URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 August 2013, 12:03

Clubul The One se delimitează de scandalul provocat de Romi Neguş

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În urma apariţiei în cel mai recent număr al BIHOREANULUI a articolului "Răpirea din The One", în care erau prezentate ororile la care a fost supus un tânăr agent de pază orădean de către interlopul Romi Neguş şi trupa lui de prieteni, asta după ce se oferiseră să-l ducă acasă din clubul The One, reprezentanţii localului au trimis redacţiei câteva precizări.

"Evenimentul relatat pe prima pagină a ziarului dumneavoastră în numărul mai sus menţionat nu s-a produs în incinta clubului. Nu cunoaştem împrejurările producerii acestuia, fapt pentru care ne desesizăm total faţă de orice conjunctură aferentă, cât şi cu privire la protagoniştii acestuia", afirmă Marius Molan, managerul The One, anunţând totodată că, în curând, clubul de pe strada Vasile Alecsandri se va redeschide într-un nou concept.

În ediţia din 26 august BIHOREANUL a prezentat cel mai nou scandal din lumea interlopă orădeană. La sfârşitul lunii mai, Romulus Markovics, alias Romi Neguş, liderul clanului ţigănesc cu acelaşi nume, împreună cu alţi nouă indivizi, l-au sechestrat, bătut şi mutilat pe Sergiu Şandra, zis Pitbull, un agent de pază al firmei Laguna Guard deţinută de Aurel Gavriş.

Atât Neguş şi prietenii săi, cât şi Sergiu Sandra, petrecuseră în clubul The One până dimineaţa, când Neguş şi prietenul său Andrei Boc, fiul fostului adjunct al şefului IPJ Bihor, Radu Boc, i-au spus că-l conduc ei acasă cu maşina, căci mergeau în aceeaşi direcţie.

Invitaţia a fost, însă, doar un pretext, căci interlopii l-au dus pe agentul de pază în apartamentul "Prinţului" Romi, unde îl aşteptau alţi inşi înarmaţi cu bâte, cuţite şi săbii, care l-au zdrobit în bătaie, iar Neguş chiar i-a tăiat cu sabia o bucată din ureche.

Citeşte toată povestea în articolul: Răpirea din The One: Împreună cu fiul unui fost şef de Poliţie, Romi Neguş e acuzat că a bătut şi mutilat un rival

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
se inpaca ei
se inpaca el si cu gindu si cu rromii :(
Postat 15 Noiembrie 2013, 13:07 de cocos
grecu
cum mam debarast de de aurel cum le da * tigani .... bravo pitbul tot asa sa faci vez k am vazut poza cum te loveste pe fund cu anaconda si u zambeai frumos
Postat 17 Septembrie 2013, 01:26 de grecu
bum
ai supt de bune voe si ne silit de nimeni ?
Postat 17 Septembrie 2013, 01:21 de mirela
aha
zdrantza de pitbul vez k vrb fara tine ! lasa k caz u pe mana mea !
Postat 17 Septembrie 2013, 00:40 de hmmm
vai si amar
pitbul eu eu nu as pronuntza nume la oameni mult mai presus de cat familia ta laso asa cum e treaba si sa nu iti pare rau k ai supt k ai supt de la un printi ! ! !
Postat 17 Septembrie 2013, 00:31 de hmm
pit
domnule procuror roman cat va dat romi negus ?
Postat 11 Septembrie 2013, 01:14 de pitbul
sictirit
Molan, intel-igentule...facusi si tu dreptul la ff si vii cu texte de manual de drept penal...mai citeste, baiatu-le :))
Postat 10 Septembrie 2013, 10:16 de bodigard
control face
Control face si dress code pare sa fie deviza celor de la The One si daca se vor tine de treaba vor putea resuscita clubul si vor avea succes! Mi-a soptit mie cineva ca s-a si umblat putin la reamenajare, cica l-au deschis la culoare! Interesant doar cu conditia sa nu mai lase intelopii si pericolele publice in club! Au dreptul sa-si selecteze clientela, e un business acolo, ce e asa greu de inteles? Va fi management de Bucuresti din ce se zvoneste si sincer, abia astept si eu si inca multe prietene de ale mele sa se deschida pentru ca azi noapte la Bali a fost o plictiseala si o atmosfera super naspa. Monotonia programului muzical de la Han s-a mutat indoor la Bali. Turma oradeana asteapta altceva, asteapta o noua provocare! Am fost la Le Cinema in Timisoara, Le Gaga in Mamaia, doar noi fetele, nimeni nu s-a luat de noi, cum se intampla la Oradea indiferent de club! Aseara la Bali bodyguarzii pipaiau fetele si se luau de ele si de baietii cu care erau. Nicaieri nu se intampla asa ceva! Si acolo nu prea erau baieti inchisi la culoare, erau din categoria inchisi la minte! Mergi la Club sa te distrezi sau sa o furi? Oradea are inca o mentalitate si o conceptie de tarani inculti! Trist
Postat 08 Septembrie 2013, 17:09 de Monica
hmmm
politia a greseste in tema asta cel mai mult domnilor politist arfi mai bine da k nu ati face diferentza intre tigani si restu bandelor !!!!!!!!!!!!!!! grecu a sarit cu 15 inj si a batut pe alin marginean un copil si sare 15 inj de ce nu sa luat masuri de ce nu a arestat pe domnu grecu ? k este asociat cu domnul calin balaj ? nimeni nu sa uita nien nu verifica pe acesti oameni dar da k romi negus face ceva gata sa terminat smecheria trebuie arestat nu este corect legea este pentru toata lumea la fel numai k domni de la justitie aplica cum vor ei dar asa nu este corect !
Postat 05 Septembrie 2013, 01:40 de hmm
hmmm
auziti domnilor smecher care va ascundeti dupa monitor ! asa sunteti tari k nu va vede nimeni asae ? voi care dati din gura si scrieti niste aberati de toata lumea sunteti dusi cu pluta vorbiti fara voi asa va simtiti si voi k sunteti satisfacuti k in fatza lor nu aveti curaj ... am vazut scris mai jos de domnul avocat . tot eu sunt eu cred k tu esti un incult un analfabet ai copiat dupa ala de mai jos si ai scris numai tampenii tu esti undobitoc sau esti bulangiu ? de scri asa ceva aratate fetito in fatza lui negus sau ... si inca ceva kali este un om deosebit de ce trebuie sa pronunti nume de oameni cu respect ? de aci se vede k u esti un nimeni in drum !
Postat 05 Septembrie 2013, 01:26 de hmm
!
PANA LA URMA DA SEAMA LUMEA CA PE TERMEN LUNG TOT PAZA DE LIBERTY ESTE OK!!!!NU FIRMELE ASTEA CARE ARE AU OBIECTIVUL DE A BATE LUMEA DE EX CIRCUL DE LA LAC SAU BALI SAU ONE!!!PATRONILOR TREZITIVA !!!LASATI LAOPARTE CUMETRIILE AFACEREA ESTE PRINCIPALUL!!!!!
Postat 02 Septembrie 2013, 12:05 de asociatia patronilor
Vai de Voi
Citesc si ma minunez, pacat ca putini sunt cei care nu au interes, ba latrai de la alte cluburi care dau in The One, ba gasti rivale care s-ar omora cu bataia, ba dobitoci care isi dau cu parerea asa ca sa simta si ei ceva simt civic, de justitiari. Vai de voi ! Latrailor la ce am auzit ca o sa fie la The One va rup astia gura din toamna, va inchid, baietilor din bande nu mai bine va rezolvati voi intre voi disputele, in afara orasului pe camp, cine scapa scapa, iar restul odihniti-va sau mergeti la munca, astea nu sunt de voi "e grele "
Postat 02 Septembrie 2013, 02:49 de Vai de Voi
caini
auziti, sisi ,The One ,si club ? da k ar fi hitler ar f u t e pe mama voastra asa k nui f u t e toti tigani pr toata familia voastra saraciilor ascundetiva k va f u t e m femeile ! ! !
Postat 01 Septembrie 2013, 22:39 de caini
sisi
nu mai mergeti in the one,mergeti in cluburile pazite de liberty sau de bank security,acolo tiganii au interdictie..deci daca vreti o noapte de distractie in voie si vreti sa va simtit bine fara ca niste ciori jegoase sa stea cu ochii pe voi,evitati the one..mergeti in avenue,bali ,famous..etc
Postat 01 Septembrie 2013, 21:37 de sisi
The One
The One se cheama acuma the FUCKED UP ONE. Nu mai mergeti acolo,concept nou cu tigani si Negus. MOTHERFUCKER ONE.
Postat 01 Septembrie 2013, 21:12 de The One
club
bai fratilor patroni de club si de localuri care-i lasati pe jegurile astea sa va calce pragul..sunteti zero ca afceristi..pai cata minte sa ai sa investesti intr-un local,club ce o fi el,dorind sa iti atragi clientela si sa lasi asemenea exemplare de maimutze la tine in locatie?pai cine dracu iti mai calca pragul dac a tu cu mina ta cobori nivelul investitiei tale cu asemenea scursuri lasate inauntru..lasati-va de afaceri ,da-ti banii la orfelinate mai bine decat sa-i pierde-ti pe mina clientilor de joasa spetza...ciorilor stiti ce inseamna spetza?:))))of of Hitler unde esti tu.....?!
Postat 01 Septembrie 2013, 19:34 de club
avocat
tot eu sunt..lex sau acvocatu care lucrez in domeniu..nu stiu ca scriu corect ca sunt o boratura de tzigan fara scoala da cu besini de smecher,m-am trezit sa ii fac eu pe aurel si grecu praduitori,cand noi clanu negus suntem slobozii din garda,mergem sa ne slobozim zi de zi cu iuli in frunte,si m-am trezit eu sa vb de sume date mita,cand kali sa moara mama a dat bani la gavra si la galea la tribunal pt amenda penala,justitia e o nesimtita si o cu.rva,mai bine am duce-o si pe ea in olanda sa ne produca bani,si politia o mui.sta ca ne aresteaza doar din cand in cand,nu de fiecare data cand facem scandal si jepci,si laura gal o golanca ca scrie de noi,ca facem sex cu baieti,in loc sa se faca ca nu stie..si eu sunt un mu.ist de tigan din familia negus care mai bine m-as fu.te si eu in buci in olanda,sau mai bine las freca pe romi in bu.ci ca si asa zici cai o pi.zduca
Postat 01 Septembrie 2013, 19:23 de lex
avocat
asta asa e din pacate eu sunt in domeniu si vad multe da na ! da k e vrb de banda lui NEGUS trebuie sa fie dosar penal da k e vrb de AUREL GAVRIS SAU GREGU AMENDA ADMINISTRATIVA DE CE ? sunt deacord cu tine domnul LEX ... cum vreti sa opriti scandalurile in oradea da k voi favorizati pe grecu si pe aurel cum ? mai arestatii si pe ei sau vie frica k striga din arest suma care va dat hmmm , aratati si faceti dreptate lasati voi tigani find ca nu sunt tigani mai rai de cat restu bandelor doar k tigani nu merge la praduiala ... asta siu k sunt in domeniu ! ar trebui sa mai verifice astea de la DGA situatia asta precis le gaseste da ca vrea bine inteles
Postat 01 Septembrie 2013, 17:26 de avocat
lex
CE NESIMTIRE ! JUSTITIA E DE VINA ! EU INTELEG K VRETI PE LIDERUL TIGANILOR SI ATI DORI SA FIE INCHIS DA DE CE NU SUNTETI CORECTI ? DE CE ? VOI DE LA JUSTITIE SUNTETI PORNITI PE TIGANI ASTA E DISCRIMINARE DA K DIN GASCA LUI GRECU SAU AUREL SAU ALTI GASTI BATE UN TIGAN NU LE FACETI NIMICA OARE DE CE ? SUNTETI CORUPTI CUMVA ? VOI DE LA JUSTITIE SI DE LA ZIARE FACETI DIN ORCE DOBITOC VEDETA CINE NAIBA MAI E SI PTBUL ASTA ? PANA ACUMA NU SA MAI AUZIT DE EL DA DE ACUMA INAINTE VA FI SIEL INTERLOP VEDETA VAI SI AMAR DE VOI ! JUSTITA FACETI DREPTATE DA CORECT SI CU SINCERITATE NU FACETI DIFERENTZA INTRE TIGANI SI ROMANI CINE GRESESTE SA PLATEASCA ! IAR EBIHOREANUL MAI LASATI SI VOI MAI MOALE K VOI FACETI VALVA SI SCRIETI O GRAMADA DE PROSTII !
Postat 01 Septembrie 2013, 17:02 de oradea
scoaca
saraciilor de ciori..numai voi face-ti scandal in orasul asta,daca nu va bateti cu liberty,va bateti cu dinamita,daca nu cu ala,cu grecu,daca nu cu grecu ,cu aia din iosia,daca nu cu aia,cu aurel..si tot asa..niste saracii sunteti care nu valorati doi lei..inca nu ati fost batuti voi cum trebuie sa va linistiti..dar mult nu mai aveti cacaciosilor cu printzesa in frunte..un mucea care fura casetofoane din masini..e si el bataus acuma,la tot pasul in orasul asta dai de batausi...da numa in grup ca singuri nu-i vezi pe unul,sa nu ajunge-ti pina la urma sa stati si voi cu nevestele impreuna la vitrine in olanda
Postat 01 Septembrie 2013, 16:28 de scoaca
parpanghel
traiasca inaltimea sa Negus, duce de Bihor, supus fidel al regelui Cioaba
Postat 01 Septembrie 2013, 14:41 de parpanghel
anscenare
ma prostilor nu vedeti ca totul e o manarie a lui aurel asta cu laguna guard sa faca plubicitate negativa clubului si tiganului negus pentru a pune mana pe protectia clubului si asa sa poate sa vanda drogurile ,ca doar se stie toti baietii lui aurel vand droguri pentru el si de la paranoia din capul lor vad lucruri care nu se antimpla si de aici si treaba cu pittbul ....de la droguri oameni buni,,ca stia se drogheaza pina da paranoia an ei...ce treaba are clubul the one cu treaba asta atita timp cit an club la ei se respecta ordinea primeste pe oricine ...sau ce va pare rau ca tiganul de negus nu se lasa la complexati ca aurel sau lungu sau alti...bine face ...lasati rasismul deoparte si vedeti lucrurile normal,,,,si tu laura gal ca vad ca tot pe tigan al scoti vinovat,,,parca astia romanii tai ...as cumva mai buni ?nu deloc ba chiar mai magari....si escroci ca tyganii.
Postat 01 Septembrie 2013, 13:53 de o cita prostie...!
pacat
Numai merg la "The One" daca asa fel de oameni sunt prezenti acolo.
Postat 01 Septembrie 2013, 11:04 de m
che?
Regele pwlii! Tigan jegos cu o familie de criminali si turnatori! Mare rusinea primarului si politiei din Oradea ca criminalii astia poate sa face ce vrea! Sa va fie de rusine!
Postat 31 August 2013, 21:49 de io
TRAIASCA regele NEGUS in BIHOR !
nu mai zice , ca rand altii de tine :))) TRAIASCA regele NEGUS in BIHOR !
Postat 31 August 2013, 17:00 de :)))
io
Un 9 mm-tru si gasca lui Negus e terminata. La Rulikowszky!
Postat 31 August 2013, 00:23 de IO
gasca
dati afara tigani din toate cluburile daca nui dati noi nu mai vom merge an cluburi .
Postat 30 August 2013, 21:53 de gabriela
bula si itic
propun politiei si altor institutii abilitate sa-i inarmeze pana in dinti pe toti cei susnumiti,inclusiv pe ``saracul `` baietel al fostului militian care numai a nevinovat nu arata,sa-i inarmeze asadar, sa-i bage in the one dupa care sa sudeze usile...restul ar fi o urmare fireasca...si voi ziar de cacat sa nu mai aveti cui naibii sa mai faceti publicitate...ciaustoc
Postat 30 August 2013, 18:32 de clau
one
cum sa intri intr-un local unde lasa intrarea la tot felul de specii care se cred niste smecherii,cind sunt niste inculti si intra in localuri sa-si faca legea lor.in primul rind un local decent nu trebuie sa se lase intrarea-
Postat 30 August 2013, 17:41 de decenta
ce nu stiti
da asa daca te anbeti vin badigarzi si te bat asta se stie cum fac liberti si alte firma negus nu se leaga de nimeni,,,,,,sagetile fac de cap....si PITBUL,,,a gresit si a meritat...... dar nui usa de biserica sageata lui aurel....pe cati a batut pitbul la cati adat amenz si multe altele......
Postat 30 August 2013, 17:16 de alo
De ce te duci la club nu sa consumi alcool ca nu stai la masa cu o sticla de suc !!
ne imbatam, bagam banii in club si vin TARANOI sa ne bata, hai ca va spargem tot clubul, CLOSE DEFINITIV !! De ce te duci la club nu sa consumi alcool ca nu stai la masa cu o sticla de suc !!
Postat 30 August 2013, 15:48 de inchideti l !
mergeti naibi de jeguri imputite URLA o BETIVA :))
sa inteleg ca o firma de paza pe mine ma poate bate daca sunt BEATA ? hai mai terminati cu scandalul asta , am chef sa ma imbat deci pastrati distanta ca sunt vulnerabila si fara acored :)))) vine echipa lui NEGUS sau LAGUNA sa ma bata :)))) asa idioteni nu am mai citi demult !!! Asta e , Oradea satul taranilor !
Postat 30 August 2013, 15:41 de JEGURI
da
ce conceptu dr@cului,faceti poza cu maimuta doar ca la The Onuu va fii faceti poza cu tiganii
Postat 30 August 2013, 14:50 de Gaz
??????????
Marius Molan, managerul The One, anunţând totodată că, în curând, clubul de pe strada Vasile Alecsandri se va redeschide într-un nou concept. Ce concept nou? Bautura, tirfe, tigani si interlopi. Asta e conceptul tau nou. Adica conceptul e veche numai fraierii sint noi!
Postat 30 August 2013, 14:41 de ahahaaaaaaaa
..
ce gluma buna a clubului The One :))))))) tiganu trebuie pus cu botu pe labe cu un glont in cap care il va linisti de tot.
Postat 30 August 2013, 14:39 de ionut
desesizam ???
poate vrea conducerea clubului sa spuna ca ne "dezicem". a desesiza inseamna a renunta sa te ocupi de cercetarea unui caz. expresia e cam lovita de perete
Postat 30 August 2013, 14:37 de taz
...
degeaba incearca cei de la the one sa se scuze :)) au fost cazuri cand clientii lor cu "pile" au apelat la serviciile gorilelor de la firma lor de paza si protectie, ( aflati in timpul serviciului evident ) ca sa aplice anumite... corectii, inclusiv altor clienti ai clubului the one...asa ca nu va mai scuzati, sunteti de tot rahatu si promovati prostia, tiganii si interlopii orasului in continuare :))
Postat 30 August 2013, 14:14 de amstaff
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON