URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 28 MARTIE 2023
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Mie-mi plac tipii de la ONG-ul Pro Infrastructura. Din câte știu, e o organizație imaginată de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, de la care aflăm multe dintre dedesubturile care ne fac să nu avem autostrăzi decât pe hârtie și la prețuri exorbitante.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Adrian Cris
Justiţia din Bihor a învins săptămâna trecută DNA Oradea, dar şi societatea bihoreană. La capătul a 9 ani de procese, fostul boss al UDMR şi al CJ Bihor, Alexandru Kiss, a fost achitat pentru fapte de corupţie pentru care în 2018, în prima fază a procesului, Tribunalul îl condamnase la 8 ani de închisoare, iar pe doi dintre tovarăşii săi de dosar - patronul Selina, Beneamin Rus, şi cetăţeanul ungar Bojtor Vilmos, prin intermediul căruia politicianul şi amicul său, Alexandru Mudura, fondatorul Lotus Center, au încasat şpăgi de 4,3 milioane euro - la 4 şi respectiv la 6 ani de închisoare.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți despre completările aduse la legislație care prevăd că, în sensurile giratorii, șoferii trebuie să respecte regulile privind circulaţia pe benzi, având obligaţia să semnalizeze din timp părăsirea intersecţiei şi să se asigure?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La finalul anului trecut a fost adoptată fără mare publicitate o lege ce permite reinstalarea radarelor fixe, care de această dată vor avea mai multe „atribuții”, similar camerelor instalate pe drumurile din alte țări europene.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Fumatul este un viciu care produce numeroase boli şi decese, fiind considerat în ţările dezvoltate principala cauză a bolilor prevenibile şi a morţii premature. Numai în SUA apar în fiecare an peste un milion de noi fumători din rândul copiilor şi adolescenţilor. 
08 Februarie 2023, 08:35

Convocator: Adunarea Generală ordinară a acționarilor SC Proiect Bihor SA

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

C O N V O C A T O R

În conformitate cu prevederile Legii nr.31/1990 rep. și ale Actului Constitutiv al Societăţii PROIECT BIHOR S.A., Consiliul de Administrație al SC Proiect Bihor SA cu sediul în Mun. Oradea, str. General Gheorghe Magheru nr.23, Jud.Bihor, înregistrată la O.R.C. Bihor sub Nr. J05/286/1991, C.U.I.: RO67116,

Convocă ADUNAREA GENERALĂ ORDINARĂ A ACȚIONARILOR pentru data de 10.03.2023 orele 12:00, la sediul secundar / P.L. al societăţii din Mun. Oradea, str. Calea Borşului nr.12C, jud.Bihor, pentru toți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor S.C.ProiectBihor S.A.până la data de 10.03.2023.

Ședința de Adunare Generală a Acționarilor are următoarea Ordine de Zi:

1. Realegerea membrilor Consiliului de Administrație pentru un mandat de 3 ani, în următoarea
-    Președinte CA – Dume Simona-Mariana, de profesie Consilier Juridic;
-    Vicepreședinte CA- Dume Florin Gabriel, de profesie Inginer;
-    Membru CA – Judea Simona-Zenovia, , de profesie Expert legislaţia muncii.
Lista cuprinzând informatii cu privire la numele, localitatea de domiciliu si calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia.
2. Realegerea comisiei de cenzori a societății pentru un mandat de 3 ani, în următoarea componenţă:
-    Marinău Florina-Mirela, de profesie Economist;
-    Hepeş Mihai-Octavian, de profesie Economist;
-    Şpan Darius-Lucian, de profesie Consilier juridic.

În cazul în care cvorumul necesar nu se va întruni la data și ora menționată pentru prima convocare, Adunarea Generală Ordinară se convocă – a doua convocare, pentru data de 11.03.2023 orele 12:00 la sediul secundar /P.L. al societăţii din Mun. Oradea, str. Calea Borşului nr.12C, jud.Bihor, cu aceeași ordine de zi ca la prima convocare,  hotărârile urmând a se adopta cu majoritatea prezentă la a doua convocare. Acționarii pot participa la adunarea general ordinară, personal sau prin reprezentanți în baza unei procure speciale, conform dispozițiilor legale, care se depun la sediul societății până inclusiv data de 10.03.2023 orele 11:00.

Pentru orice detalii sau informații vă stăm la dispoziție și la Nr. Tel. 0259/415827. 

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5913 RON
  • 1 EUR = 4.9405 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON