URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Noiembrie 2014, 13:26

Cum încearcă Tăriceanu şi PSD să mai "cumpere" primari liberali: i-a invitat pe toţi, prin SMS, la masă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Senatorul Cristian Bodea a dezvăluit joi, într-o conferinţă de presă, că PSD continuă să racoleze primari liberali, prin intermediul PLR-ului lui Călin Popescu Tăriceanu, chiar dacă Ordonanţa Traseismului a expirat luna trecută.

Masă de pomană

Bodea a declarat că în cursul serii de miercuri, cu o zi înainte de sosirea la Oradea a lui Călin Popescu Tăriceanu (care are programată o conferinţă de presă comună cu preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şi o întâlnire cu activiştii PSD şi UDMR), primarii PNL au primit un SMS prin care erau invitaţi să participe şi ei la întâlnire, iar apoi la o masă oferită "doar" pentru ei, la restaurantul Hotelului Continental, deţinut de familia prefectului Claudiu Pop, fost deputat PSD şi ex preşedinte al PSD Oradea.

"Bună seara! Dl. Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului Romaniei va invita sa participati maine de la ora 15 la Filarmonica din Oradea, alaturi de consilier la o discutie si de la ora 17 doar dvs la hotel Continental. O seara buna!" - este conţinutul SMS-ului trimis primarilor liberali.

Cu toate acestea, senatorul Cristian Bodea a declarat că are convingerea că primarii PNL şi PDL care nu au trădat în perioada când o puteau face acoperiţi de Ordonanţa Traseismului nu vor trăda nici acum, alăturându-se oastei PSD-UNPR-PC-PLR-PRM.

"Aş vrea să-i transmit domnului Tăriceanu că degeaba încearcă să-i prostească pe primari. Curvele au plecat deja din PNL, iar dumnealui ştie foarte bine, pentru că e primul care a plecat", a spus Bodea.

Mang, un "eunuc" care doar dă "cu limba"

În aceeaşi conferinţă de presă, senatorul liberal l-a ironizat pe preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, pentru declaraţiile acestuia conform cărora în Oradea şi în Bihor alegerile au fost câştigate de PSD, în ciuda faptului că aici Iohannis a obţinut 41,5%, respectiv 37% din voturi, faţă de Ponta, care a obţinut 27%, respectiv 32%.

"Domnul Mang trăieşte într-o realitate paralelă, nu în realitatea bihorenilor. Nu este decât un eunuc politic, care se laudă cu ce nu poate", a spus Bodea, făcând apoi referire şi la discrepanţa dintre declaraţiile PSD şi realitatea din teren în ce priveşte reabilitarea DN 76 Oradea-Beiuş-Deva, alocaţiile de la Guvern pentru Oradea şi Bihor, şoselele de centură Aleşd şi Beiuş-Ştei ori Autostrada Transilvania, adică "un şantier abandonat, dar în capul lui Mang pe acolo deja circulă investitorii".

"Doar gura e de Mang, preşedintele PSD Bihor e în stare doar să dea din limbă, dar şi aşa oboseşte repede", a spus Bodea despre liderul pesediştilor bihoreni.

Citiţi pe această temă şi articolul "Mang recunoaşte: Eu am invitat primarii să se întâlneacă cu Tăriceanu"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
Horror
Bai sprincenatule, ce stai ma cu labele alea deschise pe masa? Asa vrei sa ne convingi de "Lucru bine facut"?
Postat 09 Noiembrie 2014, 09:12 de SLAYER
NU
*de la PNL la PRL, mă scuzaţi.
Postat 08 Noiembrie 2014, 12:37 de Florentin
NU
Nu, nu primarii care au trecut de la PNL la ACL au trădat, dumneavoastră aţi trădat domnule Bodea lăsând baltă USL-ul si imrăţişându-vă cu PDL.
Postat 08 Noiembrie 2014, 12:36 de Florentin
Auleu...
A venit caldura..hauhauhau latra Bodea,jigodita politica n-are tratament!!!!!!
Postat 08 Noiembrie 2014, 11:58 de Nea taticu
Vrajeala nu mai tine Iohannis.
Klaus Iohannis, ne spui în această campanie electorală că vrei să faci cu România, ceea ce ai făcut cu Sibiul, iar acest gând mă sperie. Având în vedere ce se întâmplă în Sibiu, toată nebunia restituirilor ilegale, majoritatea către cultul din care faci parte și formațiunea al cărui președinte ai fost, FDGR, mi-e frică dacă vei ajunge Președintele României că vom rămâne fără țară. Cu siguranță vei găsi un moștenitor uitat pentru Casa Poporului, sigur se va găsi vreun nepot de nobil prin Covasna și Harghita, care să revendice Ținutul Secuiesc, mai mult ca sigur Ateneul Român și Palatul Elisabeta vor fi cerute de vreun cetățean german plecat din țară înainte de 1989. Doar asta e metoda pe care ai folosit-o și la Sibiu, nu? În ceea ce privește notarul care să legalizeze toate aceste hoții, această problemă e ca și rezolvată: îi vei ruga pe Traian pe Ioana să te ajute. În schimbul unui comision, desigur. Dar nu cred că asta va fi o problemă, vă veți înțelege de minune când e vorba de comisioane, așa, ca de la primar la primar.
Postat 07 Noiembrie 2014, 23:18 de Emanuel
bodea e intr-o lume paralela
Domnule basist bodea care una doua fuge la presa ca un copil caruia i-a fost furata acadeua parca in 2008 erati un sustinator al domnului Tariceanu si acum va deranjeaza prezenta dansului in oradea?? Sau va este frica ca pierdeti din voturi??
Postat 07 Noiembrie 2014, 23:11 de nicolae
Nimeni nu te mai crede Bodea
Credeti ca ajungeti departe cu aceasta atitudine? Electoratul vede cine este cu ei si cine impotriva...Acum lumea o sa va considere un traseist politic mai mare decat tariceanu, spre deosebire de dumneavoastra el condamna regimul Basescu si adeptii sai liberali
Postat 07 Noiembrie 2014, 22:34 de Andreas
bodea cel amnezic
in 2008 era susținător-ul lui tariceanu, in 2012 era in USL si cerșea voturi de la PSD si ii critica dur pe cei cu care se plimba la brat si acum ii critica pe toti mai puțin pe cei pe care ii jignea in urma cu 2 ani...oare mai interesează pe cineva ce perle mai scoate pe gura? ...
Postat 07 Noiembrie 2014, 22:30 de El
Pnl-Pdl aceeiasi mizerie
Tocmai dumneata ti-ai gasit sa vorbesti de moralitate si traseism politic? Daca maine te cheama Psd te duci in limba oportunistule
Postat 07 Noiembrie 2014, 22:29 de Viorel
Aduceti-va aminte cum a-ti ajuns in Parlament
La felul cum vorbeste acest domn, nu cred ca a trecut de multe ori pe la scoala. Si apropo de Dn 76 nu Pd-l a negociat contractele frauduloase domnu senator? Pd-l care in 2012 il scuipati acum il pupati in fese
Postat 07 Noiembrie 2014, 22:28 de Andrei
Dl Bodea cel cu memoria scurta
Dle Bodea , aveti memoria scurta si foarte selectiva. In 2008 erai cel mai mare sustinator a lui Tariceanu , din PNL Bihor. Se pate ca ti -au spalt pdl -listii creierul. Jalnic
Postat 07 Noiembrie 2014, 22:15 de Raluca
Bodea esti un nesimtit
Auzi tovarase Bodea te comporti precum un golanas de cartier, nu uita ca datorita pSD-ULUI esti unde esti, termina cu figurile de diva...nu ai facut nimic pt judetul bihor..esti o rusine
Postat 07 Noiembrie 2014, 22:10 de Sergiu
Bodea e flamand !!!
El credea ca "la masa" inseamna mancare multa !!!
Postat 07 Noiembrie 2014, 16:10 de WinDos
NU INTELEGETI DACA NU CUNOASTETI FISCALITATEA :))) UNUL CARE NU ARE OBLIGATII IN ROMANIA ARE MAI MULTE DREPTURI DECAT UNUL CARE PLATESTE TOTUL IN ROMANIA   ASTA E FMI -UL !!! PUTEREA CARE DISTRUGE POPOARE , SE DISTREAZA :)) ROMANIA SARACESTE, BULGARIA SA
NU INTELEGETI DACA NU CUNOASTETI FISCALITATEA :))) UNUL CARE NU ARE OBLIGATII IN ROMANIA ARE MAI MULTE DREPTURI DECAT UNUL CARE PLATESTE TOTUL IN ROMANIA   ASTA E FMI -UL !!! PUTEREA CARE DISTRUGE POPOARE , SE DISTREAZA :)) ROMANIA SARACESTE, BULGARIA SARACESTE SI TOTUL PENTRU CA ASA VREM noi :)) CINE SA GANDEASCA dobitoacele , DOBITOACELE SUNT SLUGI CARE PLATESC PENSIA UNDE FAC VENITURILE :)) !! NOUA NE INTRA BANII PRIN export=PRODUCTIE INTERNA , LOCURI DE MUNCA :)) !! DACA AVEM ACORD CU FMI SI UN PLAN DE RESPECTAT 100% PRESEDINTELE E VINOVAT :)))) . VOI SUNTETI SORICEII CARE VISEAZA LA CAS, DISTRACTIA FMI LUI LA PROTOCOALE :))) DE LUX .
Postat 07 Noiembrie 2014, 14:26 de NU INTELEGETI DACA NU CUNOAST
INVATAM CUM SE FURA MAI BINE :))
NE AM INVATAT SA FRAUDAM VOTURILE, NE AM INVATAT SA FURAM DREPTURILE OMULUI IN Romania TOTUL PRINTR UN MECANISM FF SIMPLU=DIASPORA !! NU MA INTERESEAZA DIASPORA , NU ESTE Romania !!! VOTUL TREBUIE BINE GANDIT , VOTUL REPREZINTA ROMANIA, NU PUTEREA INTERNATIONALA !! EI ZIC CA ADUC BANI IN ROMANIA DAR NU PLATESC TAXELE IN ROMANIA :) = EXPORTUL A FOST INLOCUIT CU MIGRATIA DE MUNCA :)) TEAPA DEMNA DE BASESCU SI FMI :)))
Postat 07 Noiembrie 2014, 14:10 de ISTORIA POLITICA
IOHANNIS NU SI A FACUT CASELE DIN MEDITATII , A FACUT SI EL BUSINESS NEFISCALIZAT,TVA NEPLATIT :))) CONCURENTA NELOIALA CUM FAC SI JUDECATORII, POLITISTII , INTRE TIMP S A SCHIMABAT LEGEA :)))) TOT LA SUSTRAGERE INTRA !! CUM SA VOTEZI ASA CEVA, ACTIONARUL
IOHANNIS NU SI A FACUT CASELE DIN MEDITATII , A FACUT SI EL BUSINESS NEFISCALIZAT,TVA NEPLATIT :))) CONCURENTA NELOIALA CUM FAC SI JUDECATORII, POLITISTII , INTRE TIMP S A SCHIMABAT LEGEA :)))) TOT LA SUSTRAGERE INTRA !! CUM SA VOTEZI ASA CEVA, ACTIONARUL PLATESTE TAXE LA STAT !!! SI LA CAZINOU DACA CASTIGI PLATESTI TAXELE !!! SI LA DONATIE PLATESTI TAXELE :)))
Postat 07 Noiembrie 2014, 13:56 de IOHANNIS NU SI A FACUT CASELE
EU FAC FEL***ATIE PRECUM FAC CEI DIN diaspora , SCUZATI MA DAR MENTALITATEA DIFERA , UNDE S VALORILE NATIONALE ?!!
NU MA INTERESEAZA DIASPORA , NU ESTE Romania !!! VOTUL TREBUIE BINE GANDIT , VOTUL REPREZINTA ROMANIA, NU PUTEREA INTERNATIONALA !!EU FAC FEL***ATIE PRECUM FAC CEI DIN diaspora , SCUZATI MA DAR MENTALITATEA DIFERA , UNDE S VALORILE NATIONALE ?!! LASATI NE CU STRAINII, AVEM DREPTUL LA O ROMANIE CURATA SI UNITA !
Postat 07 Noiembrie 2014, 13:38 de NU MA INTERESEAZA DIASPORA , N
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON