URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 August 2018, 16:58

Teroare asupra României

Teroare asupra României foto: mediafax.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cine are un minim simţ al istoriei sesizează că din când în când aceasta se repetă, chiar dacă prin forme noi. Aşa şi cu actualul PSD. Format dintr-o minoritate neşcolită, PCR se instala la putere între 1944-1947 prin forţa tancurilor sovietice şi neglijenţa lumii civilizate. Acum, la fel ca în decembrie 1989, ţine de putere tot prin forţă.

În întreaga perioadă comunistă, regimul a condamnat Apusul, susţinând că de acolo vine tot răul pe care, de fapt, îl importase din Răsărit şi, în multe detalii, chiar îl perfecţionase. Din 2016, când a revenit la putere cu votul românilor minoritari, PSD anatemizează neîncetat tot Occidentul: de vină sunt mereu şi pentru toate Brucselu’, Europa, multinaţionalele...

Miercurea trecută, când am asistat la sosirea prin Borş a primelor coloane de români alungaţi din ţara-n care s-au născut, intuiam că dorinţa lor de a protesta în Piaţa Victoriei se va lovi din plin de forţa Partidului. Erau vinovaţi, ca aceia din 1990, că nu au rămas să mănânce „salam cu soia”, ba mai rău, gustaseră din aerul libertăţii. Au învăţat să fie respectaţi de autorităţile statelor ai căror cetăţeni deveniseră, fără să li se fi stins niciodată dorul de ţară.

Au venit la greu, nechemaţi de nimeni, din patriotism, pe banii lor, nu căraţi cu autobuze de partid. Şi-au sacrificat vacanţele în familie ca să strige ceea ce noi, cei rămaşi şi acomodaţi cu răul precum câinele cu purecii, ori am uitat, ori nici n-am învăţat: că nu e admisibil ca o întreagă ţară să fie luată prizonieră de un grup infracţional care nu numai că nu se poate abţine de la furt, ci vrea, în premieră, să fure cu legea-n mână, fără pedeapsă.

De atunci intuiam - martori îmi sunt apropiaţii - că Diaspora va fi primită nu cu pâine şi sare, ci cu bastoane şi cu gaze. Pregătirile le făcuseră deja televiziunile de Partid, care i-au numit pleava Europei, apoi Partidul însuşi. Inclusiv un europarlamentar bihorean, Emilian Pavel, a văzut în ei o „gloată” care cerea bătaie, doar pentru că striga împotriva Ciumei Roşii.

Ce-a urmat se ştie. La fel ca în Piaţa Universităţii în 1990, noii mineri din Piaţa Victoriei, gorilele în uniforme de jandarmi, în cârdăşie cu pegra peluzelor bucureştene (toate finanţate, să nu uităm, de afacerişti de Partid), şi-au slobozit sălbăticia, din primele minute, asupra oamenilor paşnici, mulţi bătrâni, unii veniţi cu copii în braţe, iar alţii chiar în cârje ori scaune rulante. Ziua de 10 august a dovedit, dacă mai era nevoie, că autointitulatul PSD nu este un partid, ci o grupare infracţională organizată, o bandă care terorizează un întreg popor şi e gata să-l umple de sânge. Doar pentru ca, pe veci, să-i fie frică şi să tacă!

În opinia mea, noua mineriadă a PSD nu mai lasă cale de întoarcere pentru că, pur şi simplu, pe aşa-zişii social-democraţi nu-i interesează demult ce spune poporul, ci doar ce spun ei poporului. Li se rupe de imagine, de sondaje, de UE şi de orice alt „moft”, pentru că probabil şi-au pregătit inclusiv planul de a fura alegerile. După ce au întors pe dos legile justiţiei şi codurile penale, făcând din hoţie merit şi din viol virtute, aşa vor face şi cu legea electorală. Această mafie nu are altă ambiţie decât să rămână, mereu prin siluirea istoriei, la cârma unei ţări căreia nu ştiu decât să-i stoarcă până şi lacrimile.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
44 Comentarii
@ cetatean
Pe langa limbajul pestriț (văd că ți-ai pierdut răbdarea) o dai și tu rău pe langa subiect.. de sandu nu mai zic nimic.. e caz pierdut :).
Postat 16 August 2018, 07:52 de User anonimizat
nu PSD, nu Dragnea, ci de socialsim in sine trebuie sa scapam
am scapat de Ceausescu si PCR, a venit Iliescu cu FSN si PSDR scapam de el si vine Nastase cu PDSR, scapam de el si vine Ponta, scapam de el si vine Dragnea cu PSD. Nu de partide si de oameni trebuie sa scapam, ci de SOCIALISM si doctrina si ideologia sa, oricine ne-ar aduce-o si propune!
Postat 16 August 2018, 01:17 de unu
Felicitări Bolojan
Proștii nu vad, dar se bucură
Postat 15 August 2018, 22:34 de Sandu1206
Intreb si eu...
Intreb si eu ce area bolovan, birtinezul,.... cu tema articolului? O fi el primasul orasului si poarta o vina generala dar ce are cu protestele de la Bucuresti? De ce nu sunteti in stare sa ramaneti la subiect si deturnati discutiile?
Postat 15 August 2018, 21:43 de scortosul
desteptule
Mai lasa-ma bai desteptule! Cand nu poti raspunde argumentat si sa-ti sustii ideile, o dai cu basistii, viniturile, Bolojan, samd. Te crezi mai destept ca restul doar pentru ca-i numesti stupid people! Sa-ti fie rusine! Cred ca nu mai stii cum sa te faci remarcat prin adoptarea unor pozitii contra curent ca sa dai mai interesant, dar nu esti deloc... Bolojan lasa ceva in urma care nu poate fi sters de niste dejectii efemere ca si ale tale si ale altora....
Postat 15 August 2018, 21:30 de cetateanbihorean
Sandu, cetatean, etc
Ce le mai știți voi.. cine cum gândește și ce a realizat.. mai ceva ca babele la bârfă pe ulița satului. E o plăcere să conversez cu voi pe aici.. mă rog.. cu unii.. Idea e că toți avem dreptul la o opinie. Unii ne expunem opiniile, pe când alții nu vin cu nimic ci doar se contrează cu cei ce nu accepta actuala politica a primăriei. Țin minte vremurile când eram catalogat drept "basist" de vinituri în Oradea care acum îl ridică pe bolovan în slăvi dar care nu sunt in stare să își selecteze gunoiul selectiv pentru că li se pare o prostie..
Postat 15 August 2018, 21:18 de User anonimizat
Bihoreanoradean
Ți se fâlfâie de realizări , pt că tu nu ai realizat nimic. Gândești ca un vecin, care du ce mi-am luat mașina nouă , ma dat la poliție pe motiv că de unde am bani de mașină nouă , că el și-a luat mașina de 18 ani, și sa ales cu 500 de Ron amendă. Gândești exact ca el , te plângi de orice când tu nu realizezi nimic.
Postat 15 August 2018, 21:02 de Sandu1206
Iohanis Vs Ponta
Alegerea lui KI pare oportuna si varianta cea mai buna din cele 2: KI VS VP. Ponta e bun politician, dar tineti minte ce le-a facut romanilor din Diaspora, plus cate si mai cate. KI are ca baza de referinta realizarile la P Sibiu, care nu pot fi contestate, plus este cu inclinatii democratice, liberale fata de VP care opta pentru apropiere de Rusia-China, nu uitati!!!! Era ceva in grnul lui V Orbsn de la unguri, mai siret si abil. Nu-mi pare rau ca l-am votat, pentru ca aveam optiune euroatlantica democratica VS optiune orientata spre est aici Turcia, Chiana, poate Rusia? Prefer prima varianta
Postat 15 August 2018, 20:44 de cetateanbihorean
Bo
De ce sa ma oftic pe tine? Pentru nivelul tau de intelegere care este cum este??!!! Raul invinge, spunea un remarcabil om, atunci cand oamenii buni nu fac nimic. Psd/= Pnl. Raul aici nu este absolut, ci trebuie interpretat in vslori relative, adica pe o scara valorica, ca si la temperatura. E ca si cum ai zice la 15 grade ca e frig, iar la -10 tot e frig. Ti se pare corect??!!!! Da, ambrlevpartide sunt slabe, dar comparandu-le vei vedea ca totusi pe scara valorica Pnl e peste Psd, daca vrei e raul mai mic. E daca toti am sta ca tine pt ca e frig indiferent de variatie, ne-ar manca raia.
Postat 15 August 2018, 20:36 de cetateanbihorean
Sandu
Nu știu cum să-ți spun, da' mi se fâlfâie de "realizările" lui papă-lapte și bolovan.
Postat 15 August 2018, 20:26 de User anonimizat
Bihoreanoradean
Iohannis și Bolojan au făcut 2 orașe să iasă din anonimat
Postat 15 August 2018, 20:06 de Sandu1206
@ cetateanoradean
Văd că mai pomenit într-unul din comentarii și mă bagi în aceeași oală cu susținători PSD: nimic mai greșit! Am votat PNL și bolojan ... Mare greșeală... Ne-am ales cu o corcitura curvească numita USL, după care raul cel mai a fost papa lapte de Johanis iar acum avem un dictator in devenire la primăria Oradea. Apropo: la ultimele alegeri nu m-am dus. Și știi de ce? Pentru că aveam de ales intre PSD și PNL. Cum pentru PSD nu mă dau jos din pat iar de PNL mi se rupe, am preferat sa petrec acel weekend departe de oraș Te oftici?
Postat 15 August 2018, 19:06 de User anonimizat
Control_room
Tu ești Român????
Postat 15 August 2018, 19:00 de Sandu1206
!!! Acolo e voie să restabilești ordinea...
@cetateanbihorean: Paris...Berlin...Barcelona...
Postat 15 August 2018, 17:41 de soricel
Cr
Daca Romania sub Psd a avut niste rezultate de etapa economice recunoscute, asta nu le da dreptul sa bata si sa reprime-n forta orice actiune pasnica si democratica care se opune ei!!!! Cap sec
Postat 15 August 2018, 17:22 de cetateanbihorean
Hahalere revizionisto-separatisto-fasciste
Escroci din tata-n fiu, mama/fiica, intra si insulta romanii, indiferent de tema articolului, cu hate speech-ul caracteristic propagandei revizionisto-separtisto-izolationiste hunguresti). Iata, gunoaie revizioniste, ca in ciuda discursului urii pe care il practicati (minciuni si insulte ca romanii sunt lenesii, etc), Romania, este pe primul loc in Uniunea Europeana la crestere economica !!!!!! Acesta nu este meritul lui Dragnea si al gastii lui/ Preocupare lor este modificare codului penal si a legilor justitiei favorizand infractorii in detrimentul cetatenilor cinstiti. Nu este nici meritul lui Iohannis. Este meritul populatiei Romaniei care munceste mai bine si mai eficient decat populatiile din celelalte tari UE. 'Rati ai dracului de dobitoci legati de Sandu Oligofrenu', cretinul semianalfabet, incult, scandalagiu cu pretentii de "academician". Prostul, cu cat stie mai putin, cu atat pretinde ca stie totul.
Postat 15 August 2018, 15:41 de Control_Room
!??
Sa vii cu prosteli de astea ca au dat cu kkt si pisat in securisti/jandari numai minti din teleorman puteau fata. Am stat in piata cateva ore si singurele arme folosite de protestatari au fost strigaturile, sunetele scoase de vuvuzele iar dupa gazare facuta de trupele de securitate/jandari cateva flacoane goale din plastic in care au avut apa. Manipularea si deturnarea manifestatiei din pasnic spre violent apartine 100%....1000% trupelor de securitate/jandari in frunte cu gunoaiele criminale care se afla azi in fruntea guvernarii. Violentele nocturne nu au fost altceva decat raspunsul la gazarea facuta de trupele de securitate/jandari in dupa masa zilei de 10.08. Oare trebuie sa stam impsibili la gazare? Oare trebuie sa stam cuminti cand securistii lui dracnea vor sa ne omoare? Nu avem nici o datorie fata de copii, nepotii nostrii? Ce fel de tara lasam urmasilor nostrii? Romania minunilor: Romania distrusa si nimeni nu e vinovat din toate guvernarile "fanariote" care ne-au condus spre aceasta stare de saracie, disperare. Sa stam, sa asteptam cuminti CE? Daor pe noi, ca indivizi ne mai pot vinde, distruge si nu vor ezita acest lucru ca sa ramana ei cu hotiile si sa isi petreaca vreme la Monaco, Brazilia, Madagascar, Costa Rica,......
Postat 15 August 2018, 15:04 de scortosul
dovezi
Exista destule, doar e plin internetul de filmulete, marturii, poze, doar bunavointa, echidistanta sa ai. Raman la parerea ca romanii actioneaza-n spirit de turma, sunt foarte naivi si usor de manipulat O cunostinta de altfel foarte impartiala si echidistanta, spunea zilele trecute” Da chiar asa sa arunce cu urina si * in jandarmi!!!!” Fara sa verifici informatia, o iei de buna, si devii o victima a propagandei. E adevarat? Sa fi venit diasporenii mii de km cu urina si rahatul pregatit la punga ca sa arunce- n jandarmi??? Uita-te la evidente dovezi decat sa iei de bune toate vorbele aruncate! Cum zicea un sef de-al meu: “ Si minciuna-i vorba” :)))) Doresc tuturor romanilor mei: Treziti-va din visul pe care-l plasmuiesc altii! Deschideti ochii! Vedeti realitatea! Daca aveti curajul, sau dormiti mai departe somnul vostru departe care naste monstrii ratiunii
Postat 15 August 2018, 14:02 de cetateanbihorean
Pareri
Daca si cei din Diaspora au stapani straini si se-nchina multinationalelor, ce sa mai zici de romanii de acasa simpli, ca si Excalibur, soricel, Bihoreanoradean si altii? Cersetorii, curvele si hotii nostri de peste hotare castiga mult mai bine ca sa fie independenti politic, mai greu de cumparat decat multi patrioti runani de acasa. Ce v-au dat ma? O sticla de ulei, poate marite la salar si v-au cumparat si sufletul? Asta se cheama manipulare, iar voi fara sa va dati seama, sunteti doar victime.
Postat 15 August 2018, 13:54 de cetateanbihorean
il faci pe Goebbels sa roseasca
Propaganda asta semianalfabeta prinde doar la oameni needucati, ingusti la minte si violenti.
Postat 15 August 2018, 08:38 de testtest
Control_room
Ferdinand îți spune ceva???? Sau ești la fel de prost că TDS???
Postat 15 August 2018, 08:37 de Sandu1206
Ei ei ei...
...cum uitam noi că în 2012 însuși Bolojan ne îndemna de la mitingul din centru sa votam PSD.. pai suntem de dreapta "sau nu mai suntem?" Și mai e episodul din 2013 când aveam deja PNL + PSD la putere și jandarmii ii snopeau pe cei ce se opuneau exploatării gazelor de sist.. Și mai avem politia locală din Oradea care e de fapt un instrument al nebunului și care în loc de liniște și siguranță pentru orădeni, se ocupa de adunat amenzi pentru orice.. Într-adevăr, încetul cu încetul se instaurează o noua dictatura atât la nivel central cât și local (culoarea politică nu mai contează)
Postat 15 August 2018, 07:17 de User anonimizat
Sandu Oligofrenu'
Individul a baut petrolul din lampa. Individ semianalfabet, incult este "expert" in toate domeniile. Incepand cu politica de nivel local, continuaind cu cea de nivel national, situatia geoolitica globala, istorie, paleoastronautica, istoria artei, a culturii, etc, etc. Este idiotul tipic, needucat, incult, badaran care cu cat stie mai putin cu atat pretinde, in mod agresiv, ca stie totul, sarind la hartza cu toti care ii spun sa o lase mai usor cu ineptiile pe care le debiteaza.
Postat 15 August 2018, 05:46 de Control_Room
Excalibur
Pt că noi așa am fost , sa AVEM STĂPÂNI. Și trădători de neam. Un singur om a făcut Romania și era Neamț
Postat 14 August 2018, 22:35 de Sandu1206
M..e PSD!
A fost o lecție de "înaltă școala"(de securitate bolșevică) servită ca la carte,după manual,românilor adevărați(independenți,liberi,pe picioarele lor).Bestiile deslanțuite și-au arătat adevarata fața hidoasă,mizerabilă și inumană). Îi rog pe oradeni ca atunci cand vor defila prin fața lor aceste canalii,cu tehnica și echipament cumparat din banii lor,sa arunce cu flori și sa-i aplaude ,că nu-i așa,jan-dracnea-ria ne apără și ne protejează.
Postat 14 August 2018, 22:17 de altoradean
Sebastian Ghita
Antreprenor roman, conectat masiv la serviciile secrete,urmarit general,azilant serbia: "Multinationalele (capitalul strain) scot din romania ,prin diverse optimizari fiscale, cca 40 mld.€ anual. Dublarea salariului romanilor va duce la "optimizarea" a doar 20 mld.Psd-ul incearca deturnarea acestei plusvalori spre buzunarele lor,printr-un gest patriotic.Se opune dna-ul, diaspora,multinationale.Majoritatea romanilor isi vor schimba doar stapinii.
Postat 14 August 2018, 22:13 de excalibur
Soricel
Eu și TU.
Postat 14 August 2018, 22:13 de Sandu1206
"Revolutia psd" ..??
"revolutia psd"? Ba bati rau campii! Mai mari demolatori si distrugatori ai romaniei ca romanii psedisti nu sunt pe fata pamantului! Si sunt sustinuti puternic de udmr-isti si asta de 28 de ani la acre si-au pus umarul alde-pdl-pnl si vad acum ca si minoritatile sunt de partea hotiei.
Postat 14 August 2018, 21:58 de scortosul
!!!
@Sandu1206: Iar folosești pluralul! Noi? Care voi? Da castigati alegerile și refaceti! Mai un pod, mai ceva!
Postat 14 August 2018, 21:57 de soricel
Revolutia psd
Psd-ul si-a dat seama ca tara e bogata dar e drenata de colonialisti,imperialisti,multinationale etc.A incercat si Ponta sa rupa lanturile dar l-au cumintit rapid. Vizionarul Valcov a decis dinamitarea citadelei ,iar cind puzzle-ul se va reaseza, va fi cine trebuie la butoane...oligarhia autohtona.Efecte colaterale mariri de pensii,salarii,vouchere,prima casa,prima masina,prima gagica,prima gazare...
Postat 14 August 2018, 21:51 de excalibur
Asa este
Am mai scris si eu aici ca PSD a castigat alegerile cu voturile a mai putin de 20 % din totalul populatiei tarii cu drept de vot. Cu aceasta "poezie" cum ca "au castigat alegerile", au intors legile justitiei si codurile penale cu susul in jos, cu ajutorul udemeristilor (udemeristii au fost alesi de etnicii maghiarofoni cu peste 90 % din totalul cetatenilor cu drept de vot ai acestei minoritati, si foarte probabil situatia se va repeta in cazul lor si la urmatoarele alegeri, trimitandu-i din nou in Parlament), transformand cetateanul cinstit in victima sigura a infractorilor de toate categoriile!!! Romanii, trebuie sa iasa data viitoare la vot si sa taxeze aceasta mafie.
Postat 14 August 2018, 21:37 de Alcor
Soricel
Noi vrem sa refacem Romania furată de mentorul tau Iliescu respectiv PSD-ESCU, apoi ne ocupam de limbă.
Postat 14 August 2018, 21:31 de Sandu1206
!!!
@Vlaicu: Hai că și tu le ai cu limba română...de ce ai scris "membrii"? Nu se impunea articularea! Și am tot scris: semnez SORICEL! De la Soare!
Postat 14 August 2018, 21:17 de soricel
@șoricel
Cei mai mulți sunt membrii și votanți ai psd, zic.... Că dinspre udmr n am nici cea mai mică așteptare. Da', nu e nici o problemă să cauți, nimeni nu le știe pe toate...
Postat 14 August 2018, 20:59 de Vlaicu
Ecaterina Andronescu
Sunt unii dintre noi, care membri ai Partidului sicial democrat, pot aduce schimbarea. Ma gandesc ca nu toti membrii acestui partid au votat partidul pentru a fi condusi in folosul unei maini de oameni din frunte, despotic, in propriul interes si contrar interesului tarii si poporului in general. Nu au votat cu gandul de a face scut penalilor si baronetului regional si local, care precum odiosii mosieri feudali tin oamenii legati de glie. Felicitari Ecaterina Andronescu! Pentru curajul de a arata ca PSD nu=LD! Felicitari doamna, rusine barbatilor purtatori de fuste din PSD!!!! Lasilor, lingailor! Fricosilor!!!! Ati dat onoarea si demnitatea la schimb cu obedienta oarba si interesul personal vremelnic!!! Rusine Udmr!!! Nu faceti cinste maghiarilor din Romania! Rusine Alde!
Postat 14 August 2018, 20:39 de cetateanbihorean
Cetateanbihorean
Seamănă cu Rusia, și acolo ne îndreptăm cu Dragnea, el vrea sa fie oligarhul suprem
Postat 14 August 2018, 20:37 de Sandu1206
?
@Vlaicu: Hai tu...câți comentatori or ști ce e "sofism" fără să caute....
Postat 14 August 2018, 20:33 de soricel
Andrei Pleșu, 13.08.2018
" Unul dintre sofismele cu care partidul de guvernămînt îşi justifică, obsesiv, “îndreptăţirea“ este succesul în alegeri. Pe lîngă evidenta paloare statistică a acestui succes (3,5 milioane de “susţinători“ dintr-un electorat de 18,3 milioane), e de semnalat confuzia mentală a “apologeţilor“: ei par să creadă că, odată aleşi, îşi pot da liniştiţi poalele peste cap pînă la viitorul scrutin. Cine cîştigă alegerile are dreptul să taie şi să spînzure, să ducă ţara de rîpă, să bată, să omoare, să instituie arbitrarul absolut drept principiu “legitim“ al guvernării. Proteste? A se slăbi! Staţi cuminţi pînă la alegerile viitoare şi abia atunci vedem cine are dreptate…"
Postat 14 August 2018, 20:26 de Vlaicu
10.08
Ce s-a intamplat in serile de vineri-sambata aduce foarte mult ca asemanare nu cu reprimarile la Barcelona si Paris, cum sustii fals soricel, ci cu manifestatiile reprimate in forta de la Moscova si Sankt Petersburg! Am ajuns sa ne comparam cu “democratia” ruseasca mai oamenilor, grav lucru! Minciunile, propaganda televiziunilor de partid bine stiute, in ciuda nenumaratelor marturii, videouri, poze, etc de la fata locului ale diversilor oameni chiar nu au importanta???!! Avem frati romani care traiesc intr-o profunda stare de spalare pe creier indusa de o propaganda mediatica! Mai exista si cei din nucleul dur, care stiu atrocitatile partidului de guvernare, dar continua sa-l sustina pentru diverse motive personale. E pacat ca tara e rupta-n doua. E pacat ca nu putem sa guvernam frumos, civilizat si respectuos aici si trebuie ca unii dintre noi sa-si gaseasca traiul in alte parti. E pacat ca sicial democratia romaneasca e tarata-n mizerie de un clan mafiot construit in jurul lui LD. Prea multe pacate
Postat 14 August 2018, 20:03 de cetateanbihorean
bye-bye Romania
Daca guvernul fura si te minte, politia face abuzuri , jandarmii bat oameni...ce dracu mai vreti
Postat 14 August 2018, 19:45 de tepes
Securitatea lui dracnea&psd....
Securitatea lui dracnea&psd, adica jandarii astia au umilit tot poporul roman. Nu se dovedesc a fi mai mult ca trupele de securitate a anilor '50, niste brute intretinute de romani prin munca. RUSINE jandarilor. Ati pus botul la provocarea violentelor din Piata Victoriei in data de 10.08. gazand oamenii cu gase de lupta de strada. RUSINE criminalilor!!!!!
Postat 14 August 2018, 19:16 de scortosul
De acord cu 95%
din opiniile exprimate in articol, însă am un amendament. Nu toți diasporenii sunt oameni de înaltă ținută (profesională/morală) așa cum nici cei din țară nu sunt toți oameni de cea mai joasă condiție (profesională/morală). Nimeni nu are informații sau o statistică exactă, nici despre "calitatea" plecaților și nici despre "inferioritatea" rămașilor. În general, se generalizează aiurea. Muillè psdaldeudmr !
Postat 14 August 2018, 19:04 de Vlaicu
Soricel
E cazul să-ți faci copii
Postat 14 August 2018, 17:52 de Sandu1206
!!!
Și totuși PSD a câștigat niște alegeri! Păcat că au fost violențe dar....au fost și la Paris, și la Barcelona, și in alte părți! Eu sunt contra diasporenilor nu pentru că protestează/cei mai mulți au plecat când Basel tăia tot.../! 90% dintre ei nu se vor întoarce! Poate doar dacă îi "țâpă " de pe-acolo! UE nu va rezista! Este o constructie falsă! PS: Mai dă-mă dreaq! Îți evoluează jucătoarea planetei și tu strigi ce strigi! Deja e prea mult!
Postat 14 August 2018, 17:22 de soricel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON