URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Ianuarie 2019, 09:31

Nebunia cu Justiţia: Afişele cu "inculpaţii" Doseanu şi Popa n-au legătură cu DNA Oradea, ci cu un condamnat „supărat pe lume”. Vezi cine e autorul!

Nebunia cu Justiţia: Afişele cu 'inculpaţii' Doseanu şi Popa n-au legătură cu DNA Oradea, ci cu un condamnat „supărat pe lume”. Vezi cine e autorul! sursa foto: Facebook
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Afişele răspândite în Oradea, în care avocatul orădean Răzvan Doseanu şi fostul şef al Poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa, sunt făcuţi interlopi, au fost asumate de un personaj controversat, care a avut probleme medicale şi legale. El a declarat BIHOREANULUI că a recurs la gest din cauza supărării pe propriul său dosar, în urma căruia a fost internat la psihiatrie, şi nu în legătură cu conflictul dintre Doseanu şi DNA Oradea.

Victimă a "sistemului"

Sâmbătă seară, pretinsul autor a sunat la redacţia BIHOREANULUI, recomandându-se ca fiind Constantin Daniel Ivanov şi solicitând să i se publice punctul de vedere. "Să nu bage DNA în povestea asta", a declarat Ivanov, susţinând că a tipărit 60 de afişe şi susţinând că pregăteşte şi alte dezvăluiri.

"Pe Doseanu l-am şi anunţat că pozele lui vor ajunge prin tot oraşul", a spus bărbatul, precizând că a împărţit afişele celor doi în tot oraşul: "la Primărie, la Parchet, la clădirea de pe Dunării, în gangul DNA, în staţiile de autobuz, în autobuze, în tramvaie, ba chiar şi la PNL şi la PSD".

Omul se pretinde o victimă a "sistemului", de la instanţe şi medicii care au decis să-l "închidă" la Psihiatrie, în urma unui episod controversat petrecut în data de 24 mai 2013, până la poliţişti, care l-ar fi abuzat şi bătut timp de 24 de zile cât a stat în arest, la procurori şi la "presa coruptă" care i-a "ascuns" poveştile de-a lungul anilor.

"Au hotărât să mă trimită la Spitalul de Psihiatrie Ştei, pentru că sunt nebun. Pentru că am ieşit în stradă şi am strigat «graţiere pentru Becali» şi «Jos trădătorul de Blaga» şi m-am suit cu maşina peste două maşini de Poliţie, pe strada Italiană nr 27", a povestit Ivanov, senin. Individul nu a lămurit, însă, coerent care e motivul pentru care a simţit nevoia să îi „pedepsească” tocmai pe avocatul Doseanu şi chestorul Popa.

A lovit maşinile Poliţiei

BIHOREANUL a consemnat, în 2013, "escapada" la care se referea bărbatul. Potrivit informaţiilor disponibile la vremea respectivă, scandalul a pornit după ce a încercat să se răzbune pe fosta sa concubină, care îl părăsise. Pe atunci patron al unei firme orădene de închirieri utilaje, Ivanov fusese reţinut, iar apoi arestat, după ce, băut fiind, la volanul unei camionete căreia i-a scos plăcuţele de înmatriculare, a lovit trei autoturisme, dintre care două erau ale poliţiştilor.

În faţa judecătorului, nu a recunoscut niciuna dintre faptele imputate. A declarat că nu a agresat poliţiştii şi mascaţii, ci, din contră, el a fost cel bătut, iar maşinile le-a lovit din greşeală întrucât era încălţat în şlapi şi i-ar fi alunecat piciorul de pe ambreiaj. Ivanov a negat şi faptul că ar fi fost băut, susţinând că nu a refuzat să se supună recoltării de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, ci a cerut ca, întâi, poliţiştii să-i aducă un avocat.

Internări cu forţa

Ivanov este un obișnuit al sălilor de judecată, potrivit portalului instanțelor el având mai multe procese, inclusiv pentru internare cu forța la Psihiatrie și pentru obligarea continuării tratamentului.

După cum BIHOREANUL a mai scris, afişe înfăţişându-i pe avocatul orădean Răzvan Doseanu şi pe fostul şef al Poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa, au fost lipite, de persoane necunoscute, pe sediul Serviciului de Permise şi Înmatriculări din Oradea, dar şi pe alte clădiri, însoţite de mesajul "Infractor avocat" şi "Infractor chestor".

"Nu pot să nu remarc coincidenţa. Odată cu dezvăluirile despre ilegalităţile procurorului Ciprian Man, dar şi ale altora din gaşca penală de la DNA Oradea, apar astfel de incidente pe care le pot interpreta ca fiind de intimidare. Le transmit că voi continua dezvăluirile despre abuzurile şi ilegalităţile de la DNA Oradea. Urmează noi înregistrări, fotografii şi alte probe despre cum se lucra în unele dosare. Aşa că le doresc succes la lipit de afişe", a reacţionat avocatul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
.
Acum inteleg si de unde vine BKL la masina. Idolul lui in viata. P-o minte-s.
Postat 22 Ianuarie 2019, 08:17 de DanD
Vai vai...
Alt om n-ati gasit decat pe retardatul asta? Retard, nici macar atata barbatie nu ai in tine, chiar si asa nebun cum esti, sa recunosti ca ai intrat intentionat in masinile politiei, mort de beat cum erai. Auzi ma, a alunecat piciorul de pe ambreiaj...:))...cum, cand ai trecut din dreapta la volan? Umflat psihopat, eram 100 de oameni acolo, puteai sa omori pe cineva...dar ce conta, doar esti nebun. Acum faci pe victima...da'te drecu'.
Postat 22 Ianuarie 2019, 08:12 de DanD
@dummy
Imi pare rau de halul in care ai ajuns, fara ca macar sa iti dai seama. Ramane cum am stabilit: nu esti in stare sa comunici ceva fara sa insulti. Nu stiu ce urmaresti cu postarile tale pline de ura de tot si de toate. Eu iti doresc succes! Mie imi inspiri doar mila, cum am mai spus.
Postat 21 Ianuarie 2019, 18:31 de oradea_mea_si_a_ta
Re: oradea_mea_si_a_ta
Vezi ce caraghios și penibil ești? Dacă îți spuneam că ... vine de la Cristos, tot așa mușcai? Ia DEX-ul și citește ce este "generic" ori "insulta", că mai sunt și comentatori care știu limba română ... iar tu râmâi de răsul lumii cu postările tale. Nu mai simplu ar fi, când vezi vreun comentariu de la mine ... să te dai direct cu capul de pereți, în loc să bați câmpii fără niciun rezultat?
Postat 21 Ianuarie 2019, 17:08 de CrisDumi
UN FAPT E CERT !!!!!!
carcinomul numit DNA trebuie EXTIRPAT SI ARS FARA EZITARE. Romania a incaput pe mana unor subumani sorosisti care si-au facut din NENOROCIREA ROMANILOR , UN OBICEI !!
Postat 20 Ianuarie 2019, 21:43 de DIAVOLESCU
daca vrea cineva ,
sa cerceteze LEGATURI INFRACTIONALE intre avocati-infractori si judecatori - infractori ORADENI o poate face cercetand LEGATURILE INFRACTIONALE dintre 'avocatul' Cupsa -actualmente parlamentar PNL - si judecatorul Musta.....
Postat 20 Ianuarie 2019, 21:39 de DIAVOLESCU
CAT E DE CONVENABIL
pentru mega-infractorul Man sa se foloseasca de imaginea unui subuman retardat ca asta din poza ca sa isi scape pielea.aici esti meserias manule,l'ai depasit pe GAVRA
Postat 20 Ianuarie 2019, 21:31 de DIAVOLESCU
vrajeala....
inca o sageata care se declara dement bagat la inaintare de securitzi ca sa abata atentia de la POTLOGARIILE savirsite de Banda lui Man
Postat 20 Ianuarie 2019, 21:12 de DIAVOLESCU
@cristinutza
fetito, stergeti veninul de la gura si ura din tine si dua aceea iesi in public, ca altfel esti pericol public. Tu chiar nu sesizezi ca ca nu te poti adresa cuiva sau chiar generic, fara sa jignesti si sa improsti ura si venin in jurul tau ? Inspiri doar mila ...
Postat 20 Ianuarie 2019, 19:19 de oradea_mea_si_a_ta
... oradea_lui_și_a_cui_o_fi ...
... începe să zică că "unii mai nebuni ca alții", după care devine empatic cu "lipitorul de afișe" !?! Măi, copile, te contrazici singur de la o idee la alta, ceea ce arată că nu ți-ai găsit încă ... nici "liniștea" și nici logica frazeologică care își are originea în numărul de circumvoluțiuni de pe creier !?!
Postat 20 Ianuarie 2019, 18:37 de CrisDumi
comedie
Deja devine caraghioasa treaba: unii mai nebuni ca altii, in acest caz :) In Romania s-a ajuns ca inregistrarile unor infractori facute de serviciile de informatii, in baza unor protocoale (discutabil daca era legal sa se faca astfel de protocoale), sa fie declarate nule, fara sa se discute daca infractorii au infaptuit infractiuni sau nu. Iar acum apar inregistrari neasumate de nimeni, dar in baza lor se are pretentia sa fie judecati oameni ? Faptul ca nu-si asuma nimeni niste inregistrari, dar deja se pronunta sentinte prin piata, tv si alte surse media, este chiar de ras. Ma bucur ca macar se curata sistemul de nebuni, procurori, avocati si judecatori care nu au treaba cu meseria lor, putand fi catalogati mai degraba ca infractori. Cat despre cei ce se exprima regulat in termeni de psihopat, prost, neterminati, despre oricine, sa le dea Dumnezeu minte si liniste sufleteasca, ca multa le trebuie !
Postat 20 Ianuarie 2019, 12:55 de oradea_mea_si_a_ta
Nebunia de la DNA merge mai departe, până o să fie internați toți cei care se folosesc de interlopi ca "acoperire" !?!
Acest "psihopat" a ținut să precizeze că DNA nu are legătură cu afișele, pe care el singur le-a comandat din "azil" unuia care s-a și grăbit să-i satisfacă cererea "color" și chiar să le lipească ultracentral !?! Numai un prost poate crede că, un caraghios ca ăsta, cu două clase făcute la f.f., se consideră pedepsit pe nedrept, pentru că fostul șofer al lui Vasile Blaga, chestorul căruia i-au căzut din portbagaj 700.000 Euro la impactul cu un pom, alături de un avocat bătăios care tocmai i-a dat în gât pe niște magistrați "alterați" ... sunt autorii condamnării sale !?! La așa procurori "neterminați" ... așa scenarii puerile !?!
Postat 20 Ianuarie 2019, 10:29 de CrisDumi
Nebunul a fost in 14 ianuarie 2019 la <instructaj> la DNA Oradea ?
Eu inteleg ca un care a avut probleme cu legea si a fost internat la Nucet in anul 2013 a avut brusc o sclipire acum in 2019 si s-a gandit singur sa faca niste afise , deranjat de dezvaluirile despre ilegalitatile de la DNA Oradea . Si nu a facut afise cu procurorul CIPRIAN MAN sau comisraul sef SURDUCAN TRAIAN pe care sa le lipeasca in tot orasul nemultumit fiind ca DNA Oradea nu i-a tras la raspundere pe cei care au facut abuzuri impotriva sa ( intre ei si chestorul LIVIU POPA conform sustinerilor individului ) . Poate ne raspunde DNA Oradea ce cauta acest personaj care a lipit afise in data de 14 ianuarie 2019 la sediul DNA Oradea . Variantele ar fi : 1. Era ziua portilor deschise la DNA Oradea ; 2. A mers sa-i dea ofiterul SURDUCAN TRAIAN un medicament XANAX ; 3. Cerea sfaturi cam unde ar fi cele mai bune locuri de lipit afise prin oras ; Poate da un comunicat de presa sau un interviu la B1TV si doamna procuror sef FELICIA POPOVICI in care sa dezminta vizita acestui individ la DNA Oradea fix inainte de lipirea afiselor . URMEAZA NOI INREGISTRARI SI ALTE PROBE PRIVIND ABUZURILE SI ILEGALITATILE DE LA DNA ORADEA CARE VIZEAZA ATAT PROCURORI , DAR SI OFITERI DIN CADRUL DNA ORADEA .
Postat 20 Ianuarie 2019, 10:24 de Razvan_Doseanu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON