URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iulie 2015, 13:20

Mang, despre alegerea lui Dragnea în fruntea partidului: Este normală...

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, se bucură că cel pe care l-a numit în mai multe rânduri "prietenul meu" Liviu Dragnea este preşedintele interimar al Partidului Social Democrat. Contactat joi de BIHOREANUL, liderul social-democraţilor bihoreni spune că rezultatul votului de miercuri, de la Comitetul Executiv al PSD, este unul "normal".

"Este vorba despre omul care a fost secretar general al partidului, care a condus partidul în multe campanii electorale, cu foarte multă expertiză în organizare. Cunoaşte bine organizaţiile judeţene şi problemele din partid. Doamna Rovana Plumb este o femeie la care noi toţi ţinem foarte mult. În plus, este preşedinta Consiliului Naţional, era bine să se creeze o echipă, să n-o lăsăm singură", a declarat Mang, pentru BIHOREANUL.

Liderul PSD Bihor a recunoscut şi că, în urma unei decizii din conducerea filialei, i-a dat votul său lui Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla dacă sentinţa de condamnare a lui Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare va fi menţinută de judecători şi la apel, Mang speră că acest lucru să nu se întâmple. "Noi sperăm să nu se confirme această sentinţă. În plus, domnul Dragnea nu a anunţat că va candida şi la congresul din noiembrie, este preşedinte interimar până la congres", a spus Ioan Mang.

Pe de altă parte, noul lider al PSD-iştilor este aşteptat la Oradea chiar săptămâna viitoare, când urmează să aibă loc alegeri în PSD Bihor. În funcţie de programul lui Dragnea, conferinţa judeţeană ar urma să fie miercuri, 29 iulie, sau joi, 30 iulie. Dragnea a fost la Oradea în urmă cu o lună, când s-a întâlnit cu primarii din judeţ şi cu alţi reprezentanţi PSD Bihor, iar în faţa jurnaliştilor orădeni l-a criticat dur pe primarul Ilie Bolojan, acuzându-l că este un mincinos.

Până atunci, chiar în această seară are loc conferinţa de alegeri a PSD Oradea. Singurul candidat la şefia filialei s-a anunţat actualul preşedinte interimar, Liviu Sabău Popa.

Citeşte şi: "Liviu Dragnea, noul preşedinte al PSD. Victor Ponta s-a sustras de la vot"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Ce-ti mai place, mang_litorule.....
Au inlocuit un penal cu un alt penal!
Postat 24 Iulie 2015, 16:22 de pinonel
tare
Un penal si un plagiator in poza
Postat 24 Iulie 2015, 01:14 de prof
fain lider, faină doctrină, păcat doar de lider
este o alegere normală... doar pentru normalitatea din psd. adică la o asememnea superofertă generoasă de lideri psd, o puzderie, ce mai încoace încolo... să tot alegi un lider competent. a zis cumva. cineva, ceva... ?
Postat 23 Iulie 2015, 17:09 de vg
REPLICA
Banc ` Drag nea pus sa-l primim in PSD si sa-l punem presedinte de PSD ! DA!DA! Dracula acela batran si rosu de Ion Iliescu!:))=)) Revenid la articol ... merite ? Nici unu , doar bun organizator de turism electoral ( si a mortilor care voteaza cu PSD) cam la atat se limiteaza meritele lui Dragnea Liviu presedinte ` interimar ` de PSD!:))=)) Defectele si lacunele sunt multe , multe si imorale in PSD un inculpat s-a in locuit cu un condamnat la presedentia partidului PSD!:))=)) UN imoral afemeiat Dragnea liviu asta ca are cateva pitzipoance PeSzEDiste la activ , Mihaela (Geoana), Madalina (Stefanescu ) si mama Madalinei Stefanescu ,Bomobonica Dragnea , si alte pitzipoance !:))=)) Am zis si tot repet cunosc pe Liviu Dragnea din timpul comunismului stiu ce caracter ordinar si murdar are pentru el si problemele lui tot plutonul din armata am fost pedepsiti ,el nu o fost , mareOM ,mare caracter murdar :))=)) .Aceasta este opinia lui Romanul _Simplu
Postat 23 Iulie 2015, 16:08 de Romanul_Simplu
Hahaha
Fundul se schimba, limba ramane aceiasi. Mang si trepadusii lui au acum un alt fund de pupat.
Postat 23 Iulie 2015, 14:09 de ts_cata
Vorba unui SRI-ist de succes in lupta sa contra SIE ...
... "... e bine, ne-am luat partidul inapoi"...
Postat 23 Iulie 2015, 13:58 de Tinas
Lider cu ,,diploma ,,pt ,,diplomati,,
Va dati seama ce Partid poate fi acest psd cu ai sai acoliti?! un presedinte cu dosar penal pe rol, fara o sentinta, nu e bun, a trebuir sa-si aleaga unul cu sentinta si condamnat, asta ca sa fie clar si sa nu existe probleme!!! intelegeti? Daca Ponta nu v-a fi condamnat?! ce-i sigur e sigur.
Postat 23 Iulie 2015, 13:54 de Oradeanuldebine
POSTACII PSD
ce se intampla cu postacii psd-ului? sunt in vacanta sau au fost la bucuresti sa isi aleaga liderul puscariabil? poate ca s-au terminat fondurile din care erau platiti. :)
Postat 23 Iulie 2015, 13:46 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON