URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Februarie 2013, 15:19

Ghilea, după anunţarea candidaturii Elenei Udrea: PDL-iştii bihoreni îl vor vota tot pe Blaga

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

"Eu nu vreau să comentez deloc despre candidatura doamnei Elena Udrea, dar vreau să spun ceea ce am mai afirmat şi în alte ocazii: persoana cea mai potrivită care poate asigura menţinerea unităţii partidului este Vasile Blaga", a declarat marţi, pentru BIHOREANUL, preşedintele PDL Bihor, Gavrilă Ghilea.

Acesta a mai afirmat că până la data desfăşurării Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL, în cursa pentru funcţia de preşedinte al partidului se mai pot înscrie şi alţi pretendenţi, dar şi că actualul deţinător al funcţiei beneficiază de susţinere din toate "părţile" partidului.

Întrebat dacă există posibilitatea ca "gruparea intelectualilor" să o susţină pe Elena Udrea, iar cea a "militanţilor" să-l sprijine pe Vasile Blaga, Ghilea a afirmat că " Vasile Blaga are o susţinere foarte importantă în tot partidul, atât dintr-o parte, cât şi din cealaltă".

Preşedintele PDL Bihor, Gavrilă Ghilea, a mai declarat şi în trecut că actualul preşedinte al partidului Vasile Blaga este "persoana care poate ţine partidul unit" şi că delegaţii bihoreni la Convenţia Naţională Extraordinară îşi vor da votul lui Blaga tocmai din acest motiv, "nu doar pentru că provine din Bihor".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
intelectualde vad
sa fiti convinsi ca acest personaj superdotat gavrila ghilea este licentiat al prestigioasei universitati din vadu crisului si este liderul de drept al clasei intelectualilor pdl-isti bihoreni fiind secondat de aproape de rectorul misu manolescu,bradu mircea, silaghi lucian,tarle radu,pantis carmen ,luca dorel,etc.asa ca blaga vasile are un sustinator din elita intelectualilor bihoreni.
Postat 13 Februarie 2013, 22:38 de robert
UDREA A INCEPUT.....
Udrea a inceput drumul catre presedentia Romaniei ,nu se vede ,tot mai sus . Si nici ci o sustine nu se vede !? Ca Ghilea precis ca NU !
Postat 13 Februarie 2013, 08:26 de politicos
ghiliman
varu brancardieru , zis ca multe lucrari el primeste la firma lui si nu -i bine . Furat utilaju de facut baraju . La spaga el nu s-a bagat ca el bagat mana in * .
Postat 12 Februarie 2013, 22:31 de gordan
Ranforsare
Degeaba devine deja legendara sustinerea/ranforsarea/contrafisarea lui Vasile Blaga in PDL din "toate partile".Asta-i un sprijin iluzoriu...Sprijinul real,cuantificabil in procente,arata ca electoratul nu-i defel entuziasmat de performantele acestei formatiuni politice.Momentul de sinceritate a lui Blaga a fost consumat odata cu enuntul "N-avem cadre"...Urmarea-i evidenta: looserii cu ifose de conducatori au falimentat un partid,dezamagindu-si alegatorii.Si nici acum nu le vine sa creada ca lor li s-a recomandat "pasul inapoi"! Consecintele-s ,evident,tragicomice.
Postat 12 Februarie 2013, 19:26 de gyorgy tozser
:)
PDL e terminat, nici daca reninvie Hitler nu mai ies nenorocitii astia castigatori
Postat 12 Februarie 2013, 18:57 de doggy_c
bihorean
BLAGA nu merita sa fie presedintele partidului,am vazut ce a facut in acesta perioada-adica nimic. mai reprezinta el bihorul !? NU. sa mearga la timisoara.Elena este cea mai buna alegere pt. pdl,si sigur va castiga.
Postat 12 Februarie 2013, 17:36 de bihorean
Colonul dulceag
Care Blaga? Chihuahua de Bihor? E ca si plecat, îl haleste blonda. Cea mai buna dovada e faptul ca hemoroidul sau, chestoru ipejebihor, a schimbat rapid gaozul, si s-a infipt temeinic in poponetzu liberal al lui Bolo.
Postat 12 Februarie 2013, 16:40 de Hemorzom
Intrebare
Ghilea face parte din tabăra intelectualilor oare? ...:))))))))))
Postat 12 Februarie 2013, 16:29 de Intrebsieu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON