URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iunie 2016, 14:39

Liberalii au luat tot: Noii viceprimari ai Oradiei sunt Florin Birta şi Dacian Palladi (FOTO/VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Oradea are o conducere exclusiv liberală. Noul deliberativ local a fost constituit miercuri, Ilie Bolojan depunând jurământul pentru preluarea celui de-al treilea mandat în fruntea oraşului. El va fi secondat de doi viceprimari de aceeaşi culoare politică.

Viceprimarii lui Bolojan

Deşi se specula că, în condiţiile în care constituirea CJ Bihor a fost amânată, liberalii bihoreni ar putea să desemneze pe moment un singur viceprimar, pentru a lăsa deschis un canal de negociere cu UDMR, până la urmă PNL-ştii i-au propus şi i-au ales în funcţiile de viceprimari pe preşedintele CSM Oradea, Florin Birta, şi pe consultantul în afaceri Dacian Palladi.

În urma votului secret, primul a fost ales cu 17 voturi valabil exprimate, iar cel de-al doilea cu 16 voturi valabil exprimate. "A existat un vot împotrivă la ambele propuneri şi şapte buletine anulate, căci au fost goale", a spus Mihai Maci, consilier local şi preşedintele comisiei de validare.

Se pare că decizia privind propunerea a doi viceprimari liberali din prima şedinţă a fost stabilită chiar miercuri, în biroul lui Ilie Bolojan, într-una dintre pauzele şedinţei festive a Consiliului Local, chiar înainte de momentul în care propunerile trebuiau făcute. Celelalte două grupuri din deliberativul local, PSD şi UDMR, nu au făcut propuneri. Reamintim că, în urma alegerilor, PNL are în Oradea 18 consilieri locali, PSD 5, iar UDMR 4.

Un "trădător"

Fostul viceprimar liberal al Oradiei, Mircea Mălan, a fost marele absent al şedinţei festive, secretarul municipiului, Ionel Vila, spunând doar că absenţa acestuia este "motivată". Pe cale de consecinţă, mandatul de consilier local al lui Mălan, precum şi al celuilalt absent, PNL-ista Corina Fonoage, plecată din ţară, nu au fost validate deocamdată, putând fi validate într-o şedinţă ulterioară.

În condiţiile absenţei a doi liberali, este limpede că unul dintre consilierii PSD sau UDMR a votat, profitând de scrutinul secret, în favoarea alegerii în funcția de viceprimar a lui Florin Birta, care a adunat 17 voturi.

La şedinţa de miercuri au participat 25 de aleşi, care au şi depus jurământul pe Biblie şi Constituţia României. Din grupul PNL au fost validaţi Florin Alin Birta, Dacian Salvator Palladi, Daniel Dumitru Negrean (liderul grupului), Camelia Liana Buhaş, Marcel Daniel Dragoş, Camelia Mariana Dulcă, Traian Adrian Duşe, Adrian Ioan Felea, Teofil Laviniu Filimon, Ioan Lezeu, Mihai Maci, Florian Liviu Marinău, Grigore Morar, Adrian Revnic, Zdrîncă Ionel Marius şi Romeo Ionescu. Manager al Hotelului Ramada, acesta a intrat în Consiliul Local după ce Ilie Bolojan a renunţat la mandatul obţinut, în favoarea funcţiei de primar.

Noii membri ai grupului PSD sunt Nicolae Avram, Adelina-Mariana Coste, Aurel-George Mohan, Adrian Negrea şi Liviu Sabău-Popa (liderul grupului), iar noii consilieri ai UDMR sunt Huszar Istvan Eric (liderul grupului), Kecse Gabriella, Kirei Melinda şi Kis Gabor Ferenc.

"Un mandat de muncă"

În cadrul aceleiaşi şedinţe festive, Ilie Bolojan şi-a prezentat, după depunerea jurământului şi preluarea eşarfei de primar, obiectivele pentru următorii patru ani, neuitând să le mulţumească celor care l-au ales şi celor cu care a colaborat în precedentul mandat.

"Alegerea mea în funcţia de primar al municipiului Oradea în acest al treilea mandat, cu un număr important de voturi, de peste 70% s-a datorat în primul rând lucrurilor care s-au făcut în Oradea în aceşti ani. Vreau să le mulţumesc angajaţilor Primăriei, societăţilor subordonate, viceprimarilor Mureşan, Mălan, Huszar. Acesta este un rezultat de echipă. Vreau să le mulţumesc orădenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi tuturor celor cu care am colaborat", a spus Bolojan.

Pentru următorii ani, Bolojan a declarat că vrea să continue dezvoltarea oraşului astfel încât acesta să devină o destinaţie importantă pentru investitori, un oraş cu nivel de trai ridicat şi oportunităţi pentru tineri. Concret, primarul reales al Oradiei a vorbit despre "realizarea proiectelor majore finanţate din bani europeni, de infrastructură grea, termoficare, pasaje, dar şi alte proiecte importante ale Companiei de Drumuri, şi anume autostrada, şi ale Companiei Naţionale de Investiţii, adică Sala Polivalentă".

Ilie Bolojan a vorbit şi despre îmbunătăţirea politicilor publice legate de taxe şi impozite locale, de adaptarea învăţământului preuniversitar la realităţile societăţii şi altele. De asemenea, Bolojan şi-a propus îmbunătăţirea serviciilor publice din Oradea, "serviciile de încălzire, de apă, de canalizare, spitalele şi zonele verzi". "Va fi un mandat de muncă şi vă invit să facem ceea ce ţine de noi pentru binele şi prosperitatea oraşului Oradea. Dumnezeu să aibă în pază oraşul nostru", a încheiat edilul.

Citește și: Constituirea noului Consiliu Judeţean se amână: Liberalii au lipsit in corpore, boicotând majoritatea PSD-UDMR-ALDE (FOTO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
39 Comentarii
@grigore & bihoreanoradean
Ciumpalacilor, sunt curios si de realizarile voastre! Aveti alta realizare in afara faptului ca toata ziua spargeti seminte la sediul PSD?
Postat 26 Iunie 2016, 08:36 de continental
Aha....
Intreba cineva ce a realizat Birta in Sanmartin..cum ce?A sustinut unirea birtinezilor,desi era expirata din aprilie!!Hai cu bordura ,ca futbolul l-au terminat de mult!!!!Zoli Crisan avea o vorba...niemurici mici care nu se adapteaza la oras!RIP Zoli++++!
Postat 24 Iunie 2016, 16:09 de grigore
Hahaha
chris...pingaresti un nume sfint!Sper ca Dumnezeu te va ierta ...ai ghicit ,in ceata o caut pe....?Stai jos liberale n-ai ghicit,am cautat-o acasa ,acum in ceata..Tudom???
Postat 24 Iunie 2016, 16:06 de grigore
@suporter_oradean @grigore
suportere nu vezi ca de fiecare data evita raspunsul grigoras? cred ca el e cel care vindea seminte pe stadion si zicea ca daca bate bihorul da banii inapoi. asta era la pauza. ca la final nu il mai gasea nimeni. asa e si grigore dispare in ceata .... nu insista cu subiectul ca urmeaza sa te injure. al doilea si ultimul lucru pe care stie sa il faca.
Postat 24 Iunie 2016, 09:19 de User anonimizat
birta din sanmartin
pentru ca birta este din sanmartin am o intrebare: ce a realizat in Sanmartin (pentru ca acolo a intrat in politica), ca sa fie bun de viceprimar in Oradea?
Postat 24 Iunie 2016, 06:52 de User anonimizat
Auleuuuuuu
@suporter oradean-baete ti-ai gresit id-ul!Tu esti suporter birtinez!!!!!!Latri la comanada ,e grea viata la oras pour toi!Hama,ham,ham,esti baetas adevarat ,dar nu iubesti fotbalul....succesuri la hamaiala si amorteala!!!!ps-seminte maninci?
Postat 24 Iunie 2016, 06:45 de grigore
grigore si fc bihor
daca s-ar face un referendum pe tema fc bihor daca sa finanteze primaria cu 1-2 milioane de euro anual echipa garantez ca 95 % din cei f putini care s-ar prezenta la referendum ar zice nu.Nu asta e Solutia pt fotbal :Primaria si banii de la bugetul local. Firma private si oameni care se pricep,care sa nu sifoneze banii,care sa nu umfle banii necesari pt deplasare,etc. Ce oras din tara are echipa din prima liga sustinuta doar de primarie ??? Astept curios raspunsu....
Postat 23 Iunie 2016, 14:14 de suporter_oradean
ȘTIA, MĂ, CREZI CĂ NU ȘTIA? DAR AȘA A FOST TOT MERSUL FĂCUT!
@eutanasiu Și încă ceva! Ca să nu-mi sară iar în cap nu știu câți o spun RĂSPICAT TRANZACȚIA și CONTRACTELE FALSE NU M-AU AFECTAT! Problema mea directă a fost alta, s-a tranșat ( nu în favoarea mea dar asta e! ). Aici eu vorbesc despre problema municipiului! Așa era și titlul din Bihoreanul ! Ţeapă de Impact: Dezvoltatorul cartierului Europa, acuzat că a "tunat" oraşul cu 22 milioane euro ! NU EU AM SCRIS ACEST TITLU! Poate suma a fost mai mică dar ȚEAPA A EXISTAT 100%! ȘI BOLOJAN O CUNOȘTEA ! ȘI PERSONAL DAR ȘI DIN SUUUTELE ( DA, SUUUTTEEEELEE ) PETIȚII PE CARE I LE-AM TRIMIS ! ȘI TOTUȘI A SEMNAT ȘI PROMOVAT TRANZACȚIA ! Ba prin intermediul lui BELTECHI I-A PROSTIT ȘI PE CONSILIERII LOCALI!
Postat 23 Iunie 2016, 13:25 de TDS
Auleuuuuuu
A venit vara,a venit caldura!S-au inmultit birtinezii lka primarie....!Plus un fost procuror ,consut afaire!A inceput borduriada pe 6 martie..Cei 3 experti oare de futbol au auzit?De F C Bihor?Cum?N-au treaba cu asa ceva?Foaie verde vorba lunga,latra cainii de caldura,se ocupa de bordura!!Vaishamar!Ei,penelistii conduc Romania!!!!!!!!!!!Doamne apara si pazeste de omul ajuns la oras care nu intelege ca asfaltul se topeste totusi!Desteapta-te rumane!!!!!!!
Postat 23 Iunie 2016, 13:14 de grigore
NOTARII
@eutanasiu: Deși nu am văzut aceste cvasi contracte sunt absolut sigur că nu au fost încheiate în formă autentică! Au fost simple acte juridice sub semnătură privată cu care s-au prezentat "cumpărătorii" în Instanță, respectiv au stat la baza TRANZACȚIEI! După ce scopul a fost atins și terenul cumpărat sigur au fost distruse iar întabularea s-a făcut pe dezvoltator! Și pentru asta am dovezi în sensul că ulterior NU AU MAI FOST VÂNZĂTORI CEI ENUMERAȚI NOMINAL ÎN TRANZACȚIE CI DEZVOLTATORUL ! Deci pentru asta chiar există probe. Trebuie doar ca cineva să VREA să le vadă. Probe împotriva lui Ilie Gavril BOLOJAN nu am eu! Despre asta spun că doar enumăr fapte și nu pot face acuzații! Ce este în mintea mea....
Postat 23 Iunie 2016, 13:02 de TDS
@TDS
E important de ştiut şi numele notarului care s-a ocupat de tranzacţii. Sper că nu e cel "intrat" relativ recent în PNL.
Postat 23 Iunie 2016, 12:07 de eutanasiu
UITE DE-ASTA!
@CHRIS: Eu relatez niște fapte ! Insist pe RĂSUCEALA lui Ilie Gavril BOLOJAN în relația cu dezvoltatorul imobiliar ! 5 ani de zile Ilie Gavril BOLOJAN a vorbit într-un singur sens despre acesta după care S-A RĂSUCIT și așa a apărut TRANZACȚIA ! Pentru vorbele lui BOLOJAN există numeroase declarații în presă iar TRANZACȚIA există ! După ce el însuși a vorbit despre PRACTICA contractelor de vânzare / cumpărare FALSE ( „pictate” de dezvoltator între sine și angajați proprii pentru că dacă nu existau contracte de v/c dezvoltatorul NU PUTEA PUNE LABA PE TERENURILE CLO ) și care au făcut obiectul unei cercetări în care eu însumi am depus mărturie ( fără să știu cum s-a finalizat cercetarea sau dacă s-a finalizat ) Ilie Gavril BOLOJAN promovează TRANZACȚIA ( votată de toți consilierii prezenți la ședința din 09.09.2013 / inclusiv de consilierii PSD ! ) pe care dacă o citește o MINTE MEDIE tot descoperă niște lucruri extrem de ciudate ( spre exemplu Ilie Gavril BOLOJAN și CLO vorbește ( vorbesc ) că în urma adoptării ei clienții dezvoltatorului își vor retrage acțiunile din Instanță ! Păi întreb și eu ? De unde era ( u ) atât de sigur ( i ) Ilie Gavril BOLOJAN și consilierii că acest lucru se va întâmpla? Petenții erau cunoscuți de către Ilie Gavril BOLOJAN / și / sau de către consilieri ? Renunțarea la judecată era exclusiv atributul petenților ! ). Acum rămâne de stabilit o legătura de cauzalitate ! Din punctul meu de vedere există suspiciuni rezonabile că la încheierea TRANZACȚIEI semnată de Ilie Gavril BOLOJAN și penalul Lucian Claudiu MATEESCU ( Dosar „Prince Paul Dan Andronic Ferma Băneasa” ) au stat la bază lucruri necurate. S-a dat MITĂ ? Eu mi-am format o părere despre acest aspect ! Dar MITA se poate proba doar dacă: 1. Mituitorul denunță infracțiunea înainte de consumarea ei și se organizează flagrantul 2. Mituitorul denunță ulterior infracțiunea 3. DNA vine cu interceptări ( practica fiind scoaterea acestora la momentul oportun....) . Deci se pune întrebarea legitimă: Pot eu proba așa ceva ? NU ! Pe cale de CONSECINȚĂ MĂ REZUM LA PREZENTAREA UNOR FAPTE CONTRADICTORII ALTFEL ȘI CU CÂTEVA SUSȚINERI CE POT FI TOTUȘI PROBATE! 1. Cumpărătorii din contractele de v/c case SUNT ANGAJAȚI AI DEZVOLTATORULUI 2. Nimeni nu a verificat DACĂ S-A PLĂTIT PREȚUL CONTRACTULUI ( ELEMENT DEFINITORIU AL UNUI CONTRACT DE V/C ori e greu de crezut că spre exemplu consilierul juridic a dispus de bani / chiar și numai de avans pentru a achiziționa NU UNA CI MAI MULTE CASE ! ) 3. Nimeni nu a verificat cum de un teren MAI MARE din centrul cartierului a ajuns și el să fie vândut dezvoltatorului deși nu existau construcții pe el iar dezvoltatorul să-l revândă DEÎNDATĂ unui personaj absolut controversat ! De ce nu a vândut CLO terenul direct acestuia în urma unei LICITAȚII? ) . Și mai sunt și alte întrebări.
Postat 23 Iunie 2016, 10:52 de TDS
@TDS
la aproape fiecare articol la care comentezi esti pe langa subiect. sincer. ai dovezi la tot ce spui? du-te nene si arata-le cui trebuie si lasa-ne in pace pe cei care vrem sa citim si noi o stire, sa mai aflam una alta despre orasul in care traim. nu trebuie sa fim nevoiti sa iti citim toate ineptiile si frustrarile tale. scrie pe bihorstiri cat vrei ca nu te va deranja nimeni si e pe placul doctrinei tale. sper sa tii cont de sfatul meu cu care cred ca sunt de acord multi care citesc pe acest site. pa! si o zi racoroasa!
Postat 23 Iunie 2016, 10:10 de User anonimizat
PDS
@CHRIS Mi se pare însă interesant că ori de câte ori aduc vorba despre Ilie Gavril BOLOJAN și relația cu dezvoltatorul imediat se schimbă subiectul! Și da, acum am cel puțin două personaje de urmărit ! BIG și PDS!
Postat 23 Iunie 2016, 09:50 de TDS
RASPUNS
@CHRISȘ Adevărat, ION RAȚIU! Cât despre religia ( mai corect confesiunea ) lui Palladi am dat doar un citat ( fragmentul era mai lung și în fapt ei erau cei care atacau confesiunea ortodoxă ). Dar recunosc, nu îmi prea plac neo protestanții ( ceea ce evident nu este o discriminare pentru că nici nu am cum să discriminez pe cineva ! ). Nu mă deranjează nici prenumele unora ( indiferent care sunt ele ) , i-am răspuns unui comentator ( evident la modul ironic ).
Postat 23 Iunie 2016, 09:45 de TDS
@tds
nu pupai icoane deoarece erai ocupat cu doctrina pesedista. citatul celebru eu stiam ca l-a spus ion ratiu si nu fiul sau. nu inteleg ce te deranjeaza atat de tare la religia lui palladi? sau numele lui, sau al sotiei sale. esti chiar penibil cu chestiile astea. nu mai ce sa spui despre bolojan? ai ramas fara material? imi pare rau dar nu ma pot rabda sa iti recomand niste medicamente mai tari decat ceea ce iei acum. schimba reteta. poate, poate. desi esti irecuperabil.
Postat 23 Iunie 2016, 09:36 de User anonimizat
SCUZE
Ractific, cu scuzele de rigoare! da, s-a scris și în Bihoreanul despre protest și s-a publicat fotografia! Asta e, eu care am fost personajul am uitat, cei care MĂ MONITORIZEAZĂ CU RÂVNĂ știu perfect! PS Scuzele sunt pentru Bihoreanul si Dan Simai!
Postat 23 Iunie 2016, 09:30 de TDS
ERORI
@suporter_oradean: Da, și eu sunt de acord cu zicerea lui Nicolae Rațiu! Tocmai de aceea scriu în continuare! Perfect adevărat, Ilia Gavril Bolojan a câștigat detașat, nu e nimic de contestat! Dar asta nu înseamnă că pe mai departe / 1-2-3 ani / nu pot să scriu contra sa ! PS Poza la care faci referire nu a fost publicată în Bihoreanul iar protestul nu era împotriva celor de la IMPACT ci împotriva lui Ilie Gavril BOLOJAN care după ani de zile în care MI-A DAT DREPTATE, BRUSC, A PACTIZAT CU EI! Sper că ai remarcat că ținuta mea era una casual, nu purtam nici butoni, nici cravată și nici nu pupam vreo iconiță / în stilul tata Puiu /, astea poate se aflau în altă parte, la altă persoană.....
Postat 23 Iunie 2016, 09:22 de TDS
cainii latra,caravana trece
Deci pe 5 iunie au avut loc alegeri,a fost judecata prestatia lui Bolo dupa 4,chiar 8 ani as zice,la vot a mers cine a vrut,pro si contro Bolo.Exista un citat celebru :" ma voi bate pana la capat ca tu sa ai un punct de vedere diferit fata de al meu, asta e democratia"Rezultatul care a fost : 71 % locul 1,13% locul 2,fara comentarii( trecem peste faptul ca listele electorale nu sunt actualizate si sunt o gramada de morti pe liste si acum ). Deci e clar,majoritari au fost cei pro,normal sunt si anti Bolo,dar sunteti minoritari,in democratie majoritatea conduce.Asteptati anul 2020 pt a incerca din nou,restul e can-can. Sunt care il injura pe Bolo pt orice,desi cred ca majoritatea care latra habar n-au care sunt atributiile unui primar. Asta care isi zice platona pe forum zici ca el a inventat lumea,pacat ca nu ai candidat la ceva sa ne explicit noua ,la astia 52.400 ca suntem "prosti".Pacat ca n-am salvat poza cu Tds cand a aparut in bihoreanul la statuia lui Mihai Viteazul protestand de unul singur impotriva celor de la Impact.Greu sa fi medic psihiatru in ziua de azi cu asa nebuni. O zi buna.
Postat 23 Iunie 2016, 08:58 de suporter_oradean
SCURT PORTRET
"Fost, rând pe rând, procuror, director al Fondului Proprietăţii de Stat Banat-Crişana în guvernarea CDR, asistent la Drept, membru în partidul fostului şef SRI Virgil Măgureanu şi director de campanie al fostului primar PD Petru Filip, mason şi consilier pentru întreprinzători, Dacian Palladi și-a umplut golul din inimă și aspirațiile spirituale încheind un legâmânt de credință cu Dumnezeu, mărturisindu-și public credința în Isus Hristos prin botezul în apă la Biserica Baptistă “Emanuel” din Oradea (împreună cu soţia sa, Blandina), în ultima duminică a anului trecut." ( am citat de pe un site de profil neoprotestant / evident nu exista Fondul Proprietatii de Stat Banat Crisana, era pur si simplu FPS )
Postat 23 Iunie 2016, 08:50 de TDS
@continental
A raspunde prostilor e ca si cum ai vorbi cu prostii !!!
Postat 22 Iunie 2016, 21:55 de scortosul
Cu mana pe Constitutie,interpretam legile si dam OUG-le,...fara numar...fara numar.
Ca bine zici dom'primar.Asa sa ne ajute Dumnezeu ! Dupa fapta, vine rasplata. O asteptam!
Postat 22 Iunie 2016, 21:48 de platona
Au venit altii sa ne invete cum este pe la ei ...
Poate la voi in alta localiate d-le Hagedus libertatea religiosa este subminata, daca ii duceti dorul puteti sa va reintoarceti acolo. Aici pe la noi oamenii pot fi chiar religiosi si de diferite confesiuni si ce sa vezi au dreptul de a si-o manifesta in cadrul legal. Ce sa vezi, chiar in centrul orasului Oradea sunt reprezentate prin cladiri de cult nu mai putin de patru confesiuni. Cladiri de cult sau biserici care reprezinta identitatea noastra si care reflecta caracterul tolerant al oamenilor care populeaza acest oras. Ar fi frumos d-le Hagedus sa va faceti dus daca nu puteti achiesa la valorile locale ale acestui oras.
Postat 22 Iunie 2016, 19:54 de Klaus_Sebastian
@scortosul
Scortosule, banuiesc ca nu ai de gand sa te reproduci in viata asta, asa-i? Te rugam!
Postat 22 Iunie 2016, 19:50 de continental
AHA
@eutanasiu: E vorba cumva despre consoarta? Probabil parintii dansei or fi fost admiratori ai Anei Blandiana dar nici ei n-au inteles corect! Zic si eu...SALVATOR-ul stiu ca are un SRL de consultanta in business ... ceva!
Postat 22 Iunie 2016, 19:40 de TDS
CSM = clubul sportiv municipal ???
Palladi asta cam stie ce si cum vrea dar........ da asta de la educatie fizica, Florinut..... ce cauta acolo? Se v-a introduce in PMO gimnastica de dimineata ?? Clar e pus de papusa, papusa care v-a fi inlocuita la cererea "maiastrului" bolovan !!! Ori cum tot piciorul in cur e un pas inainte !!! Acum il regret pe caposul Carp !!!!
Postat 22 Iunie 2016, 19:39 de scortosul
!
P.F.A. Blandina Palladi pe google.
Postat 22 Iunie 2016, 19:31 de eutanasiu
???
@eutanasiu: ???
Postat 22 Iunie 2016, 19:07 de TDS
@TDS
Şi Blandina o fi tot greşeală de "admiraţie"? Sau de styling.
Postat 22 Iunie 2016, 18:48 de eutanasiu
ce fqacem ne pocaim tot orasul?
inca 2 pocaiti. La prostit bolojan si pe Paladi ca daca se pocaieste il pune viceprimar? mii scarba de ce a ajuns PNL din Oradea. Si daca nu am fost si eu un mare sustinator al PNL dar in alta localitate si m-au mazilit nenorocitii de PD-listi veniti pe lista. Scarba si rusine!
Postat 22 Iunie 2016, 18:42 de Adrian_Hegedus
SALVATOR-ul
@eutanasiu: Ma gandesc ca parintii au fost admiratori ai lui Salvador Dalli dar n-or fi stiut exact cum se scrie! Totusi, zic sa nu radem pe seama viitorului primar...interimar!
Postat 22 Iunie 2016, 18:37 de TDS
Alegerea potrivita
Felicitari Domnului Birta! Este cea mai buna alegere pe care o putea face Primarul Ilie Bolojan!
Postat 22 Iunie 2016, 18:26 de continental
Salvattore a ajuns vice!
Ştie cineva de la ce vine Salvator?
Postat 22 Iunie 2016, 18:10 de eutanasiu
Cat e halatu ?
Nu mai are în ce ispita să te ducă pe tine tu le știi pe toate tu ești mafalda mama omida tu le pui etichete la toți parcă ai fi o baba bocitoare dute si fa ceve notabil si tu sa vadă lumea sa auda lumea ca în afara de bla bla bla pe forumuri nimic 0/.Tare te mănâncă în gât de jignesti tu pe toată lumea.Câinele moare de drum lung si prostul de grijă altuia .hau hauhauuuu stai în fund te lingi pe.... si latri la Luna hauuuu hauuuu aici vorbesc de catelu meu desigur .
Postat 22 Iunie 2016, 17:47 de sss
O fi de bine?
Incredibil ce mult seamănă diagonalul cu Mussolini!
Postat 22 Iunie 2016, 17:41 de eutanasiu
Bine ditat...
oradea condus de PNL...judetul de UDMR, cei din PSD v-ati dat voturile UDMR-lui, ALDE...e si el acolo la oala.
Postat 22 Iunie 2016, 16:29 de Hoppmester
mda
Mai bine Psalmi si cantari din Biblie decat pahare ridicate, minti aburite de alcool si apoi greata cu varsaturi.
Postat 22 Iunie 2016, 16:03 de Klaus_Sebastian
ȘI NU NE DUCE PE NOI ÎN ISPITĂ....
Ce-a fost până acum a fost ! Ce va fi de-acum încolo! Dar pe undeva e bine ! Răspunderea e ( va fi ) numai a PNL-ului ! Un primar și un vice primar, doi oameni extrem de credincioși, iubitori de Biblie si cântări, dătători de citate din Psalmi, ba unul și mason! Vai, încep să-l regret pe Mălan !
Postat 22 Iunie 2016, 15:32 de TDS
LOL
Dacian Palladi viceprimar.....???? Mai bine ati fii asteptat un pic,pentru ca revine in tara Negus Jr. Si el ar fii un vice destul de OK.
Postat 22 Iunie 2016, 15:20 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON