URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iunie 2017, 09:51

Care pe care: Războiul pentru șefia Tribunalului Bihor se duce pe toate planurile!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mai sunt câteva săptămâni până când se va stabili noul preşedinte al Tribunalului Bihor, funcţie vizată de actuala deţinătoare, judecătoarea Carmen Domocoş, dar şi de fosta vicepreşedintă, Daniela Jurjuţ-Lazăr.

Din câte a aflat Bihorel, lupta dintre cele două se dă pe toate fronturile, pentru că Domocoş i-a făcut zile fripte contracandidatei sale pe tot parcursul "competiţiei".

Citeşte cum, pe blogul www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
gavril-dna
...mai bine ar fi dus sub lupa dna central ca tot corupta din temeliile putrede e acea cladire,afara fiind vopsit gardul,de Gavril,inauntru leopardul,de dna,pe care la intrecut in coruptie.
Postat 22 Iunie 2017, 12:55 de User anonimizat
MESAJ PENTRU ORADEA CIVICA
Justiţia nu se referă doar la PENAL sau POLITICIENI ! Mai sunt și oamenii obișnuiți care promovează și ei acțiuni civile, de exemplu ! Și constată CĂ CO ana Justi e plecată cu pluta ! Ba Coana Justi se preface că nu știe ce e acela DOL RETICENT ! Asta e ! Poți face ceva ? NU ! Mai ales că și avocații mint de îngheață apele deși aparent par a fi îngerași pogorâți pe Terra care nu văd altceva decât DREPTATEA ÎN STARE PURĂ !
Postat 22 Iunie 2017, 12:41 de TDS
REMEMBER 2
Justiţie în doi: Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea ( la acea vreme ), acuzată că favorizează clienţii soţului ei ! Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea, Carmen Domocoş, este eroina unui adevărat scandal după ce a blocat executarea silită a societăţii Thermal Technology, solicitată, în urma unui litigiu comercial, de cunoscutul grup de firme Galassini România. Deşi temporară, soluţia adoptată de judecătoare s-a lăsat cu reclamaţii după ce s-a descoperit că, de mai bine de patru ani, firma care trebuia executată e consiliată juridic de soţul magistratei, Cristian Domocoş, decanul Baroului Bihor şi asociat la Societatea de avocatură Vidican, Golea, Domocoş, Morgovan şi asociaţii. Culmea e că soţii Domocoş nici măcar nu sunt la prima "judecată în familie". O recunoaşte chiar judecătoarea................................... Totuşi, în cazul Ordonanţei Preşedinţiale, pentru a păstra aparenţa legalităţii, avocatul Domocoş nu a semnat personal cererea, ci a pasat-o unei tinere colege, Marina Golea ( azi Oros ), rudă cu Mircea Golea, asociatul său de la Casa de avocatură…….( fragment dintr-un articol scris de Laura Gal
Postat 22 Iunie 2017, 12:36 de TDS
REMEMBER
" Vă mai amintiţi de scandalul provocat de recepţia organizată de milionarul Beneamin Rus în Palatul de Justiţie, la care a participat, pe lângă alte notabilităţi, şi judecătoarea Carmen Domocoş, preşedinta Tribunalului Bihor, instanţă unde patronul Selinei e judecat într-un dosar al DNA, iar firma sa într-un proces de faliment? Ei, bine, Bihorel a descoperit că judecătoarei nici că-i pasă, ba continuă să meargă la toate sindrofiile la care e invitată, chiar dacă între timp prezenţele sale la Facultatea de Drept, unde predă, ar putea fi numărate pe degetele unei mâini în fiecare semestru. Domocoş a tras chiulul de la catedră şi vinerea trecută, când, potrivit programărilor, trebuia să asiste la supravegherea unui examen de drept penal. Motivul? Tot un party, de astă dată ocazionat de sărbătorirea în avans a Zilei Naționale a SUA, găzduită la Ambasada din Bucureşti, unde s-a pozat alături de alte două bihorence, deputatele liberale Florica Cherecheş şi Lucia Varga. Dar ce să-i faci, Ziua Americii e o dată pe an, iar examene or mai fi şi la toamnă! " ( iulie 2016 )
Postat 22 Iunie 2017, 12:29 de TDS
...
Judecatoare? Nu, pipite!
Postat 22 Iunie 2017, 12:21 de titel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON