URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Septembrie 2012, 09:37

Bolojan intră la apă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Ilie Bolojan intră la apă văzând cu ochii. Îngrijorat că a luat în greutate în ultimii ani, din cauza programului de muncă prelungit şi a meselor luate pe fugă sau seara târziu, edilul a luat măsuri.

Pentru că nu are timp liber să facă sport, efortul fizic limitându-se la muncile agricole desfăşurate sporadic în gospodăria părintească din Vadu Crişului, primarul a ales să slăbească printr-un control mai atent al alimentaţiei.

Edilul a renunţat de câteva luni la ciorbele şi pastele de la cantina din incinta Primăriei, se abţine de la pizza când are întâlniri în oraş şi nu se mai atinge deloc de prăjiturile sau sucurile carbogazoase cu care îşi mai îndulcea amarul muncii în Primărie.

Iată că Bolo-dieta a dat rezultate. În doar câteva luni edilul a slăbit 7 kilograme, reuşind să coboare sub pragul psihologic de 100 de kilograme, şi intenţionează să ajungă undeva la 90 de kilograme pentru a se apropia cât mai mult de raportul ideal dintre înălţime şi greutate.

Bihorel îl felicită, dar îi şi urează să strângă cureaua în continuare...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
RE: Un cetatean oradean
Sanatate pe care ti-o dorim asemenea.
Postat 27 Septembrie 2012, 10:30 de Dihoreanul
Felicitari D-le primar Bolojan
Felicitari d.le primar Bolojan pt. tot ce faceti si pt. faptul ca existati. Lasati-i pe invidiosi sa vorbeasca urat, acestia nu fac decat sa se caracterizeze pe ei insisi.Multa Sanatate si SUCCES in continuare pe toate planurile.
Postat 27 Septembrie 2012, 09:58 de Un cetatean oradean
ioi
Pacat ca Horthy a murit thiganul asta din alesd facea maratonul pina la moldova
Postat 26 Septembrie 2012, 21:50 de hahaha
Nu ma intereseaza!!!!
Nici nu am citit articolul despre taranul acela..Ce vrea ziaristul care a scris porcaria de mai sus despre un ucigas de caini???Sa picam pe spate ca mustaciosul s-a ingrasat pe banii nostri,iar acum vrea sa slabeasca???SA MEARGA SA FACA VOLUNTARIAT LA HINGHERIA PE CARE A FACUT SI SA ADUNE CACATUL DUPA CAINI..INTR-O SAPTAMANA VA SLABII CURUL LUI..
Postat 26 Septembrie 2012, 08:47 de Nu ma las...prostit
pupatzilinkur
mai...saracul imbracinat! cum o sa-i mai shada tzaranului bracinarii subsoara daca slabeste? asa ca, BOLOVANE, "pentru o viatza sanatoasa evita consumul excesiv de SHPAGA, MITA, LIMBINDOS, sare, zahar si piper!" ultimul condiment cauzeaza usturimi! si la tine si la bihorel.
Postat 25 Septembrie 2012, 20:16 de alshabab alfateh
Avertizare gratuita.
Bolojane, nu te juca cu focul!
Postat 25 Septembrie 2012, 18:59 de Apolitic.
): {
Dar totusi cine-i asta, Oana Roman, Bianca lui Bote sau Gina Pistol!? Ma doare-n cot de lupta lui cu kilogramele, daca s-a ingrasat, a facut-o pe banii mei. Ca sa slabeasca, ar trebui pus sa scoata personal bolovanii aruncati de el in albia Crisului, din cauza carora orasul arata ca dupa bombardament. De unde stiti voi cate kilograme are, l-ati cantarit sau v-a trimis el articolul pe mail, ca pe multe altele? Vedeti-va de treaba de jurnalist, nu ma intereseaza cultul personalitatii.
Postat 25 Septembrie 2012, 16:59 de AB
...
...de ar slabi pana nu il mai vedem...sa scapam de spagarul care nu a stiut sa faca un sens giratoriu functional si de restul sa nu mai vb... Da-i bataie Bolojane cu slabitul, nu manca vreo 10 zile si am si scapat.
Postat 25 Septembrie 2012, 16:21 de cineva
Unde dai şi unde crapă?
Te pomeneşti că renunţă la mâncare din spirit de solidaritate cu cei care văd dispariţia cantinei primăriei, pentru a face loc birourilor sponsorilor primarului.
Postat 25 Septembrie 2012, 11:47 de Măria Pri
Concentrat de H3O
Pentru paranoicii obsesivo-compulsivi, cum e Bolojan Ilie Gavril, înscris oficial în "registrul" acestora, o cură de slăbire se poate face doar fără mâncare, în paralel cu slăbirea restului de minte pe care o mai are. Totuşi, se mai poate cu cianură, pentru concentrarea rapidă şi temeinică a timpului rămas, dar şi pentru curmarea suferinţei orădenilor.
Postat 25 Septembrie 2012, 11:45 de Carp III
Bolojan&Ghilea afaceristi pe banul public
STIM noi de ce a iesit Bolojan Primar in Oradea, sa i sustina lui Ghilea Parcarea :))) nu suntem noi prosty PNL ului :)))
Postat 25 Septembrie 2012, 10:50 de PNL+PDL
ce care voteaza ar trebui sa raspunda si penal nu doar sa si vanda votul
l a obligat cineva sa duca mai mult decat poate !!!!! oricum nu poate da mai mult decat poate OFERI :))) lacomia pocaitului este mai grava decat a unui cersetor :))) cetatenii sunt disperati in prostie :))) cei ce l au votata sa l si ingroape, sa l conduca la cimitir.Doua mandate sunt foarte mult pentru orice om sanatos la cap, numai nebunii fac asa ceva !
Postat 25 Septembrie 2012, 10:35 de nebunii de legat
Riscul curei de slabire
Dupa cum se stie, oamenii care se infometeaza sunt nefericiti, iritati, cu curu-n sus tot timpul. Sper ca aceasta cura de slabire sa nu-i rapeasca primarului nostru zambetul cald cu care ne-a obisnuit.
Postat 25 Septembrie 2012, 10:27 de Medic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON