URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Iunie 2014, 07:20

Mişcare la FC Bihor: Sebastian Ianc va semna cu FC Botoșani, suporterii se pregătesc de protest

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
În timp ce Primăria Municipiului Oradea și-a anunțat intenția de retragere a sprijinului financiar către clubul fanion al județului, unul dintre fotbaliștii titulari ai echipei orădene în sezonul trecut, mijlocașul Sebastian Ianc este aproape transferat în prima ligă.

Mijlocaşul Sebastian Ianc a intrat în vederile formației de primă divizie din Botoșani și începând de luni el se află în pregătiri cu formația moldavă. „Este o chestiune de timp până voi semna. M-am înțeles de principiu cu conducerea clubului FC Botoșani și urmează să semnez contractul zilele aceste. Nu știu deocamdată pe ce perioadă", a declarat Sebastian Ianc.

„Mai aveam un an contract cu FC Bihor, dar le-am prezentat oferta celor de la clubul orădean și m-au înțeles. A fost o perioadă frumoasă la FC Bihor, am început să devenim ca o familie. Sper să nu se ajungă să se întâmple ce se vehiculează, cu retragerea sprijinului de către Primărie. Ar fi păcat să se ajungă într-o situație critică cu acest club, care este de tradiție și reprezintă un brand, nu numai în fotbalul bihorean, ci și în cel românesc", a mai precizat Sebastian Ianc.

Sebastian Ianc a venit la FC Bihor, anul trecut, de la Luceafărul Felix și a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei „roș-albastre" în campionat.

Pe de altă parte, un grup de suporteri ai echipei orădene de fotbal au anunțat pentru marți dimineață, la ora 8.30 o acțiune de protest pentru ceea ce s-ar putea întâmpla la clubul de fotbal fanion al județului, încărcat de o tradiție însemnată în fotbalul românesc, prin retragerea sprijinului financiar al municipalității, desființarea. Fanii echipei orădene au anunțat pe un site de socializare că se vor întâlni la ora 8.30 la Pasajul Vulturul Negru, urmând să stabilească împreună unde și sub ce formă își vor desfășura acțiunea de protest.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Nu distrugeti fotbalul si clubul FC Bihor!
Băi, incapabililor, iresponsabililor și cei care ați distrus CET-ul, nu distrugeți măcar fotbalul și FC Bihor. Clubul acesta nu e al vostru, îl aveți în administrare doar câțiva ani, cât sunteți demnitari, ca și Teatrul sau Filarmonica, NU-L DESFIINȚAȚI! E o valoare a orașului și județului. Nu știți să administrați și să remediați situația, numai să distrugeți! E cel mai ușor așa!! Sunteți foarte foarte incapabili! Ati dat qics cu CET-ul și acum încercați să remediați ce ați greșit, tăind în dreapta și în stânga și renunțând a mai susține valorile orașului. Nu sunteți nici cunoscători și nici iubitori ai sportului și fotbalului!! Sper ca istoria sa nu vă ierte!! Veți fi cum au fost PDL-iști și Băsescu, după ce au tăiat salariile și pensiile cu 25%...
Postat 17 Iunie 2014, 16:27 de dan
La birt
au inceput 5 fani.doi dintre ei erau prea beti sa plece din birtul de la stadion asa ca in statia de taxi au ajuns 3.cum unul nu avea bani de taxi iar al doilea nu avea voie de la maicasa decat pana la ora 3 protestul a fost facut de catre un singur suporter inrait.felicitari pt actiune
Postat 17 Iunie 2014, 14:41 de fanii echipei
groparii fotbalului bihorean!!
Cati fani au fost/ Au plecat toti de la protest intr-un taxi/
Postat 17 Iunie 2014, 12:07 de remus
groparii fotbalului bihorean!!
primarul Bolojan + viceprimarul Muresan + consilierii locali = groparii fotbalului orădean!!!! Rușine sa va fie!!! Ati pus crucea pe acest club de traditie. Sper sa va vina randul si voua cat de curand, sa dispareti din viata publica si politica!!!! Nu se poate sa tratati astfel un club de traditie din fotbalul romanesc!! Nu iubiti fotbalul de loc, dar aici, in Oradea, ca peste tot sunt multi impatimiti si iubitori ai fotbalului. Sunteti si pentru acestia administratori ai orasului si ai valorilor lui! Daca nu sunteti in stare sa gasiti solutii de redresare a clubului, atunci DEMISIONATI si nu distrugeti acest club si fotbalul din Oradea!!! RUSINE SA VA FIE!!!
Postat 17 Iunie 2014, 11:48 de remus
Alooooo...
...de ce desfiintezi fotbalul dle Primar?Cet-ul cind il faci?Crezi ca te mai voteaza cineva ?Aloooo ????
Postat 17 Iunie 2014, 09:06 de gheorghe
ne-am dat examenul
Încă o data se vede cat de iubit e fotbalul in Oradea. Va bateti joc de un club cu traditie. Multi microbisti se bucurau de jocurile echipei de suflet (indiferent cum erau ele). Vin acum niste no neme, care nu au la suflet fotbalul si in bat joc, distrug.... RUSINE SA VA FIE, in frunte cu edilii orasului, primar, viceprimar si consilieri!!!!!
Postat 17 Iunie 2014, 08:57 de radu
Mda...
Sper sa traga obloanele peste vrajeala asta de spalat bani...aka FC Bihor!
Postat 17 Iunie 2014, 08:28 de Alex
Pacat de echipa, pacat de bani cheltuiti aiurea
Pacat de blazonul acestei echipe cu traditie dar si performantele egale spre ZERO sunt dureroase, oare echipa din Botosani sau Poli Iasi sustinute tot de primarie cu reusesc sa faca performante mult mai bune decat Oradea ??? nu se intreaba nimeni, pentru ca e dureros sa bagi miliarde si echipa abia sa se salveze de retrogradarea in divizia C.
Postat 17 Iunie 2014, 07:45 de Ax
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON