URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iulie 2018, 11:41

Bihorel: Verdict, plagiat!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La cine mă refer, oare? Ca să restrâng căutările, mă refer numai la personalităţile de la Sorbonica. Ioan Mang? Rece, rece. Simona Cavalu? Călduţ, călduţ. Florian Bodog? Fierbinte, fierbinte.

Senatul Universităţii de Vest din Timişoara a decis că măreaţa lucrare ştiinţifică de doctorat a senatorului PSD este plagiat. Până la urmă, un furt ordinar.

Mai mult, cei de la Timişoara au propus retragerea titlului de doctor obţinut de Bodog în mod fraudulos.

Citește continuarea, pe blogul lui Bihorel!

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
?
@pinonel: Da cunosc! Acum noi suntem "siamezi" ! Luați la tarbaca împreună! Da ' chiar am fost colegi de liceu? Aceeași promoție?
Postat 29 Iulie 2018, 17:49 de soricel
@tsd Mai avem un bihorean de isprava, asta e peste Bodog!
Despre Ioan Sorin Roman ce se mai stie, inca este deputat?! Nici nu banuia cata dreptate va avea cand facea, acum aproape 2 ani, urmatoarea declaratie: "Deocamdată, dacă voi câştiga un nou mandat, îl voi lua, iar apoi, în funcţie de hotărârea care se va da, vom vedea dacă îl voi putea păstra sau nu"!
Postat 29 Iulie 2018, 16:35 de pinonel
D’ale carnavalului
A avut careva vreun dubiu ?
Postat 29 Iulie 2018, 07:31 de Sorin_60
Se cheamă că a furat !?!
Chiar nu i se va intama nimic? Ramane senator, profesor, membru de partid? Rusine PSD, ca aduni atatia hoti la un loc !?!
Postat 28 Iulie 2018, 20:23 de CrisDumi
!!!
Dar cât e procentul? La Lascu cică era doar 4%...
Postat 28 Iulie 2018, 12:25 de soricel
Atentie!!!
Acesta este omul care a incercat vaccinarea obligatorie in masa a unui popor cobai. Un om inapt din punct de vedere al pregatirii in domeniul medical, cu toate acestea, un astfel de personaj are in Romania de azi dreptul de a dispune ingradirea libertatii persoanei, un popor intreg este la cheremul lui. Mai grav este ca in acea vreme multe persoane care isi permit un PC si un abonament la internet, cu un creier unineuronal, sareau in sus in al sprejini pe acest incapabil, care in mod dictatorial incerca sa inpuna vaccinarea la fel ca si colectivizarea, prin adeptii lui, copie la xerox dupa cei din vremea dictaturii, care pentru "binele" tarii si a tovarasilor, expropriau prin forta si daca era cazul prin exterminare. Sa va fie rusine tuturor care ati fost de partea lui pt ca sunteti niste inculti care inghititi galusca si numai de dragul de a va afirma puneti umarul la tot felul de magarii de acest gen, practic sunteti infinit mai redusi mental decat acest pion ridicat la datorie si apoi cazut la datorie, pt asta e jocul culiseor, important este ca avem un popor care crede ca in filme oamenii chiar se impusca, un popor care plange in fata televizorului privind la telenovele, pe scurt niste nevertebrate.
Postat 28 Iulie 2018, 12:08 de detectiv
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON