URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 01 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Aprilie 2023, 08:31

Sigma CVM Romania anunță Târgurile Agricole cheie la care va participa

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sigma CVM România www.saracakis.ro, membră a Grupului de Companii Saracakis, anunță Târgurile Agricole cheie la care va participa, în misiunea sa de a fi mai aproape de fermierii români.

București, România – 18 Aprilie, 2023

Sigma CVM Romania este mândră să anunțe participarea sa la târgurile de referință din industria agricolă care urmează să aibă loc în România. Aceasta vine în concordanță cu misiunea companiei de a fi mai aproape de fermierii români și de furnizarea celor mai eficiente echipamente agricole către fermieri, prin soluții flexibile de finanțare, cu un accent special pe calitatea și disponibilitatea activităților de service și a pieselor de schimb.

Primul eveniment este în Cluj, la evenimentul agricol emblematic pentru Transilvania, AGRARIA, ce se va desfășura în perioada 21-24 aprilie.

„Suntem încântați să participăm la târgurile de referință din industria agricolă din România, începând cu AGRARIA la Cluj. Este o modalitate ideală de a ne conecta cu fermierii, specialiștii și autoritățile din sectorul agricol și pentru a prezenta echipamentele și serviciile noastre de ultimă generație", a declarat Artemios Kotsiras, Director General al Sigma CVM Romania.

Următoarele evenimente pe care le organizăm sunt în parteneriat cu Massey Ferguson, o marcă internațională a AGCO (NYSE: AGCO), și suntem încântați să aducem întreaga experiență MF eXperience în Oradea, în perioada 2-4 mai, Iași, în perioada 9-12 mai, și Craiova, în perioada 17-19 mai. Pe lângă prezentarea celor mai bune și noi modele distribuite de Sigma CVM Romania, avem și o serie de oferte promoționale pentru a facilita accesul fermierilor români la aceste produse cunoscute și avansate, având în vedere că tractoarele, combinele și utilajele agricole Massey Ferguson poartă amprenta performanței de top, fiabilității, confortului și calității.

Pe lângă posibilitatea de a descoperi cele mai noi echipamente, de a purta discuții cu specialiștii Massey Ferguson și de a participa la prezentarile interactive de la standul nostru, vizitatorii vor putea beneficia și de o demonstrație practică în aer liber. Vizitatorii vor avea, de asemenea, oportunitatea exclusivă de a conduce noile tractoare care fac parte din flota Massey Ferguson.

Cei care nu doresc să testeze utilajele în timpul evenimentului, pot alege să servească o cafea și să discute cu experții Massey Ferguson și cu echipa Sigma CVM România despre cele mai recente tractoare, utilaje, soluții de finanțare sau alte servicii pe care le oferim, profitând astfel de o consultanță personalizată pentru susținerea fermierilor și a afacerilor lor.

În a doua parte a lunii mai, fermierii și colegii din industrie ne pot găsi la Agriplanta-Romagrotec ce va avea loc la Fundulea, Călărași, în perioada 25 - 28 mai. Acesta este un alt loc minunat cu expoziții, demonstrații cu utilaje agricole, unde putem avea discuții importante cu clienții noștri. Fermierii pot găsi aici nu doar echipamente de înaltă calitate, ci și modele de utilajele agricole eficiente, de succes.

La începutul toamnei, Sigma CVM România va fi prezentă la Agromalim din Arad, ce va avea loc între 7-10 septembrie, fiind una dintre cele mai mari expoziții care atrage mai mult de 18.000 de vizitatori, este un loc unde cei mai importanți producători și distribuitori de utilaje agricole sunt prezenți, așadar suntem mândri să expunem portofoliul nostru vast.

Despre Sigma CVM România

Sigma CVM România este un furnizor de top de soluții agricole angajat să ajute fermierii să-și crească productivitatea și eficiența prin intermediul produselor și serviciilor inovatoare pe care le oferă pe piața din România.

De la stabilirea sediului său în București, Sigma CVM România - unicul importator Massey Ferguson, Siloking, Giant, Topcon, Irriland din țară - are 145 de angajați în 11 locații și a atins un volum de afaceri de 45 de milioane de euro în 2022, după doar un an și jumătate de prezență pe piață.

Grupul de companii Saracakis (www.saracakis.gr) face parte din peisajul de afaceri din Grecia de peste un secol și deține statutul de distribuitor exclusiv pentru o gamă largă de mărci internaționale în industria auto.

Înființat în 1922 și încă condus de familia fondatoare, Grupul de Companii Saracakis este o organizație activă dedicată servirii și sprijinirii clienților săi: persoane fizice, companii private și de stat. Structura grupului include mai multe companii, fiecare entitate fiind protejată și promovată. În prezent, Grupul de Companii Saracakis operează în Grecia, România, Bulgaria și Cipru.

Transformând viziunea sa în realitate și prioritizând îmbunătățirea vieții cotidiene a clienților săi, Grupul de Companii Saracakis este dedicat furnizării de produse inovatoare și servicii revoluționare, apreciind comunitățile pe care le servește. Grupul se angajează să creeze soluții bazate pe experiența personalizată, în același timp rămânând dedicat sustenabilității afacerilor sale.

Cifre cheie pentru 2022: cifra de afaceri: 230 milioane EUR, angajați: 550, retail: 350 de locații (proprii și închiriate).

Branduri internaționale reprezentate: 20 (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu și altele).

Persoana de contact Relații Publice:

Carmen Dumitrașcu - Carmen.Dumitrascu@saracakis.ro

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON