URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Septembrie 2011, 16:48

Împuşcat de poliţişti: Un şteian care a atacat oamenii legii cu toporul a fost calmat doar cu pistolul (VIDEO)

Urmărire ca-n filme în Ştei, unde poliţiştii au fost obligaţi să tragă după un bărbat care i-a atacat cu pietre şi le-a spart maşina cu un topor!

Bărbatul, pe nume Silviu Balaşcău, era urmărit după ce a fost reclamat de angajatul unei benzinării din comuna Lunca, unde a alimentat dar a refuzat să achite contravaloarea combustibilului, ameninţându-i şi fugărindu-i pe salariaţii staţiei cu un topor.

Surse judiciare au declarat BIHOREANULUI că, sesizaţi prin numărul de urgenţă 112, poliţiştii au pornit în căutarea agresorului, pe care l-au găsit în centrul oraşului Ştei, unde intrase cu maşina într-un stâlpişor de pe marginea trotuarului.

La sosirea poliţiştilor, bărbatul a devenit violent. A scos toporul, a spart capota din faţă a maşinii de Poliţie după care s-a urcat din nou la volan şi a fugit, fiind blocat pe o altă stradă, de echipajul rutier care a pornit în urmărirea lui.

Potrivit martorilor, încolţit de poliţişti, Balaşcău a aruncat spre aceştia cu pietre, refuzând să se predea, motiv pentru care oamenii legii au solicitat întăriri şi intervenţia mascaţilor, iar în final au tras mai multe focuri de armă. Patru catuşe au fost trase ca avertisment, în aer, şi unul spre atacator, nimerindu-l pe acesta într-un picior.

Rănit fiind, bărbatul a fost în final imobilizat şi transportat de un echipaj al SMURD la Spitalul Judeţean din Oradea, unde a fost internat. Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD, Balaşcău se află la secţia de Ortopedie, cu plagă împuşcată la nivelul gambei, şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al Polliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a declarat că, în timpul internării, bărbatului i se vor recolta şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Cercetările în cauză sunt continuate de procurorii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Beiuş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj asupra poliţiştilor şi ultraj contra bunelor moravuri", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
23 Comentarii
inpuscat de politisti
imi pare rau de el,era un baiat super,nu stiu ce sa antamplat cu el,dar toate intamplarileastea provin de la mama lui......dar si politistii,mai bine zis mascatii sau facut prea vedete,in orasul stei...
Postat 21 Octombrie 2011, 15:42 de camelia
inpuscat de politisti
imi pare rau de el,era un baiat super,nu stiu ce sa antamplat cu el,dar toate intamplarileastea provin de la mama lui......
Postat 21 Octombrie 2011, 15:23 de camelia
pt comisarul.....
comisare,am sa-ti scot coltii aia de care esti ft mandru....atunci ce ai sa-mi faci??......ramane o singura varianta!!!!/////o sa ma s....i!!!!!:)))))))))))
Postat 18 Septembrie 2011, 19:18 de dezi
pt. dezi
Vezi ca poate i-mi infig coltii in tine daca o sa ma cunosti.
Postat 13 Septembrie 2011, 16:28 de Comisarul Rex
Pt Comisarul Rex
Comisar REX??.....ma faci sa rad!!.....ai un nume care imi aduce aminte de un patruped ft inteligent...dar dupa ce am citit parerea ta,consider ca era suficient sa te autointitulezi doar comisar...REX este mult mai inteligent decat tine...neuronii tai ajung doar la picioarele lui REX!!...mi-as dorii ft mult sa te cunosc,poate ai reusii sa-mi schimbi parerea despre tine :)................................
Postat 10 Septembrie 2011, 18:15 de dezi
spargatorul
A mai spart si geamuri termopan prin stei in cursul acestui an
Postat 09 Septembrie 2011, 23:14 de nebunul
nu era si nu il stiam asa
am lucrat cu silviu balascau 5 ani soferi in transilvania si nici un fel de problema cu nici un sef si nici un coleg,era un baiat respectos cu care se putea vorbi.nu stiu ce sa intimplat cu el ,dar cum il cunosc de bine ;ceva e la mijloc.am vazut stirea pe internet si am ramas socat,que dios te cuyde silviu.
Postat 09 Septembrie 2011, 02:10 de cristian ciurtin
Investigatie
Ca la tara, ce mai, nu-ti trebuie un ochi de expert sa-ti dai seama de incompetenta Politiei Romane, respectiv din Politia din STEI. Am inteles ca “s-au tras 4 focuri de avertisment in aer“ si glontul nr. 5 a fost tras in piciorul suspectului, mi-ar place daca s-ar efectua o ancheta publica, in care sa se arate tot ceea ce s-a intamplat de la incaput pana la sfarsit, si tot in acelasi timp ar fii interesant sa vedem parerea unui expert care sa demonstreze din filmarile actuale cate focuri de arma sau tras si in ce directie???!!! Eu nu stiu de ce, dar am impresia ca vietile mai multor oameni au fost puse in pericol de insusi POLITIA ROMANA si mai putin de Silviu Balascau. In filmari se vede clar, ca nu se trage de 4 ori in aer ci se trage inspre suspect (S.B) ratandul de 3 ori si doar la focul nr 5 reusesc mascaricii aia sa-l nimereasca. Oare va raspunde POLITIA la acest mesaj?
Postat 08 Septembrie 2011, 13:33 de Comisarul Rex
ce ar fi sa mergi tu la tara
ce solutii ati gasit deoarece datorita Pensionarului care considera locuinta un spital de bolii nervoase copii nu se pot juca, nu putem circula pe scari ca fac reclamatii la Politie este imposibili sa traiesty in comunistate cu depresivi nervosi, stau si te pnadesc ce masina conduci cati oamenii iti intra in casa este normal ce se intampla , te mai si injura ca faci galagie ca umbli in casa deci faceti ceva cu ei la AZIL comun de nebunii sa i duceti, de ce ne distrugeti si pe urma ne faceti huligani, in toate felurile dar cine le plateste pensia ? taica su si ma sa din mormant, vai de noi cum v ati batut joc de tineri, traim in puscarie nu in democratie, copii sa nu se miste sa nu vorbesca ca fac galagie, masina sa nu pornesca motorul dar sa mearga.Dar atentie pensioanrii De blaoa stau cu tigara la o chermeza cu un pahar :)) asta e Romania!
Postat 08 Septembrie 2011, 09:29 de @penisonarul
ma ovi
ma sami bag * pe ce planeta traiesti mai prietene. asta e purul si purul adevar.... peste tot ajung toti handicapatii si sucitii politisti ca daca strigi odata la ei ii apuca plansu.. uitete in clip unde era politia in spate ascunsi vai de mama lor
Postat 07 Septembrie 2011, 21:21 de loatzike
POLITIA minte
eu sunt de acord ca politia sa si recastige reputatia daca folosesc detectorul de minciuni la fiecare raport scris:)) s ar desfinta POLITIA ROMANA :))
Postat 07 Septembrie 2011, 20:21 de anka
Loatzi nebunu
Saracu de tine...ce prostii iti debiteaza capu` ala gol....nu ti`as dori sa ai mare nevoie de politie si ea sa nu poata veni si sa o iei pe spinare asa ca la carte .. si apoi sa vedem care la care mananca organu` ala cu care gandesti tu .. :)
Postat 07 Septembrie 2011, 15:48 de ovi
* politia
**** POLITIA DIN STEI. **** POLITIA ROMANA. ASTIA NU SE LEAGA NUMAI DE CAZURI DIN ASTEA AMARATE SI SE AUTOSESIZEAZA PENTRU TOATE GAINARIILE. DAR FAPTELE MARE SI HOTIILE MARI DE MILIOANE SI MILIARDE DE EURO LA ALEA NU SE AUTOSESIZEAZA. MANCAMIAR **** DE HANDICAPATI . SA VINA COMUNISMU INAPOI.
Postat 07 Septembrie 2011, 14:48 de loatzi nebunu
bravo lor
In sfarsit, au inceput si politistii sa se comporte ca niste politisti.In tarile clamate de unii ca foarte democrate, politistul agresat mai intai trage si dupa aceea someaza.Trageti in ei, in toti huliganii, hotii, talharii si lichelele care mai misuna printre noi.Numai asa vom reusi sa scapam de ei.
Postat 07 Septembrie 2011, 08:14 de pensionarul
oamenii legii ?!
Cand aud ca toti betivii si neispravitii aciuati prin tot felul de poltii sunt numiti ,,oamenii legii'', mai ca-mi vine sa scot pistolul ! Astia sunt oamenii faradelegii ! Uite si dovada, adica dovezile : Ministrul de interne, Traian IGAS: ,,Peste 30% din angajările în Poliție s-au făcut „pe relații” Seful Politiei Romane, chestorul Liviu POPA: ,,Avem destui beţivi, nenorociţi, care nu au fost daţi afară, ci doar sancţionaţi pentru diverse abateri’’ Asa ca usor cu ,,oamenii legii'' !
Postat 07 Septembrie 2011, 06:51 de .
me
saracu silviu.... nu cred ca era cazul sa faca cu el in halul asta...cand stateau cu el la masa la baute POLITIA DIN STEI era bun...are probleme si trebuie ajutat nu impuscat
Postat 06 Septembrie 2011, 21:39 de pacat
zdrente politia stei ...
ce plm trebuia mascatii din oradea. ii dade-ai cu bolovanu in cap pica jos ii pune-ai catusele si il arestai si il duceai la spilatu de bolunzi,.. ce plm!!
Postat 06 Septembrie 2011, 21:19 de deryus
fiti seriosi
abureli trebuie sa se scrie si de Stei ceva, nici vb nu am vazut sofer sa aiaba Topor in masina si de unde pietre? DE UNDE? vrajeli normal ca trebuie justificat glontul tras.
Postat 06 Septembrie 2011, 21:02 de anka
usor sau greu
da mai e usor sa tragi cu arma cel mai usor pai daca nu veneau "mascati" politia din STEI 12 insi sau mai multi nu au fost in stare deci facetiva de cap si asteptati doar oradea sa va salte rusine politia din STEI
Postat 06 Septembrie 2011, 20:36 de silviu
toti si-au facut treaba!!!!
MASCATII AU FOST! ce usor e sa arucni cu pietre, nu? unii o fac la propriu, altii la figurat, intentiile sunt la fel de "bune" ... usor e sa stai in fotoliu si sa comentezi...rautate cat casa si cand mai face casa buna si cu prostia... feresca Sfantul... felicitari politistilor!
Postat 06 Septembrie 2011, 18:35 de policeman
dada
da bravo lor,dar totusi...cam multa zarva pana sau hotarat sa utilizeze armamentul din dotare,daca reusea sa raneasca din prima vreun politist mai mult ca sigur arma era utilizata din prima...stiu legiile astea is cam aiurea facute si multi politisti nu vor sa riste folosind armamentul din dotare,pentru ca s-ar putea intoarce impotriva lor...politia sa fie cat mai "agresiva" cu cei care incalca legiile,astea vreau in romania,avem nevoie de ei.
Postat 06 Septembrie 2011, 18:12 de eucumine
am fost de fata
bravo pol din stei...????? bravo mascatii din oradea...ei au facut treaba....
Postat 06 Septembrie 2011, 18:09 de as.
BRAVO !
un mare BRAVO politistilor din stei, care si-au facut datoria! pe cand vor face la fel si politistii din oradea ?
Postat 06 Septembrie 2011, 18:02 de xfiles
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON