URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Octombrie 2023, 18:01

Interioo aniversează 3 ani de inspirație, în Oradea (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sărbătorim în luna octombrie cu prețuri și promoții care depășesc așteptările! Vino să descoperi promoțiile aniversare de la partenerii Interioo: Cerrad, Tubadzin, Paradyz, KAI, Prissmacer, Cersanit, Coycama și multe alte surprize.

În cei 3 ani de activitate am fost alături de mii de clienți în proiectele lor de amenajare cu produse de calitate de la branduri de top, servicii de consultanță și design interior 3D.

La Interioo, suntem mândri să colaborăm cu branduri partenere renumite în industria amenajărilor interioare. Acești pionieri ai designului și calității se alătură sărbătorii noastre de 3 ani, aducând cu ei produse de excepție astfel încât proiectul tău de amenajare să devină realitate.

Mulțumim ca ați fost, sunteți și veți fi alături de noi!

Gresie porțelanată rectificată 60 x 60 și 60 x 120 cu preț aniversar

Cerrad: plăci ceramice cu modele naturale

De peste douăzeci de ani, Cerrad a creat gresie și plăci de clincher unice, îndeplinind cele  mai înalte standarde – atât în ceea ce privește designul, cât și calitatea. Portofoliul lor este  îmbogățit în mod regulat de noi colecții de plăci inspirate din texturile lemnului, suprafața  minimalistă din beton, frumusețea pietrei naturale sau marmura mereu elegantă.

Tubadzin: plăci ceramice cu design modern

Grupul Tubądzin a fost la baza stabilirii tendințelor de design timp de peste 40 de ani, iar  produsele sale sunt renumite pentru calitatea lor de clasă mondială, datorită utilizării celor  mai avansate tehnologii disponibile pe piață. Cu un portofoliu unic care respectă tendințele actuale, spațiile vor primi o altă dimensiune.

Paradyz: plăci ceramice pentru interior și exterior

Ceramika Paradyż reprezintă o companie poloneză de familie cu o moștenire  impresionantă. Este liderul și cel mai mare producător de plăci ceramice din Polonia,  fiind considerată bijuteria industriei poloneze pe plan internațional. Design și calitate sunt două caracteristici cheie pentru a-ți transforma spațiul într-un proiect unic.

KAI: plăci ceramice

Cu o capacitate anuală impresionantă de peste 28 milioane de metri pătrați de plăci  ceramice și din porțelan pentru pardoseală și pereți, KAI se impune ca unul dintre cei mai mari  producători din întreaga Peninsulă Balcanică. Portofoliul lor cuprinde o gamă diversificată  de produse, incluzând plăci ceramice, plăci din porțelan smălțuit și nesmălțuit, precum și  elemente decorative într-o varietate de dimensiuni și texturi.

Prissmacer: design, responsabilitate, calitate

Producătorul Spaniol de plăci ceramice realizează produse inspirate din viața de zi cu zi, care surprind cele mai noi tendințe, pentru a crea spații și proiecte pline de personalitate. Devotamentul său pentru clienți, concepe plăci pentru oameni și create de oameni. Compania este profund conectată cu mediul înconjurător și depune eforturi  constante pentru a minimiza impactul asupra planetei venind să întâmpine toate exigențele în materie de design.

Cersanit: liderul pe piața de echipamente pentru baie.

Cersanit este cea mai cunoscută marcă de echipamente pentru baie, care în ultimele decenii, și-a extins cu succes gama de produse. Fiind un brand apreciat de specialiști, Cersanit oferă soluții complexe pentru amenajarea camerei de baie, în care combină funcționalitatea, confortul, calitatea înaltă și un stil care urmărește întotdeauna tendințele în design.

Coycama: mobilier pentru baie, design spaniol de peste 40 de ani

Coycama este un producător de mobilier de baie recunoscut pentru inovație, calitate și design excepțional. Cu o gamă variată de produse și opțiuni de personalizare, aceștia oferă soluții de mobilier de baie care îmbină funcționalitatea și estetica în mod armonios, creând băi unice și funcționale pentru clienții lor.

Cum poți profita de promoțiile aniversare?

Vizitează-ne până pe 31 octombrie pentru a explora promoțiile aniversare la gresie,  faianță și obiecte sanitare. Ne găsești la Interioo sau poți descoperi ofertele online pe: https://www.interioo.ro/prinde-promotiile-aniversare-01-31-octomrie.

Interioo este deschis şi în weekend, iar echipa profesionistă de consilieri şi designeri de  interior este pregătită să te ajute să faci alegerile potrivite pentru proiectul tău de  amenajare cu produsele aflate în promoţie atât în showroom-ul din ERA Home Center, cât  şi online!

Interioo – ERA Home Center, Oradea  Aradului nr. 62

Oradea, România

www.interioo.ro

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON