URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Ianuarie 2014, 07:56

Dreptate traficată: O judecătoare de la Tribunal arată cum se cumpără şi se vinde justiţia bihoreană

Dreptate traficată: O judecătoare de la Tribunal arată cum se cumpără şi se vinde justiţia bihoreană "JUDECĂTOAREA DNA". După ce a vorbit despre traficul de influenţă din instanţele bihorene, judecătoarea Crina Muntean îşi poate atrage nu doar antipatia unor colegi, ci s-a ales şi cu un atac mediatic. Pe un site administrat de un amic al judecătorului Mircea Puşcaş, Muntean a fost numită "judecătoarea DNA" şi avertizată că, având trei copii de crescut, ar trebui să-şi ţină gura

Justiţia bihoreană a fost marcată anul trecut de un scandal imens, un magistrat de la cea mai înaltă instanţă din judeţ, Curtea de Apel Oradea, fiind trimis în judecată în trei dosare de corupţie. Potrivit DNA, judecătorul Mircea Puşcaş nu-şi tranzacţiona sentinţele ocazional, ci făcuse din justiţie o afacere de durată, în care parteneri îi erau, de ani buni, membri ai lumii interlope şi ai unor grupări de evazionişti.

Inedit e că un alt judecător, chemat să depună mărturie în legătură cu aceste chestiuni în faţa CSM, a lăsat deoparte spiritul de castă, dezvăluind detalii inclusiv despre faptul că unele din combinaţiile lui Puşcaş erau cunoscute de alţi magistraţi, ba chiar şi de şefii instanţelor. Cu ce s-a ales după asta judecătoarea Crina Muntean? A fost acuzată că acţionează "în lesa DNA", ba chiar şi ameninţată.

De trei ori penal

07 Mircea Puscas.jpgPotrivit DNA Oradea, judecătorul Mircea Puşcaş (foto), acum suspendat de la şefia secţiei penale şi din activitatea de magistrat la Curtea de Apel, este unul dintre cei mai corupţi judecători din instanţele bihorene, iar prestaţia sa de aproape zece ani încoace poate fi considerată trafic de influenţă în formă continuată.

Până în prezent, procurorii anticorupţie au finalizat trei dosare în care Puşcaş a fost trimis în judecată. În primul, aflat pe rolul Curţii de Apel Cluj, magistratul e inculpat alături de comisarul şef Florian Rob, fost şef al Poliţiei Ciumeghiu, care a cerut de la doi hoţi câte 1.000 euro şi o noapte de sex pe care fiica unuia dintre ei s-o petreacă cu judecătorul în schimbul unei sentinţe favorabile. Într-un alt dosar, de pe rolul Curţii de Apel Timişoara, pentru care era cât pe ce să fie arestat, Puşcaş e acuzat că a cerut 50.000 euro de la un afacerist din Marghita care voia să scape de închisoare, acuzat fiind de loviri şi sechestrare de persoane. În fine, în al treilea dosar, trimis tot Curţii de Apel Cluj, e inculpat pentru că a cerut o şpagă de 40.000 euro de la doi traficanţi de ţigări maramureşeni, tot în schimbul unei sentinţe favorabile.

Cu roba-n cui

Pe lângă dosarele penale, Mircea Puşcaş s-a ales anul trecut, la sesizarea aceloraşi procurori, şi cu o sancţiune disciplinară din partea CSM, pentru "manifestări care aduc atingere onoarei, probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei", precum şi pentru "încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilităţi şi interdicţii privind judecătorii şi procurorii".

Lui Puşcaş i s-a imputat relaţia cu milionarul clujean Liviu Florian, judecat pentru corupţie în dosarul şpăgilor din Vama Halmeu, cu afaceristul orădean Valentin Muntean, pe care îl judeca tot pentru corupţie, sau cu ziaristul Nicolae Pop, inculpat pentru contrabandă cu ţigări, prin intermediul căruia l-a denigrat pe fostul iubit al amantei sale. De asemenea, Puşcaş a încercat să intervină pentru un amic, Nelu Tomşe, arestat pentru un accident cu fugă de la locul faptei, şi a apelat la prieteni interlopi pentru a aplica o corecţie unui ţigan cu care avusese un diferend. Un alt episod descris se referă la modul în care judecătorul a încercat să-şi şantajeze propriul cumnat, pentru ca acesta să păstreze tăcerea despre afacerile lor, apelând la sora amantei sale, ca să-l seducă.

În cele din urmă, CSM a admis doar două acuzaţii, privind relaţiile cu indivizi care aveau dosare pe rolul secţiei penale a Curţii, la conducerea căreia se afla Puşcaş (Muntean şi Pop), celelalte fiind respinse dintr-un motiv tehnic: erau probate cu interceptări din dosarele penale ale magistratului, care nu pot fi probe în acţiunile disciplinare.

Judecător acuzator

07 Crina Muntean.jpgSolicitată în octombrie de către CSM să depună mărturie în legătură cu conduita lui Mircea Puşcaş, judecătoarea Crina Muntean (foto), care i-a fost subalternă la secţia penală a Tribunalului între 2003-2009, a întocmit un adevărat rechizitoriu fostului şef, pe care l-a descris ca fiind dezinteresat de datoriile ce-i reveneau, dar manifestând preocupări speciale pentru dosarele ai căror protagonişti îi erau "clienţi". "Era dezinteresat. Când intram cu pârâtul în şedinţă, eu vedeam dosarele, eu dădeam soluţia, eu scriam minutele, şi uneori pârâtul manifesta un interes subit pentru un anumit dosar".

Judecătoarea a povestit şi cazuri concrete. De pildă, în perioada 2005-2007 "pârâtul a intervenit în soluţionarea unei cauze" ce-l viza pe orădeanul Mircea Pocşe, acuzat de evaziune cu petrol, şi judecat de un complet format din Cristina Ţoţu şi Amalia Moraru. Potrivit Crinei Muntean, Puşcaş i-a cerut celei din urmă "să pronunţe o pedeapsă blândă", pentru asta neezitând s-o ameninţe că va face public faptul că soţul femeii, avocat, reprezenta una din firmele în care era implicat Pocşe. În cele din urmă, Moraru s-a abţinut, locul ei în complet fiind luat de Puşcaş, cu rezultatul că Pocşe a beneficiat de o pedeapsă cu suspendare.

Atmosferă neplăcută

Mai grav e că faptele lui Puşcaş erau cunoscute şi de alţi magistraţi, inclusiv de şefii instanţelor, dar degeaba, fiindcă aceştia nu erau dispuşi să facă curăţenie. "În instanţele din Oradea există o atmosferă nu tocmai normală referitoare la comportamentul magistraţilor, la tentaţii de imixtiune în activitatea lor. Nu este o atmosferă recentă, ci durează de mai mult. Prin 2006 am fost singurul magistrat care am încercat să atrag atenţia asupra acestui aspect, dar nu m-am adresat niciodată CSM-ului, întrucât din CSM-ul de atunci făcea parte domnul judecător Groza Gheorghe, preşedintele Curţii de Apel, căruia nu i-ar fi plăcut să ajungă la Bucureşti asemenea atitudini". Chiar şi despre sentinţa blândă obţinută pentru Pocşe, Muntean afirmă că "această chestiune a fost discutată în Colegiul de conducere, dar nu a fost consemnată niciunde şi nu a avut consecinţe".

Situaţia, arăta judecătoarea, s-a perpetuat şi după promovarea lui Puşcaş la Curtea de Apel: "Soluţiile pronunţate de pârât erau revoltătoare, (...) în neconcordanţă cu practica existentă, nu aveau bază legală, în plus mai existau elemente legate de relaţia cu exteriorul a magistratului, mai concret legături cu avocaţi care nu aveau o reputaţie bună, parte din aceştia fiind trimişi în judecată pentru infracţiuni legate de corupţie".

 "Au fost foarte multe denunţuri referitoare la modul în care au fost soluţionate cauzele de către Curtea de Apel, sub aspectul infracţiunii de trafic de influenţă şi cu referire la judecătorul cauzei", a mai adăugat Munteanu, concluzionând că , în prezent, cazul Puşcaş "este privit ca o miză: unii cred că va scăpa, iar alţii că lucrurile încep să se schimbe". "Sunt semnale că unii judecători apreciază că genul acesta de comportament nu mai este acceptat. Există şi semne de nervozitate din partea celor care au avut o conduită similară", descrie magistratul.

La stâlpul infamiei

Deşi declaraţiile date în faţa CSM au fost asumate sub riscul de a fi acuzată de mărturie mincinoasă, gestul Crinei Muntean nu numai că nu a fost considerat exemplar, ci dimpotrivă, magistrata a devenit ţinta unor atacuri publice. Acestea au fost găzduite la finalul anului trecut de site-ul aceluiaşi Nicolae Pop. Judecătoarea fost descrisă ca fiind "bârfitoare şi colportoare", "judecătorul DNA" şi "în lesa DNA", în timp ce la rubrica de comentarii magistrata a fost insultată şi chiar ameninţată cu mesaje precum "Ţine-o tot aşa, că ai trei copii şi nu ştii ce te aşteaptă!".

Solicitată de BIHOREANUL, judecătoarea a refuzat să comenteze atacurile la care a fost supusă ori să furnizeze noi detalii privind traficul de influenţă la care unii colegi magistraţi au cedat sub privirile indiferente ale celorlalţi. "Ce am avut de spus am spus, cu toată răspunderea, în faţa CSM. Nu este potrivit ca amănunte legate de funcţionarea justiţiei să fie comentate şi în presă", a declarat Crina Muntean. Doar că, necomentate, să nu rămână cumva şi îngropate...


"DESTABILIZATOARE"
Certată pentru profesionalism

Judecătoarea Crina Muntean nu e singurul magistrat orădean care riscă să devină nepopular pentru modul în care îşi face datoria, într-o poziţie similară fiind, tot de la finele anului trecut, şi procuroarea Mihaela Bulzan, de la Parchetul Bihor, căreia i se datorează arestarea fostului adjunct al şefului Poliţiei judeţene, comisarul şef Ioan Brîndaş.

Bulzan instrumenta iniţial un dosar de evaziune ce-i avea ca protagonişti pe orădenii Gyorgy Monica şi Toncz Ştefan, care au prejudiciat bugetul statului cu 12 milioane lei. Treptat, magistratul a descoperit că o "cârtiţă" îi compromitea ancheta, deconspirând percheziţiile şi informând evazioniştii să-şi cureţe urmele. În septembrie, procuroarea a cerut ajutorul colegilor de la DNA Oradea, care aveau să descopere că trădătorul era Brîndaş, el însuşi "investitor" în afacerile cu evazionişti, pe care îi împrumuta cu camătă.

Pentru că a ţinut secret restul anchetei şi discuta doar cu colegii de la DNA, procuroarea a fost acuzată într-o şedinţă de propriul şef, Păunel Galoş, că "destabilizează" Parchetul. Mai mult, acesta i-a şi percheziţionat fişetul, fără a-i cere scuze nici măcar când a aflat că subalterna sa acţiona discret doar pentru a preveni alte scurgeri de informaţii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
63 Comentarii
'Doctore'
'Doctore'.eu n-am scris citeva rinduri din dorinta de a intra in polemica cu nimeni.Am lauda pur si simplu atitudinea si zelul unui magistrat.Curajul de a scoate la lumina'minariile' din Justitia Romana.Nici macar nu vorbesti la subiect!Eu n-am venit sa-i fac o testare psihologica doamnei judecator.Era vorba (in propozitie) despre curajul domniei sale,nu despre comportamentul din sala de judecata.Asta pe de o parte.Pe de alta parte,eu nu stiu cine esti'doctore'.Eu nu folosesc pseudonime,ci imi folosesc numele fara lasitate de care dau dovada multi care scriu aici.Dar nu au curajul sa-si foloseasca numele,din cauza lasitatii caracteristice Poporului Roman.Caruia nu-i place sa-l critici si sa-i spui lucrurilor pe nume.Iar de nevasta nu cred ca o pot lua ca bigamia-i interzisa chiar si in Canada unde stau acum.
Postat 27 Ianuarie 2014, 23:29 de Paul Pirlea
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cosmine, dacă nu mai suporţi, de ce deschizi articolul? Uite, eu deschid să văd dacă nu au schimbat poza doamnei Crina!!!! că femeia e frumoasă, cu faţa ca spuma laptelui şi părul ca pana corbului !!!! păcat că are totuşi, volum prea mare de muncă, cum au, de altfel, toţi juzii!!!
Postat 15 Ianuarie 2014, 21:58 de ADINA
Nu mai suport
Nu mai suport mizeria aceata si de Cate ori deschid acest articol îmi vine scarba. Va rugam sa-l scoateti ca deja ne-ați intoxicat cu mizeriile din lumea justiției bihorene. Știm cu toții cine este aceasta basinista si nu ne interesează opinia ei de *. Eu vreau o justitie corecta cu oameni competenti si cu coloana vertebrala dar um aceasta ,, doamna ,, este o nevertebrata Dumnezeu cu mila si cu indurarea . Zicea bunica mea o vorba mare ,, Sa nu ai încredere numai in Dumnezeu ! Cred ca in final toti ne punem i ncrederea doar in Dumnezeu ca dupa um vad .....fereste doamne de judecată făcută de un om stramb .
Postat 15 Ianuarie 2014, 21:13 de Cosmin
Cipri
De ce cenzurati comentariile? Nu sunt indecente HANDICAPATULE. ,!!!
Postat 14 Ianuarie 2014, 16:22 de Marga
N.pop
Cel ce postezi Avocat,de unde stii ca N.Pop,va fi condamnat? Ți-a spus șefa secții penale a tribunalului Bihor,Crina muntean pe care o lingi undeva? Nu cred ca judecătorul cazu- lui se lăsa influentat de lichele ca tine si prietena ta Judecatoarea. O sa vedem cum aurtori- tatile intervin pentru a îndepărtat astfel de persoane din justitie,care recunoaște doamna , colaborează cu DNA.Tu Esti de-al DNA-ului,un nimic,ca si in vita ta personală.Ai devenit avocatul Judecatoarei?care este miza?cine te-a angajat? DNA Oradea ? Osa va vina rândul,așa ca taci,Piticule...
Postat 13 Ianuarie 2014, 23:13 de Pentru avocat
Pentru avocat
CENZURAT
Postat 13 Ianuarie 2014, 20:32 de Justitiarul
NICOLAE POP
Se apropie 21 ianuarie 2014, ziua in care poate asa zisul ziarist Nicolae Pop va fi condamnat pentru contrabanda cu tigari in dosarul 746/111/2012 de la Tribunalul Bihor. Tare deformate repere de moralitate ai Nicule!
Postat 13 Ianuarie 2014, 19:45 de Avocat
O jigodie
CENZURAT
Postat 13 Ianuarie 2014, 17:17 de Amalia
Pentru avocat
Poti sa o ceri de nevasta pe un astfel de specimen.Sa ai parte numai de astfel de comple- xati in jurul tau.daca tie ți se pare corecta,atunci cum a luat ea decizii in cauze cu doi judecători de una singura? Acele soluții sunt nelegale ele trebuiesc identificate si anulate cu consecintele legale pentru cei condamnati cu încălcarea legii de Judecatoare,si repu- Nerea lor in situația unui necondamnat definitiv.nu realizezi ce a făcut in acest caz aceasta Judecatoare? Ce cauta in justitie o astfel de persoana.asteptam sa se sesizeze cineva cu privire la aceste soluții,fiind vorba sa savirsirea unor fapte penale,abuz in serviciu,falsuri in acte oficiale,alte fapte privind infaptuirea justiției.De fapt doamna s-a autoincriminat.par- chetul de pe linga curtea de apel Oradea nu se sesizeaza cu privire la faptele penale care sunt recunoscute in fata csm- ului.Pe cei din csm,cine-i cerceteaza pentru ca nu s-au sesizat? Procurorii lui nitu? Asteptam poate se sesizeaza procurorul ponta.
Postat 12 Ianuarie 2014, 20:48 de DNA
Esti un gunoi
Îmi pare rău dar nu esti avocat. Esti un gunoi printre avocati.
Postat 12 Ianuarie 2014, 16:42 de ,,avocatul ,,DNA
felicitari
Felicitari doamnei pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume! Doar asa pot fi intelese unele solutii ciudate, despre care ajungem sa ne "minunam"! Nu luati in seama comentariile unor complexati ...!
Postat 12 Ianuarie 2014, 14:12 de avocat
De la Bihoreanul
Publicați toate comentariile,securistilor si Curistii DNA-ului.Ce nu este pentru voi,Jude- catoare,procuroare si DNA nu publicați.Chis trebuie sa dai explicații cititorilor de unde ai tu date din dosarul disciplinar al jud.Puscas?sa stii ca acestea n-au fost făcute publice. Încă o dovada in plus ca sunteti serviti cu informații nepublice de către o anume Per- soana din DNA pentru a o ajuta pe tovarasa sa Judecatoare si pe care a virat-o in *. Asteptam comentariile cenzurate curistilor ai DNA.
Postat 12 Ianuarie 2014, 00:33 de Idiotilor
Bihoreanul
Chirila si Laura Gal iar nu publicați toate comentariile.le ascundeti.ce ziar sunteti voi.De fapt trebuie sa va dea girul stapanul de la DNA,nu?sa va fie rusine! Daca va deranjează Opiniile nu mai tineti jegul de articol la vedere.O sa vina vremea sa dati explicații privind colaborarea voastre cu DNA,instituție care va fi privita Cat de curând mai rău ca fosta securitate,iar voi ați colaborat.Aveti putina decenta si nu mai cenzurati comentariile.Astept celelalte comentarii,pentru ca articolul vostru dar însoțit de declarația Judecatoarei si co- mentarii vor fi trimise si la csm in privința conduitei Judecatoarei si procuroarei de colabora- cu DNA,si DNA central cu privire la scurgerea de informații de la DNA către Judecatoare.
Postat 11 Ianuarie 2014, 19:28 de DGA si parchet s.a.
Asociatia Magistratilor Corupti
Asociatia Magistratilor Corupti filiala Bihor face urmatorul comunicat: Impreuna cu evazionistii,tilharii,hotii si violatorii cu care traim in cardasie hotaram ca de azi inainte vom pedepsi aspru orice om nevinovat(contribuabil cinstit din banii caruia traim .) care incearca sa isi gaseasca dreptatea la tribunalul bihor.Toate victimele hotiei si violentei trebuie sa plateasca cum plateste stimatul nostru veteran Judecatorul Puscas,cel care s-a jertfit pe altarul coruptiei bihorene cea fara de sfarsit.
Postat 11 Ianuarie 2014, 11:25 de AMC-filiala Bihor
Paul Parlea
Daca tot o lauzi atâta pe aceasta lepadatura,de ce nu o iei de nevasta? Am fost in sala de judecată si am asistat la comportamentul acestei magistrate in sala de judecată.sunt medic si am fost judecat de aceasta . Comportamentul acestei este grav diminuat ,bă își freaca gâtul bă fata , bă mâinile . Astfel de gesturi nu își are loc la un om normal . De unde mai pui ca avea un comportament deviat fata de o Judecatoare ei complet.aceasta o privea cu superioritate si se rastea la ea decate ori aia numai se uita la ea. Repezea pe toată lumea si parca era isterica. Chiar ar trebui sa i se facă un control medical. Probabil își pierduse lactatia ca era dupa naștere . Va doresc la cei care o laudati sa fiti judecati de aceasta ****. Am mai scris comentariul si azi dimineața dar se pare ca acest jeg de cotidian nu publica toate comentariile numai pe care i le permite prietenul meu Man de la DNA.
Postat 10 Ianuarie 2014, 21:31 de Doctor
Pentru partea
Mai parlea,cum se numesc oamenii care de 10ani n-au sesizat pe șefii lor despre astfel de fapte pe care le relatează Judecatoarea,ci abia acum in 2012 ? Când a scos adevarul la iveală,acum?Asta se numeste complicitate in penal.ce ai de zis? Într-adevăr a fost singura care a dat relații DNA-ului si a obținut informații secrete despre colegii de la DNA.**** citește declarația doamnei publicată in informatiA de Bihor sa vezi pe cine feliciti...Apre- cierea ta denota Cat Esti de jos.Inseamna ca si tu faci la fel.Spune-ti numele sa te știe si cei din jur pentru a-ți da câte o flegma.
Postat 10 Ianuarie 2014, 20:33 de Parchet
Jos co...
Se vede ca Esti un limitat,Esti din DNA.ti se pare normal sa știe alții cum faci sex in dor- mitor? sau ce vorbești cu mă-ta etc.. numai pentru ca deranjezi pe niște incapabili care pe linga ca sunt incompetenti sunt si fara caracter.Deci daca Esti destept,deranjezi !Tu nu faci parte din aceasta categorie si de aceea nu Esti ascultat.Tu ce plătești?Stii Cat costa inregistrarile DNA si care in final nu dovedesc nimic? Nu stii pentru ca tu Esti unul ca ei si de aceeași teapa cu Judecatoarea pe care DNA ul o protejează si ea le rasplateste cu au- torizari si informații despre...nu despre tine,pentru ca tu de fapt nu ai nici o responsabilitate, decât a scrie comentarii la comanda.Te știm noi cine Esti si ce faci.
Postat 10 Ianuarie 2014, 19:28 de Parchet
COMPLET
Carmen BUIBAS se numeste prietena sotiei lui Mirciulica ,doamna AVOCAT
Postat 10 Ianuarie 2014, 19:18 de EVAZIONISTU
VAI Ş-AMAR
de justiţie.......e ca o monedă de schimb, cu un curs valutar!!!! vai de cei ce împart dreptatea, daca ea asa se intampla............vai de somnul, liniştea si sanatatea lor.........subconstientul inregistreaza, oricat de viteji si lucizi ar fi dumnealor....si daca într-un lucru se comportă aşa...aşa se comportă în toate ... fiind vorba de un DOMINO ....cu piese interdependente ... de la bani, putere, suflet, amor, ura, imagine etc. si toata recuzita unor personaje "publice" cum dumnealor se cred!
Postat 10 Ianuarie 2014, 17:35 de BADEA CÎRŢAN
Pt. Carmen
Daca tu Carmen a trebuit sa vorbesti cu nevasta-sa avocat pentru dosar , atunci nevasta-sa pentru clientii ei proprii vorbea direct cu sotul , iar sotii si sotiile avocati vorbesc direct - acasa in bucatarie , in dormitor , peste tot ( ca de aia sunt casatoriti ) - cu sotii si sotiile judecatori si asa se rezolva cauzele . Iar fiindca se rezolva asa usor cauzele , avocatii ”familisti” au rezultate bune in profesie si toata lumea si toti clientii se duc la ei. Cei care nu au soti sau sotii sau parinti judecatori rabda foamea sau se umilesc in fata cuplurilor de casatoriti . Asta-i adevarata fata a justitiei , de aceea voi ceilalti urlati a nedreptate , pentru ca pe voi nu va ajuta familiile . Abonati-va la familii , cotizati si va fi bine. Ar trebui verificata lista fericitilor cupluri de casatoriti si fericitilor parinti si copii din justitia Oradeana precum si lista lor de clienti care beneficiaza de aceasta justitie privata si o sa gasiti sursa tuturor coruptiilor din justitia Oradeana. Voi care visati la o societate corecta si care sunteti prostiti de ani de zile , acum aveti ocazia sa dati cateva exemple de astfel de cupluri fericite cu clientela cu tot .
Postat 10 Ianuarie 2014, 16:09 de Pt. Carmen
Avocat CARMEN B*
Ma numesc Avocat CARMEN B* si vreau sa va spun ca era bine cand era Mirciulica Puscas pe post ,adica eu fiind prietena aproape intima cu nevasta-sa ,cum am fost si colege de scoli inainte ,astfel ii spuneam ei ce sentinte as vrea sa rezolv si ea vorbea cu barbatu-sau si era bine si pentru mine si pentru ei,adica toti o duceam bine,mai vebea cate-un banut si toata lumea era multumita pana s-a bagat DNA ul asta. Sper sa nu vina si la mine sa ma intrebe despre ce dosare e vorba ca eu nu le zic nimic,jur
Postat 10 Ianuarie 2014, 12:59 de UNU
oameni si melci
primul comentariu @s: nu știu sigur dacă e așa cum spui! problema la ora actuală este că nu mai poți fi sigur dacă soluția dată(fie decătre DNA/în prima fază, fie de către Instanță)este cea corectă! Estimarea mea este că în 95%(OK, estimare subiectivă!)din cazuri soluțiile DNA de NUP sunt date nu din greșeală ci urmare a unor presiuni/nici măcar nu e nevoie să se intervină direct, în supușenia lor procurorii știu pur și simplu ce trebuie să facă). Eu nu am fost direct afectat de vreo soluție a DNA. Indirect, da! Dacă spre exemplu directorul X din Primăria Y care gestionează un contract cu firma Z nu urmărește cu bună stiință executarea acelui contract(acest lucru fiind CLAR în favoarea firmei Z)iar consecințele au IMPACT negativ în ceea ce privește terțe persoane, revin, dacă asa ceva nu este infracțiune(neglijență în serviciu, altceva)atunci nu știu ce mai poate fi spus! Acest lucru s-a întâmplat la DNA Bihor! Ba mai mult, directorul X l-a și amenințat voalat pe cetățeanul M că din cauza plângerii lui, el și colegii au făcut drumuri la DNA! Probabil voia să sugereze că ar fi fost "denunț calomnios". Directorul X, chiar având 3 facultăți nu o are și pe a patra(drept-ul)și se afla într-o mare confuzie! Denunț calomnios era dacă cetățeanul M ar fi fost de rea credință, făcând plângerea știind că faptele relatate nu sunt adevărae sau fabricând probe. Cum cetățeanul M a redactat Plângerea pornind de la ideea că acel contract se afla în custodia directorului X și deci avea în Fișa postului urmărirea lui, cum cetățeanul M nu a fabricat probe, denunțul NU ERA UN DENUNȚ CALOMNIOS. Ce să vezi, chiar șeful(la acel moment)al directorului X, primarul B, recunoștea express în presă că Primăria, anterior venirii sale(pe când era condusă de Primarul F)nu îșii făcuse datoria. DNA însă nu a văzut NIMIC, NIMIC, NIMIC! Iar procurorii pot explica atât de ușor că fapta nu există, că lipsește un element al infracțiunii, că nu există raport de cauzalitate! Culmea, și Primarul B A REEVALUAT(pe modele binecunoscute)situația astfel încât toată lumea este fericită. Mai puțin cetățeanul M. ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE. EL NU SE DOREȘTE SUB NICI O FORMĂ UN ATAC LA JUSTIȚIE. JUSTIȚIA ACȚIONEAZĂ LEGATĂ LA OCHI IAR SABIA EI NU DĂ NICIODATĂ GREȘ.
Postat 10 Ianuarie 2014, 08:09 de TDS
Jos coruptii !
Eu nu sunt de la DNA, sau ruda cu ei, ori ce altceva mai aberezi... Sunt un contribuabil la buget la fel ca si oricare altul. Sunteti platiti si din banii mei. Vreau o justitie corecta ! Vreau o justitie in care sa nu mai existe corupti !
Postat 10 Ianuarie 2014, 06:57 de @Parchet
Jos coruptii !
Te incurci in tot felul de explicatii stupide ! Exista coruptie in justitie sau politie ? S-a dovedit asta. Atunci, de ce va deranjeaza ca sunteti ascultati daca nu aveti nimic de ascuns ? DNA, face foarte bine ce face ! Contribuabilul, din ai carui bani sunteti platiti, vrea o justitie corecta !
Postat 10 Ianuarie 2014, 06:50 de @Parchet
Stati linistiti
Statzi linishtitzi,nu am sa patzesc nimik. Va dau la clantza.
Postat 10 Ianuarie 2014, 05:08 de Ciuli
Sacrificiu
Felicitari doamnei judecator.Dintre toti magistratii,colegi ai domniei sale,a fost singura care a avut curaj sa scoata adevarul din Justitia Bihoreana la iveala.Devenind se pare o 'paria' intre colegii corupti.Altfel cum se explica ca este singura care a luat atitudine impotiva unui nemernic,gen Puscas.Si cind te gindest ca omul asta te judeca si te baga la 'rece',daca nu 'cotizai'.Tine-o tot asa domna judecator.Felicitari in lupta cu JIGODIILE.
Postat 10 Ianuarie 2014, 00:43 de Paul Pirlea
OOOOps
Ooops, am avut doua comentarii, s-a postat doar al doilea?! De ce?
Postat 10 Ianuarie 2014, 00:08 de TDS
Pentru jos...,haita...Sentinta de...
Sunteti din DNA si DGA,sau rudele voastre,sau din cei ca si ministrul justiției si șeful Csm care umili merg la raport la ambasade.sa va fie rusine! Voi știți ca nu sunteti ascultati, dihorilor...Daca Judecatoarea a avut alt caracter,atunci in anturajul ei este un spălător de creiere si care nu poate fi decât din DNA pentru ca ea a depus mărturie in fata csm, la cererea DNA.Deci DNA sau csm a vrut sa compromita pe Judecatoare,daca niște mari magistrați din csm audiaza într un dosar,pentru imprejurari de peste 6-10 ani,într-o acțiune disciplinara unde răspunderea se prescrie in 2ani ,sau DNA a vrut sa folosească declarația Pentru santajarea ei,aceasta cu complicitatea csm ului.judecatoarea a căzut in plasa si bine A făcut pentru ca statutul de om nu permite așa ceva,dar cel de magistraț cu atât mai mult. Bihoreanul încearcă de fapt sa spună ca nu exista nici o declaratie,dar publica declarația sa o vadă toti cei care citesc Bihoreanul si nu informatiA de Bihor.Cred ca DNA ul prin sluga binestiuta ,acest ziar,vrea sa ne indica in eroare,ca de fapt Judecatoarea este o victima.A Cui ? Laura Gal ai simt de răspundere si semnează-ți articolul,nu pune pe altul .nu-i moral.
Postat 09 Ianuarie 2014, 23:33 de Parchet
Jos coruptii !
De ce ii deranjeaza pe unii din magistratura si politie ca sunt interceptati (ascultati) daca sunt "curati" ?!? DNA, PROCEDEAZA FOARTE BINE !
Postat 09 Ianuarie 2014, 22:16 de Jos coruptia !
Haita de corupti sare la atac !
Foarte bine face DNA ! Felicitari doamnei Munteanu ! Daca nu ar exista un control asupra magistratilor ar fi jale !!!!!!!! Vedem cazuri de coruptie in fiecare zi.
Postat 09 Ianuarie 2014, 22:09 de Platitor de impozit
Sentinte de vanzare
Care-i faza cu cartela de acces la spaţiul rezervat judecătorilor in clădirea instanţelor ? E cumva o măsură de restrângere a accesului oricăror persoane la magistraţi ? Nu , e praf în ochi pentru fraieri. Dar când judecătorul se duce acasă şi acasă îl aşteaptă soţul avocat care e “din tabăra adversă” şi care îi spune soţiei judecătoare că dosarul ăsta aşa trebuie rezolvat , că dosarul celălalt aşa trebuie rezolvat , atunci unde e cartela de acces …Aicea-i traficul de influenta cel mai ascuns , aşa se vând sentinţele şi deciziile cu miză , acasă , în sufragerie sau dormitor …între soţii din taberele adverse …Cunoscătorii ştiu , deoarece aşa au făcut averi , vile , jeepuri , etc.
Postat 09 Ianuarie 2014, 21:53 de Sentinte de vanzare
abc
AFACERISTUL DIN MARGHITA ESTE STANCA VIOREL - VICHY UN OM DE NIMIK , CAMATAR/RECUPERATOR - LA PUSCARIE
Postat 09 Ianuarie 2014, 21:37 de jurca
Crina procuroarea
Crina Muntean nu mai e de mult timp judecator , adica un magistrat independent care solutioneaza impartial o cauza fara a fi de partea acuzarii sau apararii. Ea este cea care nu a respins nici o solicitarea privind autorizarea unor interceptari sau perchezitii , fie ca sunt fondate , fie nu. Sa curga interceptarile ca poate apare ceva. Solutiile de achitare a inculpatului sau de eliberare a unei persoane ii sunt de mult straine. Daca Puscas a luat spaga sa raspunda. Este clar ca deserviciile pe care le face un judecator slugarnic care nu este impartial sunt cel putin la fel de nocive pentru actul de justitie ca cele ale unui judecator corupt. In cazul judecatorului corupt este posibil ca un vinovat sa scape , in cazul judecatorului care coabiteaza cu procurorii mai.mult ca sigur ca un nevinovat va merge la puscarie . Crina draga , nu degeaba esti izolata de catre toti colegii tai . Pacat pentru ca la inceput ai fost un judecator corect care stia si carte .
Postat 09 Ianuarie 2014, 20:23 de Judecatorul procuror
felicitari
Felicitari doamnei judecator pentru curajul de a spune intr-un mod elegant lucrurilor pe nume!
Postat 09 Ianuarie 2014, 20:17 de bihorean
@ Carp III
Carp III, noi nu cenzuram decat mesajele care contin elemente jignitoare sau injurioase, nu si cele care vin cu aprecieri subiective sau critice. Daca din considerente tehnice sau de conxiune nu ti-au aparut online comentarii, te rugam sa le repostezi si vor fi publicate daca nu sunt cu invective. Ar fi bine sa faci acest lucru intotdeauna inainte de a emite acuzatii nefondate.
Postat 09 Ianuarie 2014, 17:25 de Redactia Bihoreanul
1=1
Imi place!!! toata lumea spune ce stie...frustrari multe cu justitia din Oradea!!!DAR....credeti voi ca nu se stiu aceste lucruri????procurorii80% corupti...judecatorii tot asa....nu ei sant problema ci cei abilitati tocmai sa nu-i lase sa faca marsaviile pe care le fac....nu se gândesc la consecinte...aud frecvent de justitia divina....atunci ce rost isi mai au flamanzii astia,,,despre procurori , toata lumea-i stie..in Oradea f. putini cu meserie-n ei, majoritatea spagari slab pregatiti,,,,insa extrem de bogati....Atata timp cat merg inainte fara sa li se intample nimc este clar ca o fac cu acordul celor mai sus amintiti...ACOLO-I BAIU....
Postat 09 Ianuarie 2014, 17:24 de Dante
TACI
CENZURAT
Postat 09 Ianuarie 2014, 17:11 de Pentru avocat
Femeia are probleme!
Nu ma mira ca Bulzan Mihaela l-a ars pe Branzas. Tipa are adevarate crize de nervi. Cand o apuca nu iarta pe nimeni. Da ordonante ridicole, unde de multe ori acuza nevinovati ori ii ridica pe infractori in slavi, (in detrimentul partilor vatamate). Scoate lumea afara din birou, arunca cu lucruri, injura (mortii matii e prefera ei). Se manifesta ca o persoana ce are nevoie de ajutor specializat. Cam asta e Bulzan
Postat 09 Ianuarie 2014, 17:00 de Radu
OAMENII INTELIGENŢI
...................................................ÎNJURĂ!!!!!!!!!!!!!!! DOCUMENTAŢI-VĂ, E ADEVĂRAT: OAMENII INTELIGENŢI, CULMEA, ÎNJURĂ!!!!!!!!! ........ŞI E DOAR O CHESTIUNE DE PERSPECTIVĂ CULTURALĂ. BLA, BLA...CÂND SE FAC EXPERTIZE ETC. ATUNCI E DE DISCUTAT.......PÂNĂ ATUNCI.........ARTICOLE DE ZIAR!!!!!!!!
Postat 09 Ianuarie 2014, 16:55 de ADINA
Anonim
Va sfatuiesc oricum sa puneti o poza cu distinsa doamna Bulzan...E platita oricum din bani publici (cu 7000 lei pe luna!!!!!) Sa o vada lumea
Postat 09 Ianuarie 2014, 16:33 de Anonim
toate sunt la fel
Am citit cu mare atentie toate comentariile voastre. Nu vreau sa tin/iau parte la nimeni, insa am reusit sa scap cu o amenda admnistrativa oferind o anumita suna de bani printr-un avocat local...fix de la doamna Buxxx
Postat 09 Ianuarie 2014, 16:32 de Anonim
Nu e frumos ce ai facut...
Nu e frumos ce ai facut ! Stii ce putin se castiga din salariile din sistem. Stii ca si tu esti patata!
Postat 09 Ianuarie 2014, 16:26 de Coleg cu BM
Nicolae Pop ABERANT
Este aberant cat tupeu are Nicolae Pop sa comenteze despre moralitate, verticalitate etc. atata vreme cat este inculpat penal pentru inselaciune (contrabanda cu tigari) in dosarul 746/111/2012 de la Tribunalul Bihor. Pe portalul instantelor este afisata data urmatoarei sedinte: 21 ianuarie 2014. Sunt foarte curios ce sentinta va primi acest individ care striga in gura mare HOTUL! Astfel de pseudo-jurnalisti strica rau de tot credibilitatea presei.
Postat 09 Ianuarie 2014, 15:24 de Avocat
I-a apucat frica cand au recitit si inteles ce au scris ...
Cris, de acum poti fi linistit ca nu o sa mai pierzi nici un proces ... de constiinta sau de care o fi ...
Postat 09 Ianuarie 2014, 14:50 de Blow
Maria, Maria
@s: sau un alt exemplu Cetățeanul M are un proces în care propune un martor. Se presupune că martorul spune ADEVĂRUL ȘI NUMAI ADEVĂRUL. Martorul R o dă la întors și în proces spune minciuni, atât de flagrante încât cele spuse se contrazic una pe alta. Între altele martorul R declară că cetățeanul M a obținut de la Primăria condusă de primarul F un document înainte de a semna un anumit contract cu firma Z, deci știa exact ce semnează. Cetățeanul M obține de la primărie o adresă în care se recunoaște ca acel document nu fusese cerut de cetățeanul M, nu-l obținuse și oarecum documentul fusese ținut la secret(nefiind făcut public). Cetățeanul M face Plâncere la Parchet pentru mărturie mincinoasă. Maria se face că nu vede, Coana Lenuța confirmă soluția Mariei, ba nici judecătoarea Ioana nu vede nimic(în procesul inițial) și dă o decizie defavorabilă cetățeanului M. Tot legat de firma Z apare în alte procese avocata T care câștigă multe procese pe baza unor contracte fictive(nu în favoarea firmei Z ci în favoarea unor angajați ai firmei Z). Repet, cu contracte fictive(recunoscute ca atare și de către Primarul B). Dar ce să vezi?! Primarul B reevaluează și această situație și cade la pace cu firma Z! Interesant, nu? Crede cineva că se va întâmpla ceva dacă cetățeanul M va sesiza Inspecția judiciară în legătură cu aceste contracte fictive care au stat la baza unor Hotărâri judecătorești ? Apropae nici cetățeanul M nu crede dar va mai face o încercare. Doar trăim în EUROPA și statul de drept este de mare IMPACT!! Probabil Plângerea lui M va ajunge la Baroul Bihor al cărui Președinte a fost și el avocat în cauze ale firmei Z și totul se va mușamaliza! ȘI ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET , DECI TREBUIE TRATAT CA ATARE. NICI EL NU SE DOREȘTE SUB NICI O FORMĂ UN ATAC LA JUSTIȚIE. JUSTIȚIA ACȚIONEAZĂ LEGATĂ LA OCHI IAR SABIA EI FACE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE.
Postat 09 Ianuarie 2014, 14:35 de TDS
Crina Muntean, să stii ca nu esti singura!
Toate la timpul lor!
Postat 09 Ianuarie 2014, 14:30 de Zoom
Batista pe ţambal
La scurt timp după apariţia acestui articol au apărut şi primele comentarii, şterse pur şi simplu de pe serverul Bihoreanului pentru că, în unele dintre acestea, apăreau informaţii sau păreri ce puneau într-o postură extrem de negativă "clica politico-administrativă bihoreană". A urmat telefonul dat de şefa magistraţilor la şeful administraţiei publice locale care, la rândul lui, i-a cerut imperios şefului tabloidului să măture "mizeria" lăsată pe forumul online. În rest se procedează prin metoda conformităţii tacite, articolul "moare" de la sine iar demersul jurnalistic, iniţializat ca un nou început al Bihoreanului, se va "stinge" pentru cauza şi gloria "mafiei" locale ... Chirilă, ai ratat pentru că eşti laş !?! Iar tu Criş, prins între părerile personale şi şedinţele de redacţie, eşti o penibilă marionetă !?! Iar dacă mai aveţi totuşi puţin curaj, repuneţi primul meu comentariu pe forum, măcar ca să lăsaţi nişte jigodii să se "dezlănţuie" contra !?!
Postat 09 Ianuarie 2014, 14:28 de Carp III
rezistenta
din pacate si forumul a fost asaltat de postaci si infractori direct vizati de masurile DNA. probabil e o institutie unde se mai fac greseli, insa in marja statistica, ca oriunde. insa asaltul infractorilor si politrucilor, "capitalistilor de stat" asupra institutiei e inacceptabil. astia sunt haite de indivizi ce-si vad interesul pana-n fundul bzuunarului. atat le bate lanterna neuronului stingher. in rest, pentru a mai tzepui pe vreunu afacerist onbest si a mai jumuli ceva de la stat, sunt in stare sa genereze haosul generalizat subminant si atacand institutii fundamentale. daca bihoreanul are curaj, ar trebui sa faca o lista cu toti astia. de fapt sa faca doua liste. una cu cei PRO DNA BIHOR si alta cu cei CONTRA DNA BIHOR. si sa le prezinte succinte biografii personale si "profesionale". ca sa se limpezeasca putin apele. altminteri ne scaldam intr-o cocina infecta in care omul de rand, ajunge intr-o stare de angoasa si neincredere patologica in sensul lucrurilor pe meleagurile romanesti.
Postat 09 Ianuarie 2014, 13:03 de s
SS
Du-te si te culca decat sa mai vorbesti fara tine. Esti de la DNA sau esti cainele fidel al ,, doamnei ,, ?
Postat 09 Ianuarie 2014, 12:35 de pentru S
jeni sau jena?
azi e termen in cauza BORBEI EUGENIA! sa vedem, sa vedem, ce-o sa iasa! @sergiu: am si eu o lista cu judecatori, judecatoare, procurori si procuroare carora le doresc similar(ba chiar si o avocata!)dar nu dau nume sa nu zica stiu eu mai cine ca ATAC JUSTITIA!
Postat 09 Ianuarie 2014, 12:31 de TDS
mesaj
De urmarit toate dosarele completului3 si completului 4 penal in urmatoarele 4 luni si-o sa vedeti cam cine cu cine ce....( nu sint f multe).....veti ramane muti cum situatii simlar administrate ca probe au sentinte diferite....NO MAI DNA, sa te vedem...
Postat 09 Ianuarie 2014, 12:23 de unu
se luptă, se luptă!
PE CALEA PLEVNEI :)
Postat 09 Ianuarie 2014, 12:16 de ADINA
manipulatori
chiar asa domnilor, cenzurati? lasati dracului comentariile, ca nu era mare lucru.
Postat 09 Ianuarie 2014, 11:08 de s
Bulzan Mihaela
Din cauza acestei procuroare (BUZAL MIHAELA) am ramas fara o masina :( Paguba de multe zeci de mii de euro ! Sa **** bulzan !
Postat 09 Ianuarie 2014, 10:22 de Sergiu
@Bulzan Mihaela
Pentru desfintarea librarului SA ce scuza aveti doamna procuror?
Postat 09 Ianuarie 2014, 10:21 de @V
Lupul imbracat in oaie
Si nu, nu e nu stiu eu ce ceea ce a facut BULZAN. Ganditi-va la procurorii aia DNA. Procurorii DNA sunt tot procurori, proveniti tot din randul procurorilor de rand... chiar si bulzan se poate duce sa fie procuror DNA. Deci ... trageti voi concluzia.
Postat 09 Ianuarie 2014, 10:19 de DESTABILIZATOAREA
Lupul imbracat in oaie
Cele doua (BULZAN si MUNTEAN) au mari probleme legale, asa ca fac, ceea ce a facut si procurorul ALEXANDRU LELE pe vremuri: pornesc un scandal ca mai apoi sa se victimizeaza...
Postat 09 Ianuarie 2014, 10:18 de DESTIBILIZATOAREA
Dupa razboi, multi viteji se arata
Intreg articolul pare scris de DNAm sau macar ,,dictat". Acuzatiile dnei Crina MUNTEAN sunt niste razbunari demne de certurile dintre pusti ! Ca scria minute, redacta decizii, motivari, etc nu a facut decat sa o ajute in profesie. Pt. cine nu stie, in justitie e ca in armata : bibanul (cel mai nou) baga plantoanele, face smega, etc. Si inca ceva : daca urla in domnia sa spiritul de dreptate, de ce nu a luat atitudine atunci ? Uite ca si femeile au invata sa dea o copita unuia cazut. Din toate acuzatiile aduse lui puscas, care a fost dovedita fara dubiu ? te pomenesti ca numai f**tai*l cu gitana (( :
Postat 09 Ianuarie 2014, 10:00 de javert
manipulatori
pai INFORMATIA DE BIHOR e infiintata cu scopul clar de a servi intereselor. e o franciza gen "antena 3", din categoria intreprinderilor care au ingropat presa. adica niste corupti se gandesc sa infiinteze un ziar in care sa se apere, cand se simt amenintati de justitie etc. ei stiu ca lumea e proasta in general si sti ca toti prostalaii astia care constituie masa votantilor, iau pe nemestecate orice informatie sau pseudoinformatie apare in vreo fituica lugubra. cum e informatia de bihor. apoi, la nivelul II si-au dat seama ca pot face bani din asta, oferindu-si serviciile unor terti, corupti care la randul lor au nevoie de aparare. si asa se terfeleste justitia, statul de drept, presa, asa ne batem joc de oamenii saraci cu duhul. nu e etic domnilor de la INFORMATIA DE BIHOR. dar nu mi-e rusine nici nu bihoreanul sau cu bihon.ro, desi ei nu au ajuns totusi la nivelul "antena 3", care cred ca reprezinta masura decadentei morale in romania.
Postat 09 Ianuarie 2014, 10:00 de s
da prost mai esti
Da prost mai esti autorule al articolului. Judecatoarea a fost audiata martor la CSM sub prestare de juramant.Citeste-i declaratia sau publica declaratia in Bihoreanul sa vada opinia pulica despre ce este vorba nu te abate de la subiect. Dumnezeu nu doarme si o sa pedepseasca !
Postat 09 Ianuarie 2014, 09:30 de horia
stup....
Dar de ce nu spune doamna judecator, si cum parchetul bate palma cu instantele penale sa scape infractorii...Acum Puscas nu mai este, dar porcariile se intimpla in continuare...F. bine ,esti corupt afara, !!! dar ce-a ramas?????
Postat 09 Ianuarie 2014, 08:52 de 2/15
Si multumiri...
P.S. Multumesc, totusi, pentru reclama. Chiar involuntara, ca in cazul lui Corpas... ;)
Postat 09 Ianuarie 2014, 08:34 de Pop
Jurnalisti cu pliscuri de... cacao
Informatia de Bihor a publicat declaratia integrala a doamnei Crina Muntean. Daca o cititi, veti constata ca judecatoarea s-a pus singura la "stalpul infamiei", cum spuneti, prin afirmatiile iresponsabile, dupa parerea mea, facute in fata CSM (!!!). Ce nu intelege autorul (sau autorii) articolului semnat de Cris este ca, sa faci din cand in cand un pas inapoi nu e o ruşine; dimpotriva, te ajuta sa surprinzi imaginea de ansamblu, imaginea reala a lucrurilor. Chiar si a pretinsei Justitii bihorene. Cat despre denigrarea fostului iubit al amantei cuiva, poate sa am facut-o si in cazul vostru. Fara sa stiu, evident, pentru ca nu ma prea uit in chilotii altora. Pentru ca pute, si voi stiti asta foarte bine (cel putin) din cazul Gina Butiuc - Claudiu Somesan... La multi ani! In libertate...
Postat 09 Ianuarie 2014, 08:33 de Pop
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON