URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Septembrie 2011, 17:16

E oficial: Oradea Shopping City se deschide pe 14 octombrie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce iniţial deschiderea Oradea Shopping City era preconizată pe finele lunii septembrie, cel mai nou centru comercial din Oradea, fostul Tiago Mall, din Calea Aradului, anunţă că se va deschide pentru public pe 14 octombrie.

"Oradea Shopping City va deveni locul preferat de divertisment al orădenilor, iar acest lucru va fi vizibil din prima zi. Pe parcursul celor trei zile am pregătit numeroase surprize şi concursuri. Totodată, Oradea Shopping Ciy va completa experienţa de divertisment cu cea de shopping prin prezenţa în premieră în Oradea a brandurilor Intersport, Gloria Jean's, Altinbas, Toyplex, Coffee Shop şi a magazinelor Famous Brands, care includ mărci precum Calvin Klein, Miss Sixty sau Polo Ralph Lauren şi V46 Outlet, care prezintă nume cum sunt Alexander McQueen, Armani Collezioni, Lanvin, Christian Dior, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent şi Jimmy Choo", a declarat Cristina Dinu, administratorul Oradea Shopping City.

Alţi retaileri care se vor regăsi în mixul Oradea Shopping City sunt Bigotti, Nike, Penti, Samsonite, Fiorangelo, Coccodrillo, Domo, KFC şi Kenvelo.

"Pe măsură ce ne apropiem de momentul deschiderii Oradea Shopping City, interesul mărcilor puternice pentru a fi prezente în formula de retail creşte. Eponge kids, Cacharel şi US Polo au confirmat recent prezenţa în centrul comercial. OSC nu va fi doar hot spot-ul de distracţie al orădenilor, ci şi prima opţiune a brandurilor internaţionale care aleg Oradea", a completat Bogdan Jigman, directorul general Oradea Shopping City.

Dezvoltatorii promit că Oradea Shopping City va fi "reperul de distracţie al oraşului", graţie celui mai generos spaţiu de divertisment prezentat într-o formulă complet nouă pentru orădeni.

Acesta va integra în premieră un cinematograf 3D Cortina Digiplex cu 6 săli şi 960 de locuri, clubul Cortina Bowling cu 8 piste echipate similar celor de la campionatele mondiale, Cortina pool, un spaţiu de jocuri video, sală de fitness, o zonă rezervată petrecerilor private şi numeroase cafenele, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii.

Oradea Shopping City are o suprafaţă totală de 30.000 mp, din care 22.000 mp sunt destinaţi spaţiilor comerciale, 6.000 mp zonei de divertisment şi 2.000 mp sunt rezervaţi pentru food court.

Mall-ul este distribuit pe două niveluri. La parter se vor regăsi magazinele, iar la etaj spaţiul de divertisment. Centrul comercial va dispune de o parcare cu 1.000 de locuri şi va fi uşor accesibil prin intermediul mijloacelor de transport în comun, promit dezvoltatorii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
19
"uşor accesibil prin intermediul mijloacelor de transport"... cu autobuzul care merge la Era din ora in ora si nu-si respecta graficul de circulatie???
Postat 21 Septembrie 2011, 19:51 de Eu
moluri si molulete
nascut mort,fara supermarket,departe de oras,bani putini la oameni,nu vad nicio sansa,ex plaza care-i gol etajul,lotus gol etajul...
Postat 21 Septembrie 2011, 15:04 de flocea
?
"Centrul comercial va dispune de o parcare cu 1.000 de locuri şi va fi uşor acesibil prin intermediul mijloacelor de transport în comun." DETALII?
Postat 20 Septembrie 2011, 20:07 de dante
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON