URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 01 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Iunie 2022, 08:31

S-a deschis Novambient Outlet în Oradea! Oferte speciale la gresii, faianțe și obiecte sanitare de la producători renumiți (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Din 17 iunie, orădenii pot găsi o multitudine de produse de calitate pentru amenajarea unei locuinţe cochete, la preţuri avantajoase, la Novambient Outlet, primul magazin de tip outlet deschis de brandul orădean cu o tradiţie de circa două decenii pe piaţă.

Outlet cu produse de calitate

Inaugurarea magazinului Novambient Outlet, situat pe strada Czárán Gyula, numărul 20, din Oradea, a avut loc joi seară, în prezenţa a zeci de clienţi, colaboratori şi alţi invitaţi ai gazdelor. Oaspeţii au fost invitaţi să facă un tur prin noul magazin cu produse variate, precum gresie şi faianţă, parchet, obiecte sanitare şi mobilier pentru baie, expuse atât la parter, cât și la primul etaj.

Despre ideea de a adăuga un magazin outlet în lanţul Novambient, precum şi despre oferta acestuia, le-a vorbit celor prezenţi Dan Răzăşeanu - managing partner Novambient -, care a explicat că, în outlet, se vor găsi trei tipuri de materiale: „La noi în depozit veţi găsi istoria faianţei. Avem o multitudine de modele, de la fabrici care au închis, de la colaboratori care au schimbat total modelele... Ei bine, nu mai avem unde să le expunem în showroom-ul nostru de pe strada Meşteşugarilor. Acesta este, deci, primul tip de material pe care-l vom comercializa aici. Este un material pe care noi alegem să-l vindem la jumătate de preţ, la sfert de preţ...".

O altă categorie de produse este aceea a materialelor achiziţionate la preţ avantajos de echipa Novambient de la producători cu renume. "Fabricile decid să anuleze o culoare dintr-o colecţie, un format, lansând noi modele. Este vorba, deci, de materiale high-quality, dar fără continuitate. Sunt modele timeless, despre care nu se poate spune că au "expirat"", a explicat Dan Răzăşeanu.

În fine, Novambient Outlet oferă şi un segment de produse din colecţii noi, însă la preţuri rezonabile. 

Lansare cu reduceri

Pentru a sărbători lansarea, gazdele au pregătit un pachet consistent de materiale şi produse sanitare ale unor branduri de tradiţie, care, pentru o perioadă limitată, mai precis până pe 1 iulie, se vând - DOAR ÎN MAGAZIN - la preţuri super-reduse. 

De pildă, clienţii Novambient Outlet pot să-şi cumpere gresie Koala de la Imola la preţul de 155 lei / mp, faţă de preţul iniţial de 440 lei / mp, deci cu o reducere de 65%.

Gresia Radika produsă de La Faenza are, pentru această perioadă limitată, preţul de 98 lei / mp, faţă de 190 lei.

O mega-reducere, de 67%, a fost aplicată gresiei Anima Calacatta Oro Silk produsă de Caesar, care, până pe 1 iulie, costă 152 lei / mp în Novaambient Outlet, faţă de 470 lei / mp.

Din aceste game, sunt disponibile și plăci de dimensiuni mari, de 120 cm x 260 cm și 160 cm x 320 cm. 

Printre produsele vândute la preţ special pentru a marca deschiderea Novambient Outlet se numără şi cada Vitalia (160x75 cm), care se vinde cu 390 lei, faţă de 800 lei, precum şi lavoarul Cartesia de la Artceram, al cărui preţ este de 758 lei, faţă de 1.580 lei. 

De la producători renumiţi

Cu o tradiţie de circa două decenii pe piaţa din România, Novambient este un concept lansat la Oradea de Dan Răzăşeanu şi Marius Suciu, şi extins în ţară. De 7 ani, Novambient are un showroom şi în Iaşi, iar de la finalul lunii mai a acestui an încă un showroom modern în Timişoara.

În Oradea, Novambient are un magazin pe Bulevardul Decebal nr. 52, precum şi un showroom amplu pe str. Meşteşugarilor nr. 24. 

Novambient aduce pe piaţa din România o paletă bogată de produse de calitate, din ceramică (gresii, faianţe), precum şi produse sanitare, de la producători apreciaţi la nivel european, cum ar fi Vives, Ragno, Ariostea, Imola, Tagina, Caesar, Ideal Standard, Geberit, Cielo, Wellis, Mapei, Kerakoll, Caparol, Apavisa.

Noul magazin, cel de tip outlet din strada Czárán Gyula, numărul 20, este deschis de luni până vineri, între orele 10 şi 18, şi în zilele de sâmbătă, între orele 10 şi 14. Mai multe detalii despre ofertele Novambient se găsesc pe site-ul novambient.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON