URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Septembrie 2013, 09:05

Bolojan taxat baban: Primarul s-a trezit cu maşina ridicată, pentru ca a parcat neregulamentar!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şoferi, aţi fost răzbunaţi! Până şi primarul Ilie Bolojan, iniţiatorul regulamentului de parcări, a fost amendat. Joia trecută, în jurul orei 10, aflat în Rogerius, edilul a făcut imprudenţa să-şi lase Renault-ul în parcarea de peste drum de Cofetăria Pigalle.

Bătut de ploaie, Bolojan nu s-a uitat că locul marcat ca parcare era străjuit de un stâlp cu indicatorul "Staţie de autobuz", la fel cum au făcut, de altfel, mulţi alţi orădeni amendaţi pentru că OTL-ul şi-a lăsat nemarcate staţiile nou-înfiinţate!

Ce a urmat şi cum s-a "scos" edilul, citiţi pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
sd
a fost regizata treaba cu ridicatul masinii primarului .bolojan un bun regizor ,pe langa faptul ca este un foarte bun primar .nu are el nevoie de asemenea imagine ,pacat .el s-a remarcat prin fapte spre deosebire de colegii lui din PNL,cum ar fi POPA CORNEL ,care este cel mai incompetent .
Postat 02 Octombrie 2013, 07:28 de sdf
@Crap cel turbat
Cand te viziteaza veterinarii cu cipul, sa le ceri sa te vaccineze antirabic. Numai sa fii atent sa nu ne fericeasca, gresind injectia si sa ne scape definitiv de latraturile si muscaturile tale. **** cu pedigriu, ce esti! Mars in cotet!
Postat 01 Octombrie 2013, 12:49 de Oradean
uau ce stire
omul a parcat, i s-a ridicat masina, a platit, asta basta. Daca ati fi corecti macar jumatate ca el in orasul asta, am trai ca in Las Vegas.
Postat 30 Septembrie 2013, 23:38 de David
comentariu
ne intrebam noi de ce ia facut dicount de 50% domnului primar pt ceeeeeee????oare nu este un abuz din partea angajatilor care a ridicat masina .sau saracul nu are bani de platit amenzi???? oare are si sluga sai plateasca amenda dansul nu este in stare oare ii este rusineeeeeeeeee????????parerea mea este ca va faceti de ras domnule primar.
Postat 30 Septembrie 2013, 21:59 de oradean
SPANUL de la PMO
Asta e poza noua la articol. Nu vad eu bine ???? Spanu asta circula pe contrasens ??? Sa se autosesizeze politia de la circulatie si sa-i salte carnetu pe cateva luni !!! CORECT? Toate basmele romanesti ne invata sa fugim de omul cu paru rosu si span ! Numai noi oradeanii , unii, nu ati dat crezare vechilor invataturi !!!!! Acu tragem scurta cu totii.
Postat 30 Septembrie 2013, 21:33 de scortosul
Re: Oradean
Unii îl muşcă de fund pe Bolojan iar alţii îl pupă tot acolo. Văd totuşi că sunt tot mai puţini cei obişnuiţi cu pupatul !?! E un semn bun pentru orice "orădean", cu excepţia celui care pune înaintea gurii un "O" de mari dimensiuni !?!
Postat 30 Septembrie 2013, 17:37 de Carp III
Eu pot sa circul pe sens invers, ca sunt primul dintre alesi si am respect doar pentru mine !
.
Postat 30 Septembrie 2013, 17:29 de B49GFX
ce porcarie jenanta...
si s-a nimeritara sa fiti voi fix acolea cand ii ridicau masina, asa-i ? ca si de fiecare data cand "primarul a coborat din birou ca sa impinga o masina lasata in strada si de care nu puteau trece tramvaiele cu oamenii muncii", asa-i ? penibililor, nu va crede nimeni ! adevarul e ca e o regie asa de jalnica incat pana si prwostul de primare ar trebui sa se prinda ca va plateste degeaba :))))))
Postat 30 Septembrie 2013, 17:21 de Portocala Mecanica
MUTRA
Din ciclul Toamna Oradeana, va prezentam piesa saptamanii!!!!!!!!!!!!
Postat 30 Septembrie 2013, 17:03 de Toamna
VRAJA MARI
SI A CHEMAT URGENT PRESA SA LE ARATE CE ;;;;;;;;;;;;;;;A FOST. HAI VRAJALA
Postat 30 Septembrie 2013, 16:28 de ZAU
TEATRU SCURT
SAPTAMANA TEATRULUI SCURT
Postat 30 Septembrie 2013, 16:25 de X
HOTUL PIMAR !!
Si totusi DE CE el sa plateasca 50% din penalizare?
Postat 30 Septembrie 2013, 16:05 de RE:
Teatru jenant !!!
Teatru de proasta calitate cu un actor mult mai pros ca piesa insasi !!!!
Postat 30 Septembrie 2013, 15:47 de scortosul
@Crap al n'spelea
Nici fantana de fiere si venin, amestecate cu laturi, numita Carp III, nu seaca niciodata! Sub masca de nobila fiinta, cu care nu scapi nici o ocazie sa te fudulesti, se ascunde o **** de cea mai joasa speta, gata sa sara sa-l muste de fund pe Bolojan cu orice ocazie. Din cand in cand devii de-a dreptul agasant si musai sa-ti mai zic cate un "mars in cotet"!
Postat 30 Septembrie 2013, 15:41 de Oradean
teatru scurt...
era saptamana teatrului scurt. iar la o piesa asa proasta doar bihoreanul putea face o recenzie penibila.
Postat 30 Septembrie 2013, 11:09 de oradean
Moara de pamflete nu doarme la început de săptămână !?!
Cam şifonat după dezasrtul urbanistic al centrului oraşului, de realizarea în ultimii ani a unor investiţii contraproductive care au şi trebuit să dispară, de falimentul energetic al oraşului, de mizeria fizică de pe străzi şi de cea umană din clădirea reprezentativă a municipalităţii, Bihoreanul încearcă să arate o altă faţă a terminatorului de maidanezi care, de când se dezbate subiectul, s-au înmulţit în paralel cu numărul boschetarilor. Degeaba, că prostia şi fudulia sunt fără margini la personajul în cauză şi nu se mai repară !?!
Postat 30 Septembrie 2013, 10:49 de Carp III
???
Bancuri proaste,,,a testat comunitarii!Cine pune botu la asa ceva????????Ba Geta e sora-mea baa!Gidila-ma ca sa rid...Vine iarna Bolojane,apuca-te de treaba ca scroafa-i moarta-n cotetz!
Postat 30 Septembrie 2013, 09:28 de janoshi
ha ha ha
Nu cred și pace! Regie curată! Intenționat a lăsat-o acolo, cu bună știință a fost ridicată! Pentru a se arăta că nimeni nu scapă de rigorile legii! Quod erat demonstrandum! Producător Ha Ha Ha Production
Postat 30 Septembrie 2013, 09:18 de TDS
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON