URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Februarie 2015, 14:41

Preşedintele FC Bihor: "Bugetul de la CJ ne ajunge pentru Centrul de Juniori şi o prăjitură"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Consiliul Judeţean a adoptat, joi, bugetul pe 2015, alocând clubului FC Bihor doar 500.000 lei din suma de 1,25 milioane lei cu care a susţinut clubul în sezonul trecut.

"Această sumă ne ajunge doar pentru Centrul de Copii şi Juniori şi ne mai rămâne de o prăjitură", a declarat Viorel Nemeş, preşedintele FC Bihor, care a arătat că sumele alocate fotbalului au scăzut treptat în ultimii ani. "Dacă, în 2013, clubul a primit câte 2 milioane de lei de la Consiliul Local şi Judeţean, în 2014, câte 1,25 milioane, acum primim doar 0,5 milioane", a spus Nemeş.

Preşedintele clubului fanion al judeţului a cerut, încă o dată, sprijinul Consiliului Local pentru FC Bihor. "Încă o dată fac apel la înţelegerea Consiliului Local şi al Primăriei pentru a veni alături de club, dacă nu Consiliul Local, măcar AIO. Am făcut o hârtie oficială pe care am trimis-o Primăriei în urmă cu o lună în acest sens, dar până acum nu am primit nici un răspuns oficial", a declarat Viorel Nemeş.

CJ Bihor a votat, joi, un buget mult mai mic pentru FC Bihor, însă, pentru a atenua îngrijorările angajaţilor, conducerea Consiliului Judeţean susţine că suma alocată prin buget este, deocamdată, doar o parte a celei care va fi acordată clubului. "Am prevăzut în bugetul pe 2015 mai puţini bani pentru FC Bihor deoarece, în momentul de faţă, nu este lămurit în ce măsură vor mai veni şi alţi parteneri la club. În funcţie de aportul acestora, vom mai completa alocaţia", a declarat pentru BIHOREANUL Horia Carţiş, directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Cornel Popa.

Citeşte şi: Mai puţini bani pentru FC Bihor de la bugetul singurului acţionar, Consiliul Judeţean

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Auleu...
Ce FEL DE .....barbati avem in Oradia noastra..astia da barbati care nu iubesc fotbalul..!Rusine celor ca ei ,rusine CL @Ilie -Primarie!R U S I N E !!!!!!!!!
Postat 16 Februarie 2015, 07:03 de grigore
LASA, NU TE MAI VICTIMIZA
ca daca nu juca ratatu' ala de dobai banii la pacanele aveati si-un ban in plus de-o masa la restaurant...
Postat 15 Februarie 2015, 15:42 de SLAYER
Citizen
1. Oare ,cat salar are acest presedinte de club..? 2. Dece nu renunta la acei bani,in favoarea clubului la care tine atat de mult..? 3. In ultimii 25 de ani,sau renuntat la atatea sporturi,sali de sport,bazine,antrenori,in acest oras,ca acest club de clasa a 5-a de fotbal...chiar nu va fii o mare pierdere.
Postat 15 Februarie 2015, 00:06 de Citizen
BANIIII &&&&&&&&&&&&...
Doar asta aveti in cap.... "SA VINA BANII" ! A "inghitit" echipa asta foarte multi bani publici exact pt aceleiasi miorlaieli. Rezultatul ? S-au imbogatit smecherii cu combinatiile lor.
Postat 14 Februarie 2015, 17:31 de Control_Room
Boiere
Poate ar trebui să faci și altceva, decât să te milogești pe la Primărie și CJ! Dacă nu se găsesc firme private care să finanțeze clubul, să fie desființat!
Postat 14 Februarie 2015, 16:50 de Universitarul_autentic
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON