URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Noiembrie 2013, 08:16

Accident cu cocalari: Au întors un taxi cu roţile în sus, dar tot ei sunt cu gura mare (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Accident de pomină vineri seară, în zona Aeroportului, unde un taximetrist a derapat şi a ajuns cu roţile în sus, în şanţ.

Potrivit poliţiştilor, autoturismul Dacia Logan circula dinspre Oradea spre Nojorid, când, înainte de o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului. Cel mai probabil maşina avea viteză, căci s-a oprit cu roţile în sus, în şanţ, trecând peste sensul opus de mers.

Numai norocul a făcut ca din faţă să nu vină o altă maşină şi tot norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Din impact, Loganul s-a ales cu avarii serioase, partea din faţă fiind total distrusă.

Când au văzut că la faţa locului apar reporterii BIHOREANULUI, apropiaţii şoferulului mai că nu i-au luat la bătaie. "V-o spus cineva să veniţi? Cine v-o chemat? Daţi-ne-n cap pe stradă, numa' că sunteţi jurnalişti! Ca să faceţi poză tre' să cereţi voie, că dacă-i maşina mea eu fac ce vreau cu ea!", s-a răstit un individ, apropiindu-se ameninţător la vederea aparatului de fotografiat.

Supăraţi pe ziarişti şi pe cine "i-o înfiinţat", revoltaţii o ţineau pe-a lor. "Dacă vreţi poze uitaţi-vă pe site-ul poliţiei", a zis aşa pretinsul proprietar al maşinii. "Ce vă interesează dă necazul omului?", a aruncat un altul. Cum reporterii n-au cedat, apropiaţii taximetristului s-au orientat şi spre autorităţi, aruncând vina pe ele pentru că taximetrul a ajuns în şanţ, fiindcă "n-or pus sare pă drum", deşi şoseaua nu era îngheţată.

Până la urmă, atât evenimentul rutier, cât şi circul rubedeniilor s-au lăsat fără incidente. Şi, din fericire, şi fără victime.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
cocalari
Sofer de vara? Da...., sigur e sofer de vara, lipsa de experienta isi spune cuvantul. Si penturu toti taximetristii, nu mai dati vina pe clienti si invatati sa conduceti, nu doar voi va grabiti
Postat 01 Decembrie 2013, 17:05 de gigel frone
no comment about romanian jurnalists
asta e titlu de articol ?? sa fim seriosi acuma , de ce va plangeti '' VOI '' jurnalistii din Romania , care nu dati 2 bani pe intimitatea fiecaruia si chiar daca i-ar fi fost cineva drag in stare grava in acea masina voi tot ati fi facut haz de necaz cu comentarii inutile si l-ati fi ''luat de obraz '' ... jurnalismul din Romania e cel mai de cacat (scuzati-mi limbaju) , repet CEL MAI DE CACAT din intreaga civilizatie a omenirii ... as vrea sa va vad pe voi facand un accident sau avand probleme si sa vina niste liliputani cu camere si microfoane la voi sa va manance nervii si sa va faca de rusine .... sunteti niste oameni lipsiti de buna vointa si de rationament
Postat 30 Noiembrie 2013, 22:01 de florin
rusu taranu
Mare taran esti rusu habar nu aveti ce sa intamplat doar va place sa comentatii.....si care is cocalarii???? voi
Postat 30 Noiembrie 2013, 21:37 de florin
rusu taranu
rusule taran poti fi tu cu tot neamu tau si restu niste papagali care stiu doar sa comenteze care nu au nici permis.....
Postat 30 Noiembrie 2013, 21:34 de florin
3 in 1
ION, Ioan, ion antonescu. una si aceeasi persoana contravenient taximetrist
Postat 30 Noiembrie 2013, 20:37 de dino
simplu
Taximetrist = contraventional, la firecare 5 minute. Taximetrist din Oradea = puscarias la fiecare 5 minute. Acesti indivizi sunt lipsiti de cele mai elementare reguli de bun simt.
Postat 30 Noiembrie 2013, 17:55 de om
BAGATIVA MINTILR IN CAP
bagativa mintile in cap ........ voi cand va urcati la noi in taxiu si ziceti ``REPEDE VREAU SA AJUNG ACOLO URGENT``cum e at nu e problema ca nu respectam legislatia rutiera si asa mai departe at va convine ... dracu sa va ia de cretini si de dobitoci ce sunteti si de iporctii....... as vrea eu sa va vad pe voi in momentul in care atii sta acasa linistiti lanaga nevasta si langa copilas si seara la 11 va suna cineva sa va anute ca aveti o paguba de 10000 de euro va vad cum va simtit voi at in acel moment ...IPORCRITIILOR...poate proprietaru masini o scos bani din banca sau are de platit rate la casa pe care nu le poate platii acuma ... asta nu v-ati intrebat ? ziceti ca, gonim ca nebuni prin oras ... normal daca stimabili de clienti faca curse de 3,5 lei si de 4 lei ... cum sa ne platim chirie la masina si asa mai departe .... SUNTETI NISTE IPOCRITI!!!!!!!!!!!!
Postat 30 Noiembrie 2013, 16:32 de ION
DA
Într-un fel oamenii aveau dreptate.Omu era supărat că şi-a distrus maşina şi pentru o vreme nu va mai produce bani, iar voi mergeţi acolo peste el şi îl frecaţi la icre.Puteaţi face 2-3 poze discret.
Postat 30 Noiembrie 2013, 14:22 de Ioan
adevarat
pe buna dreptate acel taximetrist este un tzaran ordinar needucat si plin de bube in cap. Cel de sus nu bate niciodata cu bota. sincer....merita asa ceva desi nu ma bucur niciodata de raul altcuiva acum am facut o exceptie......
Postat 30 Noiembrie 2013, 14:15 de rusu
smecherasii
Am o parere formata despre acesti taximetristi smecherasi si nu una buna! Bine, stiu sunt si exceptii. Stiu, isi fac meseria, din asta traiesc, etc, dar totusi, ei face legile in circulatie? Adica domnule taximetrist, tu cu orice pret vrei sa ajungi la destinatie, nu ai treaba cu cei din trafic, tu ai prioritate intotdeauna?! Sunt si educati intre taximetristi, totusi parca imaginea generala formata este acea cu slapi si bermude, majoritatea carora nu le place sa lucreze, nu au lucrat in viata lor, prefera sa stea in masina si sa astepte jumate de zi o cursa si sigur apoi din acea cursa sa se imbogateasca motiv ptr care fac orice sa ajunga la destinatie. Naspa! Daca erau asa destepti, de ce nu au stiut de curba aia periculoasa? Si ce daca nu era sare? Soferul nu raspunde cumva de clienti? de ce nu adapteaza viteza.....plus, desteptii aia nu stiau ca e domeniu public, deci ziaristul poate face cate poze vrea el si nu numai ziaristul ci oricine?! Da, e masina lui, face cu ea ce vrea, dar nu pe drumurile publice unde pune in pericol vietile altora ci la masa in curte! Si din reactia lor se vede cata scoala au. Naspa....parca aud cum bubuiau si manelele.....
Postat 30 Noiembrie 2013, 13:52 de Oradean
Serios ???
Normal ca s-a enervat ! Intrebarea - Domnu va doare ? - pusa dupa accident e cea mai mare penibilitate, pe care o fac doar asa zisii jurnalisti romani. Un articol de *, asa cum poti sa te astepti de la Ebihoreanul ...data viitoare o sa vina la voi duba nu la judecatorie cu detinutii. Pa pa
Postat 30 Noiembrie 2013, 13:49 de adioanta
jurnalist de 2 bani
e jalnic cine a scris acest articol, ar trebui sa fie dat afara de la locul de munca :) astfel de limbaj sarcastic nu ar trebui sa fie acceptat, e scris totul in bataie de joc....
Postat 30 Noiembrie 2013, 11:54 de elena
chioaro
cum mata nu era polei pe jos ..... proasta dracului .... !?!? vorbesti sa te aflii in treaba .....
Postat 30 Noiembrie 2013, 11:17 de ion antonescu
Traseu cu max. 70 kmh obligatoriu
Acela era baiul, ca erau ziaristi pe acolo si nu se mai putea face blat cu politistii de la rutiera.
Postat 30 Noiembrie 2013, 11:08 de Copy
Chiar asa, cine v-a infiintat si pe vor?
"Potrivit poliţiştilor, autoturismul Dacia Logan circula dinspre Oradea spre Nojorid, când, înainte de o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului" ... sau potrivit ochiului deformat ca de obicei al jurnalistilor de la Bihoreanul ... unde e curba aia periculoasa pe traseu, ca nu exista nici un marcaj rutier specific, iar curba existenta imediat dupa aeroport se poate lua volubil si fara nici un fel de probleme pentru un Logan la 90 km/ora !?! Zi ca taximetristul era mai trist ca propriul taxi, pentru ca era din categoria celor facuti la scoala auto de vara.
Postat 30 Noiembrie 2013, 11:05 de Tile
Tareee
Coca de coca.O gramada de taximetristi se dau rotunzi ca sunt profesionisti,pe cand ei .....Tare articolul.De mult n-am ras asa.
Postat 30 Noiembrie 2013, 10:02 de cman
Am mai văzut d-astea
Din păcate, nu-i nici primul, nici ultimul taximetrist care face pe deșteptul. Acum vreo trei săptămâni, la ieșirea din parcarea subterană de la Lotus Center - unde, apropos, cei care ies din parcare au prioritate față de cei care trec prin fața parcării - un taximetrist viteaz, pe care l-am mai văzut conducând vitejește prin trafic, intră head first cu mașina în mașina unei doamne. Deci, mașina doamnei, care avea prioritate, e lovită în lateral stânga de mașina lui musiu le taxi care intrase în ea cu botul. Trec și eu pe acolo minunându-mă de pocinog când îl aud pe joe le taxi înjurând-o pe doamnă de mama focului când măria sa era de vină. Deci, aviz amatorilor... de șoferi de taxi așa-zis profesioniști! (și, evident, nu numai lor.)
Postat 30 Noiembrie 2013, 08:36 de Shogun
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON