URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 August 2021, 15:21

Tu ştii la ce cazinou din România să-ţi încerci norocul? Află cum să-l alegi pe cel mai bun!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Industria jocurilor de noroc a evoluat extrem de mult în ultimii ani, astăzi fiecare pasionat al acestui hobby având numeroase posibilităţi de distracţie şi câştig. Tot mai multe persoane aleg să apeleze la serviciile oferite de cazinourile online deoarece ele prezintă mai multe avantaje.

Este foarte atractiv să îţi creezi cont la agenţia cu cel mai mare bonus afişat într-un mesaj publicitar. Cu toate acestea, campania de promovare nu ar trebui să îţi influenţeze atât de mult alegerea finală a operatorului unde vei juca. Ca gambler ai responsabilitatea de a te informa înainte să iei o decizie finală, indiferent că acest lucru înseamnă să stabileşti suma pe care o vei juca ori să alegi operatorul unde îţi vei desfăşura activitatea.

Pe lista de criterii de selecţie ar fi bine să ai alte priorităţi, de la licenţa sa de funcţionare, până la gama de jocuri disponibile şi, inclusiv, existenţa unui bonus fără depunere în România sau a pachetului de bun venit. Iată de ce să le ai în vedere şi despre ce ar fi bine să te interesezi, ÎNAINTE de a face o investiţie la un cazinou online!

1. Licenţa de funcţionare

Licenţierea unui operator de jocuri de noroc este extrem de importantă. Prin acest certificat se atestă de către Oficiul Naţional care se ocupă de gambling în România, ONJN, că agenţia îndeplineşte cerinţele minime de funcţionare. Astfel, poţi fi sigur că operatorul are platforme stabile (desktop/aplicaţie), dar şi că protejează corespunzător informaţiile personale şi bancare ale membrilor.

În plus, prin licenţa obţinută de la ONJN, un operator de jocuri de noroc se angajează în respectarea tuturor legilor în vigoare. În această categorie este încadrată şi achitarea de taxe şi impozite, pe care până în 2021 le plătea jucătorul direct la ANAF.

Începând de anul acesta, plata se face tot din bugetul membrului, dar prin intermediul cazinoului. Astfel, procesul este mai simplu, rapid şi sigur.

2. Portofoliul de jocuri

În cazul operatorilor virtuali, vei observa că există o gamă mai mare, mai diversificată de opţiuni dintre care poţi alege.

Astfel, este bine să ai în vedere ca înainte să îţi creezi un cont la un anume cazinou, să vezi dacă are jocurile care te interesează, cam câte titluri îţi pune la dispoziţie, dar şi cât de diferite sunt, pentru a evita monotonia.

3. Fidelizarea jucătorilor

Cum am menţionat şi anterior, majoritatea agenţiilor care oferă jocuri de noroc virtuale, îşi recompensează membrii încă de la deschiderea contului cu un pachet de bun venit.

Este bine să ştii care este acesta, în ce constă, cum se obţine şi ce reguli are, pentru a nu întâmpina situaţii neplăcute.

În plus, pachetul de bun venit ar trebui să fie axat şi pe tipul de jocuri care îţi plac. Spre exemplu, există operatori care predominant creează cadouri valabile doar pentru păcănele, în timp ce alte cazinouri se axează inclusiv pe Pariuri Sportive, Poker sau loto.

Nu te ajută cu nimic Rotirile Gratuite pentru video sloturi, dacă ţie îţi plac jocurile de masă sau cărţi.

Alte aspecte pe care să le iei în calcul:

În afară de cele 3 "detalii" care îţi vor influenţa major experienţa şi câştigul, mai ai în vedere şi:

- Metodele de plată disponibile.

- Existenţa unei secţiuni de Live Casino şi în ce constă.

- Disponibilitatea pe telefon sau tabletă, ca site optimizat sau aplicaţie dedicată.

Când urmează să faci investiţii, fie ele mai mari sau mai mici, contează fiecare aspect mai sus menţionat. Nu există un cazinou perfect pentru toată lumea. De aceea, este extrem de important să afli cât mai multe despre agenţiile care te atrag, aplicând diverse filtre de selecţie, pentru a decide dacă sunt potrivite pentru tine!

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
capusele care invadeaza orasul si satisfac pnl-ul razand cu cotizatii perverse
jocurile de noroc ar trebui scoase in afara legii. modul in care acestea capuseaza intreg orasul este rusinos pentru un oras inchipuit modern si european la 2021! stim cu totii ca pnl e ahtiat dupa bani, o chestie scarboasa si perversa care spala creierul si ochii cetatenilor pe motiv de "modernizare" cu tarife de vest, ca tot se lauda bolojan ca si-a facut temele citind primarii din new york si germania, dar chiar asa?! unde dracu ati mai vazut cazinouri pe toate arterele principale in vreun oras din Ungaria sau UE?
Postat 31 August 2021, 21:35 de roger
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON