URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Aprilie 2022, 15:20

RE/MAX deschide la Oradea primul birou Prime Capital din România (FOTO/VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cel mai nou şi modern birou RE/MAX din România a fost inaugurat la Oradea, pe strada Roman Ciorogariu nr. 46

Joi, 24 martie 2022, a avut loc evenimentul de lansare a celui mai nou birou RE/MAX din România - Prime Capital, localizat pe Ciorogariu 46. La eveniment au participat Răzvan Cuc, preşedintele RE/MAX România, Mihai-Cristian Pop şi Ionuţ Rugan - broker owners şi Ramona Rugan - manager birou RE/MAX Prime Capital şi la invitaţia RE/MAX România a participat şi primarul municipiului Oradea, Florin Birta, care a felicitat iniţiativele de business de top care aleg Oradea în traseul lor de dezvoltare.

"Mă bucur să văd aşa lucruri faine aici, o echipă în primul şi în primul rând de management, de agenţi foarte faini, tineri şi frumoşi, un primar tânăr şi un oraş vibrant cred că e cel mai occidental oraş al României din punct de vedere emoţional – foarte multă energie şi spirit antreprenorial – am observat asta plimbându-ne pe străzile oraşului şi văd asta şi în partenerii mei, Mihai, Ionuţ şi Ramona, nişte oameni cu foarte multă viziune şi foarte mult tupeu antreprenorial, foarte atenţi la detalii şi foarte atenţi la serviciile pe care vor să le ofere aici. Sunt foarte încrezător că am ridicat standardele RE/MAX România cu biroul acesta din Oradea şi îi încurajez să mergem mai departe." -  Răzvan Cuc, preşedinte RE/MAX România

Noul birou RE/MAX Prime Capital este un coworking space în cadrul unei companii care se doreşte a fi un ecosistem care combină avantajele muncii de acasă: libertatea, non formalismul cu beneficiile oferite de munca într-un birou în care te conectezi la cultura organizaţională şi interacţionezi cu membrii organizaţiei. RE/MAX îţi permite să îţi administrezi singur timpul, încurajează spiritul antreprenorial, în acelaşi timp având sisteme de urmărire şi creştere a performanţei. Biroul RE/MAX Prime Capital oferă un cadru care inspiră oamenii să îşi atingă niveluri noi de performanţă din toate punctele de vedere atât personal, cât şi de carieră şi de business. Dacă vrei să te simţi liber să cucereşti înălţimi ameţitoare în carieră, RE/MAX Prime Capital este locul şi pista perfectă pentru o decolare spre succes în carieră.

"Mulţumesc echipei mele pentru că a crezut în visul nostru, de la nişte planşe până azi, la biroul inaugurat. Colegii din RE/MAX Prime Capital vor avea în continuare tot suportul meu şi le urez succes pe mai departe, să ajungem împreună pe culmile succesului." - Ramona Rugan, manager birou RE/MAX Prime Capital

Printre invitaţii de la evenimentul de inaugurare au fost prezenţi dezvoltatori imobiliari, investitori, designeri şi arhitecţi, topografi, notari, avocaţi, oameni de business şi partenerii alături de care RE/MAX Prime Capital a creat biroul de pe Ciorogariu 46: Interioo, Emigres, Tubadzin, Ad West Construct, EAS Residence, Stephan Eyck, Dripper The Factory, Atelier Lignum, Nazzuro, Poldnek Prod, Quality Floors, GHP Group.

"Pentru tot ceea ce este aici vreau să mulţumesc partenerilor noştri, tuturor colegilor care au activat ca şi agenţi într-un birou mic şi care au reuşit să construiască o reputaţie bună Prime Capital bazată pe valori şi să aibă rezultate extraordinare -  parte din efortul lor se vede aici, în cel mai nou birou RE/MAX din România." - Mihai Pop, broker owner RE/MAX Prime Capital.

Un spaţiu cu design modern şi finisaje premium, pentru agenţi şi servicii imobiliare de top

Situat pe strada Roman Ciorogariu nr. 46, la parterul unui ansamblu nou de locuinţe, noul birou RE/MAX Prime Capital este desfăşurat pe o suprafaţă de 120 mp şi a fost creat de către brokerii Prime Capital ca un spaţiu în care clienţii şi agenţii să îşi găsească inspiraţia. Pentru realizarea acestuia au fost implicaţi oameni pasionaţi de design interior şi creare de spaţii armonioase. Biroul cuprinde o zonă de recepţie, biroul managerului, o sală de şedinţe şi un spaţiu deschis pentru zone de coworking alături de o zonă de tip cafenea unde dispune de un aparat de cafea La Marzocco şi cu un blend de cafea de specialitate prăjită chiar în Oradea, la Dripper The Factory, pentru ca fiecare dimineaţă să înceapă cu bine.

"RE/MAX Prime Capital este un birou care ne dorim să fie unul cu servicii profesioniste. Profesionist pentru noi înseamnă: atenţie la detalii, cinste, oameni educaţi, oameni cu cunoştinţe solide, oameni care au la îndemână totul ca să ofere cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri. Puteţi să apelaţi cu încredere la oricare dintre colegii RE/MAX Prime Capital, suntem alături de ei cu tot ce au nevoie şi cu tot suportul ca ei să performeze." - Ionuţ Rugan, broker owner RE/MAX Prime Capital.

Despre RE/MAX

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 128.000 de agenţi afiliaţi şi 8.300 birouri în 110 de ţări, după 47 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii RE/MAX constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. 

Despre RE/MAX Prime Capital 

RE/MAX Prime Capital este agenţia imobiliară din Oradea specializată în investiţii imobiliare, dedicată investitorilor care doresc să îşi diversifice portofoliul de proprietăţi cu randament ridicat. Fondatorii RE/MAX Prime Capital au la bază o experienţă de peste 15 ani în Marketing, Management şi Vânzări, iar echipa de agenţi imobiliari RE/MAX Prime Capital este formată din oameni de încredere, pregătiţi să sprijine clienţii în toate tipurile de tranzacţii imobiliare: vânzări, achiziţii şi închirieri locuinţe, spaţii comerciale, hale industriale, vânzări şi închirieri ansambluri rezidenţiale sau afaceri la cheie.

Contact:
+40 728 46 46 46
Ciorogariu, 46
Oradea, Bihor, România

www.primecapitalpartners.ro
www.remax.ro/prime

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Suna frumos...declaratii de "dragoste"... primar tanar si nelinistit
Oradea nu e ceea ce pare...nici PRIMARUL nu e ceea ce pare...dar asta veti constata in scurt timp. Succes!
Postat 03 Aprilie 2022, 07:56 de strada
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON