URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Septembrie 2022, 17:17

„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO)

„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO) (Sursa foto: stânga sus - captură Instagram tarasovadiana96, stânga jos - Facebook Denisa Filcea, dreapta - captură video)
„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO) (Sursa foto: Facebook - Denisa Filcea)
„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO) (Sursa foto: Facebook - Denisa Filcea)
„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO) (Sursa foto: captură Instagram tarasovadiana96)
„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO) (Sursa foto: captură Instagram tarasovadiana96)
„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO) (Sursa foto: captură Instagram tarasovadiana96)
„M-am umilit în faţa ei”: Orădeanca Denisa Filcea, în lacrimi, după ce o fotografă ucraineancă a refuzat să-i trimită imaginile de la botezul fiicei (VIDEO) (Sursa foto: captură Instagram tarasovadiana96)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De câteva zile orădeanca Denisa Filcea şi o fotografă ucraineancă, Diana Tarasova, sunt protagonistele unui scandal, care a fost preluat de presă, fiind relatat pe site-uri precum adevarul.ro și cancan.ro. 

Orădeanca susţine, într-un vlog publicat pe canalul său de YouTube "Be a lady – by Denisa Filcea", că fotografa vrea să-i facă rău intenţionat din cauză că a refuzat să-i plătească 400 de euro pentru fotografiile făcute la botezul fiicei sale, după ce iniţial cele două s-au înţeles la preţul de 150 de euro.

Fotografii pentru promovare

Fotomodel și vlogger, Denisa Filcea a publicat clipul explicativ pe canalul său de YouTube, după ce fotografa ucraineancă a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu orădeanca și cu soțul ei, Flick, supranumit și „Domnul Rimă”, peste care a imprimat cuvântul „Fake” (falși), și un mesaj în care-i acuză că nu vor să o plătească.

În clipul cu explicații, Denisa Filcea (fostă Hodișan) povestește cum s-a petrecut totul, începând cu faptul că Diana Tarasova i-a făcut fotografii lunile trecute fără să-i ceară bani, ea cerând doar promovare.

„Totul a început acum câteva luni, atunci când o prietenă din Ucraina m-a rugat să ajut o refugiată, o fotografă pe care să o lăsăm să ne facă nişte imagini, iar noi să o promovăm. Am postat la un moment dat mai multe fotografii făcute de ea, drăguţe de altfel. (...) Am dus-o cu noi la petrecerea revistei Viva (organizată în luna iunie n.r.) ca fotograful nostru personal, mai mult am insistat ca în articolul nostru din revistă să fie trecut numele ei, am sunat la multe publicaţii ca să o ajute. Mereu am luat-o de acasă, am dus-o acasă, am luat masa cu ea", a povestit orădeanca.

Prietenia dintre cele două s-a stricat în 14 august, când a avut loc botezul Evei Maria, fiica Denisei şi a lui Flick "Domnul Rimă".

A cerut mai mulţi bani

Atunci, Denisa i-a vrut să afle cât ar costa-o serviciile fotografei, iar aceasta a spus că tariful său este de 100 de euro pe oră. Până la urmă, însă, după ce au discutat detalii privind evenimentul, cele două tinere au ajuns la un acord că pentru pozele de la botez Denisa va plăti 150 de euro. 

„Ea singură a cerut 150 de euro pentru 30 de minute de făcut fotografii acasă la noi şi încă 40 de minute la biserică şi eventual încă 15 sau 20 de minute când ne-am fi întors acasă", a mai povestit ea în vlog.

„Când am ajuns acasă de la biserică ea a venit la noi cu o atitudine urâtă. Am rugat-o să ne facă câteva fotografii, dar ea a refuzat şi a început să spună «I have to go home» («Trebuie să merg acasă»). M-am simţit ruşinată şi într-un final ea a decis să plece. Soţul meu i-a dat cei 150 de euro, iar ea i-a spus că îi mai trebuie încă 250 pentru timpul pierdut", a mai spus orădeanca.

Până la urmă, cuplul nu a mai primit fotografiile de la eveniment.

Soţii "Fake"

În plus, ucraineaca a publicat pe contul său de Instagram propria variantă a poveştii. Aceasta a precizat că i s-a spus că jobul va dura aproximativ două ore, iar ea a făcut un discount şi a cerut, în total, 150 de euro. Totuși, evenimentul (inclusiv drumul la şi de la biserică) a avut o durată de aproape cinci ore, astfel că a decis să ceară "pentru timpul suplimentar" un onorariu total de 400 de euro, din care a primit doar 150 de euro.

Aceasta a publicat şi câteva capturi de ecran cu conversaţia pe care a avut-o cu Denisa Filcea, alături şi imaginea cu cei doi soţi pe care a făcut-o la petrecerea revistei Viva și acoperit-o cu cuvântul "Fake" (Falşi).

"În acest caz, pentru mine, nu e vorba de bani, ci despre stimă de sine, despre munca mea şi timpul meu", a scris şi Diana Tarasova pe Instagram.

Pe de altă parte, orădeanca susţine că fotografa nu a respectat înţelegerea iniţială, că timpul alocat evenimentului a crescut din cauza vremii neprielnice (drumul dus-întors a durat mai mult) şi că nici nu ar merita suma de 400 de euro.

„Aici, cât şi la Oradea sunt fotografi foarte buni care merg la o nuntă pentru 400 de euro. Iar ea a venit cu un singur aparat şi cu un singur obiectiv, fără lumini. Am plâns, m-am umilit în faţa ei ca să-mi dea fotografiile pentru care am plătit. I-am spus să-mi dea cât crede ea de cuviinţă pentru 150 de euro. Nu am mai primit nimic, noroc că soţul meu a avut ideea să ne facem fotografii a doua zi pe care le-am şi publicat recent pe reţelele de socializare", a încheiat Denisa Filcea.

Videoclipul publicat de Denisa Filcea:  

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
sau schimb pe trotineta
vand golf 4
Postat 14 Septembrie 2022, 00:35 de cristianteofil
Virtute???!!!
În zilele noastre mass média propagã prostie de parcã ar fi o virtute,Unii chiar sunt mândri, si nu stiu cât de usor este sã parã întelepti. Doar trebuie sã gândeascã ceva prostie si sã tacã. Orãdeanca noastrã nu a tãcut!!!!
Postat 13 Septembrie 2022, 12:59 de iahim
Să trăiască familia voastră....
Avelo bahtalo ,cumpăr pene, fer vechi, mașini de spălat ,aragaze......mă scuzați slava Ukraina.
Postat 13 Septembrie 2022, 10:25 de sss
drujba
donez sau anchiriez drujba
Postat 13 Septembrie 2022, 10:08 de todo
Sau schimb
Vand motocoasa
Postat 13 Septembrie 2022, 00:13 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON