URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Octombrie 2012, 17:23

Culturistul Ion Marin a deschis încă o sală Gym Mar Strong în complexul Perla din cartierul Rogerius (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Locuitorii cartierului Rogerius nu vor mai fi nevoiţi să bată drumul până în centru ca să tragă de fiare. Culturistul Ion Marin a inaugurat luni, la etajul II al complexului comercial Perla din strada Corneliu Coposu 7, cea mai nouă sală de sport din lanţul Gym Mar Strong. "Rogerius este un cartier mare, cu mulţi tineri care ar prefera să se poată antrena cât mai aproape de casă. Am ţinut să le îndeplinim această dorinţă cu atât mai mult cu cât în zona Perla nu există altă sală de culturism", a spus Marin.

Înaltă, aerisită şi luminoasă, sala de peste drum de parcul Liniştii este utilată cu aparate Atlas şi Technogym şi greutăţi de toate mărimile. "Dotările au fost gândite astfel încât sportivii îşi pot lucra toate grupele musculare pe minim trei sau patru aparate diferite, fiecare stimulând muşchiul în alt mod", a declarat culturistul.

Noua sală de sport are o suprafaţă de 550 metri pătraţi şi ocupă tot etajul doi al complexului Perla. Pentru cei 80 de lei cât costă abonamentul lunar, clienţii au acces atât la sala de culturism cât şi la şedintele de fitness, având astfel posibilitatea să combine antrenamentul de forţă destinat creşterii masei musculare cu sesiunile cardio menite să ardă ţesutul adipos. Pentru eliminarea toxinelor şi accelerarea recuperării după efort, sportivii pot apela atât la saună cât şi la produsele specifice de la barul proteic din incintă.

Sportivii începători, care nu sunt încă familiarizaţi cu aparatura, precum şi cei care, antrenându-se singuri, au nevoie de ajutor, pot cere asistenţa unui instructor sportiv. De consilierea abonaţilor se ocupă culturistul Dan Blaj, desemnat campion absolut al României la categoria 70 kilograme la campionatele naţionale de anul acesta.

În prezent clubul sportiv Gym Mar Strong numără 10 săli de antrenament, dintre care una în incinta mall-ului Gold Plazza din Baia Mare. Deschiderea sălii din strada Corneliu Coposu are loc la doar 4 luni după ce în iunie clubul Gym Mar Strong a deschis sub blocul turn din strada Tudor Vladimirescu prima sală de culturism din Transilvania cu program de funcţionare non-stop.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
36 Comentarii
Multi vorbesc...
Eu sustin ideea Nicoletei chiar daca "Anonim" spune ca ar cunoaste angajatii si toti ai carte de munca. Hm...ce te face pe tine sa fi atat de sigura? si ca nimeni nu s-a plans? Ei lasa, ca stiu ei de ce nu s-au plans. Pana la urma nu poti sa astepti sa vina clientul si tu sa stai sa te plangi...Stiu din surse sigure ca angajatii lui Marin nu au carte de munca. Asa ca draga Anonim, nu toate lucrurile sunt atat de roz precum par. Da, Marin isi trateaza angajatii ca pe niste gunoaie. Am vazut mai jos urmatorul comentariu: "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita". Crede-ma , la fel e si cu faptele rele.
Postat 15 Februarie 2013, 01:21 de Bia
COCALAREEEEEE
DEGEABA ITI PARE RAU. ASA CUM II RESPECTI PE CEILALTI ASA TE RESPECTA SI EI PE TINE !!!!!!!!!!!
Postat 05 Octombrie 2012, 15:39 de sand
fatza de bidon turtit.....
are picioare subtiri. nici cu trunchiul nu sta mai bine. neechilibrat si asimetric.
Postat 04 Octombrie 2012, 15:41 de @danny
moshu
e destul de ok pt un veteran de 52de ani. altii au burta la varsta asta. insa, ca structura, simetrie si proportii e departe de ceea ce este un fizic estetic, in bodybuilding.
Postat 04 Octombrie 2012, 15:02 de danny
yo
vb de o noua sala de sport in acest oras mic,ce e atat de rau in asta ,nu e privatizarea oltchim
Postat 04 Octombrie 2012, 15:01 de stakka bo
sport
intotdeauna e un lucru pozitiv atunci cand se deschide o sala de sport si nu un bar.
Postat 04 Octombrie 2012, 11:54 de tva
griji la hernie ca prea le dosesti, zau !
nea MARIN ai o fata de smecheras cat sa ti dau sa mi speli masina daca SPORTUL te intretine :)))) si nu mai fura ca o sa ti se lase hernia de la greutatea hotiei, ok !
Postat 03 Octombrie 2012, 19:30 de nea Marin
FELICITARI !!
Faptul ca a deschis inca o sala, ca ne incurajeaza in felul acesta sa facem sport si sa traim sanatos este un lucru bun si laudabil. Ar trebui sa-i urmam toti exemplul si sa ne bucuram ca in apropierea fiecareia dintre noi exista o sala foarte bine dotata unde putem face miscare . MULT SUCCES !
Postat 03 Octombrie 2012, 18:02 de Ioana
@simai
faptul ca lumea, in general, face sport e un lucru bun.
Postat 03 Octombrie 2012, 17:58 de tva
@simai
:))) chestia asta, "sport concurential", ai spus-o ca pe o gluma ? sunt o mana de veterani care mai merg pe la concursuri. nici la seniori situatia nu e mai roz. sunt categorii la seniori in care nu se inscriu nici macar sase (6) sportivi ! la veterani, de-a dreptul sufla vantul. in legatura cu cei care spun ca marin practica sportul, "munca la negru", zic si eu ca si tine. sa se duca la organele abilitate.
Postat 03 Octombrie 2012, 17:38 de tva
aha
asa da pupincuristule... negresit sa o * pe mata, lingaule. ai inteles, tomberonule ? bai wc-ule, esti exemplul clasic de lingau-pupincurist, lipsit de scrupule, gretzos cat incape !
Postat 03 Octombrie 2012, 17:26 de @anonimus
autorul
Nu pot să nu remarc faptul că orice ştire despre Ion Marin face valuri. Postarea pe site se lasă automat cu comentarii acide indiferent că este vorba de reuşite ale sportivilor clubului sportiv Gym Mar Strong, pe care îl finanţează din propriul buzunar, de faptul că a deschis a zecea sală de sport în loc să investească într-un lanţ de baruri, sau despre faptul că la 51 de ani, nu doar că se antrenează, dar şi face performanţă într-un sport tot mai concurenţial. Probabil a ajuns atât de „mare” că unii nu mai încap de el. E treaba lor şi e dreptul lor să îşi exprime frustrările. Inclusiv în scris. Cei care au însă nemulţumiri reale se pot adresa organelor abilitate. Problemele nu se rezolvă cu comentarii anonime pe site. Adevărul este că Marin nu este nici un şef comod şi nici o concurenţă facilă. Cere de la ceilalţi la fel de mult ca de la sine. Personal, mi-aş dori mai mulţi „ion-marini” pentru Oradea. Dacă se poate, câte unul pentru fiecare disciplină sportivă şi ramură economică. Pentru că s-ar lăsa cu rezultate...
Postat 03 Octombrie 2012, 17:03 de dan simai
rugaminte pt pt anonimus
te pricepi tu la a descrie limbile si cururile. Stii, daca esti expert am o rugaminte. Mai tarziu... Imi bagi * in mata?
Postat 03 Octombrie 2012, 16:06 de eee
pt anonimus
"angajati de pirma marime" ! ai vazut cat esti de prost ? limbistule, pupincuristule.....
Postat 03 Octombrie 2012, 15:59 de munca la negru
@anonimus
usurel, usurel... prostavane. pe deal nu sunt numai vile de bugetari. sunt si vile ale unor "jmecheri", care nu au lucrat niciodata la stat. pe astia i-ai "uitat".
Postat 03 Octombrie 2012, 15:53 de @anonimus
cronica
E usor sa-mi dau nume anonimus si sa zic ca Bolojan e idiot , ca Basescu e betiv, Ponta mincinos iar DD bolnav, e usor sa-mi dau cu parerea despre cite si mai cite. E usor unde ti se si permite. Uite ce cred eu. Ca Marin greseste. Ca din banii lui face sali din care nu-si recupereaza invetitia in veci. E nebunia lui. Voi ati vazut cite vile de bugetari sunt pe deal? Toti mostenitori ai matusii Tamara. Vine Marin, om de afaceri si in loc sa-si traga o vila bloc turn face sali de sport si terenuri de fotbal. Si ZBANNGGG! Apar contestatarii. Mars ma ca m-am saturat de specialisti. Ia zi mai Nicoleta Man, cite sali ai ai deschis tu, cite firme ai condus, citi angajati ai avut si citi bani ai dat la stat? Dar ai deschis tu gura ca miroase in tot orasul. Ia zi ma VEDETI CA NU DEGEABA. Am incercat sa-ti citesc comentariile dar la a 15 incercare am renuntat. Esti un agramat de pirma marime. Cred ca ai lua titlul olimpic la un concurs de agramati. Ma mir ca nu va angajeaza adi cris. mars ma cocalare. De unde draq ai mai scos si asta? Din Dexul prostilor. Stii tu multe despre interlopi, ca daca vezi unul, Dar adevarat, inveti in cinci minute limba mongola. Hai ca m-am distrat cu voi.
Postat 03 Octombrie 2012, 15:02 de anonimus
fan nicoleta
art 260 litera f prestarea muncii de catre o persoana fara incheierea unui contract individual de munca, cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei, dar la cum te descrii nu cred ca ai fost angajata lui Ion Marin. Omul are pretentii de la personal. Aaa. e o vendeta nu? Te razbuni ca nu te-a angajat. Nici nu ma mir. ma, astia care va uitati prea mult la telenovele si va simtiti nedreptatiti, cautati site-urile psihiatrilor. Aici e vorba de sport nu de munca la negru si ionterlopii lu peste. Nicileta, sunt insa fanul tau si te sustin neconditionat. Te sustin pana la spitalul 6. e plina lumea de nebuni dar Oradea vad ca da pe din afara!
Postat 03 Octombrie 2012, 14:48 de anonim1
obezitatea in crestere
voi chiar nu vedeti ca obezitatea e in crestere? ca suntem un popor de oameni bolnavi? omul asta ne ajuta! ne creaza conditii ! invidia asta ce face din om. nu il cunosc personal pe marin dar as vrea. am multe de invatat de la el. Bravo! un om de bine.
Postat 03 Octombrie 2012, 14:48 de mihai
ASA DA
am fost azi la aceasta si sala si pot sa va spun ca este foarte bine dotata. eu mi-am facut abonament si pot sa va sugerez si voua sa imi urmati exemplul. pe marin nu il cunosc dar apreciez ce a facut pentru tinerii ca mine. in loc sa stau pe calculator sau in paburi pot sa ma antrenez.
Postat 03 Octombrie 2012, 14:45 de dani
Felicitari
Bai oameni buni , va legati de tot felul de aspetce , cuiburi de interlopi?:)) da voi aveti habar despre ce naiba vb?:))) sau sunteti mari"gazetari" care stau in coltu strazii sa asculte ce spune x si y . frecventati macar 0,01% din astia care scrieti pe forumurile astea o sala de sport ? indiferent care ar fi aia? sau sunteti niste obeji frustrati care isi petrec ziua in fata unui ecran deoarece putoarea curului e prea mare incat sa mearga sa faca miscare,fiind prea ocupati cu barfa,precum tzatzele .Va legati ca acest om e capabil si il duce capu sa-si dezvolte o afacere , bv lui. cati dintre voi ati facut sau ati incercat lucrul asta? aveti impresia ca e usor sa conduceti o firma peste 100 de angajati? iar cele care se plang ca e greu , cine va tinut acolo?nu cred ca va tine nimeni cu forta,stati acasa daca lenea e mare sa va adaptati anumitor standarde si reguli , Toti ati vrea sa stati cu mana-n f.. si sa va cada din cer bani multi si sa fiti aratosi :))) acest oras e plin de "inteligenti" . stiti doar sa comentati si cam la atata se rezuma absolut tot din partea voastra.Daca nu aveti ceva de zis concret si cu adevarat mai bine treceti cu vederea un articol ,
Postat 03 Octombrie 2012, 14:44 de Ana
felicitari domnului Marin
Felicitari domnului Marin pt tot ce face pt orasul nostru. in loc sa blamam o astfel de persoana mai bine am sustine-o.Incultii care nu stiu ca sportul este sanatate sa taca din gura. Nu toti care au bani i-au furat, unii au mai muncit pt ei.
Postat 03 Octombrie 2012, 14:39 de man
nu morfcaii cand vor cainii
Remarc ca este vorba despre o noua sala deschisa de Ion Marin. Remarc ca nimeni nu se plange de calitatea salilor si a aparatelor sau a personalului. Ziceti ma ceva de sala. Remarc ca un om deschide a enspea sala iar rack are dreptate. nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Remarc ca Bihoreanul a ramas singurul loc din presa unde orice dezaxat poate injura si pune orice despre oricine. Remarc ca este pacat. Nu-l cunosc personal de Ion Marin da mi-as dori.
Postat 03 Octombrie 2012, 14:38 de remarc
pedeapsa
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Postat 03 Octombrie 2012, 14:18 de rack72
pt Nicoleta Man
Nicoleta Man! Nu stiu ce ai facut tu la sala lui Marin, eu frecventez o sala de al lui de mult timp. Cunosc multi dintre angajatii lui, nimeni nu s-a plans ca nu ar avea contract de munca la el (pe de alta parte sa fim sinceri, cine ar lucra perioada indelungata in ziua de azi fara contract?????), fetele de la sala sunt aceleasi de o perioada lunga. Mi-au zis clar o data ca cerintele sunt mari, dar ce ar fi daca nu ar fi asa? toate s-ar prabusi! Esti de acord? Tu ai corespuns cerintelor? Sau doar vrei sa bagi in noroi din invidie pe cineva care chiar face ceva pentru altii?
Postat 03 Octombrie 2012, 14:10 de Anonim
ps
si... ca sa nu raman cu vorba in gura sau in varful degetelor, dupa Marin Ion raman campionii care au crescut alaturi de el sau cei care s-au antrenat la salile lui, cu ajutorul sau. cei care cred ca au mai mult de aratat lumii (judetului) sa o faca, ceilalti sa faca bine sa taca!
Postat 03 Octombrie 2012, 13:58 de florin
doar asta conteaza
Macar cuiva ii pasa si de sanatatea oamenilor din acest oras! Felicitari! Daca te plimbi prin oras ce vezi? Copii grasi, care probabil asta au vazut de la parinti....mananca ce apuca si nu fac miscare, nu stiu decat de calculatoare si de "facebook". Parintii lor ar trebui sa invete macar ceva si de la Marin...cu toate salile lui de fitness...ce are de gand? Sa traga oamenii catre o viata sanatoasa, sa se obisnuiasca cu miscare cu un stil de viata sanatos. Sa deschide el cat mai multe sali, miscarea lui fiind un strigat catre oradeni: aveti grija de sanatatea voastra...pana aveti de ce !
Postat 03 Octombrie 2012, 13:55 de Mihai
Florin
o mai noua vorba romaneasca zice ca \"cine stie face, cine nu stie invata pe altii. cred ca asa stau lucrurile si cu criticii omului de sport Ion Marin. hai sa vedem cum stau lucrurile dintr-o alta perspectiva. omul asta a facut pentru sport si pentru sanatatea noastra mai mult decat au facut toti primarii, parlamentarii, prefectii si toti stabii la care va puteti gandi dvs. in ultimii 22 de ani. da, e o afacere pentru el. si ce e rau in asta? e plina lumea de invidiosi sau, cum ar spune un politician contemporan, sunt pline forumurile de comentariile \"frustratilor\". eu m-am antrenat pe la mai multe sali gym mar strong din Oradea, ii stiu personal pe unii dintre angajati, nu am auzit sa se fi plans vreunul ca munceste la negru. stiu ca Marin Ion e un patron exigent, dar inteleg ca standardele salilor sale trebuie mentinute, chiar daca unora din angajatii sai chestia asta nu le prea place. una peste alta este pacat sa arunci cu noroi in munca altuia in conditiile in care tu nu ai fost capabil sa faci nimic pentru semenii tai. eu cred cu tarie ca vorbele, chiar si cele de ocara, se uita. ce ramane dupa oamenii adevarati? faptele! Marin Ion se poate mandri oricand cu ceea ce a facut si
Postat 03 Octombrie 2012, 13:54 de Budea
care ar fi problema ?
toata Oradea este asa !! care e noutate munca la negru, timp de lucru 12 ore cu contract de 4 ore :)))) care ar fi problema ? cine zice ca in Oradea sunt crestini mint cu nerusinare , legea nu pedepsete minciuna decat in declaratii facute in fata unui legiuitor :)))) totii fac asta , bine ca la stat sunt 4 contracte pe unul :)))) aia incaseaza nu voi !!!
Postat 03 Octombrie 2012, 11:24 de hotul la hotii trage
virtual comunicam !!!
o sa schimbe Nicoleta Man ceva in Oradea , ma faci sa rad.Ai facut bine ca ai plecat de la el, nu merita sa ti acorzi timpul acestor hotii, cei ce nu pot fura sa nu se alature celor ce fura.
Postat 03 Octombrie 2012, 11:00 de vedeti ca nu degeaba
virtual comunicam !!!
e plin de hotii si zice fraieritul de oradean de BALAMUC la cat de orb este :)))) nu suport prostia , o minti pa ma -ta daca iti da voie dar nu si pe altii :))) asta s ca prostit Nea Marin a fost respectata dar unde este mult este si multa hotie, cantiatate este o disturbare si nu ofera calitate , nu ai control nici morla si nici legal.Exacat ca si Bolojan face cantitatii masive dar si multa hotie, nu are cum sa le evite si devine complice.Este un mecansim social infractional in crestere, nu o sa mai distingem normalul de anormal din cauza cantitatilor proaste neimportante, nu trebuie atatea sali deschise , nici macar nu sunt sanatoase iti distruge oasele si lichidul de mobilitate, exista si alte sporturi nu doar ce ne ofera Nea Marin la monopooool :))))).
Postat 03 Octombrie 2012, 10:55 de vedeti ca nu degeaba
infundati-l pe cocalar !
dati-l in gat la finante.
Postat 03 Octombrie 2012, 08:25 de power
munca la negru
daca asa stau lucrurile, fa o plangere la politie, procuratura, etc. daca mai stii si pe altii in aceiasi situatie, mergeti toti cu reclamatii.
Postat 03 Octombrie 2012, 05:25 de @Nicoleta Man
Rusine
Eu am fost "angajata" la Marin la Sala Sporturilor pe un salar de 7 mil fara carte de munca, ITM nu isi face datoria si ia spaga in continuare de la acest nesimtit care isi bate joc de angajati, rusine organelor de control !!!
Postat 03 Octombrie 2012, 01:43 de Nicoleta Man
Tare
Interesati-va si cati angajati are Marin,OFICIAL,ca la negru are destui.Doar are cine sa-l protejeza.Are fin pe la finante ,are pile pe la ITM ....peste tot.Isi permite sa nu cotizeze la stat.Jegosul,isi mai si bate joc de angajati.
Postat 02 Octombrie 2012, 12:05 de c-man
o ia ranza si asta, banul il face mai prost decat era !!
incepe si asta sa o ia razna doar stim ca face cuibare pentru interlopi :))) nu ne duci tu de nas precum vrei :))) totul e benefic daca respecta reguli de moralitate in rest ca spui BORDEL, ca spui inchisoare e aceelasi lucru.Bolojan are si el dreptate cu privire la monopolul impus dar partea urata e cine umbla pe acolo si de ce ? flimati clientii ca sa intelegeti ca nu sunt doar tineri e mult mai grav decat pare la prima vedere :))).
Postat 02 Octombrie 2012, 10:28 de cuibar de interlopi
Gym Mar Strong
Felicitari domnului Ion Marin si mult succes in ceea ce face!
Postat 01 Octombrie 2012, 22:59 de Gabriele
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON