URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Martie 2018, 10:24

Regal al înotului juvenil cu ocazia ediţiei a X-a a Memorialului Herman Schier

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Timp de două zile, Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea a fost gazda unui regal internaţional de înot. Astfel, în perioada 3-4 martie, a fost programată ediţia a 10-a a Memorialului Herman Schier, competiţie care a reunit la start 420 de sportivi de la 30 de cluburi din ţară şi din Ungaria.

Din ţara vecină au venit tineri înotători de la Hajduszaboszlo, de la Hatvan şi de la Hertai, în timp ce din România au fost prezente cluburi din: Arad, Timişoara, Cluj-Napoca, Turda, Târgu Mureş, Braşov, Baia Mare, Satu Mare, Bistriţa, Bucureşti şi Piteşti.

În total au fost 86 de probe, cu peste 300 de serii, iar întrecerile au fost rezervate copiilor şi juniorilor.

Aşa cum era de aşteptat, sportivii orădeni au avut un nou prilej de a se remarca, obţinând o serie de clasări pe podium. Consacraţii Huszar Ingrid, Ioana Buzlea, Anastasia Bako, Ştefan Duca şi Takacs Dominik au dominat probele în care au concurat, obţind mai multe poziţii pe podium.

Pe lângă ei, alţi tineri înotători orădeni au obţinut rezultate frumoase, precum: Tudor Sălăjan, Tasyurek Denis, Kiss Kamila, Alfoldi Boglarka, Lorincz Jasmin, Mihai Zach, Andreea Covaciu, Gulasi Ingrid, Kosa Ana şi Lorincz Armin, toţi situaţi pe podium.

Medalii au obţinut şi înotătorii orădeni Mihnea Dăscălescu şi Sallay Tamas, care acum reprezintă cluburi din alte oraşe.

Organizatorii ediţiei din acest an a Memorialului Herman Schier la înot au fost cluburile Crişul şi CSM Oradea, precum şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
precizare
Buna dimineata! Sa stiti ca niciun alt antrenor in afara de cei ai sportivilor amintiti in material nu au transmis rezulatele, deci, nici antrenorul dvs. Regret ca a aparut aceasta discriminare, dar daca la o competitie cu 86 de probe si peste 300 de serii cluburile nu centralizeaza rezultatele pe care le obtin sportivii lor si nu le trimit presei, e greu sa le afli pe toate... in orice caz nu a fost o competitie oficiala, cand a fost vorba despre medalii la Nationale, acolo e altceva... in plus, este dificil de enumerat toate rezultatele obtinute intr-o asemenea competitie, cu sportivi care participa la mai probe...alte institutii media nu au publicat vreo stire cu rezultatele acestei competitii, tocmai din acest motiv. eu v-as ruga sa mai vb si cu antrenorii si conducatorii de cluburi sa coopereze mai bine cu presa si sa-si centralizeze propriile rezultate, iar apoi sa le faca publice.. multumesc
Postat 09 Martie 2018, 11:33 de Florin_M
Inotătorii uitati din articol
Bună dimineata! Să stiti că si noi suntem clubul Crisul Oradea,doar avem alt antrenor,si antrenorul nostru v-a trimis lista,si pe viitor vă rog să nu uitati să treceti toti copii câstigători,că avem 3 campioni nationali,si când numai acesti copii au adus medalii de la nationale nu ati uitat să-i amintiti,vă rog să nu uitati niciodată ...că merotă!
Postat 09 Martie 2018, 07:03 de Klara
Inotătorii uitati din articol
Bună ziua!Mă bucur pt.copiii care au luat medalii,dar multi copii amintiti că au luat medalii de fapt nu au luat.În schimb copiii care s-au clasat pe podium de nenumărate ori nu au fost amintiti,desi echipa aceasta mică a obtinut peste 30 de medalii din totalul de 50 obtinute de orădeni.Haideti să vă amintesc acesti copii: Stefan D.-6 medalii,Anastasia B.-6 medalii,Dominik T-6 medalii,Milan T -5 medalii,Dani C-1 medalie ,Veronica N -2 medalii,Iris S-2 medalii si Dominik V-2 medalii.Să nu uităm că acesti copii muncesc zilnic foarte mult,si nu e voie să uităm de ei,pt. că si ei sunt viitorul in acest club.Vă rog mult,ca pe viitor să vă documentati mai bine in legătură cu concursurile de inot,să apară realitatea si numele copiilor care intr-adevăr au obtinut aceste medalii! Vă multumesc de atentie!
Postat 08 Martie 2018, 19:02 de Klara
RE: Inotătorii uitati din articol
Nu e vorba că am fi uitat sau am fi vrut să lăsăm afară pe cineva. Doar am exemplificat, nu am publicat o listă completă a medaliaţilor, fiindcă doar clubul Crişul a trimis lista acestora.
Postat 08 Martie 2018, 23:11 de Moderator
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON