nu-i dai atenţie te trădează
Postat 31 August 2011, 21:26 de Mircea Cel Batran
mai,mai
@scortosul: chiar poti sa crezi ca un jurnalist s-ar preta la a-si scrie propriile comentarii? ceva de genul:"Nu sunt Elena Udrea, sunt o admiratoare de-a ei!". Se vede ca nu mi-ai urmarit toate comentariile(acuma nu in sensul ca cineva trebuie sa-mi urmareasca ideile exprimate!)pentru ca am scris comentarii si in contra lui dan simai. eu m-am legat de tramvaiele Siemens pentru ca sunt 100% convins ca ie pretul comunicat de filip si lupau este pretul cu "spaga inclusa"(cum imi place mie sa spun). daca tu ai curajul asta, aproape m-as intalni cu tine sa-ti pot spune: eu sunt "dante"!
Postat 31 August 2011, 18:03 de dante
@dante
uite icet dar sigur m-am cam lamurit si cu tine , dante . Cred ca esti Simai si atunci imi dau seama de interesul tau direct de al denigra pe Lupau din cauza relatiel tale directe cu cucoana ai de afost o perioada director economic la OTL , pupila ta de ziarist. Asa imi explic de ce continui sa editezi minciuni, neadevaruri invechite si prost ticluite de Ungurul-bolojan si difuzate sub directa ta grije , doar de dragul de a mai denigra odata, pentru ultima data un om care a fost si v-a fi mult deasup[ra ta . Pieri nelinistit !
Postat 31 August 2011, 16:23 de scortosul
Pa!
@ionica: corect zici, nu mai citi ebihoreanul! tu uita-te la B1, 10 Tv si TVR INFO
Postat 31 August 2011, 10:22 de dante
minune
e clar ca Bihoreanul sunt slugile lui don Bolojan. E clar ca prin articolele lor cauta sa sustina o mana de smenari liberali care s-au cocotat pe Oradea si o mulg precum mulgeau vacile la mamica lor acasa, prin zona Beiusului si Alesdului. Asa ca haideti fratilor sa ne bagam picioarele in ziaru slugoilor astia si sa nu-l mai citim si asa le vor scadea si lor vanzarile. Poate asa se vor trezi la realitate sa o lase mai moale cu politica. (Ia sa vad, publicati asta domnilor slugi!?)
Postat 31 August 2011, 10:14 de ionica
compliment
NU SUNT SLUJBASUL NIMANUI dar parca as zice ca tocmai mi s-a facut un compliment! se pare ca deranjez!
Postat 30 August 2011, 18:06 de dante
@dante
Stimate Dante, vad ca esti la butonul de serviciu platit de Bolo si Bihorel. Cel putin dupa nr. de postari. Succesuri, dar nu ai nimerit-o cu Filipis-muirile tale. De data asta chiar nu. O dai in bara si postezi la greu ca doar esti de serviciu, un slugas ...... de la care si epitetele si-au intors spatele. SE POATE VEDEA SI CU OCHIUL LIBER
Postat 30 August 2011, 13:22 de @dante
filipisme
@Un om: daca ne acuzi pe noi de BOLOJENISME si noi putem foarte usor sa te acuzam de FILIPISME portocalii-verzui! dar cel putin evidenta este de partea noastra!
Postat 30 August 2011, 13:06 de dante
Tramvaie noi
Ziaristi de tip sluga la stapin si daca scriu de CACAT numa ziaristi sa fie slugi ale lui Bolojan. deci sa ne aducem aminte: 1.Tramvaiele Siemens au costat la pret de catalog 1,9 mil.euro. /buc. 2.Dupa negoicieri la masa cu reprez. UDMR in comisie 1,7 mil.euro/buc. 3.Dupa interventia UDMR din Consiliul Local au cerut garantie extinsa pe 4 ani. Rezultatul 2,1 mil.euro/buc. (Daca cumpara Bihorenul o masina noua sa zicem W care are 2 ani garantie dar cere 4 ani, creste factura ca prostia si fudulia se platesc !) 4. Daca PMO SI C.L. aveau banii jos era 2,1*10=21 mil. euro 5. Daca au luat credit atunci pretul a fost 2,7*10=27 mil.euro Cine va cumpara cu banii jos tramvaie de mana romanesca de la Arad va da pretul corect pe o marfa romaneasca. Asa ca nu mai mancati RAHAT de la Bihoreanul si forumistii ascunsi sub anonimate liber conditionate de BOLOJENISME. Sunteti jenanti. Oradea are tramvaie moderne iar tranzactia a fost corecta de data aceasta !
Postat 30 August 2011, 12:50 de Un om
imperio
@angi: ai vazut cum arata tramvaiele IMPERIO facute la Arad? nu se observa nici o diferenta. E drept, astea nu se faceau in 2007/2008 dar sigur SIEMENS-urile nu costau in realitate atat! Ca ele sunt foarte OK, e o cu totul alta discutie.
Postat 30 August 2011, 11:29 de dante
@dante
daca "aduditu" era adevarat atunci nu facea ungurul-bolojan coada de ciocan toata "manevra" cu oamenii muncii de la OTL ci l-ar fi chemat si i-ar fi pus adutitu in fata si -i cerea demisia si daca nu o primea il demitea. DAR auditu a fost o facatura demontata si atunci s-a apelat la relatiile UDMR cu sindicatele din OTL si totul s-a facut ca pe vremea lui STALI si LENIN la cererea oamenilor muncii !! de aceea spun ca se sufla in trompeta lui Ungurul-bolojan !! Suflare satisfacatoare !!!! A si inca un aspect OTL-ul nu a cumparat nici un tramvai !! Ele au fost achizitionate de directia tehnica din PMO si date in folosinta doar OTL-ului !!! Asa ca toata afacerea a fost a lui Filp , lucru cunoscut si de Ungurul-bolojan si da catre cel ce scrie articolul de mai sus. Asa ca toata manevra cu "revolta spontana" nu a fost altceva decat un divertisment in cadrul " TROCULUI UNGURESC" pus la cale de nestimabilului Ungurul-bolojan, UN CARTOFOR UNGUREAN.
Postat 30 August 2011, 11:03 de scortosul
sa ne laudam cu tramvaiele Siemens!
Cand e vorba sa ne laudam ca avem cele mai moderne tramvaie din Europa, nu dam inapoi ! E adevarat, au costat 27 mil Eur (intre tari UE nu se plateste TVA), dar sunt facute la Siemens, nu la Arad! Si cele ce se vor face la Arad vor fi mai ieftine pt. ca mana de lucru romaneasca e mai ieftina, adica oameni mai prost platiti ! In plus , orice produs e mai scump la primele generatii, apoi se ieftineste ... Cred ca nimeni nu are a se plange ca nu sunt bune ! Despre Lupau, D-zeu sa-l ierte ! Pt. ca salariatii il regreta cu siguranta... Cszuzi e mult mai smecher, ramane sa vedem ce vom vorbi cand nu va mai fi el director...
Postat 30 August 2011, 10:50 de angi
are dreptate
@SCORTOSUL: as are dreptate. in plus, a mai mierlit-o un alt pesonaj pitoresc, un executor judecatoresc
Postat 30 August 2011, 09:31 de dante
@as
asa cum am mai spus "as" vorbesti prostii care le-ai invata de la UNGURUL-BOLOJAN COADA DE CIOCAN deci esti prost si nici macar nu stii !!!! Esti suflatorul in trompeta lui UNGURUL-BOLOJAN si ata poti !! Suflat placut !!!
Postat 30 August 2011, 08:51 de SCORTOSUL
a crapat un hot
datorita mafiotului avem 10 tramvaie siemens la 2.9 milioane euro bucata, cind le puteam lua la juma de pret... putrezi r ar acolo unde i si toata gasca lui, doar asa mai scapam de hotii astia, lua i ar dracu tot pe rind....
Postat 30 August 2011, 00:39 de as
TROC UNGURESC
DACA IMI ADUC BINE AMINTE "RAPORTUL" A SCOS IN EVIDENTA FAPTUL CA LUPAU NU ERA MEMBRU UDMR SI A CAZUT LA TROCUL UNGURULUI-BOLOJAN-COADA DE CIOCAN !! A FOST SINGURUL MOTIV BINE ARGUMENTAT DE CATRE UNGURUL-BOLOJAN !!! TOATE MINCIUNILE LUI CU MAJORARI DE 50% A SALARIILOR PRIN INTERMEDIUL SINDICATULUI S-AU DOVEDIT NISTE MINCIUNI ORDINARE !!! EL A FOST DAT JOS PRIN MISCARI DE TIP " COMUNIST" LA CEREREA OAMENILOR MUNCII CARE IN FINAL AU LUAT TEAPA !! INTRIGANTUL SI MINCINOSUL UNGUR-BOLOJAN STIE F.F.F.F. BINE CUM A MANIPULAT SINDICATELE !!! NU-I UITUC SI CRED CA E SI UN SUFLET MURDAR !!
Postat 29 August 2011, 22:38 de SCORTOSUL
este rusinos
Este rusinos ca in loc de un memoriam sau pur si simplu anuntul mortii v-ati apucat sa faceti rechizitoriul lui Lupau. Rusinos. Mizer!
Postat 29 August 2011, 22:29 de oradeanu\'
again and again
Bai Bihoreanule... lasa-ne. In ritmul asta, asa cum copii nostri invata la scoala ca din cauza lui Traian si a lui Decebal noi suntem azi Romania, asa si al 17-lea rand de mostenitori de-ai nostri vor invata ca din cauza lui Filip Oradea a avut o data 10 tramvaie Siemens. Deja esti ridicol ziarule. Si intre noi fie vorba.... pe vremea PD-L-ului.... mancau toti.... acum mananca o mana de oameni. Scuze... doua maini, ca si voi sunteti pe felie. Vai de voi!!!!
Postat 29 August 2011, 21:19 de ady
trazneasca l Dzo
cam asta e singura justitie care ii mai ajuta pe romani, justitia divina, in rest vai de curu nostru.... macar de ar crapa in fiecare zi cite unu dintr astia... trazneasca i Dumnezo
Postat 29 August 2011, 20:56 de a
amin, cat mai multi Doamne!
nu merita sa le platim puscaria singura dreptate o face D-zeu, nu justitia:)))
Postat 29 August 2011, 20:22 de anka
despre morti
despre morti, numai de bine! in rest, a mai mierlit-o inca o **** PD-L-ista! mai mult ca sigur, in afacerea \'TRAMVAIUL\' el doar s-o fi lins pe bot(ca motanul ajuns la oala de smantana). Grosul l-au luat altii(a se citi altul!). In mod normal, LUPAU trebuie sa dea RAPORTUL! ce-o sa declare, acolo SUS? PS CE cauta madam' Lupau in Primarie?
Postat 29 August 2011, 19:45 de TDS
onoare pina unde?
pina la urma , toti murim odata , pentru unii e important ce lasa familiei in urma sa (fara alte consecinte colaterale) iar pentru altii e mai importanta onoarea (pe zi ce trece tot mai putini) - daca cineva inca il critica , sa nu va mirati, posibili pentru multi asta a lasat in urma omul asta, adica exact pentru ceea ce-l critica - CE SEAMANA OMUL, ACEEA VA SECERA -
Postat 29 August 2011, 18:21 de nkl
ude mereu
pana in 2008 a fost pdl...de atunci e udmr ul la putere....da afara soferi romani si aduce soferi unguri....poate astia stiu sa conduca mai bine....masina nu judetul....
Postat 29 August 2011, 16:40 de ude mereu
se va afla
M-am cam saturat de afirmatii care fac trimitere la auditul lui bolojan, cine l-a recunoscut... doar bolojan... cine face parte din el ..o grasa nesimtita care e mare jurist doar de cind este bolojan primar.....toata lumea stie ce-a facut cind a venit in institutie ...sa plece toti ca nu mai am loc pt tamitii mei...Sant de acord cu Daniela si OM
Postat 29 August 2011, 16:32 de xxx
a decedat...
Dati-i'nainte mai ziaristi de 2 lei, nu -l iertati nici mort...ce comenzi mai aveti?Poate vor realiza cei ce va comanda acum ca pot urma ei.Nici Filip et comp n-au crezut ca vor fi huiti asa.Veti scrie alte balacareli.Uitati-va la oameni si criticati-i cat sunt in viata, apoi, lasati la latitudinea lui Dumnezeu, sa judece El.
Postat 29 August 2011, 14:56 de OM
condoleante
Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Ca oamenii se pare ca nu isi mai aduc aminte nimic bune despre el. A fost totusi un om deosebit.
Postat 29 August 2011, 14:53 de Daniela
sa moara toti hotii!
toate gunoaiele pe care le-ati numit in articol sunt bine mersi. singura sansa e sa crape, ca de justitie nici nu poate fi vorba in tara asta, din pacate
Postat 29 August 2011, 14:42 de mircea
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON