URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Octombrie 2014, 16:01

Cristi Bodea: Mang e "un proxenet" care se laudă cu nişte "curve" traseiste, dar nu face lobby pentru DN 76

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La mai bine de o lună după ce l-a interpelat pe premierul Victor Ponta, care şi-a trecut în subordine directă CNADNR, întrebându-l de ce nu se semnează contractele de execuţie pentru şoselele de centură Beiuş-Ştei şi Aleşd deşi licitaţiile s-au încheiat, dar şi ce măsuri ia împotriva firmelor care nu lucrează la reabilitarea DN 76 Oradea-Beiuş-Deva, senatorul Cristian Bodea a primit un non-răspuns.

Liberalul a arătat documentul şi jurnaliştilor orădeni, într-o conferinţă de presă desfăşurată joi la sediul ACL Bihor împreună cu consilierul local PDL Cristian Puşcaş.

În dorul lelii

Conform răspunsului semnat de un secretar de stat, contractul pentru execuţia centurii Beiuş-Ştei nu este semnat pentru că "se poartă discuţii cu Autoritatea de Management cu privire la sursa de finanţare", iar lucrările la centura Aleşd "vor fi demarate în momentul asigurării sursei de finanţare", în timp ce despre sancţiunile pentru nemunca la DN 76 se arată că acestea pot fi "penalităţi sau rezilierea contractului", dar fără a se explica de ce ele nu sunt aplicate efectiv.

Dat fiind că răspunsul nu aduce nicio lămurire, Bodea consideră că atât şeful CNADNR, Narcis Neaga, cât şi premierul Victor Ponta, care şi-a trecut CNADNR în subordine "probabil de teamă că ministrul Transporturilor nu îi va da comisionul" pentru aranjarea licitaţiilor, îi "pedepsesc pe cetăţenii din zona Beiuşului şi de pe Valea Crişului Repede" doar pentru ca aceştia să nu-şi amintească de faptul că ambele proiecte au fost iniţiate de liberali.

Bodea a spus că acest lucru e cu atât mai condamnabil cu cât pentru cele două şosele de centură banii europeni pot fi accesaţi doar până anul viitor, iar întârzierea semnării contractelor cu firmele care au câştigat licitaţiile organizate tocmai de CNADNR denotă lipsa de respect a PSD faţă de bihoreni.

"Proxenetul" Mang

În condiţiile în care "distinşii pesedişti din Bihor au ditamai vicepreşedintele Consiliului Judeţean, îi întreb ce face toată ziua domnul Mang, de ce nu merge la şeful CNADNR, cu care e coleg de partid? Ce ocupaţie are?", s-a întrebat retoric Cristian Bodea. Tot el a dat însă şi răspunsul: "Domnul Mang e ocupat cu proxenetismul, să racoleze primari, este peştele politic care îşi prezintă curvele achiziţionate, primarii traseişti care acceptă să se prostitueze".

Cu privire la aleşii locali racolaţi de şeful PSD Bihor, Bodea a afirmat că Mang "n-a făcut decât să ia putregaiurile din PDL şi PNL şi să le ducă la el, să-i pută lui", adăugând că traseiştii sunt "nişte curve blonde", care nu înţeleg că PSD nici măcar nu le va da banii cu care i-au ademenit.

De ce nu-l duce PSD Bihor pe Ponta la Beiuş

În contextul în care şeful PSD Bihor e ocupat exclusiv cu "proxenetismul" în loc să intervină la propriii colegi de partid pentru reabilitarea DN 76, senatorul liberal îi întreabă pe pesedişti, care aşteaptă vineri vizita lui Victor Ponta, de ce nu-şi duc candidatul la Beiuş.

"Noi am ţinut duminica trecută să-l ducem pe Iohannis la Beiuş pe acel drum, să vadă de ce trebuie reabilitat. După ce a stat la fiecare semafor, a simţit fiecare groapă şi a văzut cât de înghesuit este acel drum, prin toate satele, a înţeles perfect de ce trebuie reparat", a spus Bodea, subliniind tactica PSD de a-l plimba pe Ponta doar acolo unde totul e frumos şi bine.

În finalul comentariilor, senatorul liberal i-a cerut lui Mang, dată fiind incapacitatea acestuia de a face ceva pentru Bihor, să renunţe la conducerea PSD Bihor. "Dacă Mang mă trimite să fac eu lobby la pesediştii lui, atunci să-şi dea demisia şi să mă lase pe mine. Dacă e nevoie ca drumul de Beiuş să fie reparat, mă duc şi preşedinte la PSD Bihor în locul lui", a spus Bodea, evident ironic.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
24 Comentarii
interesant
E interesant de unde stie Bodea ca Mang e un proxenet. L-a managerizat si pe el pe vremea cind se arata la pielea goala in spectacolele lui Banes?
Postat 19 Octombrie 2014, 10:27 de teodor lucanu
mang laba GRASA
CINE te o PUS mang laba GRASA sa o aduci pe adelina in PARTID asta zboara dupa alegeri ORICUM :))))) in rest dosar penal 100%
Postat 17 Octombrie 2014, 21:27 de mang laba GRASA
Anti
Mai bodeo, crapa oglinda daca te uiti la ea !Pfui, pieri pocitanie !
Postat 17 Octombrie 2014, 16:11 de Bodea
rau ti-o parea lu matale...
Eu,bade Bodea,ti/am mai spus lu matale pa facebook ca o iei rau de tot pe aratura,ca te dai cu curu de pamant ca sa te bage lumea in seama...da vad ca lu matale nu prea iti prieste vorba buna si prieteneasca.De pe facebook ai sters ce nu ti/a placut...Sa fii matale sanatos,da io sfaturi bune nu mai dau lu matale,ca vad ca nu are rost...
Postat 17 Octombrie 2014, 14:11 de popas
Senatorul ham ham
Vai de tine ce vocabular de om inapoiat ai, mr ham ham, exact ca si primarul de la campani, ala saracul nici nu stie alfabetul. PLM-U are oameni de seama in bihor. RUSINE CATEILOR !!!!!
Postat 17 Octombrie 2014, 11:15 de crazy dog
conferinta jalnica
Pai D-le Bodea e simplu!Ia faceti Dvs o sesizare la DNA sa vedem cum s-au atribuit contractele,sa vedem daca firmele care au lucrat puteau duce lucrarea la sfarsit!Dar nu cred ca aveti boase(asta ca sa intru in tema Dvs),pentru ca ghici?Contractele au fost semnate pe vremea PDL cu care sunteti la a doua dragoste (dupa alianta D.A.).Aici nu e risipa de ban public?Dar DNA lucreaza doar politic si la comanda!Sa vedem!Decat sa faceti conferinte de presa jalnice faceti o plangere la DNA!!!Apoi vedem cine e vinovatul!Ca sa nu va reamintesc ca acest drum e in reabilitare de 6 ani!!!Asa ca nu mai reincalziti ciorba!
Postat 17 Octombrie 2014, 08:46 de miau miau
Discurs de mocirla
Purtatorul de cuvant al PNL Bihor, dl. Cris, tine sa mentioneze tonul "evident ironic" al colegului sau de partid Bodea. Nu e ironic. E real. Acest tip - Bodea- sufera de lipsa cronica de atentie si este dispus permanent sa coboare oricat de mult discursul pentru a fi bagat in seama si a prinde o functie, fie ea si la PSD, numai sa fie. Mocirla politica prieste acestui deputat. Lipsa unor argumente pertinente face ca politicienii de calibrul lui Bodea sa uzeze de cuvinte si acuze periferice dar apropiate de modul sau de gandire. Faptul ca l/au plimbat pe Iohanis ca pe urs la Beius nu ne face sa uitam pe dl. Blaga sau Popa Cornel, fii ai zonei folclorice care in 20 de ani de politica inalta nu au facut nimic pentru depresiunea Binsului. Bodea face gargara cu idei ieftine, dupa pregatire.
Postat 17 Octombrie 2014, 08:17 de Werner Adolf Iohan al doilea
IN POLITICA nu au ce cauta "CURVELE" are dreptate CRISTI BODEA , mergeti la BORDEL nu jucati MURDAR !
IN POLITICA nu au ce cauta "CURVELE" are dreptate CRISTI BODEA , mergeti la BORDEL nu jucati MURDAR ! daca nevasta lui MANG e o IDIOATA inseamna ca si casatoria lor e falsa :)
Postat 17 Octombrie 2014, 00:18 de IN POLITICA nu au ce cauta "CU
ADELINA e o proasta si asa va ramane sper sa ardeti impreuna cand faceti SEX :)
de data asta sunt de acord cu BODEA CRISTI, ce crede MANG ca a rezolvat cu o parasuta ca si ADELINA, sa ti fie RUSINEEEEEEEE, sa ti pregatesti SICRIU ca nu se stie poate iei foc, gasesc eu cumva o cale legala :) ADELINA e o proasta si asa va ramane sper sa ardeti impreuna cand faceti SEX :)
Postat 17 Octombrie 2014, 00:16 de ADELINA e o proasta si asa va
CUM poate un DASCAL sa si plateasca din MEDITATII PRIMA CASA, PRIMA masina, banca nu te ia in considerarea dupa VORBE ?!!
CUM poate un DASCAL sa si plateasca din MEDITATII PRIMA CASA, PRIMA masina, banca nu te ia in considerarea dupa VORBE ?!!
Postat 17 Octombrie 2014, 00:09 de CUM poate un DASCAL sa si plat
Bodea
Bodea asta e nebun rau ..
Postat 16 Octombrie 2014, 23:11 de Adriean
plm
Demisia!!!! Cum sa vorbesti in halul asta??? Oamenii astia vor sa ne conduca orasul? Vorbeste frustrarea din el cand vede ca proprii oameni il parasesc. Dar cu atitudinea asta nu ma mir de ce..
Postat 16 Octombrie 2014, 23:05 de eu
Bodea PLM
Parca si il vad pe Bodea pe strazi in Bins cum merge la cabinet la munca. Daca cumva il intreaba un cetatean pe strada de sanatate, parca il vad ca spune: "Ce plm vrei?"
Postat 16 Octombrie 2014, 21:41 de Gigi Becali
om de toată jena
Cred ca și cu copil lui vorbește așa. Senatorul PLM e posedat probabil, nu exista nemeni în jurul lui, l-a părăsit toată lumea..
Postat 16 Octombrie 2014, 21:12 de adina
.
Cum va permiteți sa îi faceți acuzații domnului Mang!!! Tocmai pentru nativul PLM Sse trezestre sa facă acuzații?
Postat 16 Octombrie 2014, 21:11 de alegator
Asa vorbeai si cu sotia?
De asta a divortat sotia de tine? Din c"$va nu o scoteai? Sau ea te intreba de amata ta de la Bucuresti "Ce mai face c"$va aia?" si de aia ai divortat tu de ea?
Postat 16 Octombrie 2014, 21:10 de George Petrescu
demisia
Vă propun demisia domnule senator PLM! sunteți de toată jena cu aceste acuzații? Cine va pus n funcție cu acest vicabular? Rușine!
Postat 16 Octombrie 2014, 21:09 de alex
rusine
Rușine Biden! Senatorul PLM câte nu e în stare numai de cuvinte jignitoare.. cîn îl lasă pe acest neisprăviți sa iasă public?
Postat 16 Octombrie 2014, 21:05 de adina
Prostii marca Bodea
Și TU domnule Bodea cu ce te poți lăuda? Care sunt rezultatele tale NOTABILE în anii de mandat? 0? De criticat este extrem de ușor. La ultimele 2 emisiuni televizate de la DIGI sunteți făcut praf de un tânăr extrem de bine informat, cu date statistice la zi, cu realizări la zi, cu argumente la zi. De fiecare dată sunteți pe lângă subiect, și parcă habar nu aveți ce să spuneți. Vă indic să vă documentați, nu de alta, dar măcar să opuneți o rezistență măcar de fațadă, că la atacuri sunteți jalnic. Îl vedeți pe Șeful Campaniei Media de la PSD Bihor folosind cuvintele pe care le folosiți dumneavoastră în discursurile publice? Nu credeți că ar fi cazul să vă mai cenzurați puțin. Știu că nu scrieți interviurile înainte, vorbiți liber. Problema e că vorbind liber, vorbiți doar prostii, și în special printr-un mod vulgar. Scrieți, citiți, modificați, recitiți, remodificați, și doar după ieșiți în cu discursul în fața jurnaliștilor.
Postat 16 Octombrie 2014, 20:56 de Diviu Lrgnea
Fripturistu de la PNL
A iesit la microfon Fripturistu Sef de la PNL. Asta pe langa ca nu munceste nimic ci da doar din gura cu orice ocazie (chiar la Haragos in emisiune si in ebihoreanul recunostea ca politica se face prin vorbe, nu fapte), mai si vorbeste extrem, dar extrem de vulgar. Domnul Fripturist, nu va este teama ca peste 2 ani dispareti din spatiul public definitiv?
Postat 16 Octombrie 2014, 20:38 de pictor vonta
PLM
Senatorul PLM iese din nou la atac. El il intreaba pe Mang ce face? El pe care cetatenii din zona Beius Stei nu l-au vazut in viata lor la fata chiar daca are biroul acolo? Senatorul PLM ar trebui prima data sa mearga pana acolo. Nu de alta, dar peste 1 an si cateva luni nu mai are rost, ca sigur nu il va mai vota nimeni.
Postat 16 Octombrie 2014, 20:34 de Senator PLM
Ce limbaj suburban
Bodeo, ai un limbaj de toata jena. Nici macar tiganii din Cartierul Nato nu vorbescin hhalul asta.
Postat 16 Octombrie 2014, 20:14 de Bogdan
...pe centura politicii(am citat din scuFUNDa_seu
Asta e, PSD-ul si-a tras cateva " c...ve" traseiste/inclusiv FILIP (ASA E, PERFECT ADEVARAT!)iar PNL-ul s-a aliat cu toate c...vele portocalii inca dinainte de plecarea traseistelor! Si in clipa cand scriu acest comentariu si imi reamintesc discursul lui Crin Antonescu de pana la ruperea USL-ului MI SE FACE RAU!
Postat 16 Octombrie 2014, 18:40 de TDS
Toţi sunteţi nişte proxeneţi, fără excepţie !!!
De la toate partidele fiind, v-o "trageţi" între voi într-o veselie de 25 de ani încoace, de ne mirăm mulţi cum de mai puteţi avea copii normali !!! Sau nu aveţi, pe motivul că aşchia nu sare departe de trunchi ???
Postat 16 Octombrie 2014, 18:22 de Ca®p III
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON