URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Ianuarie 2011, 17:34

"Prinţul" Neguş a fugit în Italia. Unul dintre locotenenţii lui a fost arestat

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Balog Remus, unul din membri clanului ţigănesc Neguş şi vărul primar al lui Romulus Markovics (Romi Neguş), liderul grupării, anchetat împreună cu acesta şi cu alte patru persoane pentru un scandal provocat pe 16 ianuarie pe strada Jean Jaures din Oradea, a fost arestat, joi seară, de Judecătoria Oradea.

"Instanţa a dispus arestarea inculpatului pentru 10 zile sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală", a confirmat pentru BIHOREANUL prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra.

În acelaşi dosar, Romulus Markovics, alintat şi "Prinţul" ţiganilor, este anchetat în stare de libertate. Acesta, însă, a plecat din ţară imediat după reţinerea lui Balog, sub pretextul că-şi vizitează fratele, pe Markovics Sandor, pe numele de "scenă" Sanyi Neguş, încarcerat în Italia şi judecat pentru complicitate la omor.

Se caută martori 

Procurorii au reuşit să-i identifice şi pe ceilalţi patru bătăuşi care au participat la atacul comis asupra asupra fiilor proprietarei brutăriei Popa şi a un prieten al acestora Dan Chiş, naşul unui cunoscut recuperator orădean, Constantin Mărie. Cei patru sunt Răzvan Parfene, Heghedus Mihai, Pintilie Beniamin şi Murvai Iuliu, cu toţii implicaţi în mai multe scandaluri provocate de gruparea lui Romi Neguş, şi ei cercetaţi în dosar. "Ancheta este îngreunată de faptul că martorii care au asistat la scandalul în urma căruia Dan Chiş a fost rănit au refuzat să facă declaraţii, chiar şi sub identitate protejată", a mai spus prim-procurorul Parchetului Bihor.

Anchetatorii speră, însă, să-i găsească pe câţiva dintre şoferii care au circulat în seara scandalului pe bulevardul Dimitrie Cantemir şi care au oprit încercând să intervină în favoarea victimei. "Se aude pe înregistrările făcute de camerele de supraveghere cum se opresc şoferii şi strigă spre inculpaţi, să lase victima în pace", explică Gavra.

În loc de chirie, bătaie

Scandalul în care a fost implicată gruparea lui Romi Neguş a avut loc în seara zilei de 16 ianuarie. Fraţii Popa trebuiau să se întâlnească cu un chiriaş de-al lor, care stă într-un imobil deţinut de familie pe strada Jean Jaures, în imediata apropiere a brutăriei Tomis, la intersecţia cu bulevardul Cantemir. Bărbatul, Daniel Crăciun, le datora chiria pe două luni, aproximativ 500 de euro, şi a fost ameninţat cu evacuarea, motiv pentru care a cerut o întrevedere ca să discute despre modalităţile de a rezolva problema.

În loc de asta, însă, Crăciun a venit la întâlnire cu Romulus Markovics şi cinci dintre oamenii acestuia, care i-au agresat verbal pe cei doi fraţi şi l-au lovit pe prietenul lor, Dan Chiş. În urma altercaţiei, Chiş s-a ales cu nasul spart, un deget fracturat la o mână şi mai multe vânătăi pe corp, potrivit raportului medico-legal leziunile având nevoie de 25 zile de îngrijiri medicale.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
Speranta
Sincer pacat ca politzia nu face nimica;).....orasu sa fie controlat de niste inculti,jegosi....talhari,pesti care se lauda in orash ca are o masina bmw facuta de o fata care e batuta si trimisa la produs?fara sansa de scapare?.....sper ca intr'o zii vom ajunge ca politzia sa faca lege si ca toate astea mentionate de mai sus sa fie vazut ca o rusine in fata femeilor si nu laudat... Ca sa fii baiat rau,s-au baiat de cartier nu tre sa fii peste,hot,incult,si prost ....Eu zic ca ala e baiat tare si intelligent care se descurca singur in asa fel incat sa nu faca rau la nimeni
Postat 09 Iunie 2011, 18:17 de Mr.Anonymus
* la Lyberty
sunt o persoana oarecare....am vazut comentariile voastre date despre Romi Negus ....orice prost poate sa scrie aici pe intrenet ca ii pisat si tot felu de critici....dar nici unu dintre voi nu aveti tupeul sa ii spuneti asta in fata....ba chiar am observat cand intra Romi in club toata lumea tace il atmira ca pe un imparat mai ca nu ii cereti autografe....Macar el ne mai tine orasu umpic in vana printre orasele romaniei la ilegalitati...asa ca merita tot respectul ...bravo romy ...muye la dusmani tai in special la Liberty
Postat 10 Aprilie 2011, 03:50 de JNY
n
nu prea stiti de voi
Postat 31 Martie 2011, 17:13 de tiganu
pace
bine beniiiii:))))))
Postat 25 Februarie 2011, 03:11 de ilie
saracie ii mata
mai pisatilor in cur grecu si negus de ce nu veniti sa ma bateti singuri unu cate unu ? santeti niste fricosi fraeri si taranoi.si despre saracie sa nu mai vorbiti ca eu nu am mancat carne moarta si din gunoi ca grecu care lingea hartia de la placinta.
Postat 11 Februarie 2011, 09:42 de costy
saracia de Costi
mai saracie ce esti costi/.nu tii maine cand a fugit Briscu care imi schimba scumierele in casa a futgit dupa tine cu sabia nu eu sau tiganu , Esti cel mai fricos din oras .Ce mata fugi la garda? Nu cumva sa il bagi si pe sandu lungu la frana.
Postat 11 Februarie 2011, 05:06 de Grecu Taranu
pt chis si dna gal
ce bine a facut remus cu chis dan dar dna laura gal dvs stiti cine este chis stiti cate locuinte a luat de la oameni si acum oamenii sant morti cine este marele pericol al orasului romi decare va pune politia sa scrieti sau tarani romani care dupa ce ia casele de la oameni se omoara sau ai uitat domnul chis cum ai avere tu si sotia ta ema vezi ca si tu vei ajunge la zdup
Postat 06 Februarie 2011, 16:22 de luca
Si cine este acest Balog Remus?
Si pana la urma cine este acest Balog Remus? Ce treaba are domul Marcovici cu Balog Remus? Este cumva la el pe buletin? Ce vina are Romi pentru trecutul nu chiar atat de ,,curat" al lui Balog Remus? Chiar toti ati inebunit? Nimeni nu vede ce se intampla de fapt? V-au spalat creierele cu ziare si televizoare! Mari romani...
Postat 03 Februarie 2011, 14:06 de in completare nr 2
in completare
BALOG REMUS are cazier, in urma cu citiva ani,batea copii de la scoala si -i tilharea, a fost si arestat pentru asta.Merita sa fie unde este, sint sigur insa ca-l va scoate justitia nevinovat.Am ajuns sa fim la cheremul tiganilor ,tilharilor, nu mai putem sa iesim pe strada, intr-un club de frica lor,ce politie ,ce justitie, tara de *...
Postat 03 Februarie 2011, 08:59 de anonim
hahahaha
wu [02.02.2011, 19:56] BAAAAA a ajuns in olanda ,,destepti puli mele,la vazut mata pe centru,,ce boi postat de: daa Hahahaha, uite si raspunsul domnului redactor sef, acuma e in Italia, acuma in Spania, acuma in Romania sau cine stie unde prin Europa. Domnule redactor, macar puteai sa te semnezi redactia. Ne-am prins si noi ce urmaresti. Oricum din comenturile oamenilor din Oradea care ne spun ca il vad pe Centru ne-am dat seama ca si tu BIHOREANUL ne tot duci de nas, dar sa o luam si pe partea omeneasca, te intelegem! Nu mai ai ce scrie si cu cate o idee dinasta stralucita de a ta, mai pui jos un nevinovat, asa ca sa ai tu ce scrie si copii tai ce manca, dar daca te va ajuta Dumnezeu putin o sa iti o incercare de-a mearga la puscarie si copilul tau nevinovat! Si atunci ce? Atunci ce o sa mai faci? O sa incepi sa scrii in ziare despre Justitia corupta, nu? Pentru tine e simplu...deocamdata, dar cine stie, poate te loveste ,,NOROCUL"!
Postat 02 Februarie 2011, 20:19 de Anonim
wu
BAAAAA a ajuns in olanda ,,destepti puli mele,la vazut mata pe centru,,ce boi
Postat 02 Februarie 2011, 19:56 de daa
romi
okokopk
Postat 01 Februarie 2011, 18:35 de xxxx
poftim?
Dezinformarea populatiei? Ce se intampla domnule redactor sef??? Cum adica? Si tu BIHOREANUL? Chiar nu-mi vine sa cred. Incredibil domnule. Cum se poate sa minti lumea in halul acesta? Sa inteleg ca si copilul meu intr-o zi ar putea ajunge nevinovat persecutat intr-o puscarie ca pe vremea lui Hitller! Ok. Libertatea de exprimare ma lasa sa spun. Oameni buni treziti-va! Nu vrem ca, copiii nostri sa ajunga nevinovati la persecutie. De ce este nevoie sa se intample una ca asta? De ce ne dezinformeaza presa. RUSINE!!! OTV(sau replica) cum se adreseaza si domnul de mai inainte.
Postat 01 Februarie 2011, 00:33 de un simplu oradean
SA AVETI CE PUBLICA?
MAI TERMINATI CU TOT FELU DE COMENTARI DE ROMI NU A VIOLAT PE NIMENI VOI NU STITI CE VORBITI TERMINATI CU COMENTARIILE OMU NARE NICI O TREABA VOI IAR IL PURTATI CU VR SI BARFE SCOASE DIN BURTA. SA SE TERMINE ODATA REDACTIA CAND AVETI DE GAND SA TERMINATI NU VEDETI CA PROVOCATI SCANDALURI DAR E NORMAL FIINDCA NU MAI AVETI CE SCRIE NU?
Postat 31 Ianuarie 2011, 23:18 de CE URMARITI?
NEGUS
"Cei sapte ani de acasa" si "bunul simt" sunt legi nescrise si care, daca ar fi aplicate de toata lumea, nu ar mai face necesare multe alte legi scrise. Nivelul scazut de educatie sau precaritatea acesteia duc la existenta disensiunilor si a divergentelor de pareri. Si nu s-ar intampla nimic rau daca unii, pentru a-si demonstra "dreptatea" si a fi mai "convingatori" nu ar apela la violenta verbala sau fizica. Acestea sunt consecintele, printre altele, si ale multor programe TV sau ziare care incita la violenta, nesupunere civica (un anume "realizator" de pe un anume post TV ii face dobitoci si prosti pe toti care nu sunt de acord cu ce spune el... si are rating mare!?). Citeste mai mult: #ixzz1CeI1eo79
Postat 31 Ianuarie 2011, 23:02 de NEGUS
NEGUS
cand cineva se simte lezat de un anumit continut publicat pe un site, un cititor poate face o plangere catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. Plangerea sau sesizarea se intocmeste in forma scrisa, cu aratarea motivelor pe care se intemeiaza, si va fi in mod obligatoriu datata si semnata. Contacteaza MCSI, fa o plangere CA CONTINUTUL ARTICOLELOR TE LEZEAZA PE TINE SI FAMILIA TA .TOATE AU O LIMITA
Postat 31 Ianuarie 2011, 22:51 de NEGUS
NEGUS
INFORMAREA GRESITA A OPINIEI PUBLICE.DOMNUL REDACTOR SEF LUATI MASURI PT CUVINTELE OBSCENE FIINDCA DUPA PAREREA MEA EXIZISTA O LEGE PT LUCRURILE CARE SE INTAMPLA PE SAIT.NU CUMVA SA VA AFLATI DAT IN JUDECATA
Postat 31 Ianuarie 2011, 22:41 de NEGUS
ma cacatilor
voi tot ave ce aveti sal cautati pe romi mai bine ati merge la lucru nici nu cred ca aveti asa ceva ca sunteti niste necalificati....jurnalule bihorean macar daca scrii scrie adevarul si nu dezinforma lumea ca sunteti doar o firma care produce hartie de sters la dos....de ce nu scrieti cum o fost batut patronuyl ziarelor?numit narcis fekete......ca nu romi este pericolul in orasul asta ci voi sunteti pericolul din cauza voastra mai exista ce exista caci ii dezinformati pe oameni mancamiati *
Postat 31 Ianuarie 2011, 18:03 de carol
hello
Sunt Ionel prietenul lui Raluca si vreau sa va spun ca este adevarat. lam vazut impreuna cu prietena mea si o prietena de a ei pe marcovic duminica in centru
Postat 31 Ianuarie 2011, 16:18 de Ionel
Buna ziua
Desi ii urasc pe t i g a n i cu durere in suflet va spun ca RRomica este acasa. Eu l`am vazut azi la Mc`Drive in Nufaru :((
Postat 31 Ianuarie 2011, 15:40 de ...
De ce ne minte presa? BIHOREANUL vrem raspuns
Eu sunt Raluca, prietena Biancai si vreau sa va spun ca este 100% la 100% adevarat. Printul se plimba prin oras fara nici macar sa ii pese. Ce sa mai intelegem Bihorele? de ce ne minte presaaa??? Sau sa fie adevarat zvonul ca, chiar voi il ascundeti pe print! Bihoreanule pana la urma de partea cui esti? A legii sau a rromilor. Am sa`l rog si pe prietenul meu sa scrie si el unde la vazul si cand! Eu l`am vazut Duminina data de 30.01.2011 pe centru (ORADEA). Oameni buni ce se intampla? Il ascundeti voi? sau este nevinovat. eu cred ca daca era vinovat nu se plimba el in voie pe centru...da oricum cred ca totul e pentru rating... Ati ajuns ca si OTV. wsm. Acuma e Elodia, acuma nu mai e. Acum e printul, acum nu e printul, am crezut ca putem aveaq un ziar al nostru cu adevaruri dar se pare ca nici Bihoreanul nu mai merita citit. de tot rasuu!!! Raluca
Postat 31 Ianuarie 2011, 15:20 de Moldovan Raluca
nu stiu ce sa mai zic
Buna, ma numesc Bianca si vreau sa postez si eu ceva in legatura cu intrebarea domnului de mai inainte, sincera sa fiu nici eu nu ii prea iubesc pe rromi, dar vreau sa va spun un singur lucru. Ieri, duminica eram cu prietena mea Raluca si cu prietenul ei pe Centru si sa stiti stimate domn ca si eu l`am vazut in carne si oase pe Marcovici, sunt foarte sigura ca era el din pozele care le-am vazut cu el in BIHOREANUL. Am sa o rog si pe prietena mea sa posteze si pe prietenul ei. Pana la urma oameni buni este adevarat???? MASS MEDIA ne minte??? Poftim?! WTF??? Daca omul este nevinovat??? De ce ziarele ne spun ca este plecat cand il putem vedea in carne si oase? Ce se intampla???
Postat 31 Ianuarie 2011, 01:16 de Dragomir Bianca
Anomim
Nu stiu ce prostii vorbiti voi cum ca ar fi plecat in Italia, pentru ca eu personal l`am vazut astazi DUMINICA pe Romulus pe Centru. Eu cred ca isi bate joc de voi! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Care l`a mai vazut azi pe centru??? scrieti daca l`a mai vazut cineva. Deci am o intrebare ca un cetatean al Oradiei. Cum puteti scrie despre un om ca este plecat cand eu personal l`am vazut astazi pe centru??? Pana cand o sa ne mai minta mass media? Pana cand? Eu cred ca baiatul este nevinovat. In ziar scrie ca e plecat si eu il vad pe centru. Da`o naibii! In fine!!!
Postat 30 Ianuarie 2011, 22:53 de Anonim
pisde pisde
BAIETII DE LA SATE SA RAMANA LA SAT. NU AVETI CE CAUTA IN ORAS. LOCUL VOSTRU E LANGA ORAS...ATI AUZIT? LANGA ORAS NU IN ORAS (ai vrut sa fii baiat de cartier dar ai crescut la tzara)...IN FINE...GASCA DE SIFOANE.
Postat 30 Ianuarie 2011, 22:47 de pisdelor
ce darku
sokeres mo gajo sosin ko negus.... ha pipi ale pipi sokeres jan ko rako te khal thumen.. gaje.....o rako tai tivo bakh .......
Postat 30 Ianuarie 2011, 20:12 de 4tgt
Singurul care are singe
da ce hurka vreti cu tiganyi ha santeti rasisti""ca lukri""ce avtei ? hurkanata .si kolbanata ce?
Postat 30 Ianuarie 2011, 19:38 de 4tgt
we3rthj
bai ala care ai scris cu numele (minciuna) nu teai baga tu * in mata si nai mai linge pe tigani in cur fututen cur de jeg ce esti tio muit si pe tine romi ca si pe cicatrice si esti indragostit de el cu e femeia lui (CARMEN CHERECHES)care baga km de * la amsterdam si nu mai baga lumea in seama pe noi astea din cartier nici nu ne mai saluta dar treaba iei bine ca a facut avere la tigani ea crede ca va primi ceva de acolo degeaba e castorita ca tot singura va ramane curva tiganilor tea **** si fratesau si tu te casatoresti cu rommi bravo tie dovada de curva ca asta stii si tu ca esti carmen nu? ca doar tea **** tot orasu cine a vrut si cine na vrut ......asta e smecher ia femeia tuturora de nevasta baravo tiganule jegos ce esti.si voua politia si procuratura sa va fie rusine sunteti niste incompetenti sau sunteti bine blatuiti dar toate astea se vor termina domnilor bugetari
Postat 29 Ianuarie 2011, 19:26 de jegosilor de tigani
minciuna
nui adevarat ca a fugit in italia....nare de ce sa fuga k nu ii vinovat si akuzatiile care is la adresa lui sunt numai minciuni....toata lumea cauta sa bage bete in roata da nu a sa reuseasca
Postat 29 Ianuarie 2011, 17:00 de anonim
pt cetateanul roman
Situatia d-voastra trebuie facuta publica si nu doar printr-un comentariu postat la un articol din acest ziar. Mergeti la toate ziarele, mergeti la tv si spuneti tot, inclusiv numele celui care ancheteaza cazul d-voastra. Credeti-ma ca daca nu-i expuneti, ramaneti cu paguba. Sunt din sistem si e f greu sa-ti faci treaba, cand cei din jurul tau sunt manjiti si corupti, inclusiv superiorii. Te simti legat de maini si doar sub presiunea opiniei publice se poate lupta.
Postat 29 Ianuarie 2011, 14:37 de ANA
Rusine
Politia ca politia da sa vezi ce ii prin procuratura, aici intra si zicala aia romaneasca care spune ca: „Pestele de la CAP se împute” Bine a zis Domnul Liviu Popa ca sunt destui betivi in politie si nu numai, doar stie dansu ce colegia avea la Oradea.
Postat 29 Ianuarie 2011, 12:04 de Italianul
???
Domnule "!cetateanul roman!" , dece nu ne dati detalii. de ex. numele (adresa)parcului auto, numele cumparatorilor, a politistilor..??????? Interesant.
Postat 29 Ianuarie 2011, 11:38 de Viki
TRAIM IN ROMANIA!
In jurul datei de 10 ianuarie 2011,scrisesem ca am avut probleme la un parc auto unde lasasem masina , caci cind m-am dus sa inchei un proces verbal de lasare a masinii,deja era tirziu,caci fusese vinduta cu contract fals in numele meu si cel de la parc,apoi cel de la parc si cu cel care o cumparsae,asta fara fiscal..Eu niciodata nu am semnat vreun act de vinzare cu nimeni,si totusi masiana afost vinduta.Am aflat unde este,am gasit si cumparatorii,am stat de vorba cu ei, le-am spus ca nu este semnatura mea,ei au recunoscut ca cei de la parc au facut actele,dar cu toate astea,, masina a trecut si RAR, si este deja inmatriculata , pe numele la acea persoana cu care eu am stat de vorba si i-am adus la cunostinta ca am facut plingeere la politie, ca avem un dosra,dar politistul care se ocupa de dosar, cred ca era mina inh mina cu mafiotii de la parcul auto,si dupa ce-am depus eu p[lingerea la politie, le-a aratat semnatura mea, a mers cu alte acte la viitorul propietar ,le-a dat alt act,si pe acela care eu il vazusem la ei ca il aveau,l-a rupt.M-a sunat noul propietar sa-mi spuna ca are si fiscal si alte acte care au fost aduse de cei de la parcul auto, asta in urma chemarii la politie de acel politist corupt ca nu am cum sa -l numesc, caci altfel putea sa aduca la politie actul de vinzare daca era adevarat,dar este fals ca nu-mi stia semantura pina atunci,pina a nu merge eu la politie si depune acea plingere., unde exista si semnatura mea.DEci nu am semnat niciodata un act de vinzare la autoturism,si totusi, a fost inmatriculat pe numele respectivului care a dat banii la cei de la parc.Am sezizat parchetul,acum astept expertiza grafoscopica sa vedem ce mai putem face.Avocata ,mi-a zis sa stau linistita caci daca nu am semnat se va depista ca nu-i semnatura mea si se va lua masuri de inapoierea masinii, sau contravaloarea ei,dar acum nu ma mai mira nimic,,daca traim intr-o tara de corupti,sa nu fie corupt si cel de la expertiza,si sa zica ca ei.IN acest caz va rog sa-mi spuneti ce-as putea face,sa aduc din alt judet sa faca expertiza,sau din alta tara,ca asa nu se mai poate.Sint disperata ,nu alta.Va rog ajutati-ma ce sa fac sa-mi recuperez masina sau contravaloarea.Va multumesc. Citeste mai mult: |displayTopicPage?topicID=176955&pageID=0#179873#ixzz1CPOqfjHK
Postat 29 Ianuarie 2011, 09:53 de !cetateanul roman!
raspuns la intrebare
Aveti dreptul de a cere sa nu dati declaratie pana nu sunteti pus sub invinuire pentru a afla in ce consta invinuirea concreta.Este dreptul partii sa nu declare nimic,drept stipulat expres in lege. Chiar daca se va supara sau nu ,politistul este obligat sa faca probatiune in dovedirea vinovatiei dvs. Abordati orice atitudine care nu va aduce prejudicii din punct de vedere legal. Singur ca o tactica de aparare stabilita de un avocat si asistenta juridica calificata va pot ajuta foarte mult
Postat 29 Ianuarie 2011, 09:37 de !cetateanul roman!
raspuns la intrebare
daca un cetatean este chemat la politie pentru a da o declaratie este obligat politistul sa ii prezinte sesizarea sau cum se procedeaza daca este o eventuala sesizare din oficiu??!! Art. 70 din C.pr.pen. stabileste ca, " Invinuitul sau inculpatul, inainte de a fi ascultat, este intrebat cu privire la nume, prenume, porecla, data si locul nasterii, numele si prenumele parintilor, cetatenie, studii, situatia militara, loc de munca, ocupatie, adresa la care locuieste efectiv, antecedente penale si alte date pentru stabilirea situatiei sale personale. Invinuitului sau inculpatului i se aduc apoi la cunostinta fapta care formeaza obiectul cauzei, incadrarea juridica a acesteia, dreptul de a avea un aparator, precum si , dreptul de a nu face nici o declaratie, atragandu-i-se totodata atentia ca ceea ce declara poate fi folosit si impotriva sa. Daca invinuitul sau inculpatul da o declaratie, i se pune in vedere sa declare tot ce stie cu privire la fapta si la invinuirea ce i se aduce in legatura cu aceasta. Daca invinuitul sau inculpatul consimte sa dea o declaratie, organul de urmarire penala, inainte de a-l asculta, ii cere sa dea o declaratie, scrisa personal, cu privire la invinuirea ce i se aduce. Invinuitului sau inculpatului i se aduce la cunostinta si obligatia sa anunte in scris, in termen de 3 zile, orice schimbare a locuintei pe parcursul procesului penal. Citeste mai mult: |displayTopicPage?topicID=177104&pageID=0#153861#ixzz1CPKUJAc2
Postat 29 Ianuarie 2011, 09:35 de !cetateanul roman!
jivine ordinare !
politistii astia cu salarii nesimtite nu sunt instare sa finalizeze un dosar la ti.ga.ni ! te miri ca martorii nu au curaj sa dea declaritii ?! nu , ca politia nu are timp din cauza afacerilor personale sa isi faca treaba la care sunt angajati !
Postat 29 Ianuarie 2011, 09:03 de scarbit
timpul le rezolva pe toate
Asa se musamalizeaza cazurile la noi in tara. Romi a fugit ,ceilalti sunt si ei pe duca ,martori deja nu mai sunt ,iar inregistrarea video nu poate fi folosita ca proba asa ca ? ce aveti? nimic. peste 2-3 luni se uita tot si vor fi cinstiti...
Postat 28 Ianuarie 2011, 20:07 de si eu
Explicatii
Incet-Incet veti avea de suferit pe treaba asta dragilor de la Organele competente.. Incercati sa mai camulfati sau macar sa rariti aparitiile astea in Oradea altfel vor fi probleme mai mult ca sigur.
Postat 28 Ianuarie 2011, 18:56 de incet-incet
swedfwqw
vai samar de voii politistilor oradeni mituitilor rusine sa va fie nu stiti sa faceti ordine vai de capu vostru nu sunteti instare de nimic si dumeta domnule procuror esti un jeg blatuit
Postat 28 Ianuarie 2011, 18:17 de gouigyuoyg
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON