URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Iunie 2017, 15:29

Daniela Lazăr, noul Director General al DoubleTree by Hilton Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Daniela Lazăr a fost numită Director General al hotelului DoubleTree by Hilton din Oradea. Cu o experiență de 20 ani în ospitalitate, Daniela Lazăr se alătură echipei de la DoubleTree by Hilton Oradea pentru a menține ospitalitatea pe piața din România la cele mai înalte standarde.

Cu origini sibiene, Daniela Lazăr a început studiile de specialitate la Colegiul German de Turism  „Samuel Brukenthal” din Sibiu și a continuat la Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești, Facultatea de Științe Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. Ca profesionist, și-a început cariera lucrând cu tour operatori de pe piața locală, gestionând însă departamentele de turism extern, pentru ca ulterior să coordoneze departamentele de vânzări ale unor hoteluri de brand din lanțurile Golden Tulip și Ramada din Sibiu și apoi DoubleTree by Hilton din București. În acest fel, a adus cu sine în Oradea o experiență de brand un suflu nou.

Mulțumesc Oradiei și în mod special echipei DoubleTree by Hilton Oradea pentru primirea caldă. Sunt încântată să primesc rolul de Director General al acestui hotel minunat. Aici, la DoubleTree by Hilton Oradea, ospitalitatea, căldura și sentimentul acasă, chiar dacă e departe de casă, sunt atribute ce ne definesc. Suntem aici pentru oaspeții noștri, pentru societate.” - a declarat doamna Daniela Lazăr.

“Noi suntem Hilton. Noi suntem ospitalitatea, iar dna Daniela Lazăr certifică faptul că echipa noastră are la bază o excelentă expertiză în toate regiunile geografice. Suntem onorați să vă anunțăm că am numit-o pe dna Daniela Lazăr pe poziția de director general al DoubleTree by Hilton Oradea pentru a duce mai departe lumina și căldura ospitalități", a declarat Jochem-Jan Sleiffer, Vice-Președinte Hilton al regiunii de Nord, Centrală și de Est a Europei.

Hilton este și va rămâne un promotor, atât în ospitalitate, cât și pe piața forței de muncă, promovând: valorile umane, devotamentul și dedicarea pentru a crea tuturor celor ce calcă pragul unui hotel Hilton, o experiență de neuitat.

DoubleTree By Hilton Oradea este un hotel cu servicii complete care oferă confortul așteptat de clienți într-o modalitate caldă și primitoare, punând la dispoziția oaspetilor săi facilități precum: cazare în camere moderne, acces la săli de conferințe și şedinţe dotate cu tehnologie de vârf, sală de fitness, piscină, spa marca eforea spa at Hilton și specialități culinare pregătite cu un profesionalism desăvârșit de un maestru bucătar.

DoubleTree by Hilton Oradea le oferă oaspeților săi un sejur memorabil, indiferent de motivul călătoriei, fie el unul de afaceri, fie unul turistic și îi întâmpină încă din momentul cazării cu renumitul cookie - fursecul cald cu ciocolată și nuci.

DoubleTree by Hilton Oradea este situat pe Aleea Ștrandului, nr.9, Oradea, Bihor, 410051, Romania. Pentru rezervări, vizitaţi pagina de web DoubleTree by Hilton Oradea la Oradea.DoubleTree.com sau de apelați: +40259.259.259. 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
la ce tarife uriase au...
...Continental va ramane preferatul celor care au cate un eveniment. Cu directorul Andrei Pop chiar poti avea o discutie constructiva, la Continental. Nici nu-i de mirare ca hotelul e mereu plin :D Pana sa umple Hilton-ul, mai e mult ! O fi el lux da' lumea n-are bani de aruncat.
Postat 26 Iunie 2017, 22:19 de AgentulTermic
nota 10 pentru hilton!
Hilton nu are comparatie in oras sau judet in ceea ce priveste calitatea serviciilor si profesionalismul angajatilor! Doamna Lazar, sper ca intre timp vi-ati schimbat culoarea parului, pentru ca nu va vine de nici un fel blondul ala! merita repetata explicatia referitoare la numele hotelului... double tree.. de ce?
Postat 26 Iunie 2017, 20:07 de roger
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON