URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Iunie 2012, 18:01

Ciprian Man, investit definitiv în funcţia de procuror-şef al DNA Satu Mare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorul beiuşan Ciprian Man a fost învestit definitiv în funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Satu Mare din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea, funcţie pe care o deţinea cu delegaţie din 1 ianuarie 2012.

Funcţia a rămas vacantă în decembrie anul trecut, după demisia procurorului orădean Tiberiu Sighiartău, care a decis să se întoarcă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, în urma unor calificative nemulţumitoare de care a beneficiat la evaluările efectuate de conducerea centrală a DNA.

Ciprian Man are 31 ani şi o vechime ca magistrat de 8 ani. Este absolvent al Institutului Naţional al Magistraturii, iar în perioada august 2006 - decembrie 2010 a îndeplinit funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Începând cu data de 1 decembrie 2010, Man îşi desfăşoară activitatea ca procuror la DNA - Serviciului Teritorial Oradea, unde s-a remarcat, printre altele, prin arestarea şi trimiterea în judecată a controversatului afacerist orădean Ion Govoreanu, patronul grupului de firme Trei G, a fostului şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Bihor, Sebastian Secoşan, dar şi prin trimiterea în judecată a cuplului de avocaţi Ioan şi Daniela Sava şi a Marianei Gal, soţia prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cea din urmă anchetă a dus la declanşarea unei acţiuni disciplinare şi suspendarea din magistratură a prim-procurorului Viorel Gavra, acuzat că ar fi încercat să intervină în dosarul soţiei, atât direct, cât şi prin intermediari pentru exonerarea acesteia.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
bata-te dumnezeu
Sa te bata dumnezeu ,, dotore in drept ,, si pe tine si pe familia ta asa cum stie el. simi.
Postat 03 Iulie 2012, 18:47 de bata-te dumnezeu
posetuta
MOTULE esti de cacat.Vali nu are posete ,riduri,botox etc. Vali este barbat nu femeie si ma numesc Adi B. din Beius . Pe mine m-a ajutat d-l Man cu politia din Beius ca ma tot oprea in trafic si apoi ma mai si controla la societati. De aceea am spus ca Man este un om de calitate. Daca ai apelat la el cu o problema te-a rezolvat chiar daca in schimb ai platit dar stii de ce. NU OPC, NU AVOCATI , NU AMENZI etc....NU CONTROALE Dar in final sa va ia dracu pe toti cacatii .La cat esti de murdar nu te poate spala nici apa cu uraniu . Deci mie nu mi-a dat nimeni peste degete ca nu am furat de la nimeni pe mine m-a ajutat Cipri sa fur de la stat. Eu nu ajung la DNA pentru ca il am prieten pe procurorul sef mai mergem la o masa , mai vine pe la mine , ma mai duc el pe la el . Asa sunt cei care fac donatii si sponzorizari la sefi . Asa ca fa si tu si te orienteaza MOTULE. Esti un gunoi care pute rau. Nu mai scrie sub anonimat ca te prinde Cipri . Mai merge la instanta dupa o autorizatie si apoi sa vezi tu ce-ti face. Iti taie ............coarnele.
Postat 30 Iunie 2012, 17:00 de motul
pentru valentina
Atunci când cineva îţi dă peste degetele cu care îţi furi clienţii, e normal să rămâi traumatizată pe viaţă, să faci riduri cu tot cu botoxul de la salon şi să ţi se întărească pectoralii fără implant până ajungi numa bună pe post de berbece în poarta DNA. Păi se poate asemenea nesimţire să se lege de afacerea ta strict personală şi să te priveze de poşetuţele Vuton, pantofiorii Chanel şi alte minunăţii d-astea luate pe banii fraierilor pe care-i şmenuiai fără să clipeşti? Nu-i frumos. Îţi dau dreptate. Zău. E de căcat toată treaba. Ca tine.
Postat 29 Iunie 2012, 21:46 de motul
un om de calitate
Procurorul Ciprian Man este un om de calitate. Pacat ca unii oameni scriu mizerii la adresa lui si a familiei sale, intrucat nu le convine ca el isi face meseria ca un adevarat profesionist. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa o tii tot asa si sa nu te schimbi niciodata.
Postat 28 Iunie 2012, 23:12 de ...
promovari
In sfarsit BLAGA s-a indeplinit misiunea.BRAVO!.
Postat 27 Iunie 2012, 21:20 de vasile
Petre
Multa ura poate fi in sufletul unor oameni. Prietenii stiu de ce.
Postat 27 Iunie 2012, 21:04 de Mihai
asa va trebuie nu sti cu cine te legi la cap dar atentie isis spun bussines man :)))
siropel e o firma :)))) a lui ion :)))))))ala e handicapat mintal :)) nu face arest nici o zi, siropelul :))))) ce v ati ars cu nebuni ! vai de noi ce afaceristi de tras buda la apa avem :)))))
Postat 27 Iunie 2012, 18:29 de :)))))
valentina
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. Nu va stresati cei care ati fost lezati de acest individ. O sa vina vremea sa plateasca copilasul lui pentru magariile facute de tata. Asa a platit si Moldovan cand s-a spanzurat fiica lui , asa va plati si cei care au mai ramas din familie. Cel de sus face intotdeauna dreptate trebuie numai sa aveti rabdare si credinta.
Postat 27 Iunie 2012, 14:46 de pentru dl.Man
SIFONARUL
Procurorul Man ar tebui sa inceapa sa puna catusele lui Tatasu Man Ionel - sef agentie la BCR Stei - care a dat credite fara acoperire,frateleui acestuia Man Catalin care a sustras acte importante de serviciu IPJ , si a avut un dosar penal pe care la-a solutionat procurorul Popa Vasile si chiar lui sa-si puna catusele atnci cand a fost prins la braconaj si cand a solutionat o serie de dosare dupa ce taticul lua spaga si el rupea rechizitorul si datea scoatere sau amenda administrativa. In curand o sa apara serialul MAN pe masa CSM-ului si a ziarelor centrale. Sa nu uitam si de nasul MOLDOVAN .
Postat 27 Iunie 2012, 09:25 de MAN CIPRIAN
pentru dia
Iti doresc din suflet sa faci parte si tu din cei anchetati de procurorul MAN si sa ai si tu numele extrem de sonor. Mai potaie daca nu stii de ce vorbesti? Acest MAN impreuna cu procurorul ILISIE si impreuna cu un handicapat ca si ROMOCSA MORAR IONEL si-au batut joc de acei oameni. Intr-o zi va veni scadenta si atunci sa-l vedem pe Man pe unde-si va scoate camasa. Stai putin DIUTA sa vezi ce nume sonore se va vehicula prin ziare.Daca nu stii acest Man impreuna cu Iancu si cu jegul de Surducan i-a inscenat fam.Sava un dosar . Ba mai mult av.Sava este avocatul Marianei Gal si a lui vestitul Siropel. Siropel este cel care a dat in primire pe Govoreanu si pe Simionescu de la finante. Asa a ajuns vetita basculanta MAN sa promoveze.Cretina ce esti.
Postat 27 Iunie 2012, 09:09 de anka
vai de capul vostru
il platim sa prinda infractori sau nu l platim? il mai si premiem ca si a facut obligatia morala de a coabita intr un mediu social care plateste sa faca curatenie? nu mai muncesc eu nu mai hranesc asemenea caricaturi fara moralitate, vai si amar de noi , pentru ce munciti sa imbogatiti pe altii?
Postat 27 Iunie 2012, 08:49 de anka
vai de capul vostru
pentru dreptate nimeni nu primeste rasplata e o obligatie morala nu imorala :))))
Postat 27 Iunie 2012, 08:47 de anka
vai de capul vostru
asa se dau functiile facem bani pe vietile altora :)))) asta da sistem de incredere , dreptatea nu exista exista un singur cuvant suprem :supravietuirea si altii o fac cu pretul altor vieti, felicitari tot asa inainte, pentru dreptate nimeni nu primeste rasplata e o obligatie morala nu imorala :)))) am urcat in functie ca am inchis oameni in lanturi!!!! nu sunteti normali la cap? lagar , sclavie traim :))))))ospiciu de nebuni, tentatii si tenatii ce libertate, unde o vedeti voi?
Postat 27 Iunie 2012, 08:45 de anka
Dia
Tot respectul pentru un tanar care a stiut sa ia de la profesorul lui doar ce trebuia ca sa devina un profesionist. Ma refer aici bineinteles la faptul ca desi sistemul care la format lasa de dorit, a avut curajul sa incerce macar sa faca dreptate in cazuri cu nume extrem desonore pentru zona noastra. Mult succes si suntem siguri ca nu te vei opri aici!
Postat 27 Iunie 2012, 08:34 de Dia
mir
asta e fostul stagiar a lui sava, elevul e bun cand isi baga maestrul la apa!
Postat 26 Iunie 2012, 23:09 de mira
pacat ca a plecat
Pacat ca ne paraseste. E singurul care a incercat sa faca putina curatenie atat pe latura comerciala trimitandu-l in judecata pe papitoiul de Govoreanu , cat si prin institutiile statului- OPC. Ii dorim succes!!!!
Postat 26 Iunie 2012, 22:07 de mira
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON