URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Martie 2019, 16:09

Dezvăluiri interesante despre Liviu Dragnea: Ar fi mason, cu gradul de maestru!

Dezvăluiri interesante despre Liviu Dragnea: Ar fi mason, cu gradul de maestru! sursa foto: www.adevarul.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

G4Media a publicat, duminică, dezvăluiri interesante despre preşedintele PSD, Liviu Dragnea. În 2003, acesta a intrat într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus, trecând rapid, în doar un an, de la iniţiere la gradul de maestru.

Situaţia a fost divulgată site-ului citat, culmea, chiar de surse din PSD. "Liviu Dragnea nu a răspuns la mesajele G4Media.ro pentru a-şi spune punctul de vedere. Preşedintele PSD şi-ar fi plătit cotizaţia de membru în loja masonică Nostradamus inclusiv în anii 2016 şi 2017", arată jurnaliştii.

Cum era de aşteptat, liderul PSD nu a menţionat niciodată în declaraţiile sale de interese depuse de de-a lungul timpului în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltării sau deputat, apartenenţa la o lojă masonică.

Informaţiile sunt cu atât mai interesante cu cât, anul acesta, Dragnea i-a atacat de două ori dur pe masoni, făcându-i "securişti". Prima oară, pe 2 martie, la Caraş Severin, preşedintele PSD a spus despre partidul Pro România, înfiinţat de Victor Ponta, că "noi nu ne-am ocupat de ei, dar începând de astăzi o să ne ocupăm şi de ei, în sensul că o să vorbim despre acest lucru". "Vor adevărul? O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Trebuie să începem să spunem adevărul despre toţi, despre vedetele care se urcă pe nişte liste, despre foşti prim-miniştri care sunt cu plus şi cu minus. Românii vor să ştie adevărul", a declarat liderul PSD.

Tema a reapărut în discursul de campanie electorală lui Dragnea pe 10 martie, la Călăraşi. "Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga, Niciodată, pentru că n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând", a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Vrajeli
E in idiot căreia, îi e frica sa o ia la KAKA
Postat 17 Martie 2019, 21:51 de Sandu1206
ati intinat idealurile masoneriei, pana si ale gainariei
Forma fara fond si-a atins apogeul: Dragnea mason! Parca nu era suficient ca am aflat despre insi ca Dacin sau Palladi de pe la noi ca s-au bagat la Lions, Rotary, in Masonerie doar ca sa fie si ei "cineva", niste nule cu aere de personalitati! Dupa toate astea ar trebui formatate toate organizatiile si reinfiintate cu nume noi care sa nu mai fie murdarite de parveniti de doua parale...
Postat 17 Martie 2019, 20:30 de decalog
Oauu
Ce descoperire s a făcut...Dragnea mason! Masoneria e un club de genul caca-maca, adică niste frustrați își dau grade, funcții își fac reguli pt ca in societate nu se pot afirma...e simplu. Cine are valoare nu are nevoie de prostia asta de masonerie, un fel de instituție paralelă plină de boschetari cam asta reprezintă masoneria in momentul de față în România.,un fel de cacat cu apa rece...vedeți si voi din media cine sunt complexatii asa zisi masoni:))
Postat 17 Martie 2019, 20:27 de Adrian_Preda
@poiu
Așa e, imediat după 1948 elitele,printre care mulți masoni au fost băgați în gulag...
Postat 17 Martie 2019, 18:03 de crisan
Ce a ajuns lumea asta
Cândva masoneria era pentru elite, cu un statut moral impecabil, cu selecție riguroasă. Dar acuma răsar loji masonice per cartier, toți respinșii sunt acuma maeștrii masoni. Probabil le place numele, că sigur nu au nimic legături cu lojele de renume ale lumii.
Postat 17 Martie 2019, 17:38 de poiu
Acum ..
Poate se înțelege de ce nu va face temniță,sau fiindcă știindu-se bine că nea Nicu tablou nu-i plăceau masonii a fost eliminat din ecuație
Postat 17 Martie 2019, 16:41 de crisan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON