URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Septembrie 2012, 13:28

Isterie şi haos la preselecţia pentru "Românii au talent" (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Organizare "defectuoasă" sau haos premeditat în scopul întreţinerii unei atmosfere "fierbinţi", numai bune pentru departamentul de Public Relations? Întrebarea şi-au pus-o, probabil, nu puţini dintre adolescenţii din Oradea şi din judeţ veniţi sâmbătă cu sutele ca să participe, ca artişti în devenire sau doar ca simpli spectatori, la preselecţia pentru emisiunea Pro TV "Românii au talent", dar lăsaţi să stea în soare fiindcă producătorii nu le-au dat tuturora drumul în incinta Teatrului nici la un ceas după ora anunţată pentru începerea evenimentului, 12 "trecute fix", şi nici nu au amplasat vreun monitor pe care să urmărească ce se întâmpla în sală.

Puştanii aflaţi în faţa Teatrului şi-au pierdut repede răbdarea, astfel încât deja după o jumătate de oră au început să huiduie, strigătele lor putând fi auzite până şi din Piaţa Unirii, de la statuia lui Mihai Viteazu.

În pofida freamătului ce i-a cuprins pe adolescenţii nemulţumiţi, niciunul dintre organizatori nu a găsit de cuviinţă să vină în faţa lor pentru a le explica motivele pentru care trebuie să stea buluciţi în soare sau pentru a le cere să aibă răbdare. În schimb, în spatele clădirii, o parte din echipa emisiunii se relaxa cu apă şi răcoritoare, primind din când în când informaţii cu privire la numărul şi starea de spirit a "fanilor".

Nici măcar reprezentanţii presei locale nu au primit vreo lămurire şi nici nu au fost lăsaţi să intre în clădirea Teatrului, la uşă fiind postat un bodyguard cu consemnul "Pe aici nu se trece", şi cu interdicţia de a da informaţii despre cum pot fi contactaţi "responsabilii de eveniment". "Veţi primi probabil un comunicat de presă", a explicat lapidar paznicul angajat de oamenii Pro TV-ului.

Puţinii "aparţinători" veniţi să-şi susţină odraselele sau nepoatele/nepoţii priveau de peste drum, de la umbră, spectacolul isteriei colective, fie nervoşi, fie neputincioşi, prea puţini fiind amuzaţi de priveliştea neobişnuită pentru Oradea.

Vişină pe tort, "acţiunea" va fi reeditată şi în cursul serii, organizatorii anunţând o nouă rundă de preselecţii pentru ora 19.00, ceea ce poate însemna, însă, la fel de bine şi ora 20 sau 21. Totodată, o nouă preselecţie este anunţată, de la aceleaşi ore, şi pentru duminică.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
Caterinca
hai ma ca a fost caterinca cu bodyguarzii...tu aparai intrarea cu acelasi respect pt aia care te injurau toata ziua sau ce?:)
Postat 03 Septembrie 2012, 21:31 de Stalin
tipic emisiune de mitici
 Organizare jalnica, totul a fost tipic romanesc. Vedete de carton, mizerie, niciun respect pentru spectatori. Bodyguarzi cu apucaturi de mahala. Rusine organizatorilor!!!!!!!!!!!
Postat 03 Septembrie 2012, 11:50 de fecoka
Vaiii
Emisiunea lu'peste.Bucuresteni imputiti.
Postat 03 Septembrie 2012, 10:25 de c-man
munca
mda, avem talent la statul la coada, la statul cu mina intinsa sintem primii cu munca stam mai prost...
Postat 02 Septembrie 2012, 17:35 de nu talent
lol
Romanii au talent... la statul la coada! Inca din vremea lui Ceausescu, hahaha. Ce bine ca nu ma mai uit deloc la televizor....
Postat 02 Septembrie 2012, 10:25 de mine
Shit "Romanii au talent", "Dansez pt tine" s.a.
Bucurati-va, ati avut ocazia sa vedeti adevarata fatza a show-urilor TV! Pt participare organizatorii, juriul, cei de la paza etc. primesc bani, celorlalti li se gadila putzin orgoliul, cum c-ar avea talent! Ganditi-va acum cine-s fraierii! Sa te uiti de buna voie la asa facatura de emisiuni, si tot de buna voie sa stai in soare la coada cu talentu-ti cu tot... Daca chiar aveti talent nu alegeti scurtatura spre celebritate, faceti scoala (Conservator, Teatru-Cinematografie etc.) ca sa-l desavarsiti! Vreau sa vad actori si cantareti la TV, nu amatori si caraghiosi care se scalambaie.
Postat 02 Septembrie 2012, 09:25 de Traian
talente
ORGANIZARE HAOTICA CI SPRIJINUL SI ACORDUL PRIMARIEI ORADEA.
Postat 02 Septembrie 2012, 06:12 de doru
Haos
Dezamagire totala la show-ul Romanii au talent de la Oradea. Au anuntat cu surle si trambite in ziarele locale ca in aceasta saptamana caravana PRO TV este in orasul nostru.Pentru a faca parte din public (intrarea fiind gratuita in limita locurilor disponibile) puteam suna la un numar de telefon pentru a rezerva loc - care ori iti dadea ton de ocupat sau suna pana te saturai ,fie mergeai la Teatru de Stat. Au avut loc 2 auditii (sambata) de la ora 12 si de la ora 19 , dar spre surprinderea mea am ramas afara de fiecare data , pentru ca nu mai erau locuri. Organizarea a lasat de dorit.Se putea pune o taxa modica de intrare si asa poate organizarea era mult mai buna. Oricum va doresc succes pe viitor.
Postat 02 Septembrie 2012, 00:13 de Ada
BOICOT
Daca va tine ... faceti boicot, Duminica sa fie sala goala sa vada ca nu suntem fraierii lor . O zi faina
Postat 01 Septembrie 2012, 16:20 de Eu
la munca cu voi....
De s-ar ingesui asa la slujbe .....atata talent avem dar de invatat sau de muncit nimeni nu vrea....
Postat 01 Septembrie 2012, 14:24 de oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON