URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Martie 2023, 08:34

Reduceri de până la 50% la Târgul de mobilă, decorațiuni și amenajări interioare, de la ERA Park Oradea!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primăvara e anotimpul înnoirii, astfel că ERA Park Oradea dă startul celei de-a treia ediții a Târgului de mobilă, decorațiuni și amenajări interioare, cu reduceri de până la 50%, dar și cu o tombolă atractivă, cu premii instant!

Evenimentul se va desfășura începând de joi, 23 martie, până duminică, 26 martie, atât în partea de Home Center, cât și în celelalte zone ale centrului comercial din Calea Aradului nr. 62. Sub cupolă, doritorii vor putea admira și cele mai noi trenduri în materie de mobilier.

Marea majoritate a magazinelor specializate vor pune la bătaie reduceri consistente, cu prețuri pentru toate buzunarele și pentru toate zonele casei. Carpete, canapele, dormitoare, lenjerii de pat, decorațiuni, saltele ori mobilier pentru terase, gresie, faianță ori tapițerii sunt câteva dintre produsele care se vor vinde mai ieftin și cu 50% în această perioadă!

Mai mult, ERA Park organizează și o campanie cu premii instant, de câte 250 de lei, sub formă de vouchere. Primii 50 de clienți care fac cumpărături de minimum 1.500 de lei pe perioada târgului și se prezintă la Punctul de Informare din zona Home Center vor primi pe loc un voucher de 250 de lei, valabil în magazinele de mobilă ERA Park.

De reținut că punctul de informare va fi amplasat la intrarea în Home Center și va funcționa în perioada 24-26 martie, între orele 16 și 20.

Nu ratați ocazia, așadar! Profitați de prețuri și bucurați-vă de „acasă”!

Vă așteptăm cu drag.

Vezi mai jos lista reducerilor oferite la Târgul de Mobilă și decorațiuni ERA Park!

 

Carpeta (covoare)       500 vouchere x 50 de lei la comenzi de minimum 500 de lei

Lem's                          Extra sale de până la 40%

Kalenda                      Reduceri de până la 25% la produsele selectate

Bellona                       5% la cumpărături de peste 5000 lei; 10% la cumpăraturi de peste 50000 lei

Bambi                        5% la paturi, 10% la pat + saltea, colțare între 5%-10%

Duval                          10% discount la orice comandă pe perioada târgului

Tandem                      15% la orice comandă pe perioada târgului

Naturlich                     15% reducere la mobilier cu preț întreg și 30% la decorațiuni

Casa Rusu                   30% la produsele selectate și 5% la tapițerii    

Interioo                       Reduceri de până la 50% la obiecte sanitare și plăci ceramice

Gaby Style                  Reduceri de până la 20% la covoare și lenjerii de pat

Mobila Nufaru            Reduceri de până la 20% la canapele și mobilier

Mobexpert                  Mobilier terasă cu 20% reducere

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON