URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 01 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Aprilie 2023, 18:43

Discount de 35% la achiziţia pavelelor din beton vibropresat de la Elis Pavaje

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Elis’pocus preparatus! Din praf de stele şi rază de soare, Elis Pavaje lansează o promoţie fermecătoare! Între 20 aprilie - 31 mai 2023 clienţii beneficiază de 35% discount la achiziţia pavelelor din beton vibropresat de la Elis Pavaje: Umbra D10, Trenova D2 şi Trenova Romb Grande.

Pavelele Umbra D10 sau Trenova asigură o nouă dimensiune în amenajarea grădinii. Prin montajul alternativ de pavele în nuanţe diferite se obţine un efect care să fascineze privitorul şi să ofere un echilibru vizual decorului exterior. Montajul monocromatic al pavelelor va pune în valoare elementele complementare amenajării, precum focarul, băncile sau jardinierele.

Primăvara aceasta păşeşte împreună cu cei dragi în propriul vostru spaţiu de poveste! Trăieşte momente magice, într-un spaţiu magic, creat cu Elis Pavaje!

Creează o senzaţie de ordine, armonie şi echilibru cu pavelele Umbra D10! Datorită finisajului superior vizibil accentuat şi a gamei cromatice, aceste pavele pot fi montate într-o dispunere monocromă sau ca o combinaţie a celor patru nuanţe diferite de pavaj. Forma alungită şi suprafaţa cu aspect de criblură a acestor pavele completează stilul elegant, fiind în acelaşi timp deosebit de rezistente la alunecare, pentru ca tu să poţi păşi în siguranţă.

Beneficii:

- Suprafaţa structurată a pavelelor asigură rezistenţă superioară şi un aspect deosebit.

- Poţi alege din 4 variante de nuanţe.

- Asigură rezistenţă la alunecare, fiind ideale inclusiv în jurul piscinelor.

Schimbă aspectul monoton al curţii tale! Alege modelele Trenova D2 sau Trenova Romb Grande, cu o combinaţie modernă din trei nuanţe de antracit, gri deschis şi gri închis, pentru a conferi spaţiului amenajat un efect vizual tridimensional, foarte bine structurat şi un plus de originalitate şi dinamism.

Dacă îţi doreşti un design cu forme geometrice şi culori metalice sau eşti în căutarea unor decoruri atipice, îţi recomandăm să alegi acestă soluţie când celelalte elemente arhitecturale din curte sunt simple vizual, monocrome (ex: faţada casei, gardul).

Beneficii:

- Se livrează ca mix de 3 nuanţe pentru a obţine un pavaj cu efect 3D.

- Efectul vizual 3D se poate obţine prin mai multe moduri de dispunere, posibilităţile fiind limitate doar de imaginaţia proiectantului.

DE CE SĂ ALEGI PAVELE DIN BETON VIBROPRESAT ELIS PAVAJE?

Montajul pe strat de nisip permite refolosirea pavelelor în caz de reparaţii subterane. Asigură o stabilitate foarte bună suprafeţelor pavate datorită îmbinării pe mai multe muchii. Au o rezistenţă mecanică foarte bună datorită materialului dens, omogen, obţinut prin vibropresare. Sunt rezistente la multiple cicluri de îngheţ-dezgheţ. Permit aerisirea solului şi asigură un drenaj eficient printre rosturi. Oferă posibilităţi nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele). Pavelele beneficiază de o garanţie de 5 ani.

ETAPELE AMENAJĂRII CU PAVELE!

Planifică proiectul. Gândeşte-te la destinaţia lucrării: terasă, parcare, curte sau alee pietonală. Alege stilul amenajării astfel încât să se potrivească cu casa şi restul ambientului. Caută inspiraţie: facebook, website, catalog. În final, stabileşte un buget estimativ!

Selectează montatorul. Contactează cel puţin 2 montatori şi cere să vizualizezi lucrări realizate de aceştia. De preferinţă, porneşte de la recomandările prietenilor, familiei, vecinilor. În final, semnează contractul şi asigură-te că firma aleasă are disponibilitate când ai nevoie.

Realizează proiectul. Asigură-te de calitatea, cantitatea, de manipularea şi depozitarea produselor în bune condiţii. Ţine legătura cu montatorul, pentru a fi informat despre statusul lucrării.

După montaj. La finalul lucrării parcurge toată suprafaţa pentru a te asigura că este totul în regulă. Solicită certificatul de garanţie al pavelelor, care este de 5 ani şi garanţia lucrării, pentru minim 1 an, pentru ca aceasta să treacă peste un ciclu de îngheţ-dezgheţ. Discută cu montatorul un plan ulterior de curăţare şi întreţinere a lucrării.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească şi o afacere de familie fondată în 1991 în Petreşti, jud. Alba, de Elisiu Goţa. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente pentru gradină şi oferă servicii profesionale precum consultanţă, proiectare şi execuţie pentru proiecte de infrastructură, proiecte industriale sau comerciale. Compania, liderul pietei din Romania, are peste 200 de parteneri în întreaga ţară. Elis Pavaje deţine 5 unităţi de producţie la Petreşti şi Vîntu de Jos (judeţul Alba), Stoeneşti (Prahova), Secuienii Noi (Neamţ) şi Arad (Arad).

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON