URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Mai 2016, 11:12

Bihorel: Preţ de batjocură la Aquapark

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Viitorul Aquapark şi-a stabilit preţurile. E clar că aceia care n-au bani de parcare sau care trăiesc din ajutor social vor face un circ monstru că trebuie să dai 50 de lei pe un bilet, ca să te dai pe tobogane.

Deja mulţi cer ca preţul să fie corelat cu cel de la ştrandul Ioşia. Vă daţi seama ce mişto ar arăta Aquapark-ul dacă un bilet ar costa doi lei din care unul să intre în consumaţie. 

Citeşte continuarea, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
TDSeule
Nu dispera te poti duce la silvas...poti sa te dai in liane ca tarzan...e gratis
Postat 16 Mai 2016, 22:10 de zorro
Pretul corect
Ar fi frumos daca cei cu buletin de Bihor sa aiba un mic discount...ca doar din banii nostri s-a construit acest Aquapark..macar 20%.Dar sa comparam Oradea cu Dubaiul Creta ..pozele din Croatia...mi se pare o gluma proasta.Mai bine comparam Oradea cu New Yorkul,Miami....Colojvar,Temesvar...etc.Ca bihorean si oradean nascut si crescut aici in saracia asta....si nu ca unul care a ajuns bihorean din intamplare si arunca cu noroi fara sa gandeasca si fara argumente......pot sa afirm ...ca suntem cu mult peste judete care scriptic au salarii gigantice.....cum ar fi Gorj,arges,prahova...etc ..etc.Asa ca haiducilor conflictuali nu mai fumati prostii si treziti va din euforie si daca nu va place in Bihorul nostru drag plecati urgent....in creta sau croatia...etc
Postat 16 Mai 2016, 14:05 de DDD
pretul corect
Pentru un turist, preturile sunt ok. Fiind facut si din banii orasului, era normal ca oradenii sa beneficieze de un anumit discount fata de turisti. Asa cum angajatii ADP sau ai Primariei au gratuitate la bazinul olimpic (probabil si la Aquapark), cred ca nu cerem mult ca oradenii sa plateasca un pic mai putin.
Postat 16 Mai 2016, 13:36 de unul
Putine orase din lume?
@DDD ,intra pe internet sa vezi fotografii din Croatia , cu aquaparkurile lor, sa nu mai amintim de cele din Creta, Dubai si lista e lunga.Sigur, de aceea le au ca traiesc mizerabil, mai rau ca in judetul Bihor, judet campion pe mapamond, nu pe tara.
Postat 16 Mai 2016, 06:54 de User anonimizat
@ ddd
Ce ai fumat? Sau esti in vreun club si nu te-ai trezit din euforie? Ai prins un pic de net gratis si-ti dai si tu cu parerea?
Postat 15 Mai 2016, 23:34 de User anonimizat
PRET CORECT
Cred ca este un pret corect la nivelul investitiei facute.Oradenii ar trebui sa se mandreasca ca au asa Aquapark....putine orase din lume au Aquapark termal. O alta chestie ar fi cea cu salariul din Bihor.In Oradea salariul legal mediu este de peste 400 euro....plus cel din strainatate...etc.Parerea mea este ca in Oradea se traieste cel mai fain din toata Romania asta.....am fost peste tot Bukarest,Colojvar,Temesvar....si nu am fost impresionat de nimic.BIHORENI SA FIM MANDRI CA TRAIM IN ASA JUDET!!!!Sa nu credeti ca in alta parte de Romanie se traieste mai bine!Din contra!
Postat 15 Mai 2016, 22:32 de DDD
Boicot
Da, ar fi o idee ca opozantii regimului sa nu serveasca aquapark-ul...ca forma de protest...politic,deghizat
Postat 15 Mai 2016, 20:50 de excalibur
@ romaniaserv
Am in fata un pliant electoral pnl in care printre realizarile de care ar trebui sa se bucure toti oradenii e si acest aquapark. Ei bine, daca e asa, hai sa selectam si la vot clientela..sa vedem, mai iese nebunu' primar?
Postat 15 Mai 2016, 19:26 de User anonimizat
50 Ron este un preț corect
Trebuie selectează clientela. Un preț simbolic ar duce la înghesuială, haos, mizerie ...ștrandul ioșia e un exemplu în acest sens. Nu poate fi mulțumită toată lumea dar nivelul investiției justifică pe deplin prețul biletului
Postat 15 Mai 2016, 18:24 de RomaniaReviev
CINE-A PUS TERASA-N DRUM...
Piata va decide daca pretul este in concordanta cu veniturile oradenilor sau nu ! Inclin sa cred ca nu ! Probabil eu voi merge o data sa vad cum e ( n-am de gand sa ma dau pe tobogane...). Altii vor dori sa mearga mai des dar la un moment dat nu vor mai reusi ! Si ultima categorie este reprezentata de cei care vor pune in balanta : ce plm sa fac ? sa stau la terasa Grama / Popa sau sa merg la Aquapark ?
Postat 15 Mai 2016, 14:45 de TDS
oradeni la misto
Oradenii au inteles ca sunt saraci pentru ca "asa trebuie" cu toate ca avem un somaj mic tinand cont ca suntem codasi la salarizare, asta inseamna ca nu stam cu mana intins si nici nu "spargem seminte" asa cum isi vomita unii libidinosi cuvintele pe aici. Dar sa razi si sa-i iei la misto pe oradeni doar pentru ca nu-si permit preturile corecte de altfel pentru un aquapark de nivel occidental dar nespus de obraznice pentru buzunarul oradeanului de rand... mi se pare nedemn..Rusine!
Postat 15 Mai 2016, 14:31 de User anonimizat
Spalare de bani
Ar putea face preturile chiar mai mari,ar putea "oamenii adevarati" sa faca si baie si spalare de bani.Proletarii sa mearga in parcurile industriale,centrul orasului nu e pentru "fabrici parasite si magazine second-hand"...vorba unui clasic de p-aci
Postat 15 Mai 2016, 12:35 de excalibur
subventionat de OTL
Pentru calatorii otl care au izuri subaxiale si nu numai,intrarea va fi subventionata de otl... La capat de linie va fi un microbus in care vor fi imbarcati cei care nu s-@u imbaiat in ultima perioada...se ofera chiar si sapun..,de funie nu poate fi vorba...Otl iese mai ieftin, nu mai trebuie sa spele autobusele si tramvaiele in interior,ca dezinfectantii nu e buni...hexipharma e prea diluati..
Postat 15 Mai 2016, 11:29 de boby
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON