URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Martie 2014, 15:34

O maşină a firmei Super Security, vandalizată în plină stradă: Patronul Aurel Gavriş îi acuză pe interlopii lui Romi Neguş (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O maşină a firmei de pază şi protecţie Super Security, în care se aflau doi agenţi de pază, a fost atacată, la sfârşitul săptămânii trecute, în cartierul Velenţa, în apropiere de complexul comercial Bunexim.

Potrivit patronului firmei, Aurel Gavriş, atacul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în momentul în care angajaţii săi făceau schimbul de tură. "Agresorii au venit cu un BMW seria 7, au coborât şi au lovit de mai multe ori maşina noastră cu bâte de baseball, spărgându-i geamurile din partea stângă şi parbrizul", spune patronul Super Security.

Pasagerii din maşină nu au fost răniţi şi susţin că l-au recunoscut pe unul dintre bătăuşi ca fiind liderul clanului ţigănesc Neguş, Romulus Markovics. "Dacă Poliţia nu rezolvă problema, o rezolv eu", declară răspicat Gavriş, convins că atacul a fost o încercare de intimidare, după ce vara trecută unul dintre apropiaţii săi, răpit şi mutilat de interlop, a refuzat să-şi retragă plângerea penală împotriva acestuia.

"Mie îmi răpesc prietenii şi nu se rezolvă nimic. Ia să fac eu ceva, să vedeţi cum ajung imediat în arest", se plânge Gavriş. Patronul este nemulţumit şi de faptul că poliţiştii nu au reuşit să-l înfunde pe Neguş, pe care îl bănuieşte că ar sta şi în spatele incendiului care i-a distrus autoturismul, dar şi a unui atac de luna trecută, când o maşină de intervenţie de la firma de pază Bank Security, administrată de finul său, Mihai Gabor, a fost distrusă tot cu bâte de baseball.

"Maşina mea a fost incendiată în urmă cu 3 ani. De cine? Nu se ştie. Mă sună pe mine poliţiştii, din când în când, să mă întrebe dacă nu am auzit ceva. Chiar nu se poate face ordine în oraş?", întreabă supărat Gavriş.

De cealaltă parte, Romulus Markovics pretinde că nici el şi nici oamenii săi nu au nimic de-a face cu atacul. "Aurel Gavriş mă acuză pe nedrept. O dată că i-am sechestrat omul şi că l-am mutilat, acum că i-am distrus maşina. M-am săturat de minciunile lui", susţine interlopul, care nu se sfieşte, însă, să ameninţe cu represaliile. "Oriunde o să mă întâlnesc cu el, îl bag în portbagaj, îl fac sclavul meu pentru câteva ore. Nu e o ameninţare, e o promisiune!", zice Markovics.

Reprezentaţii Poliţiei Bihor au început o anchetă în caz. Până în prezent, oamenii legii au expertizat maşina distrusă şi au ridicat înregistrările camerelor de supraveghere din zonă.

"S-a înregistrat o plângere din partea unei firme de pază, iar în prezent se verifică aspectele reclamate", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
45 Comentarii
tot noi
noua nu ne trebuie nume prostilor preferam sa stam anonimi si sa va luam pe sus din toate directiile! aveti nume de fraieri * care sunt un nimeni si da bani la lautari sa se faca cunoscuti! bai ziceti unu dintre voi ciorilor care sunteti batausi ?unu ca si la baie la the one mergeati 7 la baie sa nu va * vreunu printesa! stiti noi suntem ''celebrii anonimi'' si vrem sa ramanem asa ca sa putem fi mereu cu un pas in fatza voastra *! bai romy fraiere tu esti un nimeni !restu care sunt langa tine sunt mai baieti ca tine dar se lasa condusi de un lake si iti da dreptul ca is fraieri!eu sa fiu in locul lor te as bate de tot in sus ai sarii!aia iti fac numele tu daca ramai fara baieti sa mor de mai iesi pe strada ! zi bai romi pe cine ai batut tu in viata ta de *? ce negus bai?o sa infunzi puscaria lake doar pentru ca incerci sa te afirmi trimiti juniorii la inaintare sa te ridice si fraierii sunt mandri ca isi fac belele pentru tine!cand o sa le vina mintea chiar ei te v-or arde pentru ca esti un exemplu prost!tu le ai facut belele tuturor si nu puteti iesii nici in cluburi asa fraieri sunteti! un om cu valoare are respect si da respect !tu ce ai bai?esti un nimeni!!
Postat 10 Aprilie 2014, 04:01 de de cartier
ha ha
tu ala din pretioasa ta Iosia ...si cu bicicleta daca venim fugi ca un soarece :)))
Postat 22 Martie 2014, 09:36 de Daniel
De Cartier
ati mai venit 10 masin sau cate....si ati plecat...noi v asteptam
Postat 18 Martie 2014, 13:50 de De Cartier
Cine e iosia ?
Cine e si iosia asta ? niste bulangi care isi pun poze dezbracati pe facebuk si se dau interlopi ! in curand o sa va dezbracam noi si o sa va (...)!!!! Dinastia Negus forta bihorului !!!
Postat 16 Martie 2014, 15:32 de Radu
Ciobanul nespalatul
Ciobanule, in curand te vor prinde interlopii Printului si te vor face acordeon. Apoi te vor baga in portbagaj pana vei putrezi acolo, * ce esti. Esti o * ieftina
Postat 14 Martie 2014, 19:02 de Sustinator Negus
Jos discriminarea
Poate sa zica cineva ce au de inpartit? Nu cred! O parte din vina o au firmele de paza cu politie cu tot care le sustine actiunile discriminatoare ale acestor fascisti cu firme de paza ,si care se cred mai ai presus ca rromi ,dar de fapt prin asta ascund faradelegile care le fac....taxe de protectie ,santaje bataile care le fac si nimeni nu este condamnat,totul se musamalizeaza de politie,procuratura,si va mirati de ce rromi sunt revoltati pe acesti interlopi care se ascund an spatele firmelor de paza si pozeaza in sustinatori ai legii.....politia face o mare greseala cu intentie sau fara ,asta timpul le va descoperii......
Postat 14 Martie 2014, 15:47 de Pace...
Ciobanu ratatul
Ciobanule esti un ratat mondial. Iti va rupe Printul, cand te va prinde dintii aia cariati. Si vezi sa nu te speli cu pasta mentolata pe dinti cand vine Printul in inspectie, ca nu-i place. Il ustura poola :))) Haahaaahaaa. Iar eu o sa-mi fac sanie din sicriul tau si skiuri din crucea ta.
Postat 14 Martie 2014, 13:14 de Sustinator Negus
Iosia
Mai ..tu ala din Iosia ...ce nume mari ai tu pe acolo ..ca te vad tare puternic ..pe aici ...ca o *care esti .
Postat 14 Martie 2014, 12:55 de Radu
greu poate sa fie
cum dracu sa vrei sa fi smecher dar sa te cheme Marie.De tot rasu,cica interlopi aaaa hahahahaa!Marie hahaaaaaa!grea viata poate avea cu numele ala!
Postat 14 Martie 2014, 12:19 de iosia
pt PPG
tare commentul tau frate si adevarat.Daca e sa numaram numele celor care apar mai mult in comment sa intelegem ca romi si marie sunt curvele orasului?
Postat 14 Martie 2014, 10:31 de laura
INTERLOPII LU" ROMI NEGUS
"Interlopii lu"Romi negus"...pe buneeee?:)))..Laura ma faci sa rad..stiu ca tre" sa sune bine titlul pt a fi citit articolul..da chiar asa?..:)),poate interlopii lu"peste..:))))..lu"peste prajit din Olanda:)))..La Oradaea se poate vorbii de interlopi?!..sa fim seriosi,care interlopi..astia care acuma sunt impreuna sot sotie si pe urma divorteaza cu scandal...Aurel sot sotie cu Romika..divortati cu scandal,Grecu sot sotie cu Romika..divortati cu scandal,Marie(a) sot sotie cu big brother Sany..divortati,Marie(a)scandal cu Kali..impacati si iubiti,Marie(a)la vrajeala de partea lu"Orsos dar noaptea face dragoste cu Romika de frica lu" Iosia,Sanducu frate cu Orsos(care e declarat impotriva tiganilor)isi trimite bezele cu Romika..si toti impreuna fac una mica ingrup periodic cu garda..deci Laura draga idee pt un titlu viitor:"Interlopii prostituati ai Oradiei!"
Postat 14 Martie 2014, 09:42 de PPG
nu ies din velenta
Saraciile astea de ciori vorbesc de iosia..:)))...de cand aveti interdictie in toate cluburile nu a mai auzit nimeni de voi..nu iesiti din velenta..si vorbiti de iosia?!:))..cacaciosi micuti...:)).
Postat 14 Martie 2014, 09:25 de ciorales
JAVRE
Bai jegosilor voi vreti sa intrati in iosia??? pai daca treceti pe aicea sa va spalati umpic, ca serios mirositi al draq de urat...si cand veniti aicea cu intetii de zmardoiala mereti sa va interesati de locul de veci !
Postat 14 Martie 2014, 00:47 de IOSIA
rogeriu
IOSIA<> ROGERIUS E ALATURI DE VOI.
Postat 13 Martie 2014, 23:35 de sex
romaia
CENZURAT
Postat 13 Martie 2014, 23:32 de sex
De la iosia
De la IOSIA va asteptam cu drag!
Postat 13 Martie 2014, 21:03 de Iosia
CONTRA
Ma Ciobanule ti-e frica ca ti-o furi ? Cu cine vii acuma fraiere ca nu mai ai pe nimenea bulagiule ? Sau vii cumva cu umflatul ala de Godzilla care a ajuns un fraier de cand a lasat-o Radeanu pe sora-sa ? Dar ce au brazilienii cu tine, parca erati tovarasi odata sau asta a fost.............. Asa meritati toti daca ati fost tovarasi cu ciorilor sa va f.....a pe toti in gura !!!!!!!!
Postat 13 Martie 2014, 20:02 de DEFORMAT
O LUATI
Gainarilor,fricosilor,labarilor numai in haita santeti tari in clanta ! Ma tu ala care te dai "Sustinator Negus" stiu cine esti FRAIERE ! (...) UN CIOBANUL nu mi-e frica de voi bulangiilor
Postat 13 Martie 2014, 19:47 de CIOBANU ORIGINALUL
BOHOUTIIII
MA FRAIERILOR DE CE P..A MEA NU VA INTALNITI PE MALUL CRISULUI SI SA VA FRIGETI UNUL LA UNUL CA BARBATII ADEVARATII ??????????? VA TOT CAUTATI UNII PE ALTII UNDE STITI CA NU VA GASITI ! DACA VREI CU ADEVARAT SA DAI DE CINEVA DUTE LA EL ACASA SI ASTEAPATA-L O ZI,O LUNA,UN AN PANA VINE DACA AI SANGE IN INSTALATIE !!! SANTETI NISTE BESINOSI FRICOSI !!!!!!!! SARACIILOR
Postat 13 Martie 2014, 19:32 de CHEUJERUL
politia
Daca nu va mai fi in politie aparatorul lor vai de capul lor.stie toti interlopi cine il apara pe printi dar nu vor sal infunda cine ar mai sifona faptele grele?asa ca mai teptati.
Postat 13 Martie 2014, 17:49 de aurel/
urmeaza Iosia
urmeaza iosia !!!
Postat 13 Martie 2014, 16:10 de Marginean
mmm
CENZURAT
Postat 13 Martie 2014, 15:38 de mmm
mmmm
comentatorilor luati ciorile la voi acasa * daca tot le tineti parte boscheti anonimi!!!nu vedeti nici acuma ca va facut in europa de ras va dus nevestele la produs etc!!!!uniti va Romani si bagatii la parnaie!!!
Postat 13 Martie 2014, 15:33 de mmm
Respect Negus
Vine Regele NEGUS SANYI acasa, O sa vedeti voi toti astia de aici ce patiti. Ciobanu * va trebui sa plateasca sa poata intra in oras. Ciobanule intr-o zi vei fi zbiciuit ca pe coorve :)))
Postat 13 Martie 2014, 15:18 de Sustinator Negus
Pitbull
mah Pitbull ...te vom numi fetita...
Postat 13 Martie 2014, 12:39 de Radu
pt Gavris
Gavris * orasului .marele interlop ..pt.2 geamuri sparte sifonul a fugit la Politie sa depuna reclamatie ..halal baiat ...
Postat 13 Martie 2014, 12:37 de Radu
Politia mana in mana cu firme le de paza
Ati facut marea unire si nici asa nu le Faceti fata tiganilor ,aurel,grecu,unde. Va prind tiganii va executa fetitelor ,nu va Dati seaman a voastre Sint cublurile a lor e strada ,sa mergi la club trebuie sa tre I pe strada prizde ,primiti ce merit ati Rasistilor ce sinteti.....POLITIA le tineti spatele firme lor de paza Alo nu mai DISCRIMINATI si veri vedea ca va fii pace !..pestele de la cap se inpute! Politia e de vina ca as corupti si tine cu aurel si grecu si le tine spatele .....joss rasismul si discriminarea!
Postat 13 Martie 2014, 11:27 de Franco
Grecu si aurel sifoane,praduitori!
Da poate sa spuna cineva ce aveti de inpartit?...cred ca nici voi nu stiti?drogurile din capul vostru aurel gavris ....grecu...romi......cind era sany negus va tinea pe toti in sah ,cum face ati un pas va dadea mat mat ,...* cu fustite ce sunteti,ati devenit cele mai Mari sifoane grecu si aurel ,de romi nu sa auzit dar de voi zilnic praduiti ,ce interlopi sunteti,sunteti * ma aurel gavris vai da mama voastra pacalicilor.......,
Postat 13 Martie 2014, 11:13 de Grasu
FETILE LUI NEGUS
Ar fi bine sa o taiati spre Olanda Altfel nu va vad bine copilasi .... O sa planga mamele vostre mult timp de acum incolo .
Postat 13 Martie 2014, 10:04 de Japonezu
SLUGILE LUI NEGUS
FETILELE LUI NEGUS 1-PE LANGA CA SUNTETI INCULTI MAI SI POSTATI : LECTIA 1 DE GRAMATICA : SUNT se scrie nu SINT 2-NU MAI AVETI MULT ,AMR - PUTIN DE TOT
Postat 13 Martie 2014, 10:01 de JAPONEZU
PENTRU AUREL SI GRECU
Firmele de paza ale lui Aurel si Grecu vin prin cartieru Velenta si instiga la violenta.Cand vad un tanar singur pe strada se dau jos din masina si il ameninta.Aurel si Greucu sunt printre cele mai mari sifoane ale judetului Bihor pe langa asta sunt niste oameni de cacat pe toti prieteni lor i-au intepat de bani.Foarte bine va fac tigani pacat ca nu veniti voi in masinile de interventie.Va doresc sa nu aveti liniste toata viata voastra pe cati oameni iati trimis la puscarie.
Postat 13 Martie 2014, 03:22 de Iluminati
Politia sa fie dreapta.....
Gavris sifonul international ,drogatul , cu gasca lui de drogati ,vindeti droguri,luati taxe de protectie Faceti scandaluri siPolitia Va tine spatele ,dosarele voastre toate sunt musamalizate,la fel si ale lui costly Marie si puscas petre ,Alo politia ce faceti ..?....asta nu scri Laura gal numai de tigani.....?nu Sint cu tiganii dar Faceti dreptate peste tot si nu fiti rasisti rominilor.........
Postat 12 Martie 2014, 23:07 de Cuc
Fetitele
Ma aurel gavris nu te supara ,..esti o p...da,pentru doua geamuri si un parbriz ai fugitive direct la politie si la ziar sa plingi ca fetitele .........uitate in jurul tau ce oameni ai si normal ca tie frica ca toti sinteti fetitele l cu fustite.....dute spinzurate cu tot cu drogatii tai!
Postat 12 Martie 2014, 22:54 de Coco
ai uitat?
..ai uitat ca ti-ai luat limba in gura cu ei?..ai uitat ca esti nas la kali?...acuma te plangi?..sunteti toti niste rahati care va da-ti cum bate vantul de frica..
Postat 12 Martie 2014, 22:13 de tata
SUPREMATIE
ROMANII NU VORBE, FAPTE
Postat 12 Martie 2014, 22:12 de LOVE
politia
..politia judiciara oradea de cacat..niste cacati carora le e frica sa-si faca treaba..platiti degeaba de populatia terorizata de niste ciori de cacat
Postat 12 Martie 2014, 22:10 de judiciar
pitbull
pitbulle , daca miar da turcii la * si sa ma f.... in cur , si eu as uri toata rasa . lasa tu tiganii , ca suntem in secolu 21 no rasism .nu sunt cu Romi , da bn va face . Aurel crede ca daca e plin de steroizi si mare , gata el e miezu , tu cel putin pitbull nu-ti incapea un pai in cur ce te mai umflai pe spatele lu aurel,de aia iubitii tai tigani siau bagat * in curu tau sati incapa mai bine acuma paiu.
Postat 12 Martie 2014, 21:00 de marius
gunoaie
(...) sa veniti la interval. zilele astea va prind. ai dreptate Aurel caci toata poitia e pe mana cu ei.noi daca facem ceva vine politia si ne aresteaza.toata stima si respectul pt tine aurel. iar dedicatie pt printul cand te prind in olanda te bag in carucior. in oradea nu stii sa fi decat sifon acolo te prind eu si iti rup picioarele bulangiule.
Postat 12 Martie 2014, 20:36 de pop
.....
scrieti de super security si pe poza e laguna!acuma cum e? ori ...ori nu?SAU...?
Postat 12 Martie 2014, 20:24 de nicu
MERITATI
MERIATI SI VOI !!!!!!!!!!!! ASA VA TREBE DACA ATI FOST PRIETENI CU EI SI ATI LUPTAT IMPOTRIVA FIRMEI CARE VA DESCHIS CALEA IN VIATA !!!!!!!!!! ATUNCI TREBUIA SA VA UNITI SI SA-I SPARGETI SA NU MAI ESTI CIORI IN ORASUL ASTA !!!
Postat 12 Martie 2014, 20:24 de DREPTATEA
SCLAVIA CIORILOR
CENZURAT
Postat 12 Martie 2014, 20:18 de REGELE
Romi tigan jegos
CENZURAT
Postat 12 Martie 2014, 19:23 de Pitbull
Haide Printul
CENZURAT
Postat 12 Martie 2014, 18:40 de Sustinator Negus
jan19@yahoo.com
dragii mei politisti faceti ordine cu tiganii ca daca noi romanii am face asa ceva imediat ne luati pe sus,toata lumea stie clanul negus cu ce se ocupa prostitutie si taxe de protectie si acum voi o sa spuneti ca nu aveti dovezi normal sau plangeri dar daca ar fi copii vostri sechestrati sau batuti ca se va ajunge si acolo pt ca negus vad ca nu are lege dar fac Gica popescu mare om si mare fotbalist puscaria si infractorii adevarati sant acs.aurel si grecu sa nu se mai coboare la nivelul lor..
Postat 12 Martie 2014, 18:28 de claudiu
PENTRU BIHOREANUL
Cercetati legatura dintre masina sparta de la Super Security Masina sparta a lui Bank Security cea a lui Wgs si masina incendiata acum o luna la spitalul judetean toate 4 in ultumele 2-3 luni FOARTE INTERESANT VA FI REZULTATUL PROMIT !
Postat 12 Martie 2014, 15:57 de Istvan
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON