URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Septembrie 2013, 07:42

Toate roţile sus! Atenţie, orădeni: parcarea aiurea vă lasă fără maşină şi vă costă 300 lei

Toate roţile sus! Atenţie, orădeni: parcarea aiurea vă lasă fără maşină şi vă costă 300 lei ATENŢIE, HINGHERI! Poliţiştii locali ridică zilnic între 10 şi 15 autovehicule parcate neregulamentar. În majoritatea cazurilor este vorba de maşini lăsate pe locurile rezervate instituţiilor din Parcul Traian sau autovehicule care blochează circulaţia tramvaielor în strada Primăriei
Toate roţile sus! Atenţie, orădeni: parcarea aiurea vă lasă fără maşină şi vă costă 300 lei NU MAI ŢINE! Angajaţii Serviciului Parcări vor putea amenda în premieră şi şoferii care parchează pe trotuar pentru a scăpa de plata taxei de parcare. Într-una din zilele săptămânii trecute, din zece autovehicule parcate în Piaţa Rahovei, unul singur staţiona regulamentar
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Parchează şi fugi! Potrivit regulamentului de parcări adoptat săptămâna trecută de Consiliul Local, măsura blocării roţilor autovehiculelor parcate neregulamentar, sancţionată contravenţional cu 150 lei, va fi urmată în mod obligatoriu de ridicarea acestora.

Astfel, dacă are ghinionul să ajungă la maşină după ridicarea ei, proprietarul va avea de plătit o amendă dublată la 300 lei. Cam mult, nu-i aşa?

Condamnaţi la amendă

Şoferi, fiţi blânzi cu poliţiştii locali, pentru că în pixul lor stă amenda voastră! Consiliul Local a adoptat săptămâna trecută regulamentul de parcări într-o formă care poate transforma orice şofer în contravenient. În condiţiile în care peste zi majoritatea parcărilor din centrul oraşului sunt ocupate, iar seara valul de maşini inundă cartierele, poliţiştii locali au mână liberă să ridice maşinile parcate neregulamentar pe spaţiile verzi, în parcuri şi în dreptul accesurilor în parcuri, pe locurile rezervate persoanelor cu handicap sau autovehiculelor de intervenţie, pe pistele de biciclete, pe căile de acces din sau în parcări şi chiar pe locurile nemarcate de lângă parcări.

Vor mai fi ridicate maşinile cu defecţiuni, cele fără numere de înmatriculare, cu numere străine ori provizorii dar fără plata taxelor de parcare, cele lăsate pe locurile unde urmează să se desfăşoare activităţi culturale, sportive, electorale, cum ar fi parcarea din Piaţa Independenţei, sau autovehiculele lăsate lângă clădiri, terenuri şi reclame, dacă împiedică traficul auto sau pietonal, întreţinerea ori chiar şi numai vizibilitatea acestora!

Buni de plată!

Mult mai strict, noul normativ a majorat amenzile fără să umble, culmea, la cuantumul acestora. Spre exemplu, şoferii care parchează pe sau lângă locurile marcate fără a achita taxa aferentă vor fi sancţionaţi de angajaţii serviciului parcări cu o taxă de 40 lei. Suma este echivalentă abonamentului pe o stradă pentru o lună de zile. Taxa neachitată în 48 de ore va fi transformată în amendă contravenţională de 150 lei.

La fel, de la intrarea în vigoare a regulamentului, măsura blocării roţilor maşinilor parcate neregulamentar, sancţionată cu 150 lei, va fi urmată în mod obligatoriu de ridicarea acesteia de pe domeniul public, fapt ce va dubla amenda la 300 lei!

În plus, şoferii care au trei amenzi de parcare neachitate sau trei amenzi consecutive pentru staţionarea fără plata taxei pe locuri de parcare limitate la două ore se vor trezi cu maşina ridicată. Deci, la amenzile deja adunate se va mai adăuga una de 300 lei! Primăria s-a bătut pentru această măsură asiguratorie pentru a avea garanţia că până la urmă şoferul îşi va plăti amenzile.

Pe trotuar, după contravenienţi...

Noul regulament împuterniceşte şi angajaţii Serviciului Parcări, nu doar poliţiştii locali, la sancţionarea şoferilor care au parcat neregulamentar. Printre altele, aceştia au primit, în premieră, dreptul să ridice maşinile parcate cu încălcarea marcajelor, blocarea altor autovehicule sau pe trotuarele alăturate parcărilor. "Până acum ne trezeam cu parcările ocupate pe un sfert dar cu trotuarele pline de maşini. Ca să nu plătească parcarea, şoferii le scoteau de pe carosabil pe trotuar, pentru că mersese vestea că acolo nu îi putem amenda. Până anunţam, până venea poliţistul maşina era plecată", povesteşte un angajat.

Agenţii vor putea ridica maşini inclusiv pentru încălcarea marcajelor haşurate care prevăd interdicţia parcării în faţa căilor de acces la case, curţi sau garaje. "Dacă o să mergi pe strada Mihai Eminescu vei vedea că toate parcările sunt goale dar fiecare loc haşurat era ocupat de o maşină. E drept că ea aparţine proprietarului garajului sau locuinţei în faţa căreia staţionează dar dacă acestuia îi ia foc casa şi pompierii nu pot interveni, parcă văd că tot noi suntem de vină", zice un funcţionar. Aşa că Primăria va face ordine cu chitanţierul...

Parcări cu "gălbenare"

09 Ilie Bolojan_2.jpgÎn ciuda sancţiunilor prevăzute, primarul Ilie Bolojan (foto) spune că scopul regulamentului este de  îmbunătăţire a serviciilor şi nu de îmbogăţire a bugetului. "Vrem ca acelaşi loc de parcare să fie folosit de un număr cât mai mare de orădeni", spune primarul Bolojan.

Edilul va prezenta în lunile următoare Consiliului Local o strategie care urmăreşte ca la acelaşi număr de locuri să poată parca în centrul oraşului un număr cât mai mare de maşini. Astfel, pe lângă taxarea tuturor locurilor de parcare din zona centrală şi de pe principalele artere, municipalitatea vrea să amenajeze în vecinătatea tuturor instituţiilor publice locuri cu parcare limitată la două ore, marcate cu galben. Arhitectura acestora va fi modificată în funcţie de necesităţi.

Spre exemplu, zona de parcări galbene din strada Primăriei a fost prelungită săptămâna trecută până în strada Sulyok Isvan pentru a face loc celor veniţi cu treabă la Judecătoria Oradea, amenajată în fosta clădire a Liceului Sanitar. Parcări cu durată limitată ar putea apărea în viitorul apropiat lângă clădirea Poştei din strada Roman Ciorogariu, unde s-a mutat Curtea de Apel, sau la fosta şcoală ajutătoare din strada Traian Lalescu, unde va funcţiona Tribunalul.

Piaţa dă preţul!

În paralel, Primăria vrea să descurajeze orădenii să vină cu maşina la serviciu aglomerând centrul oraşului şi provocând poluare. La un parc auto de peste 80.000 de maşini municipalitatea are amenajate circa 7.500 locuri de parcare pe arterele aglomerate şi nu şi-a propus să amenajeze altele. "Pentru fiecare loc amenajat în parcarea din spatele Palatului de Justiţie sau cea din Piaţa Independenţei, vom desfiinţa un loc de pe carosabil. Vrem să fluidizăm traficul şi să lăsăm mai mult spaţiu de desfăşurare pietonilor", a spus Bolojan.

În paralel, edilul nu exclude o majorare a taxelor de parcare. În prezent aceasta costă 2 lei pe oră şi nimeni nu ştie cât va costa în viitor. "Preţul corect este cel care generează un grad de ocupare al parcărilor de 85%. Dacă avem toate locurile ocupate tariful este prea mic, iar dacă avem multe locuri libere e prea mare", spune primarul. Nu de alta, dar până la urmă valoarea unui lucru este egală cu suma pe care potenţialii clienţi sunt dispuşi să o plătească pentru el. Iar în cazul parcărilor există chiar varianta ca plata să se facă cu de-a sila. Prin proces-verbal de contravenţie...


"Oradea este singurul oraş din ţară care poate trece ca exemplu de bune practici în domeniul parcărilor. Avem la orice oră locuri disponibile inclusiv în centrul oraşului şi majoritatea şoferilor s-au obişnuit să îşi plătească taxele"

Ilie Bolojan


TRIO DE COŞMAR
3
maşini de ridicat acţionează zilnic pe raza oraşului


AMENZI ÎN SCĂDERE
Orădenii cumpără abonamente de parcare!

Conform evidenţelor municipalităţii, în Oradea există circa 15.000 de locuri de parcare cu plată. Dintre acestea, 10.754 de parcări au fost amenajate între anii 2009-2012 iar 1.678 în cursul anului 2013. Parcările orădene sunt verificate zilnic de 11 echipe de teren care aplică în medie cam 15 amenzi pe zi. În ciuda intensificării controalelor în ultima perioadă, încasările din amenzi au scăzut cu circa 35% pe fondul creşterii vânzărilor de abonamente şi a încasării din tichete. Anul acesta, până la sfârşitul săptămânii trecute, municipalitatea încasase din taxe de parcare şi amenzi 5,4 milioane lei. Deşi cuantumul amenzilor a scăzut, suma este similară încasărilor din aceeaşi perioadă a anului trecut...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Se aude clinchet de catuse
Nume grele din Iasi sunt duse zilele acestea la Directia Nationala Anticoruptie intr-un dosar cat se poate de scandalos. Zeci de personalitati care ocupa functii cheie in administratia orasului au fost invinuite de bancruta frauduloasa. Rand pe rand, dau pe ascuns cu subsemnatul la sediul DNA si incearca sa tina secret scandalul in care au fost implicati. O lovitura uriasa de 35 de milioane de euro a fost data in spatele acestui episod, care zguduie lumea buna a Iasului. La noi tunul a fost de peste 300mil lei, adica dublu ! Si nu-i nimeni vinovat !!! DNA Bihor ce face ?! Ce au de zis procurorii de la Serviciul teritorial Oradea al DNA ?
Postat 23 Septembrie 2013, 07:23 de DlGoe
mircea
BLESTEMATI SA FIE PE VECI ,AM FOST LA UN POPA SI AM MAI DAT 300 RON SA LE FACA VIATA UN COSMAR
Postat 22 Septembrie 2013, 15:36 de mirc
Super
dacă împiedică traficul auto sau pietonal, spune articolul. Pai in cazul acesta, toate masinile din fata blocului unde stau. In contextul in care nu ma pot deplasa pe trotuar si sunt obligat sa merg pe carosabil.
Postat 22 Septembrie 2013, 11:25 de Pieton
LEGEA
Eu ma intreb ce Primaria Oradea nu respecta prevederile OG 2/2001 care reglementeaza regimul contraventiilor . Aici se spune de catre legiuitor ca se pot emite hotarari de catre consiliiile locale ale primariilor ,daca aceste aspecte nu sunt prevazute prin legi sau alte acte emise de Guvernul Romaniei. Avand in vedere ca oprirea,stationarea,parcarea pe drumurile publice este reglementata de Codul Rutier prin lege , aceasta Hotarare de Consiliu Local, este emisa ilegal.Problema este ca ea nu poate fi anulata decat daca este atacata in contecios administrativ...dar cine stie
Postat 22 Septembrie 2013, 04:44 de ACIDUTZU
Hingheri penali
Primaria are nu stiu cate mii de procese cu cetatenii pe care-i fura sistematic. Locuri de parcare nu sunt, in schimb Bolojan vrea preturi de parcare "mai mari" . Cat de mari bre Bolojane ? Ca oricum sunt printre cele mai scumpe din tara. Si cand dracu ai de gand sa bagi odata automate cu bani normali , adica nu cu fise sau card care merg cand vor ele ? In schimb idiotii amendeaza si vor din nou sa ridice masini. Abia astept sa-i trasneasca cu hotarari judecatoresti prin care sa transeze odata pentru totdeauna mascarada asta cu ridicatul masinilor, nu de alta da exista deja precedente. Cum dracu justifica astia juridic 2 sanctiuni la o contraventie ??? La ce papagali de juristi sunt, e posibil orice.
Postat 21 Septembrie 2013, 12:14 de Bunga Bunga
tot io
ba nu intelegeti ca pilitienii astia locali nu ridica masini ci AIO cheama politistii de la ordine publica , ca militistii astia locali nu s in stare sa ridice masini ca le e frica de populatie si apeleaza la POLITIA ROMANA care sunt baieti cu sange n vine si se leaga de contravenienti , nici macar cei de la circulatie n au curaj sa ridice masini vai si amar de tara asta
Postat 21 Septembrie 2013, 07:33 de io
....
daca tramvaiele nu ar ramane fara curent si apoi sa o iei la pas la serviciu si sa intarzi sau sa nu mai fi primit la ora tot din cauza aceasta dupa ce mai dai si 5 lei pe bilet .......atunci poate nu vom mai fi nevoiti sa umblam cu masina.......institutiile nu au parcari destul de incapatoare, plata parcarii mi se pare scump 2 lei ora....nutoata lumea beneficiaza de mijloc de transport catre oras din 10 in 10 minute...nu toti locuim in oras.....unii chiar avem nevoie de masini nu mai este un lux ci o necesitate....mai ales cand in tramvaie desi ai bilet sau abonament scump nu are cum sa nu iti omoare pana si firele de pardin nas mirosul boschetarilor care se plimba toata ziua cu tramvaiul fara ca cineva sa ii deranjeze...........asa ca sa ii mai opreasca cineva si pe nesimtitii astia cu legile lor abuzive
Postat 20 Septembrie 2013, 22:41 de Manu
Delirium tremens
Urmeaza sa mai cumpere citeva masini de ridicat,total justificat ! Deplasarea in frumoasa noastra urbe va fi o proba de rezistenta la stres... via OTL ori masina personala.Partea buna e ca se mai fac citeva locuri de munca/hingheri de masini/ ador perechile de intelectuali cu camera si chitantier,potere peste potere in interesul cetateanului.Unde naiba am fost in ultimii 24 de ani, de le-am permis tuturor fanariotilor sa se urce cu cizmele pe grumazul nostru? \"Alesii locali\", creme de la creme . Sansa noastra e sa cada CET-ul in iarna asta, ca sa putem face curat prin birourile si piramidele lor.
Postat 20 Septembrie 2013, 22:21 de alien
P CU PLATA
Oradea este singurul oras din fara unde,in domeniul parcarilor,toata lumea amendeaza pe toata lumea si cu si fara atributii legale in domeniu.Desi guvernarea piticului frustrat e de domeniul trecutului,naravurile lui, privind hotia institutionalizata de buzunare, se mentin si bantuie prin Primaria Oradea,fiind intretinute de personaje care,cel putin, se declara ca apartin altor orientari politice.Daca tot sunteti hotarati sa va mentineti pe aceasta linie,nu inteleg de ce dracu nu interveniti la guvern,pana inca mai sunteti infratiti,sa dea o hotarare de schimbare a denumirii municipiului din Oradea in mun.P CU PLATA,tocmai spre a reflecta starea de fapt existenta?Rugati-o pe Rozi sa va intocmeasca expunerea de motive,ea stapaneste bine domeniul si chiar nu ar fi o problema ca amesteca drumurile publice cu parcarile si competentele institutionale, s-ar scoate,dand vina pe traducere.Personal, nu doresc sa fiu civilizat prin hcl-uri inspirate de importuri de pe aiurea si care incalca prevederile legislatiei nationale in vigoare.ptr ca inca traiesc in Romania .
Postat 20 Septembrie 2013, 20:49 de BOC 2
PLATITI ORICUM!!!
1. \"La un parc auto de peste 80.000 de masini municipalitatea are amenajate circa 7.500 locuri de parcare pe arterele aglomerate si nu si-a propus sa amenajeze altele\" -si diferenta de 72ooo de masini unde sa parcheze ? La Vadu Crisului? Si daca suntem din Oradea? 2. \"Vrem sa fluidizam traficul si sa lasam mai mult spatiu de desfasurare pietonilor\" De ce nu montati jardiniere, stalpisori pe trotuare daca tot doriti sa lasati spatiu de desfasurare... Oare ce vrea sa insemne \"spatiu de desfasurare\"? Ati vazut trotuare spuraaglomerate? Doar pe Bd. Dacia, Transilvaniei s-a luat din trotuar si s-au facut locuri de parcare... Urmeaza refacerea trotuarelor dupa modelul giratoriilor facute si descatute? Chiar asa greu o duce Selina si nu are de lucru? 3.\"Pretul corect este cel care genereaza un grad de ocupare al parcarilor de 85%. Daca avem toate locurile ocupate tariful este prea mic, iar daca avem multe locuri libere e prea mare\". Aplicand din gandirea profunda a dl. EXECUTOR si vizionand poza din Piata Rahovei ce sa zicem ca sunt preturile prea mari? De ce de exemplu in Sibiu poti parca pentru 1 UN LEU in centru pentru 4 (PATRU!!!)ore. Si e un oras plin de turisti!!! Si gasesti ,locuri de parcare in Centru!! Si au bunul simt sa anunte prin panouri mari sa informeze automobilistii aflati in tranzit ca li se ridica masinile in cazul in care parcheaza necorespunzator. Exigenta dlui Primar ar fi foarte buna daca ar avea grija si de banii orasului asa cum numara maruntisul oradenilor ... a se vedea garantia pentru podul Macio, capacele lipsa platite Selinei pentru lucrarea din Nufarul, giratorii facute si desfacute, lucrari supraevaluate!!! Filip era artificer in materie de utilizare a banilor publici(vezi tramvaiele Siemens, Bazinul olimpic, Oraselul copiilor, Republicii - pietonal) dar Bolojan se pare ca il va intrece, (strazi de milioane de euro, chioscurile din parc la pret de casa de optzeci de mii de euro) si tunul tunului CET-ul pe gaz!!
Postat 20 Septembrie 2013, 19:43 de Adi Oradeanul
felicitari primariei !
daca in alte domenii nu merita felicitata primaria ( ex. porcaria numita aviz de functionare) in problema parcarilor lucrile mi se par foarte corecte si imbunatatirile se vad. daca nu-mi convine parcarea nu ma obliga nimeni sa vin cu masina in centru la serviciu.Felicitari incaodata chiar daca nu-mi convine sa platesc parcare de fiecare data cand merg in centru !
Postat 20 Septembrie 2013, 17:20 de oradean
mai crap(2)
Am fost si prin tara si sunt orase unde nu se plateste pt. parcare, de pilda in Craiova. Rationamentul este urmatorul : tot te rupe statul cu taxe, accize, impozite, asigurari, inclusiv primaria iti ia impozit si atunci sa-ti ofere ceva de banii de impozit, parcarea gratuita. Exemplul cu Viena l-am dat dupa ce am costolit o leaca de palinca d-asta noua. Au dreptate cei care m-au trimis la origini, exemplul cu Viena ar merge daca am avea si salariul minim ca austriecii.
Postat 20 Septembrie 2013, 17:18 de anticomunistul
mai crap
Ce anume e impotriva oamenilor, ca li se cere sa respecte regulile? Toti astia care va spargeti in figuri, cum ca primarele e impotriva voastra, ia mergeti pana aci aproape la Viena si explicati-le si oficialitatilor de acolo cum devine chestia cu parcatu\' unde ti se scoala si cum nu trebuie tu sa platesti pentru parcare, dupa care va astept cu recenzii. Mai terminati cu populismele de doi bani si incercati sa participati activ la civilizarea urbei in care traiti.
Postat 20 Septembrie 2013, 16:57 de anticomunistul
Reguli bune şi reguli rele !?!
Legile, hotărârile, deciziile şi regulile, trebuie făcute în favoarea oamenilor nu împotriva lor !?!
Postat 20 Septembrie 2013, 11:56 de Carp III
supi
DE CE...ACEI POLITISTI LOCALI NU RIDICA SI MASINILE PARCATE PE TROTUAR..DE CE....!!!!!!!
Postat 20 Septembrie 2013, 11:54 de mda..
vai si amar
Din pacate nu politistii locali sau comunitari cum or fi ci bietii politisti de la ordine publica care ar trebui sa ne apere de hoti nu sa ridice masini dar trebuie sa faca ei treaba asta caci pe comunitari i ar bate populatia in fiecare zi si asa ii cheama pe politisti de cate ori se uita unul urat la ei
Postat 20 Septembrie 2013, 11:22 de suparat
comentariu
BOLOJANE CHIAR NU ITI ESTE RUSINE ,DE CE TREBUIE SA SARI DIRECT CU RIDICAREA MASINILOR .DACA AU PARCAT NEREGULAMENTAR EXISTA AMENZIIIIIIIIIII SI DACA AU BLOCAT CEVA ATUNCI SA FIE RIDICATE NU ????????????? DECI ????????CATE BLESTEME VEI PRIMI INCAPE PE TINE
Postat 20 Septembrie 2013, 11:15 de oradean
Like pentru imagine
Like pt imagine! Afara cu clujenii din Oradea!
Postat 20 Septembrie 2013, 11:00 de Like pentru imagine
LA JUMATE DE PRET
In mod normal la demararea lucrarilor trebuiau sa fie toate materialele aprobate,consultantul si cao trateaza lucrurile cu indiferenta le paseaza de la unul la altul din frica asumarii raspunderii,la ei sa caute primarul buba! Asa ies lucrurile cand le estimezi la o suma si le faci la jumatate si te si lauzi cu asta,calitate la jumatate!
Postat 20 Septembrie 2013, 09:50 de consultant...hă..hă
ORDINE
CE CAUTA IN FIECARE ZI IN CENTRUL ORASULUI PE STR. POSTAVARULUI BETONIERE CARE DESCARCA BETON PT.CONSTRUCTII MASINA POLITIEI COMUNITARE TRECE PE STRADA SI NU VAD BETONIERA PARCATA PE TROTUAR SI CARE INCURCA SI CIRCULATIA
Postat 20 Septembrie 2013, 09:34 de CARE
ordine
desteptii parcheaza in zona strazilor astoria acolo nu sint locuri de parcare cu plata,pe str postavarului betonierele descarca beton si incurca circulatia masina politiei comunitare trece fara sa ia masuri
Postat 20 Septembrie 2013, 09:20 de baby
e
primaria ar trebui sa faca ordin in primarie nu in parcari
Postat 20 Septembrie 2013, 09:09 de p
Te voteaza D_acu!
Bolojane iti spun ceva: Te mai voteaza Dracu! Imbecilule ne-am saturat de taxe impozite si bani luati cu forta. Conteaza pe votu nostru tampitule!
Postat 20 Septembrie 2013, 08:47 de Ghita
fara ipocrizie
E foarte binevenit acest nou regulament.Cine foloseste masina pentru deplasare,are si bani de parcare.Daca nu,e de recomandat utilizarea bicicletei sau OTL-ul.Ce haos ar fi fara aceste parcari cu plata!!!!!Mai ramane ca reprezentantii primariei sa sanctioneze, fara discriminare, pe toti contravenientii nu doar pe "fraieri".A se vedea ce e pe trotuarele din centru:zona Astoria,Teatru,etc.Unii agenti economici se "instapanesc" pe locurile publice de parcare,punand gardulete proprii.Asa fac cei de European Drinks in zona sediului de pe strada Libertatii!
Postat 20 Septembrie 2013, 08:36 de pro civilizatie
rusine amandurora
Normal trebuie sa isi faca si Bolojan niste bani ,altfel cum apare la RTV la "Dosar de politician"...lasa ca te mai votam dle primar..sigurrrrrrrrrrr
Postat 20 Septembrie 2013, 08:14 de alin
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON