URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Iunie 2012, 08:50

Flirt cu pumni: Tânăr snopit în bătaie, de iubitul unei fete pe care a agăţat-o pe hi5

Flirt cu pumni: Tânăr snopit în bătaie, de iubitul unei fete pe care a agăţat-o pe hi5 ŞI-A CĂUTAT-O. Bogdan Coca (în foto alături de noua sa prietenă) a aşteptat 2 ani ca procurorii să-l tragă la răspundere pe "huliganul" care l-a transformat în sac de box. La finalul anchetei i s-a comunicat că şi-a căutat singur bătaia...
Flirt cu pumni: Tânăr snopit în bătaie, de iubitul unei fete pe care a agăţat-o pe hi5 PORUMBEII. Cu complicitatea prietenei sale, Bianca (stânga), Bogdan Buie (dreapta) a pus la cale o farsă care să-i lecuiască pe eventualii concurenţi de flirturi. A ieşit atât de bine încât s-a sfârşit la spital...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cobori în faţa blocului la prima întâlnire cu fata pe care o curtezi pe net, dar în locul divei sare pe tine un individ gata-gata să-ţi mute falca din loc cu pumnii. I s-a întâmplat lui Bogdan Coca, un tânăr informatician din Oradea, care a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătaie de iubitul unei fete pe care o agăţase pe hi5.

Povestea ar fi de comedie dacă nu s-ar fi lăsat cu 18 zile de îngrijiri medicale pentru cel bumbăcit. Demnă de comedie e însă motivarea cu care procurorii orădeni au închis dosarul pizmaşului iubăreţ, scăpat doar cu o simplă amendă administrativă. Motivul? Era, vezi Doamne, "tulburat"!

Conectaţi la flirt

Povestea datează din august 2010. Proaspăt despărţit de fosta iubită, Bogdan Coca, un tânăr programator orădean stabilit acum în Statele Unite, a intrat să flirteze pe cunoscutul site de socializare hi5. Nu dorea neapărat să-şi găsească o nouă prietenă. "Voiam să conversez cu cineva". A şi găsit, în scurt timp, o fată care părea pe placul lui: Bianca, o studentă frumuşică, şi ea tot din Oradea.

Fără să stea pe gânduri, Bogdan i-a lăsat un mesaj, cerându-i numărul de telefon sau adresa de messenger. "Mi-a dat adresa "andreea_ papushica4u". Am tot discutat, mi-a spus că era şi ea la sfârşitul unei relaţii, voia să ne întâlnim, chiar insista, mi-a spus că trebuie să plece din oraş şi că vrea să ne vedem neapărat înainte de plecare", povesteşte tânărul.

Trei zile mai târziu, Bogdan a acceptat rendez-vous-ul. "Nu prea aveam chef de întâlniri, am dovada, mesajele în care o refuzam. Amânam întâlnirea... Într-un final, ca să mă lase în pace, i-am zis să ne vedem seara, pe la zece, în faţa blocului în care stau, la intersecţia Transilvaniei cu Moldovei. În prima fază a vrut să ne întâlnim lângă calea ferată şi am refuzat. Acum mă felicit pentru asta. Cine ştie ce se întâmpla acolo...", spune băiatul.

Capcanat

La ora stabilită, Bianca i-a trimis un mesaj să coboare. Bogdan s-a uitat pe geam şi a văzut-o în faţa blocului. De partea cealaltă a străzii, zice el, era un grup de băieţi care păreau că discută între ei. Atunci nu le-a dat atenţie, acum îi pare rău. Asta pentru că, în momentul în care a coborât, în locul Biancăi l-a întâmpinat un individ furios şi pus pe cafteală.

"M-a lovit peste faţă, mi-a spart ochelarii şi din acel moment n-am mai văzut nimic. A tot dat în mine, eu am încercat să mă apăr, am vrut să plec, dar m-au înconjurat alţi trei-patru inşi şi m-au împins până am căzut în genunchi", îşi aduce aminte tânărul.

Norocul lui a fost un jandarm care, văzând ce se întâmplă, a intervenit şi l-a imobilizat pe atacator. Alertaţi, părinţii lui Bogdan au coborât şi ei din apartament şi au sunat la 112, cerând ajutor şi dându-l pe băiat la telefon. "Nu înţelegeam nimic. Se şi aude, în conversaţia pe care am avut-o cu dispecera, că sunt confuz. Nu ştiam cine sunt huliganii şi de ce m-au bătut".

Păpushica era păpushel

A aflat la o săptămână după incident, când a fost externat din spital şi s-a prezentat la Poliţie pentru a-i reclama pe agresori. De fapt, fusese victima unui scenariu pus la cale de iubitul Biancăi, fata cu care intrase în vorbă pe hi5. Pe numele lui Bogdan Buie, băiatul era vecin de cartier cu victima şi s-a întunecat când a văzut pe internet că un alt mascul îndrăzneşte să se dea la femeia lui. Motiv pentru care a decis să-i dea o lecţie.

Şi-a creat o adresă fictivă de chat, s-a dat drept Bianca, iar câteva zile a flirtat în numele ei. "Îmi spunea cât de "singură" e, că "e după o despărţire dureroasă". Huliganul a mers până acolo încât a adus-o pe fată ca momeală, să cobor din bloc. Nu putea din start să mă sune, să spună că Bianca e prietena lui? Ori să-mi spună ea că nu e singură? O nebunie!...", se revoltă Bogdan.

Supărarea îi este cu atât mai mare cu cât dosarul penal întocmit în urma reclamaţiei sale a fost închis de procurori în februarie 2012, după o anchetă fuşerită şi cu o soluţie,  zice el, "la fel de tâmpită precum agresorii pe care i-a făcut scăpaţi".

Bătut din "emoţie"

Deşi la bătaie au participat cel puţin patru indivizi, iar unul i-a spart telefonul şi ochelarii, singurul identificat de anchetatori a fost Buie, care a şi fost pus sub urmărire penală pentru loviri şi alte violenţe. Asta cu toate că Bogdan a făcut plângerea pentru vătămare corporală, iar ceilalţi "necunoscuţi" au fost tot timpul sub nasul anchetatorilor, căci Buie i-a propus ca martori. "I-au luat ca buni de martori, ca şi cum bătăuşii vin în faţa blocului victimei cu martori după ei", spune ironic tânărul.

Bogdan a cerut să fie confruntat cu toţi, chiar şi cu Bianca, a solicitat să fie testat cu aparatul poligraf, mai ales că agresorul său a încercat să acrediteze ideea că scandalul a pornit de la unele aluzii cu tentă sexuală pe care le-ar fi făcut la adresa fetei şi de la o presupusă intenţie a sa de a-l împinge pe Buie. "Aşa au susţinut aşa-zişii lui martori, nimeni altcineva. Niciuna din persoanele care au mai fost audiate n-a văzut să schiţez vreun gest agresiv. Nici n-am avut cum. Cum am ajuns în faţa blocului, cum m-a luat la bătaie".

Mihaela Bulzan, procuroarea Parchetului Oradea care a coordonat ancheta, i-a respins însă cererile. Şi, deşi poliţiştii au propus trimiterea în judecată a bătăuşului, ea a dispus contrariul, adică scoaterea de sub urmărire penală. "Ca circumstanţă atenuantă se reţine săvârşirea faptei sub stăpânirea unei puternice tulburări determinată de o provocare din partea persoanei vătămate", se specifică în rezoluţia procuroarei, care îl obligă acum pe Bogdan să împartă frăţeşte cu atacatorul plata taxelor de spitalizare.

"În total sunt 1.500 lei. Iniţial au fost 1.000 de lei, dar cum au întins ancheta pe 2 ani, cu penalizări, suma s-a mărit. Dar, vă întreb eu, cum l-am provocat pe atacator? Cum ar veni, el era tulburat că i-am chemat prietena la întâlnire, iar procurorilor li se pare normal că şi-a rezolvat "tulburarea" luându-mă la bătaie", zice Bogdan.

Obiectivi

06 vasile popa.jpgDeşi atacată printr-o plângere făcută la prim-procuror, iar ulterior la Judecătorie, soluţia procuroarei a fost menţinută în forma iniţială. Ceea ce, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, procurorul Vasile Popa (foto), este o confirmare că a fost temeinică şi legală. "Apreciez că s-a analizat cu obiectivitate cauza şi consider că au fost îndeplinite condiţiile necesare aplicării amenzii administrative", a declarat Popa pentru BIHOREANUL.

În final, cum altă cale de atac nu mai există, Bogdan Coca a cerut în scris procurorilor să pună dosarul şi soluţia la dispoziţia oricui le va cere, "Ca mostră de inteligenţă şi dreptate!", spune el, decis să-i ruşineze pe "oamenii legii". Oricum, după traumatizanta experienţă, s-a lecuit de întâlnirile virtuale. Pe noua sa prietenă, Andreea, a cunoscut-o nu pe net, ci la facultate...


SANCŢIUNE DUBLĂ
Amendat şi pentru scandal

Înainte să pornească împotriva lui Bogdan Buie o anchetă penală sub acuzaţia de lovire, poliţiştii i-au întocmit şi un proces verbal de sancţionare contravenţională pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. "Mi s-a spus că agresorul a fost amendat cu 1.000 lei. Poliţia mi-a cerut mie datele din paşaport, ca să le treacă în procesul-verbal, dar când eu am solicitat o copie după document au refuzat. Mi-ar fi fost util, să arăt că el a provocat tot scandalul, nu eu", explică victima bătăuşului, Bogdan Coca.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
114 Comentarii
din poza?
da dar cu cine este in POZA cu tipa pentru care a mancat bataie?si doar iubitul ia dat pumni sau si altii? daca doar iubitul cum nu s a putut apara, nu cred ca poti lua bataie asa usor .
Postat 10 Iulie 2012, 20:33 de cine e tipa
nimic nu este corect pe lumea asta...
si cu siguranta bianca poate nu mai este cu buia..........la asa pacoste de om stia ce viata ducea ea.......si poate nu o stiut cum sa scape ,sau poate asa de mult il iubea incat amandoi s-au cugetat la asa "faza criminilastica" dar mai tarziu buia ramane singur........si toate care il stiu acuma l-ar ocoli ........mai degraba s-ar duce mai rep la coca decit la buia....da poate nici la coca....da oricum.........un asa om o asa viata si tot pe ala nevinovat pica toate "belele lui "asa-i viata de fapt....
Postat 09 Iulie 2012, 03:00 de anonima
nimic nu este corect pe lumea asta...
anka e clar ca tu ai probleme.........nu-ti convine sa se deie la priet tau cineva,sau sa-ti fure....sau mai stiu eu....de fapt ai fi tu capabil de asa ceva.......sau mai degraba i-ai face viata un calvar priet tau daca asa ai fi:)
Postat 09 Iulie 2012, 02:50 de anonima
nimic nu este corect pe lumea asta...
sa fim seriosi..........daca ai prieten/a asta nu inseamna ca nu poti sa socializezi....voi asa sunteti? ca daca vezi pe cineva ca are prieten/a gata nu vorbesc cu asta......la urma urmei pentru asta e netsi atatea site-uri hi5.........ca nu stai pe net numa sa te uiti la porcarii...sau sa asculti muzica....si daca tot pana acolo daca vroia buia ala sa stie ce ascunde iubita lui......si sa te si mai dai iubita inseamna ca nu-i normal.......poate la inceput dar pe urma ca un om civilizat ii spui ca nu eu sunt bianca ci prietenul lui......ceea ce ii clar ca el si-a cautat cu lumanarea.....si singurul tulburat ar fi el.........in loc sa-i fi zis nu eu sunt bianca si vezi ce vorbesti el l-a rezolvat pe coca cu pumnii si altele ca un animal......si inca ceva daca buia a ajuns pana acolo sa se deie drept bianca ins ca stia ce fel ii fata asta......si ce vina are coca ca a vrut sa socializeze doar??si daca tot veni vb de socializare nu vb tot timpul de hobby sau eu mai stiu mai ales ca el fiind mai gagicar poate cum s-ar zice mai are si el scaparile lui:P
Postat 09 Iulie 2012, 02:38 de anonima
nimic nu este corect pe lumea asta...
=>in camera daca as sti ca ii cu un animal din asta.....coca ar fi stat locului daca nici asta nu ar mai fi insistat....\"ea\" adica el si-a cautat cu lumanarea.....se presupune ca coca i-ar fi refuzat-o de mai multe ori...si stiu ca nu minte.....dar poate de \"domn\" ce-i si-o fi zis sa se vada sa-i zica in fata ca poate asa intelege......
Postat 09 Iulie 2012, 02:09 de anonima
nimic nu este corect pe lumea asta...
din vorbe in vorbe Coca nu pare baiat care sa-si caute cu lumanarea.....el mai degraba ar pune pe totii gorilele lui pe acel care ar vrea sa-l bata decit sa se complice,sau l-ar impusca......dar nici nu ai zice ca nu s-ar stie lupta singur dar cu atatia ,si el singur.....nimeni nu s-ar descurca......doar un mare luptator....poate sa fie el gagicar.......dar nici un tulburat nu-i........el se stie tine de o relatie......si daca s-ar fi despartit de cineva mai degraba s-ar inchide o vreme nu sa-si mai caute o alta gagica.........e prietenos asa......mai mult pentru conversatii e pe net.......ce minte o fi avut bogdan buie sa-l snopaie in halul acela pe el?putea sa-l omoare.....numa un psihopat putea face asta....ca unu destept ar fi zis inceteaza ......nu s-ar mai gandi la din astea......si la urma urmei puteai sa fi tu in locul lui buie......doar nu erai usa de biserica sa-i fi zis la baiatul acela.......ce i-a zis si coca "ei"....adica tie.....ca doar nu i-o fi zis vreau sa te *.......sa reactionezi in halul acela ca un animal.....nici aia nu-i intreaga la minte iubita ta daca ar mai sta cu tine si nici parintii fetei s accepte sa fie cu tine.....eu mai degraba as inchide-o in cam
Postat 09 Iulie 2012, 02:04 de anonima
Se putea intampla oriunde...
Se poate intampla oriunde, chiar si pe strada sau in discoteca, faptul ca s-a intamplat pe hi5 denota planuirea actiunii ; iar gelozia nu este circumstanta atenunta,din contra era retinuta o vreme ca si circumstanta agravanta insa datorita mai multor dezbaterii acuma nu se retine nici ca atenunta nici ca agravanta. Violenta nu isi are justificare in ... "pfuuu am intrat pe net, am stat pe id-ul lui prietena mea, si am vrut sa vad pana unde il duce pe unul mintea"
Postat 02 Iulie 2012, 18:27 de @pip
Năstase, ţinut ilegal în spital
noroc cu hi5!cu mina ta tiai facuto,nu esti primul si nici ultimul dac sunteti asa prosti si va incredeti in net orbeste!!!
Postat 02 Iulie 2012, 15:42 de pip
o porcarie de articoolll, sunt fete violate, cate violuri s au intamplat in ORADEA?
ce porcarie :))) mai luati av de iubita altuia si problema ramane :)))) si viceversa barbati cu femeie :)))) iti trebuie dovezi ca plageri penale face oricine si in rest pe civil la daune :)) fara femeia altuia si fara sarit ca iepurele la gaooozaa, fara , mai mult respect nu prostie.
Postat 01 Iulie 2012, 20:41 de vai si amar
@legea
Iar legea ar trebui sa fie lege pentru toti, nici mie nu mi-a convenit ca nu mi s-a acceptat probe, ca am dorit sa aduc martori si nu mi s-a acceptat, ca am vrut sa confruntare si nu mi s-a acceptat. Si in justitie se comparata faptele unele cu altele, ai auzit de jurisprudenta? Arata-mi un caz similar cu al tau unde s-a dispus 73 lit B si eu zic "gata, imi pare rau, asta e, vina mea". Oricum va provoc public pe toti 4 la o testarea poligrafica, sa vedem cine si cum minte? Voi imi puneti 5 intrebari, iar eu voua alte 5 la fiecare. E bine asa? Poti de acuma incolo sa scrii orice vrei, ca nu mai raspund. Sunt satul de cazul asta, si nu tie iti pare rau, mie mi-a parut cel mai rau de toate cele intamplate
Postat 01 Iulie 2012, 14:35 de Coca Bogdan
Te-ai legat si de familia mea
Te-ai legat si de familia din moment ce m-ai bagat in spital. Chiar trebuia sa-mi dai atatia pumni in ochi? cu ce scop? de-a ma orbi? nu? oricum ti-am zis, sa ai parte de atatia ani de boala cati pumni in ochi mi-ai dat din ochiul din care sarea sange, iar eu sa am atatia ani de paralizie de cate ori am vrut sa te lovesc pe tine, dar si martorul tau la fel daca el a mintit ! si sa stii ca blestemul daca esti tu vinovat se intoarce! Si nu m-ai lovit din cauza prietenei tale, ce din cauza ca asta esti tu ! un sadic care da cu sete pumni in ochi, care nu re respect fata de altii si de viata lor! Puteam muri in seara aia si nu iti parea rau ! Daca tu consideri ca ai voie sa bati cu atata bestialitate pe cineva pentru ca s-a legat de prietena ta, eu ce ar trebui sa-ti fac pentru cati pumni in ochi mi-ai dat?! Sa-ti platesc daune morale? Iar despre "prietena ta" trebuia sa imi ziceti ca are prieten, nu sa ma luati ca "am un prieten, de care vreau sa ma despart" hai sa vad pana unde ii merge capul la baiat... Si nu, am cerut un probatoriu la procuror care nu mi s-a acceptat, dar cine stie poate ti-a acceptat acuma tie unul, sa te scapi si de dosarul disjuns!?
Postat 01 Iulie 2012, 14:21 de Coca Bogdan
buie
in primul rand atata timp cat eu nu m-am legat de mata si tata-tau nu te lega nici tu de familia mea…eu n-am avut o problema cu familia ta, ci cu tine dar vad ca nu te-ai descotorosit de vechile obiceiuri si tot cu amenintari si blesteme umblii...si in legatura cu faptul ca declaratia martoriilor tai nu coincide cu declaratia ta observ ca dupa spusele tale tine de o "tactica criminalistica"... Si lasa-ma sa-ti spun ca aceasta tactica nu ti-a tinut pt ca din aceasta cauza s-a cerut o expertiza, o reexaminare a probelor..Obs ca ai spus tot felul de motive pt fapta mea si impotriva rezultatului final al cazului bazandu-te pe alte exemple…nu trai din problemele altora, ca acelea nu sunt identice cu acesta.. I-ai facut avansuri cu conotatii sexuale, pt asta ce scuza ai?? Tocmai te despartisesi de prietena si iti trebuia si tie ceva?? Instinctele astea masculine…si sa nu incepi sa spui cum ca ea te-ar fi ispitit ca se vede clar din conversatia avuta ca primele tale cuvinte dupa ce te-am intrebat ce vrei au fost ca “si o fata de 14 ani stie ce vrea un baiat de la ea”..pt asta ce scuza ai?? Singurul motiv pt care am continuat sa vb cu tine a fost sa vad pana unde esti capabil sa mergi, dar gandul tau era doar la ceea ce imi spusesesi si la inceput, defapt ce ai dat de inteles ca vrei…
Postat 01 Iulie 2012, 12:43 de bogdan
Pentru buie, complicii & familia
La modul cum mi-ai vorbit, doresc sa-ti vorbesc la fel. Iti doresc sa ai atatia ani de boala tu si familia cati pumni mi-ai dat in ochiul din care sarea sange, iar pe mine sa ma puna dumnzeu paralizat intr-un scaun rotile cate un an pentru fiecare data cand am incercat sa te lovec cu pumnul, iar pe fata care m-a chemat jos sa se razbune cel de sus doar pe copiii ei. ! Sper sa se lege, mai ales ca am neamuri preoti! Cred ca am spus tot.Puteai lasa un om orb din cauza "dorintei tale de-a te da mare". Daca vroiai sa faci pe smecherul puteai sa vii sa-mi dai palma,etc, insa tu ai decis sa ma internezi in spital ! Am fost un prost ca mi-am pus speranta in justitie , regret fapta, am fost un prost imatur, in Romania nu exista justitie.
Postat 01 Iulie 2012, 04:29 de Coca Bogdan
In fine
Probabil am sa ma plang la CEDO, la CSM si la Procurorul General, deoarece mie nu imi convine ca dupa ce mi se da incap intr-o fapta cu premeditare, sa fiu aratat cu degetul ca sunt eu de vina. Multe alte dosare au mers in instanta, al meu nu a mers, nu e treaba mea daca vor sa-l recompeseze pe Buie cu o sampanie sau cu 1000 lei amenda admnistrativa, insa .... au mers pana acuma incat sa retina in sarcina mea, in mod ilegal ca i-am tulburat... De asemenea daca am cerut probe, trebuiau luate in considerare, pentru ca nu le-am cerut sau depus de om prost!
Postat 01 Iulie 2012, 04:21 de Coca Bogdan
....
Sunt foarte curios cum s-ar comporta Buie Bogdan Ioan daca pentru o conversatie pe net, se duce si loveste pe cineva cu atata sadism in ochi? Daca il calca cineva pe picior din greseala? Sau daca uite, chiar se leaga cineva pe bune de prietena lui intr-un club.... Ce impresie au restul agresorilor neprinsi? Ca il bat pe unu, iar autoritatile ii ia de martori si le ia toate tampeniile drept reale? Dar despre faptul ca unii dintre martorii meu au zis 3-4 persoane, eu 5, pune mana pe care o carte de tactica criminalistica inainte de-a vorbi fara rost: nimeni nu statea cu ochii in patru ca vine buie si ce face, si la orice accident de circulatie 5 martori cu 5 vederi diferite, datorita unghiului din care vad, timpul de reactie,etc. Sa mai zic ca in multe cazuri unii se jura ca masina era verde altii ca era rosie? Daca am fi vrut sa mintim, minteam toti la fel, insa nu e vina mea ca unul era la balcon altul pe strada,etc ! Si da stiu ca ai vrea ca toata lumea sa intelaga ca ai fost tu singur, ca sa scapati si de dosarul dijuns de la politie,etc.
Postat 01 Iulie 2012, 04:19 de Coca Bogdan
Circumsntanta agravanta
Totodata m-am plans la prim procuror si la judecator, ca au uitat sa introduca circumsnta agravanta si anume savarsirea infractiunii de 3 sau mai multe persoane. prim procurorul mi-a raspuns printr-un copy&paste... Mai bine ii scriam la Mos Craciun .... rezultatul era acela
Postat 01 Iulie 2012, 04:12 de Coca Bogdan
Provocarea
In fine, iar provocarea nu se retine deloc in modul cum a retinut-o doamna procuror. Fapta savarsita cu premeditare, nu reprezinta provocare din punct de vedere legal...provocare ar fi fost daca luam un topor si veneam jos la intalnire cu el si il aratam amenintator catre agresori. Bulzan Mihaela nici macar nu a avut buna vointa de-a pune tot articolul de lege! b) săvârşirea infracţiunii sub stăpânirea unei puternice tulburări sau emoţii, determinată de o provocare din partea persoanei vătămate, produsă prin violenţă, printr-o atingere gravă a demnităţii persoanei sau prin altă acţiune ilicită gravă. De asemenea pot sa dau exemple elocvente din jurisprudenta romaneasca: 1. un baiat a snopit-o in bataie pe o fata cauzandu-i 25 de zile de ingrijiri medicale. A doua zi prietenul fetei l-a batut pe baiatul respectiv cauzandu-i un numar de aproximativ 17 zile de ingrjiri medicale. A primit 73 lit b, cum ca ar fi fost provocat? nu! motivul? era razbunare, pentru ca nu mai putea zice ca se afla sub imperiul... pentru ca a trecut o zi... si exemplele mai pot continua. Oricum , am pus la dosar si o decizie de la inalta curte de casatie si justitie despre modul cum se retine un 73 lit B
Postat 01 Iulie 2012, 04:10 de Coca Bogdan
La procuror (3)
Si da, nu in ultimul rand, datorita modului viclean de luare a declaratiilor, am dorit nu doar eu, ce toti patru sa fim testati poligrafic, inclusiv asupra incarcatorului de Nokia cerut de catre agresori (iti mai amintesti ceva de el Buie, pentru ca eu vroiam sa fim testati poligrafic despre el) . Si totodata mi-am exprimat dorinta catre doamna procuror de-a aduce mai multi martori daca e nevoie pentru confirmarea complicelui lor de sex feminin. In legatura cu producerea leziunilor nu avea rost sa aduc si mai multi martori, pentru ca... cat de grav am fost batut spuneau actele medicale. Principiul superioritatii realitatii obiective asupra celei juridice.
Postat 01 Iulie 2012, 04:03 de Coca Bogdan
La procuror (2)
De asemenea am cerut confruntare cu cei doi martori adusi impotriva mea, deoarece nu mi-a convenit de modul prea usor in care au fost anchetati, in comparatie cu mine care aveam un hematon la cap. In timp ce mie, mi s-au pus intrebari aiurea gen "de unde stii ca ti-a sarit in spate unu si nu doi?!" de unde stii ca din spate te-au lovit 2 si nu 3, si mi s-a smuls o declaratie pe care nu as fi dat-o in mod normal, mai ales ca aveam si un hematon la cap si eram atata de terminat si speriat incat dormeam doar cu somnifere,etc. Evident ca era dreptul meu de-a le pune si partii adverse intrebari incomode, inclusiv de ce in loc sa ma ignore, au continuat dandu-mi numarul de telefon, precum si date cu privire la comiterea infractiunii, care vi-am zis se lipesc de probele din dosar ca si nuca de perete.... Doamna Bulzan Mihaela, nici macar nu s-a chinuit sa scrie un banal "proba nu ar fi concludenta".
Postat 01 Iulie 2012, 03:58 de Coca Bogdan
La procuror
Dupa ce s-a finalizat ancheta de la politie, m-am dus frumos sa vad dosarul la parchet. Dosarul era cu propunere de trimitere in judecata din partea politiei insa nu mi-au convenit anumite aspecte asa ca am depus un memoriu/cerere de admnistrare de probe, prin care EU (si nu partea adversa, ei nu au cerut nimic...niciodata ce doar marturiile lor, adica "versiunea lor") am cerut probatoriul pe actele mele medicale, plansele foto cum am aratat dupa ce am fost batut, mai ales ca versiune lui Buie Bogdan si a martorului lor se potrivea cu actele din dosar ca nuca de perete: daca dadeam cu capul de ciment si sa-mi sparg ochelarii, in mod clar nu va mai scriam acuma? iar pe fata aveam urme de "escoriatii" insa eu am avut urme de "Echimozare" a caror gravitate sunt urme de pumni, picioare,etc. De asemenea urma cicatricei provocate de lovirea cu pumnul in ochelari (iti mai amintesti, mai Bogdan Buie ?!) arata exact locul producerii cicatricei, si multe alte chestii! Probabil ca "nu mai stiam ce sa inventez" din moment ce ii cerea procurorul sa ia in considerare actele medicale?!
Postat 01 Iulie 2012, 03:53 de Coca Bogdan
Cat despre varianta domnului Buie...
O scriu chiar aici, deoarece vad ca atat el cat si @alina sunt suparati pentru ca e doar versiunea mea la ziar (chiar daca stirea e in mare parte copiata dupa versiunea procurorului de caz). El a declarat ca eu am vorbit cu prietena lui pe net, el ar fi interceptionat mesajele avand parola ei, mi-a dat o fosta adresa a ei de mess, si numarul lui de telefon. In fine, ne-am fi intalnit, el a dat telefonul la o fata de pe strada ca sa ma cheme jos, el a venit sa discute cu mine, eu as fi sarit sa-l lovesc, el s-a aparat si m-a lovit, eu din nou am dat sa-l lovesc el s-a ferit si m-a lovit, eu din nou as fi sarit sa-l lovesc si eu am cazut pe jos. De asemenea ochelarii mi s-au spart pe jos. Apoi a venit martorul sau, care nu stiu ce cauta in Rogerius cand el e din Nufaru, care evident nu a intervenit pentru prietenul lui de 10 ani ... si care in mod paradoxal a vazut totul fiind bine amplasat la 3 metri intre doua masini. Voi vedeti bine dupa masa de birou? Ca stau si ma intreb cum a vazut el dintre doua masini ... evidend el nu a mai vazut sa mi se sparga ochelarii, si chiar si fata de pe strada a disparut in declaratia lui.
Postat 01 Iulie 2012, 03:41 de Coca Bogdan
Despre fata respectiva
Depsre fata respectiva, daca vroiam sa ma intalnesc cu ea m-as fi dus pe unde m-au chemat, nu mai era om niciodata, avand in vedere halul in care m-au batut fix in fata blocului in alta parte nu mai aveam nici o scapare si nici un martor. Mai mult de atata eu am refuzat in mod intens intalnirea, motiv pentru care ei au venit la mine in fata blocului.Insa cu toate acestea, voi nu vedeti problema pe care o ridic. Daca ca de ex mergeti intr-un club si beti 2 beri si va duceti la o fata care are prieten ala va poate scoate ochii iar un procuror ca Bulzan Mihaela sa ii acorde un 73 lit B ca asa ii tuna ei, si sa va puna prin decizia ei sa platiti pana si spitalizarea alaturi de agresor ? Vi se pare normal sa se intample asa ceva? Pentru ca da... nu ma mai mira nimic de Romania.
Postat 01 Iulie 2012, 03:32 de Coca Bogdan
@restul
Pentru restul persoanelor, care ma cunosc sau nu, din liceu sau din alta parte care in "spirit colegial" s-au trezit sa scrie cateva ceva despre mine... nu am nimic de zic, dumnzeu sa ne judece pe fiecare in parte.
Postat 01 Iulie 2012, 03:22 de Coca Bogdan
@alina
In primul rand, @alina nu stiu cine esti...dar informatiile pe care le ai precum ca am mai fost batut si cu alte ocazii din cauza unor fete si ca s-ar fi sfarsit tot la fel; respectiv eu batut mar, facand mereu pe victima (banuiesc ca in cazul acesta Buie este victima!?) sunt nu doar eronate ce si defaimatoare la adresa mea. Pana la cazul cu domnule Buie nu am stat nici macar o zi in spital din nici un motiv, inafara de o amenda de circulatie primita la 15 ani nu am primit de la autoritatile romane nici macar un avertisment...nu amenda ce avertisment!
Postat 01 Iulie 2012, 03:19 de Coca Bogdan
Eu victima
Eu sunt victima, as dori sa fac si eu cateva precizari, deoarece intradevar articolul acesta pe langa faptul ca nu a acoperit integral fapta, nici nu si-a adus scopul pentru care am insistat la publicarea lui. Fapta este relatata in mare parte culmea...dupa ordonanta de neinceperea a urmaririi penale de catre doamne Bulzan Mihaela. Nu ma criticati nici pe mine, nici eBihoreanul pentru confuziile produse! http://postimage.org/image/troitodgv http://postimage.org/image/3xjbhn2un/ http://postimage.org/image/eyegmnv3j http://postimage.org/image/5rw5zdpv3
Postat 01 Iulie 2012, 03:18 de Coca Bogdan
Domnului Buie
Draga Bogdan Buie, daca intr-adevar tu ai scris asta si nu o persoana cu glume proaste la el, in primul rand orice ai spube nu prea ai cum sa iti scuzi fapta, ce naiba traim in salbaticie si sa ne omoram intre noi pentru toate rahaturile. Eu inteleg ca te-o fi jignind posibilele cuvinte pe care zici ca le-a adresat "iubitei tale", dar pe tine te-a durut gura sa-i spui sa inceteze? Dar vede ca "buna" ta educatie nu ti-a permis sa faci asta. Si mai si spui pe deasupra ca nu ai vrut sa se ajunga aici, dar uiti ca tu ti-ai facut-o cu mana ta si te mai dai si smecher pentru fapta ta pe deasupra...Cata inteligenta!!!!! Si mai zici ca te-a pupat el undeva... nu dragule tu singur te-ai pupat. dar in ce lume traim fratilor, ca dupa ce ca suntem vorbi si nu stim sa discutam civilizat ne mai si laudam cu prostia noastra. Domnule Buie, daca chiar esti tu cu adevarat, fa bine si redreseazati comportamentul, sfat prietenesc si data viitoare invata sa iti folosesti gura pentru a-ti apara prietena si nu pumnii, ca totusi suntem oamenii civilizati, nu-i asa? Sau cel putin asta pretindem a fi. Si sa nu distrugem viata nimanui cu tulburarile noastre de mare smecher, hai sa fim civilizati :)
Postat 30 Iunie 2012, 21:23 de :)
@va injuri :)))
@va injuri :))) nu are martori barbatul :))) si daca vrea detectorul merge mai departe dar nu se ia in considerare in instanta, sistemul e asa de corupt iancat faci ca ca si cazul ELODIA :))) a figit cu amanta, amantul :))) si gata nu atat tam-tam, fa si taci :))) NU ierta ca nici ei nu te iarata, fara cadavru nu exista crima:))) fiecare stie cat suporta in viata, dupa moarte nu mai conteaza.Nu te poate obliga nimeni sa duci mai mult decat poti, bataia e un fleac sa nu fi amputat, sa ti nu rupa un organ , daca va plangeti ca babele muriti de inima:)))
Postat 30 Iunie 2012, 20:49 de @va injuri :)))
buie bogdan
in primu rand puscatilor n-am probleme cu capul dar daca eu as intra pe una dintre pretenele voastre si i-as spune ca si un baiat de 14 ani stie ce vrea un baiat de la o fata, voi la ce v-ati gandii?? ca o duc s-ai cumpar o ciocolata sau ce?...se gasesc si unii sa comenteze cand nici macar nu stiti numa varianta lui...atata timp cat el pe mine la prima plangere ma acuza ca l-am batut si jefuit, ca apoi sa-si dea seama ca defapt eu lam batut pt prietena nu stiu cata valoare mai au vorbele lui….si apropo pt toata lumea sa stiti ca n-am nevoie sa chem o brigada cu mine sa ma duc sa vb cu saracutul coca bogdan.. daca ii pana acolo am un singur martor...daca coca imi spune mie pe id-ul de fata ca el vrea de fapt sa ma f*** stiind ca vb cu pretena voi ce a-ti face??...deci atata timp cat numa varianta lui de poveste o stiti nu mai aruncati comenturi de astea de 2 lei ca n-are rost.. sincer sa fiu chiar nu vroiam sa se lase cu de astea da mai vine si martorul lui coca si zice ca am fost 3-4, apoi coca ca am fost 5-6, nici el nu mai stie ce sa mai zica si ce sa mai inventeze..n-am nevoie de 5-6 sa ma duc sa vb cu cineva….si coca intelege o data…nu cu ea ai vorbit, ci cu mine…ea nu a fost acolo in seara aia, era acasa si nici macar n-a stiut de incident si nici ca am vb cu tine vreodata, a aflat a doua zi....am fost singur..cand o sa bagi asta la cap?...spuneai ca ai auzit clar o fata strigand, nuj cum vine asta avand in vedere ca tu ai declarat ca erai ametit in seara respectiva, nu stiai nimic de tine, si ca se aude clar cat de ametit erai si pe conversatia pe care ai avut-o cu dispecera, …nu mai mintii atat… si in declaratii ai scris ca in seara respectiva fata care te-a asteptat jos era o fata blonda suvitata roscat…deci copiilor deschideti-va ochi si inainte sa comentatzi mai ganditit-va ca pe mine nu ma dor comurile voastre..si in plus asa sa stiti si voi ca eu daca ii cer id-ul la o fata si intamplator vede prietenu-sau primul, citeste mesajul fara sa stie fata nimic si baiatul vb cu mine fara stirea prietenei lui, nu inseamna ca pretena-sa ii curva sau ceva de genu sau ca ea ii catea…din pacate eu am ridicat coada si coca pe mine m-o pupat…
Postat 30 Iunie 2012, 20:47 de bogdan
Sa-mi faca mie sau la copii mei asa ceva
Si pe procuror ..... mai bine tac
Postat 30 Iunie 2012, 18:36 de Japonezu
Sa-mi faca mie sau la copii mei asa ceva
Ce l-as baga pe buie asta sub tren ... asa ... din tulburare
Postat 30 Iunie 2012, 18:32 de Japonezu
@fara injuri pe internet
Fara injuri pe internet ca va leaga politia =)) Daca nu ati citit atenti articolul baiatul batut zicea ca doar vroia sa discute cu fata, si ca a refuzat-o in nenumarate randuri si ca ea a insistat sa vina la el acasa, cu ala dupa el :))) de unde reiese ca se lega de femeia lui ala? Si mai zicea ca are mesajele drept probe , a cerut confruntare cu calaii sai si in plus de asta a dorit sa fie testat si poligrafic, insa Bulzan i-a refuzat cererile. Chiar nu se vede ca e coruptie pe fata?! Sa ma caute politia si sa ma pune in fund pt. ca sudui pe internet ! Is in spania si nu ma intorsc prea in graba acasa da-mi dea unu in cap si sa-mi cante un papal prost ca eu sunt de vina. L-a distrus pe toata viata... pfuuu ca asa vroia * lui !
Postat 30 Iunie 2012, 18:14 de @va injuri :)))
@bea
dar sunt sefi care fac ce spui tu :))) esti abuzata grav ?sunt sefi care arunca gravide pe scari ca le a iesit inventarul cu minus :))) stai relaxata ca exista asemenea sefi dar omul decide daca vrea sau nu dreptate cu justitia, e liber sa aleaga ce vrea el, ai inteles nu esti obligat sa fugi la politie :))) ai priceput ca nu fac fata la cate sunt in realitate ca va castigati banii din jurnalism fals care nu reflecta realitatea decat 20% nu va da dreptul sa ma jigniti sa mi fac analize cap, scoala vietii te caleste nu ce scrie presa .cati din voi aveti scoala vietii cata lege se respecta de cei care au bani, nimic te calca in picioare cu tot sistemul corupt.
Postat 30 Iunie 2012, 17:25 de anka
@bea
calm , calm care e problema ta ? nu citi ce scriu eu sa nu cumva sa te ......... oricum te priveste ce ajungi , nu e problema ta ce intelegi tu din ce scriu eu, interpretarea e la libera capacitate daca tu intelegi negru si eu scriu alb nu ma priveste......ok , e problema ta ce interpretezi tu, dar nu recomand nimanu sa se dea la femeia altuia si viceversa iti asumi un risc nu toti sunt interesati de ce spune legea se considera in legitima pararea si au dreptate in anumite cazuri:)))).ATENTIE legea este interpretativa si trebuie dovezi nu suduieli cum fac multi :)))fara injuri ca nu are rost.
Postat 30 Iunie 2012, 17:19 de anka
atentie exista o lege cu privire la injuri : a sudui pe internet!
atentie exista o lege cu privire la injuri : a sudui pe internet!
Postat 30 Iunie 2012, 17:14 de terminati cu injuri!
Justitia e oarba
...e un caz penibil, daca dupa atata timp lucrurile nu s-au rezolvat. Inteleg ca organul de Buie nu prea stie sa dea cu altceva ci doar cu pumnul :)))
Postat 30 Iunie 2012, 15:24 de Calin
Pfoai ce l-au spart! Justitie de cacat
Va doresc la toate cretinele cate un Buie, care sa va scoata cu cativa pumni in ochi din "mizerie" :))))) Cat pentru "parchetari": DOWN @anka du-te draga si fa-ti un control la cap. Aia doi nu aveau ce sa mearga acasa la Coca punct. Legea e legea. Vi-ar placea daca v-ar da cu capul de autostrada seful ca ati uitat niste lucrari ca de exemplu? Asa ca l-ati "tulburat" ? Auzi la Vasile Popa obiectivul ....
Postat 30 Iunie 2012, 11:11 de Bea
Pfoai ce l-au spart! Justitie de cacat
Pentru restul bagaboantele de pe aici ,daca ajungeti sa scrieti asa ceva sunteti niste cretine! V-ati nascut boi si ati devenit vaci ! Auzi la ele... bine i-a facut, nu vreti sa il luati si in brate pe Buie?
Postat 30 Iunie 2012, 11:04 de Bea
:))))))
si putea fi oricare fata in fatza blocului, ca doar nu-i singura fata pe planeta asta :)))))
Postat 30 Iunie 2012, 10:53 de daniel
:))))))
is curios care pe care scotea defapt din mizerie :))...numa trebuie sa te uiti la fata lui sa vezi ce amarat ii saracu :)))...si de unde a-ti mai scos-o ca a mers la el acasa?? :))... scrie clar in stire ca iubitul ei s-a dat drept ea :))))
Postat 30 Iunie 2012, 10:51 de daniel
GUY
De era o fata desteapta statea acasa cu ticnitul de prieten al sau si nu venea la Coca acasa.
Postat 30 Iunie 2012, 10:42 de GOOD
proasta pwlii
naivul asta o scotea din mizerie ! acuma va ramane cu tembelul care ii va face zile fripte mereu.
Postat 30 Iunie 2012, 04:23 de rio
Buie
Bag mana in foc ca nu e prima data cand se bate si nici ultima :)))
Postat 29 Iunie 2012, 18:24 de ...
Buie
Cine nu il stie pe Buie a fost elev la Onisfor Ghibu :))) O poama atata de buna incat sunt surprinsa ca are prietena :))) Totul e frumos cand se termina cu bine :)))
Postat 29 Iunie 2012, 18:23 de ...
Data viitoare
Deci daca viitoare cand se leaga unu aiurea de mine pe strada vin cu baietii si il bat si tot ala isi plateste si spitalizarea? fain asa hmmm.... asa am sa fac!
Postat 29 Iunie 2012, 18:20 de Deea
andrei
in loc sa fie barbat si sa recunoasca ca s-a dat la iubita altuia si nu a iesit cum a vrut el, a spus varianta lui de poveste...s-a sfarsit cam urat recunosc, dar el a inceput. daca a vazut ca avea poze cu prietenul ei pe acel site de socializare, pentru ce i-a lasat mesaj cerandu-i id-ul? nu mai bine aborda alta fata fara prieten? e plin internetul de fete singure
Postat 29 Iunie 2012, 14:27 de @
fight
http://stirileprotv.ro/stiri/social/posibilul-plagiat-al-lui-victor-ponta-analizat-azi-de-o-comisie-speciala-a-ministerului-educatiei.html
Postat 29 Iunie 2012, 14:04 de ...
fight
tare.... ?v=MxFE778dnfg.. :))
Postat 29 Iunie 2012, 14:02 de ...
fight
?v=MxFE778dnfg.. :))
Postat 29 Iunie 2012, 13:59 de ...
@alina
Am zis ca daca s-ar fi legat la modul in care este "laudat" pe bihoreanul si-ar fi luat-o in bot urat de tot de la clasele de profesionale, ceea ce nu era cazul ; iar daca si-o lua atunci nu si-ar mai fi luat-o acuma pentru simplu fapt ca "s-ar fi cumintit". Cata vreme a fost coleg cu mine nu l-am vazut niciodata cu ochiul umflat, acuma il vad si nu imi vine sa cred!
Postat 29 Iunie 2012, 13:47 de Tataie
@fost coleg cu victima
chiar tu ai zis-o..era gacicarr si a fost plesnit peste bot pentru asta...lucru care demostreaza ca am zis adevarul....nui prima oara, s-a mai dat la altele si tot asa a sfarsit...
Postat 29 Iunie 2012, 13:37 de alina
Fost coleg cu victima
Intamplator l-am avut pe Coca Bogdan Adrian coleg in liceu,clasa-aIX-a si X-lea la liceul Transilvania, fostul Sinteza. Am aflat din pacate de la fostii colegi abia azi ce a patit! Nu era un tulburat (eventual rebel si incapatanat cat 10) insa nici un tocilar (ceea ce nu insemna ca nu invata binisor), dar era un ASS in ale calculatoarelor, a fost chiar olimpic la Olimpiada de Informatica, stiu ca-l lasa mut si pe profu de info, si ca era singura persoana cu care se intelegeau profii de info :))) . Era putin gagicar, insa nu era genul la care fac unii referire aici la comentarii, pentru simplu fapt ca in Sinteza l-ar fi pleznit altii repede peste bot, erau clase profesionale pe vremea aceea pe acolo. Cat despre ca a vorbit cu femeia lui ala (vorbiti de parca ar avea acte pe ea!) ce vreti si voi acuma? sa fie usa la biserica pocaitilor? . Imi pare sincer rau pentru el, nu stiu in ce s-a bagat, stiu ca a facut arte martiale o vreme la Tulkos Romeo ( da cel cu dosare penale), ma mira cum a iesit totul in strada totul prost pentru el la fel cum ma mira ca la inteligenta lui a iesit totul prost si in fata judecatorului pentru el. Asa ca mai interesa-ti-va! De ce de Buie nu se zice nimic? O fi asa copil sfapt? Sa va fie rusine la toti care sustineti infractori precum Buie ; din cauza voastra si a unei procuroarea ca asta tara asta merge "asa de bine", si nu din cauza ca va fura Bogdan femeile!!! Sa va vad pe voi ce ati fi facut in locul lui Bogdan !!!
Postat 29 Iunie 2012, 13:18 de Tataie
Buie politist?!
Am cautat pe net dupa numele celor doi, si supriza... Buie Bogdan e politist?! http://condamnacoruptia.ro/parchete/item/546-fata-bataia-si-procurorii-%E2%80%9Etulburati%E2%80%9D tot acolo gasiti memoriul formulat de catre Bogdan Coca catre prim procurorul parchetului oradea :)))
Postat 29 Iunie 2012, 12:47 de ....
daniel
in cunosc pe Bogdan, e de treaba, astia comenteaza aici doar sa se afle in treaba, fiecare isi da cu parerea fara sa stie exact ce si cum.. hateri tigani
Postat 29 Iunie 2012, 11:11 de daniel
Coca asta e un tampit...
Eu nu vreau sa tin partea nimanui,am avut rabdare sa citesc toate postarile de la acest articol.coca asta e un tulburat saracu,a fost cu mine in liceu,era de-asta bagacios,se lega de fete din senin si efectiv si-o cauta cu lumanarea,asa ca nu ma mir de cele ce i s-au intamplat...iar pt anka....sincer cred ca te asteapta aceeasi soarta cu a bietului baiat...esti de-un CRETINISM ACUT...mi-e mila de tine...
Postat 29 Iunie 2012, 10:59 de Anonimus
Hoooooooo
Hoooooooooooooooo Din toata chestia asta voi nu vedeti esenta si anume "Daca te duci in club si te legi de o fata e ok ca ala sa-ti mute falca?! e ilegal mai nou sa stai pe net sau sa vorbesti cu o fata in club?! de aia sunt femei ca sa ma leg de ele! e treaba lor! si pe mine m-au parasit multe si nu m-am dus sa le sparg gura celor care mi le-au furat!" Stiti cati smecherashi cauta scandal prin cluburi folosind drept momeala o fata? Mi se pare dubios cum la comentarii baietii ii tin partea lui Coca , iar fetele lui Buie :))))))) Va plac masculii feroce si cu 2 grame de creier in cap?
Postat 29 Iunie 2012, 10:57 de ....
Oricine poate posta la comentarii tot ce vrea :))
Oricine poate posta aici orice doreste =)) chiar si BUIE =)) pe mine m-a violat Coca, ma crede careva? :)))))))))))))))))) Si nooooah @marius esti culmea acuma :)))
Postat 29 Iunie 2012, 10:47 de diabel
interesant
mai bine statea pe curul lui ca ii mergea mult mai bine :)))
Postat 29 Iunie 2012, 10:47 de marius
interesant
vroia sa agate si el ceva dar apoi se scoate zicand ca cica doar vroia sa se cunoasca cu ea :)))) sa fim sinceri stim bine ce vrea un baiat de la o fata cand o abordeaza...
Postat 29 Iunie 2012, 10:45 de marius
interesant
interesanta stire, din comentariile anterioare vad ca nu sunt singurul care a observat ca e plin de lucruri ambigue si fara sens, mai sunt si altii...multe lucruri se bat cap in cap, acum ii alba, acum ii neagra :))...
Postat 29 Iunie 2012, 10:42 de marius
jeg de om
la toti care se leaga de fata le doresc sa aiba parte de un psihopat ca si coca care sa se lege de prietena lor...as vrea sa vad cum a-ti fi reactionat voi :)))
Postat 29 Iunie 2012, 10:35 de ....
In urma cu cati ani?
In urma cu cati ani?
Postat 29 Iunie 2012, 10:33 de @...
corectare
*atat de nevinovat
Postat 29 Iunie 2012, 10:13 de ....
jeg de om
tipul e un jeg de om, nu'i chiar atata de vinovat pe cat vrea sa para...si de mine s'a legat acum cativa ani..m'a amenintat ca imi omoara familia si ca o sa ma caute pe strada...bine i'a facut cel care l'a batut..mai degraba coca este o persoana tulburata psihic
Postat 29 Iunie 2012, 10:09 de .....
falsa
Si daca ati vedea ce sfioasa,cuminte si inocenta e la facultate...zici ca are 14 ani...stiam eu ca e o prefacuta :))
Postat 29 Iunie 2012, 09:32 de ....
trilulilu
@trilulilu:....gresesti. Daca guda nu ridica codita, cainele insista...:)))
Postat 29 Iunie 2012, 09:07 de @
Pentru leprele care au intrat in vacanta si ,, se dau \
Vad aici niste comentarii din partea unor \"fete\" si raman inmarmurit. Ho leprelor, daca guda nu ridica din codita, cainele nu se urca pe ea. Trebuia sa ii aplice corectia catelei ce-a ridicat coada. Asa ca aveti grija ce va doriti hahalelelor pentru ca un mascul feroce cum vreti voi prima data face ordine in propria ograda si se poate sa va loveasca sloganul... (si batuta si fu...ta si culcata nemancata, doar o cana de apa pe zi). Pace sora !!!
Postat 29 Iunie 2012, 08:54 de trilulilu
CARE CEDO pt. o bataie ?!? Bulzan Mihaela sa raspunda pentru spatiile furate de la SC LIBRARUL SA!
http://libraruloradea.wordpress.com/2010/11/16/procurorii-bihoreni-pun-la-cale-o-noua-musamalizare-2/
Postat 29 Iunie 2012, 00:54 de Bulzan
CARE CEDO pt. o bataie ?!? Bulzan Mihaela sa raspunda pentru spatiile furate de la SC LIBRARUL SA!
Cine habar nu are de acesta procuroare sa stie ca ea se face vinovata de "scoatarea de sub urmarire penala" a celor care au vanzut peste 19 spatii care apartineau SC LIBRARUL SA! http://libraruloradea.wordpress.com/2010/11/16/procurorii-bihoreni-pun-la-cale-o-noua-musamalizare-2/ Asta ca impresie generala despre domnia ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 29 Iunie 2012, 00:54 de Bulzan
Legea nu scuza PE NIMENI
Marx nu gresea, prietene, cand zicea ca "femeia e prada voluptatii colective". Toti dam dreptate acestui adagiu, pe care batranul la acea vreme l-a trait pe pielea lui, sunt convins. Insa, la urma urmei baga de seama ca victima nu a savarsit vreo infractiune ca s-a dat la aceasta, fata (sa ii spunem, desi am rezerve daca sa ii atribui acest cuvant), si cu atat mai mult nu a savarsit macar vreo fapta prevazuta de legea penala sau care sa aiba vreun pericol.
Postat 29 Iunie 2012, 00:48 de Septimus
@funny @... E clara treaba
pardon cu prietena lui + multi altii ... :)))) Is curios daca-o da pe Bulzan aia la CEDO :))) oare ce se intampla?! :))) mai ales ca a aparut legea raspunderii magistratilor :)))
Postat 29 Iunie 2012, 00:44 de Vierme
@funny @... E clara treaba
>>>>Mi-a dat adresa "andreea_ papushica4u". Am tot discutat, mi-a spus că era şi ea la sfârşitul unei relaţii, voia să ne întâlnim, chiar insista, mi-a spus că trebuie să plece din oraş şi că vrea să ne vedem neapărat înainte de plecare", povesteşte tânărul. Deci era la sfarsitul unei relatii nu era cu prieten ...dar avea un prieten gelos - Buia, ala a "interceptat" convorbirile, si a venit cu prietena lui sa-l bata pe "Coco" sau cum ii denumiti pe site :) Corect?
Postat 29 Iunie 2012, 00:42 de Vierme
...
asa e @legea nu scuza, dar vezi tu daca coco asta nu i-ar fi facut avansuri, probabil tipa nu i-ar fi dat atentie, daca n-ar exista ispita, nici pacatosi n-ar mai fi...din stire reiese clar ca coca a abordat-o primul pe fata si stia ca are prieten...
Postat 29 Iunie 2012, 00:34 de ...
@funny ... ceea ce e penibil si prostesc!
@funny ... ceea ce e penibil si prostesc! Iar la halul cum l-au batut e ceva gen "cine mi-s eu". Daca mergea totusi la randevous propus de baietii aia la "calea ferata" :))) Is curios din ce gasca fac parte derbedeii aia :)) Negus? :))) Daca m-ar fi batut pe mine asa ceva, si mi-ar fi vorbit procurorii in halul ala ii dadeam cu capul de masa si imi ceream scuze ca am fost tulburat :)))
Postat 29 Iunie 2012, 00:34 de @funny
@...ai dreptate
Pe scurt, s-a legat de "fata" care nu trebuia :))) Da, unele fete i-ar fi zis "am prieten" , l-ar fi "ignorat" , l-ar fi injurat la telefon , ar fi sunat la 112 sau cate si mai cate, insa asa cum zicea ... "cum ii vazut baiatul care ii permite altuia sa se dea la iubita lui" mai ales in gasca de cartier, ca nu degeaba a venit ala cu prietena de manuta alti 4 dupa el :))) Problema e alta... "informaticianul" ala, "americanul" ala, "fraieru" care a luat bataie se va plange la CEDO unde va lua multi bani datorita "procurorilor tulburati" Si credti ca nu are sanse? E suficient sa zica ca i s-au refuzat toate probele cerute, politia considera pe batausii care te bat in fata blocului martori, ca a fost pus sa plateasca el spitalizarea ca vezi doamne i-a provocat emotii lui Buie,etc.
Postat 29 Iunie 2012, 00:28 de @... ai dreptate
funny
totu'i foarte confuz :)). oricum ideeea principala e ca tipu a fost batut de altu pentru o fata. Nu-i nici primu da' nici ultimul caz de acest gen
Postat 29 Iunie 2012, 00:27 de funny
Legea nu scuza
In orice situatie ai fi, nimic nu te scuza, chiar daca actionezi ca un veritabil si temerar posesiv. Nu esti iertat de lege daca ucizi pentru ca ai prins propria-ti dama (ridicata in speta la gradul de achizitie ieftina) in pat cu cineva. Violenta exista si iti agraveaza raspunderea cand actionezi din motive josnice (scrie cate ceva pentru toti in Codul Penal la circumstante agravante legale) cum au actionat acesti indivizi - probabil discipoli ai filmelor americane cu Chuck Norris. Femeia nu e un bun pentru care ai putea invoca art. 44 respectiv 45 C.P. in vederea justificarii faptei tale violente (pentru ca nu o aperi in acest fel de la un pericol la care se duce singura/ sau nu) ci adesea o unealta - prototipul fetei dornice de aventura pentru care exista: nr.1 - amantul ; nr. 2 - iubitul. Asadar sa nu scuzam de raspunderea penala pe elevii lui Bruce Lee.
Postat 29 Iunie 2012, 00:26 de Septimus
Ceea ce nu justifica violenta...
@funny Foarte buna observatie !!! :) ++++ uita-te ca scrie acolo inca ceva: "Bogdan a cerut să fie confruntat cu toţi, chiar şi cu Bianca, a solicitat să fie testat cu aparatul poligraf, mai ales că agresorul său a încercat să acrediteze ideea că scandalul a pornit de la unele aluzii cu tentă sexuală pe care le-ar fi făcut la adresa fetei şi de la o presupusă intenţie a sa de a-l împinge pe Buie." Eu cred ca... ori a prins-o ala pe aia ca o inseala si i-a dat lui Coco o cafteala s-o sperie si pe Bianca sa nu mai calce stramb... ori Bianca (ca asa sunt femeile!) s-a fi plans la "prietenu ei" mare smecher de cartier care "rezolva tot" :)) probabil tot cu un plic si-a rezolvat actele de tulburat :)))))
Postat 29 Iunie 2012, 00:20 de @funny
...
probabil....dar oare cum ii vazut baiatul care ii permite altuia sa se dea la iubita lui??....iti spun eu: "pampalau"....si oricum daca s-ar fi dus sa-i spuna frumos, respectiva "victima" i-ar fi ras in nas, ca oricare altu in locul lui...sa vina unu si sa ma roage frumos sa-i las prietena in pace, sigur m-as amuza razand asa putin de el...
Postat 29 Iunie 2012, 00:18 de ...
Ceea ce nu justifica violenta...
Ceea ce nu justifica violenta
Postat 29 Iunie 2012, 00:11 de @...
...
imi pare rau pentru baiat, dar trebuia sa se astepte la asta in momentul in care a vazut ca are prieten. Nici unui baiat nu-i convine ca altul sa se dea la femeia lui, chiar daca sunt in prag de despartire...
Postat 29 Iunie 2012, 00:04 de ...
funny
o nebunie total...:))..a citit careva articolul in amanuntit??...se spune ba ca agresorul a vb cu "victima" dandu-se drept fata, ba ca fata a vb cu el defapt...sau...ba ca "victima" a intrat pe site sa flirteze, ba ca defapt vroia doar sa converseze si ca nu avea chef de intalniri.. :))..
Postat 28 Iunie 2012, 23:56 de funny
Summum Jus Summa Injuria(Cu cât sunt mai multe legi, cu atât mai multă nedreptate)
In Romania secolului XXI, descoperim procurori omniscienti, si fapte lipsite de pericol social. Definim infractiunea ca o fapta prevazuta de legea penala, savarsita cu vinovatie si care prezinta un grad de pericol social. Ei bine, justitia romana si Sublima Instanta, au inventat un nou concept - fapta prevazuta de legea penala(fara a fi infractiune) - lovirea care nu prezinta pericol social - savarsita in concurs cu infractiunea de distrugere (pardon - fapta prevazuta de legea penala si in acest caz). Mai mult fapta nu prezinta pericol social, spune Onorata Instanta - chiar daca observam ca fapta a fost savarsita si de mai multe persoane - care prin forma participatiei perfecte - sporesc gradul de pericol social. Rezultatul ? Nedreptate, partinire (favorizarea infractorilor) si desigur rusine(cui? organelor care "isi fac datoria")
Postat 28 Iunie 2012, 23:54 de Septimus
Ce oameni
Auzi tu batut din "Emotie" deh justitia din RO :)
Postat 28 Iunie 2012, 16:22 de Cosmin
nu tremura tu pentru carnea mea
tremura pentru a ta:))) nu sti ce iti pregateste viata TOCAT in masina , drogat si aruncat in apa, cine stie :))) femeia are valoare si in desert barbatul moare in desert e un pericol.
Postat 28 Iunie 2012, 15:31 de @ahoi
pana la urma ne invatam cu bataia
avem nebuni in libertate :))))) fac tratament si ii lasa in societate , asta e bine ca se face deratizare naturala mintea nebunului e cel mai usor de manevrat :)) asta e viata cine vrea traieste cine nu face ce face nastase :)))
Postat 28 Iunie 2012, 15:21 de asta e viata
haha
hahahah ala care l-a baataaut pe saraacu ala arata ca ultimu ratat de saracie de copil care sta cu parintii si fratii intr-o garsonieara ceva copil ratat care vrea sa se afirme prin cartiere de 2 lei ma daca te-as prinde te-as rupe in 2 cu gasca ta de ratati cu toti
Postat 28 Iunie 2012, 14:41 de toni
Medicul sa raspunda
Nu credeti cumva ca ceva din articol lipseste? Numele medicului care i-a dat hartie lui Cuie ca e tulburat? si tot nu inteleg ceva, cum vine sa ma bata cineva cu hartie de tulburat, si dupa aia tot eu sa fiu de vina?! JUSTLEX: Cred ca atunci hartia de tulburat era mai scumpa!
Postat 28 Iunie 2012, 14:25 de Neamtu
Just Lex!
Sunt curios daca fiul procurorului primea bataie ... se mai punea vorba de "tulburari" ?!
Postat 28 Iunie 2012, 14:13 de JustLex!
Iurie
Bre Bogdane mai atent ! , cind mai vii in Moldova ? )
Postat 28 Iunie 2012, 13:55 de Rusu
prostia nu te vindeca te coboara
da faza cu prietenul iti da bateria de vin o termini in juma de noapte si sare la nevasta in pat "stai fa ca l am imbatat bine noi sa ne distram fa " sau il duce la alte femei :))) turam e lasata sa ti cunoasca viciile nu sa te protejeze ci sa te umileasca cat mai mult, prostia nu te vindeca te coboara.
Postat 28 Iunie 2012, 13:32 de sa fi om e lucru mar
nu mai poti conversa civilizat ca ai soti sau iubit?
nu trebuie sa dai ignori spui simplu am prieten in rest il priveste ce face sa si asume riscul vietii:lacimia , sa asliveze pana cade in bot, nu intelegi am iubit dar vreau sa ma despart de el nu sunt despartita de 3 ani de unul rau sarait cu pluta si in refacere cu alta :)) si nu cauti pe internet realtii serioase toti sunt pe aventura acolo nu sa se casatoreasca, la castorie depinzi de cine iti plateste nunta :mama, tata:)))
Postat 28 Iunie 2012, 13:22 de de ce ignore
de ce tie frica nu scapi
daca un barbat nu suporta durerea nu e barbat ce sa mai zici de femeie atunci :)))) hai sa fim seriosi bataia o ia oricare nu te scapa nimeni de ea ce fac mori ca te bate altul ? nu e e in regula sa fi batuta dar legea nu spune ca bataia e interziza depinde de cat de grav iti este pusa viat in pericol, pana acum nu a murit nimeni din bataie usoara, ca sangerezi sangerezi si ca urli, cine e vinovat atunci?asa fica va este de bataie de zici ca iti ia gatul, ce aveti? mergeti faceti box sa intelegeti ca pumnul nu omoara decat pe cei care stau si asteapta sa nu fie batut.
Postat 28 Iunie 2012, 13:19 de bataia
Tulburat?
@Anka @Alina @Diana, daca s-a legat de fata respectiva pe net, tipa respectiva trebuia sa-i dea un ignore si gata. Puteau rade de el la telefon, sa-l ia la misto, sa faca oricine altceva... insa.... insa... au mers sa-l desfigureze in bataie PS: Mi-a placut faza cu restul faptuitorilor adusi pe post de martori. =)) asta da politie =))
Postat 28 Iunie 2012, 12:50 de Ion
:))))
mi-ai zis-o... m-ai lasat fara replica... stiu ca asa e si ai dreptate :)))))))
Postat 28 Iunie 2012, 12:35 de ahoi
stai linistit ca esti bou pentru mine
hai sa ti dau un pont cele duse si imbatate numai iubite nu sunt ore asa e si iubita /nevasta ta pleci la munca si o imbata trei :))) e ca si tine o carpa :))) betia se invata in familie
Postat 28 Iunie 2012, 12:32 de @ahoi
:))))
ai fler printeso? sa moara dusmanii de ciuda... ca e multi si e ai dracu? :)))))))))))))))
Postat 28 Iunie 2012, 12:31 de ahoi
stai linistit ca esti bou pentru mine
stai relaxat ca nu mi plac dobitoci , nu ma atrag prosti si barbati de aruncat la gunoi :)) am eu fler simt gunoaiele de la distanta ce saliveaza dupa ce e al altuia :))) ca el nu e in stare sa aiba numai ce are altul :))) carpe nu barbati :))) ce sa i mai doresti ?
Postat 28 Iunie 2012, 12:29 de @ahoi
:))))
anka tu vezi ce scrii...? iti auzi gandurile? are sentimente saracu baiat... s-a chinuit sa o creasca.... e tac`su cumva? daca fata vrea sa guste din viata.... si tu esti papagalul care stai langa ea e vina ta nu a lu ala care se joaca cu ea ! vezi de asta imi plac mie femeile ca tine ca aici critici si comentezi si daca ma dau la tine din 2 vorbe............................... si apoi poti sa-ti spun pa fara resentimente.... ca ai fost buna de nevasta :)))))))))))))
Postat 28 Iunie 2012, 12:19 de ahoi
nu e normal sa te dai la iubita altuia
daca fata e abuzata si batuta de prietenul ei sa depuna plagere penala si la medicul legist asta e alta poveste, alta vrajeala in viata, plagere penala depunea ea va depune si alta ca naravul e narva si in final inchisoarea, nu fugit in viata de voi ca oameni , nu e normal sa ti faci planuri cu ce altul a castigat de drept : dreptul la fericire .
Postat 28 Iunie 2012, 12:15 de anka
care tribunal
dupa descrierea faptelor un las amarat buia ala, dar nu ma mir ca a fost implicata prietena-sa sau ce relatie or fi avand.... am auzit o gramada de cazuri in care ea chiar vrea sa o termine si ori ii este frica ori e prea atasata si pana la urma asculta ca un catelus.... sincer eu unul i-as fi tras o mama de batuta si la buia si la prietenii lui de n-ar mai fi ridicat mana in viata lor la cineva ! si uite asa a ajuns vedeta locala un nimeni in drum.
Postat 28 Iunie 2012, 12:12 de ahoi
diana
asta da flirt....
Postat 28 Iunie 2012, 12:10 de diana
bn a facut
"a intrat să flirteze pe cunoscutul site de socializare hi5. "......"\\"Voiam să conversez cu cineva\\". -> asta scrie in articol..... ce idiot....vroia sa converseze?...pe naiba...s-a jucat cu focul..n-a vazu ca era plin hi5-ul cu poze cu ea si prietenu-sau???...a cautat-o cu lumanarea
Postat 28 Iunie 2012, 12:05 de diana
nu e normal sa te dai la iubita altuia
nu mai au frica le place sa fure ce altul a crescut, o femeie creste langa un barbat cele singure nu au decat sa le curteze , dar daca are prieten si se desparte trebuie un timp de refacere , dar nu tentatia sa fi cocos distruge o societatea sa fuzt de gratis , asta e furt calificat si insulta publica. daca afost insultat public ce era sa faca sa planga? bravoo lui numai in gura sa le dati sa stie de respect.
Postat 28 Iunie 2012, 11:58 de anka
bn a facut
catre -_-: numa de asta te-ai putut lega?...ca am scris "sa" in loc de "s-a"...:))))..si nu, eu si anka nu suntem una si aceeasi persoana :))))
Postat 28 Iunie 2012, 11:54 de alina
nu e normal sa te dai la iubita altuia
sa ti bati joc de sentimentele altuia, nu e normal, in gura la toti hotii de sentimente ! daca o cere sa o ia in gura, punct. T e strdauiesti ani de zile ca un pampalau sa o intoarca in craci , in gura daca te tine sa te iei de femeia mea, ala e barbat restul fraieri. UN barbat are jumatea lui si vine altul sa ti o ia , unde traim intre nebuni si o arata si public !
Postat 28 Iunie 2012, 11:51 de anka
titlu
@alina: esti la fel de retardata ca si anka, daca nu cumva esti una si aceeasi persoana. "shi invatza sa skri corekt, nu k p mess". Si se scrie "s-a", agramato!
Postat 28 Iunie 2012, 11:43 de -_-
bn a facut
sunt intru totu' de acord cu tine anka..bn i-a facut.. articolul e postat de cretin, normal ca face pe victima si nu e prima oara...sa mai legat de prietena altuia si tot asa sa sfarsit
Postat 28 Iunie 2012, 11:26 de alina
mare bataus
uscatu ala din poza este batausul? ce cofrag de tot cacatu
Postat 28 Iunie 2012, 11:19 de george
bataie
CE BARBAT ESTE ATACATORUL DACA ARE NEVOIE DE ALTII SA REZOLVE O PROBLEMA
Postat 28 Iunie 2012, 10:51 de doru
titlu
Ce procuroare praf! Plin de asemeanea specimene in sistemul judiciar romanesc. @anka: pune mana pe carte, invata sa scrii, dupa care poti sa iti dai cu parerea. Esti penibil/a!
Postat 28 Iunie 2012, 10:42 de -_-
fată, ai baiuri mari
Anka, dacă eşti femeie înseamnă că ai baiuri mari la mansardă. Spui tu că trebuie snopiţi în bătaie toţi cei care curtează femeile altora. Nu spun că sunt de lăudat, da să vii tu acum să afirmi că alea sunt sfinte ce nu au nici o vină, că au fost înşelate şi minţite de acei bărbaţi răi, e cam mult. Aaaaa, dacă e unu care după ce o face cu o femeie prinsă într-o relaţie începe să se laude ce grozav e el, e altă treabă. Merită pedepsit, nu ştiu cum, dar merită. Oricum şi femeia trebuie să conştientizeze faptul că e un risc pe care şi-l asumă.
Postat 28 Iunie 2012, 10:40 de românul complex
.......
anka, esti dementa? Te intreb doar...
Postat 28 Iunie 2012, 10:32 de Firrezu
normal ca l a batut
noi o luam razna cu cretini ce nu mai au bunul simt civic, nu te etala in public cu femeia altuia, nu fa familia lui de ras ca ea e vagaboanda :))) nu mai exista bunul simt, du te fuuuuuu pana va sar capacele dar nu umili in public o fam iliea ca atat poate face o catea in calduri.
Postat 28 Iunie 2012, 09:38 de anka
normal ca l a batut
este oblgatoriu sa te etalezi in public cu toate usuraticele :))) asa i trebuie , totii ar merita o mama de bataie buna ca stiu sa se defileze cu ce este al altuia :))) nu exista respect decat ce cocos sunt eu, na si du atunci daca iti pemiti sa fi cocos, dati le in gura la toti care se vor falosi cu femeia altuia, in gura fara mila .La fututzzt toti is buni la pumni fac pe ei :)))) faceti armata sa va simtiti barbati.
Postat 28 Iunie 2012, 09:36 de anka
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON