URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 MAI 2023
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De zece ani, zona centrală a Oradei este chinuită de șantiere și nici nu se întrevede finalizarea lor. La început a fost șantierul digului de pe malul stâng, de lângă Primărie. A ieșit o lucrare bună, dar, ca orice dig, cam austeră. E drept că nu poți planta vegetație în zona de protecție, pe ditamai digul, dar poate că mai multe jardiniere ar trebui amplasate, mai ales că lumea a descoperit cu plăcere noua promenadă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Adrian Cris
Ajunsă deocamdată la prima săptămână, greva din învățământ se așterne ca o piatră tombală peste domnia președintelui Klaus Iohannis. Încă de mult, mulți dintre cei care l-au votat au ajuns să-l disprețuiască, să-l considere groparul marilor speranțe din 2014, dar abia prestația sa în actuala criză din învățământ le pune definitiv lespedea.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că greva generală a profesorilor este justificată și că salariile lor ar trebui mărite?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Codul de procedură penală din 2014 prevede o procedură larg aplicabilă în practică prin care se soluționeză dosarele penale ce au ca obiect infracțiuni minore comise, de regulă, de către persoane fără antecedente penale, situații în care cheltuiala statului cu judecarea „găinăriei” ar fi disproporționată față de efectul produs în societate.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Steatoza hepatică reprezintă o acumulare excesivă de grăsimi la nivelul ficatului (în special trigliceride) cu mărirea sa uşoară până la moderat şi cu caracter benign şi reversibil de obicei, dar uneori putând deveni gravă, cu evoluţie spre ciroză (în condiţiiile acumulării excesive şi îndelungate şi a asocierii unor factori nocivi). În mod normal, ficatul conţine 2-4% grăsimi.
16 August 2021, 10:30

Mașina ta este la noi! Cel mai mare parc auto second-hand din Bihor și Satu Mare scoate la vânzare, zilnic, peste 50 de vehicule! (FOTO)

Mașina ta este la noi! Cel mai mare parc auto second-hand din Bihor și Satu Mare scoate la vânzare, zilnic, peste 50 de vehicule! (FOTO) DRUM BUN! Cel mai mare parc auto din Bihor și Satu Mare vinde zilnic cel puțin o mașină, fiind situat pe platoul complexului Rompetrol din Șoseaua Borșului 14 A. „Clienții noștri pot alege la orice oră dintr-un stoc de circa 50 de mașini pe care îl împrospătăm permanent. Secretul succesului nostru stă în seriozitatea demonstrată clienților și în garanțiile oferite pentru autovehiculele comercializate”, spune directorul de vânzări Călin Tărău
Mașina ta este la noi! Cel mai mare parc auto second-hand din Bihor și Satu Mare scoate la vânzare, zilnic, peste 50 de vehicule! (FOTO) SIGURANŢĂ ŞI CONFORT. Starea precară a infrastructurii rutiere a influenţat preferinţele bihorenilor. "Cele mai cerute sunt modelele de tip crossover şi SUV", spune Călin Tărău. Clienţii pot obţine informaţii suplimentare pe portalul provoauto.ro, pe pagina de Facebook a firmei sau la numărul de telefon 0757.762.403
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În fiecare zi, cel mai mare parc auto second-hand din Bihor şi Satu-Mare, situat în strada Şoseaua Borşului 14 A, vinde măcar o maşină. Firma s-a specializat pe comerţul cu vehicule rulate din gamele Nissan, Renault sau Peugeot, aduse direct din Franţa.

"Avem peste 800 de maşini vândute către tot atâţi clienţi mulţumiţi. Fiecare maşină se predă cu garanţie pentru numărul de kilometri parcurşi, cu certificat de control de la reprezentanţă şi garanţie pentru motor", spune directorul de vânzări al Provoauto, Călin Tărău.

Ia viteză!

În ultimii ani, firma şi-a crescut cifra de afaceri de 5,5 ori: de la 493.000 lei în 2016, la 2,7 milioane lei în 2020, iar anul acesta vânzările sunt în continuă creştere.

"Pandemia nu ne-a afectat. Vânzările au crescut pentru că, mai atenţi cu banii lor, clienţii au început să caute maşini de calitate", spune directorul de vânzări al Provoauto, Călin Tărău (foto).

Cu o experienţă de peste 15 ani în vânzările auto, Călin şi-a făcut ucenicia în Franţa. Repatriat în 2015, şi-a lansat firma Provoauto cu trimitere la franţuzescul "professionnel véhicule d'occasion" (n.r. - vehicul profesional de ocazie) şi comercializează îndeosebi modele din mărcile Nissan, Renault şi Peugot.

"La cerere aducem şi variante premium ale mărcilor Mercedes, Audi sau VW", precizează directorul.

Garanţia calităţii...

Succesul firmei are la bază garanţiile oferite clienţilor. "Toate maşinile sunt verificate în reprezentanţă. Clientul pleacă acasă cu o maşină sigură, despre care are certitudinea că nu a avut accidente, probleme la motor sau kilometrajul modificat", zice Călin.

Fiecare maşină are o garanţie de trei luni, care la cererea clientului poate fi extinsă la şase, caz în care implică şi o revizie completă a maşinii la un dealer autorizat.

Clienţii caută în general modele sigure şi confortabile. "Cele mai cerute modele sunt de tip SUV şi crossover. În România avem şapte luni de ploi şi ninsoare, drumurile sunt încă proaste, aşa că acestea sunt mai practice", spune directorul de vânzări.

Mai mult, pentru un plus de confort, în ultima vreme, clienţii au început să ceară maşini cu cutie automată.

SIGURANŢĂ ŞI CONFORT. Starea precară a infrastructurii rutiere a influenţat preferinţele bihorenilor. "Cele mai cerute sunt modelele de tip crossover şi SUV", spune Călin Tărău. Clienţii pot obţine informaţii suplimentare pe portalul provoauto.ro, pe pagina de Facebook a firmei sau la numărul de telefon 0757.762.403

... cu posibilitatea plăţii în rate!

Preţurile maşinilor vândute de Provoauto încep de la circa 3.000 euro, în funcţie de model şi dotări, iar dealerul oferă clienţilor inclusiv varianta finanţării achiziţiei. "Pandemia a schimbat obiceiurile de consum. Clienţii, chiar dacă au bani pentru achiziţionarea maşinii, preferă să achite cam jumătate din sumă, iar diferenţa în rate pe cinci ani, ca să nu rămână fără rezerve dacă se întâmplă ceva", explică directorul.

Persoanele fizice pot opta pentru finanţări prin Cetelem Finance Auto ori TBI Finance, iar firmele prin TB Leasing, Idea Leasing ori Porsche Leasing. "Ofertele pentru achiziţia de maşini sunt mai avantajoase decât creditele pentru nevoi personale oferite de bănci", spune Călin. Pentru că, până la urmă, scopul firmei Provoauto este să îşi pună clienţii pe roate. Cât mai comod, repede şi în siguranţă...

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6276 RON
  • 1 EUR = 4.958 RON
  • 1 HUF = 0.0133 RON