URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 04 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Aprilie 2016, 17:05

Gratuit pe „Red Carpet”: Ared şi DoubleTree by Hilton vă invită la o întâlnire cu eleganţa şi muzica!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dezvoltatorul imobiliar Ared si hotelul Double Tree by Hilton Oradea organizeaza vineri, pe 15 aprilie, o seara speciala dedicata in special domnisoarelor, doamnelor, dar si domnilor cu stil, menita sa deschida sezonul de evenimente speciale ale verii. Invitatii sunt asteptati la evenimentul „Red Carpet”, unde pot participa la demonstratii de beauty si fitness, pot intalni designeri vestimentari sau consultanti de stil dar si pe cei care ii pot ajuta sa organizeze un eveniment de vis sau sa se pregateasca pentru cele mai selecte petreceri ale verii.

Evenimentul organizat de Ared ii are ca invitati pe consultantul de stil Irina Markovits din Bucuresti, designeri vestimentari care vor prezenta haine de gala pentru femei si barbati, specialisti in antrenamente functionale si profesionisti ai infrumusetarii.

„Vom rasfata invitatii cu dulciuri alese iar Enoteca Millesime ne va duce in lumea culturii si civilizatiei vinului”, promit organizatorii.

„Red Carpet” va avea deschiderea la ora 15:00, iar pe parcursul a sase ore invitatii vor sustine workshopuri, vor face demonstratii de beauty si isi vor prezenta noile colectii.

Iar pentru cei care doresc sa isi intre in ritm pentru petrecerile verii, de la ora 21:00 organizatorii au pregatit Party on A Red Carpet, o petrecere cu DJ, cocktailuri si gustari alese.

Irina Markovits va sustine doua sesiuni de workshop incepand cu ora 16:00, respectiv 19:00, pe tema ”Stil si tinute pentru ocazii speciale”.

Participarea la eveniment este gratuita, iar la workshopuri si petrecere se face in limita locurilor disponibile pe baza de inscrieri la ared.ro/redcarpet.

Irina Markovits (foto) a deschis primul birou de consultanta de stil si imagine din Romania, Image Matters, care si-a inceput activitatea in urma cu 10 ani. De-a lungul timpului, Irina a creat identitatea vestimentara a unor personalitati din mediul de business si de pe scena politica romaneasca, a fost stilist personal si personal shopper pentru peste 300 de clienti individuali si a conceput si desfasurat programe interne si workshopuri de imagine profesionala pentru companii multinationale sau locale.

”Suntem la inceputul sezonului de evenimentelor speciale, un moment bun pentru a ne pregati tinutele de ocazie si a descifra codurile vestimentare de pe invitatii - de la cele clasice si foarte des intalnite, la cele extrem de creative si non-conformiste. La workshopul „RSVP: stil si tinute pentru ocazii speciale” discutam despre regulile stilistice si de eticheta inca valabile la evenimente, si voi raspunde oricaror intrebari legate de vestimentatia de ocazie”, a declarat Irina Markovits.

O alta invitata de calibru, Camelia Roatis este o tanara care a absolvit la 25 de ani Institutul de moda Marangoni din Milano, Italia, cea de-a 7-a cea mai buna scoala de design din lume. Fiind una dintre cele mai promitatoare tinere designer din Romania, colectiile brandului Antoanelle al Cameliei ofera femeilor tinute unice, minimaliste si atemporale. Camelia va prezenta la „Red Carpet” noua sa colectie.

Nici barbatii nu vor fi uitati. Acestia vor putea admira creatile atelierului designerului vestimentar Razvan Achim, intre orele 15:00 - 21:00, la expozitia din cadrul evenimentului.

„Si pentru ca ne dorim sa fim stralucitori la fiecare petrecere nu doar prin vestimentatie ci si printr-un fizic in forma, baietii de la Dynamic Studio ne vor introduce in lumea antrenamentelor functionale cu sfaturi si demonstratii pentru a deveni mai puternici in fiecare zi. Cu ei ne vom face incalzirea impreuna inainte de inceperea petrecerii Party on a Red Carpet!”, anunta organizatorii.

Participantii la evenimentul de vineri se vor indulci cu bunatati ca in povesti - torturi, mousse-uri, praline, macarons, cupcakes, cake pops si prajituri - realizate doar din ingrediente naturale. „Va avertizam ca prezența la Party on A Red Carpet poate crea o nestavilita pofta starnita de dulciurile celor de la Stars & Cookies”, avertizeaza gazdele.

Incepand cu ora 21:00 invitatii vor avea parte de o petrecere demna de covorul rosu, un cocktail party cu DJ set live unde va mixa pentru invitati HouseBoy DJ, pe numele sau adevarat Marius Predica, din Bucuresti. HouseBoy a mixat, de-a lungul carierei sale, cu artisti precum: Audiojack, Simon Baker, Monoroom, Optick, G.I.C., Emil Lassaria, Marika, Vania, Thornado, Greeg etc. In 2007 a inceput cariera de producator muzical, pana in prezent avand 12 E.P.-uri scoase la case de discuri din Romania, Germania, UK si USA.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON