URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
31 Martie 2011, 10:23

Bătaie de joc, pe malul Crişului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deşi Administraţia Bazinală Apă Crişuri a amenajat promenada de pe malul Crişului între podul Ferdinand şi podul de la fostul Centru de Calcul, semănând inclusiv gazon şi plantând arbori, lucrurile bune nu rezistă mult în Oradea.

Dovadă stau toţi puieţii rupţi de huligani supăraţi că oamenii care se plimbă pe malul râului ar putea avea, în timp, câte un popas umbrit. Civilizat, nu glumă...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
Blaga este un....
Chiar ma ingrozeste faptul ca V. Blaga ar putea ajunge la sefia PDL. Acuma, nu ca ar avea nu stiu ce sanse, dar stiti cum se zice \\" mielu` bland care SUGE la 2 oi....\\" creste mare si ....poate deveni chiar lup !!! - asta este pericolul . Intr-adevar pe plan local V. Blaga - este la mare \\"perpulis\\" cu mai toti politicienii locali, iar cu cei de la centru se pupa in bot non-stop. Pe mine asta ma cam inGROZESTE ! De aceea, eu Floricita inGROZITA, nu sustin candidatura lui Blaga.
Postat 02 Mai 2011, 07:38 de Floricita Ingrozita
papagal
POLITIA COMUNITARA ARE 30 DE ANGAJATI LA CONTABILITATE ! Politistii comunitari nu sunt angajati sa vegheze la linistea cetatenilor ci sa atenteze la buzunarul lor, prin amenzi ! Pacat ca doar 1% din locuitorii urbei se incadreaza la tipologia umana pe care o preferi. Oare ai terminat si tu cele 8 clase necesare sa devii politist comunitar, si nu ai reusit ? Ti-au spus sa mai astepti un pic sa te poata angaja? Imi doresc sa vina un candidat la primarie care sa desfiinteze politia asta de * plina de analfabeti si retardati.
Postat 17 Aprilie 2011, 19:15 de @SORIN
gunoaiele ne conduc
asa-i, taranii si tiganii populeaza orasul in majoritate de 99 la suta. nimic nu le rezista nemernicilor astora care s-au nascut doar pentru a distruge tot ce-i frumos in jur. pacat ca politia comunitara n-are oameni sa-i poata prinde pe nemernici. cu 30 de politisti in tot orasul, prinde-i daca poti! multumim lui filip care s-a opus infiintarii politiei comunitare. actualul primar a infiintat-o, dar a venit ciuma asta de guvern boc care a interzis angajarile.
Postat 01 Aprilie 2011, 11:27 de sorin
bun
nu stiu de ce uni oameni vad numai ,huligani,corupti ,neciopliti etc.cred ca ar trebui sa vedem lucrurile bune si frumoase ale acestui oras si ca lucrurile incep s-a mearga in directia buna si s-a incercam s-a nu discutam despre oamenii care fac numai lucruri urite caci prea mare importanta le dam acestora iar despre cei care fac lucruri bune si frumoase nu le dam importanta
Postat 31 Martie 2011, 16:45 de nelutu
titlu
@ Radu, tie iti place sa te auzi vorbind? Ce legatura are primarul cu pomii rupti de toti retardatii orasului? A ajuns o moda sa dai vina pe tot ce se intampla in tara asta pe primar si pe Basescu. Sau oare el o fi cu adevarat de vina, si nu politia si jandarmeria care freaca menta toata ziua?
Postat 31 Martie 2011, 15:37 de nume
investitii pe termen scurt
asta e primarul asta e calitatea , in acte scrie termen lung si practic este de termen scurt, au fost rupti de huligani, sa fim seriosi sunt atatea acte semnate si lucruri repede distruse, deci unde este calitatea ? au luat o huligani o scuza banala, asta nu e calitate e bataie de joc.Acolo este o banca sunt camere de suraveghere trebuia extinsa aria de filmat, dar ei na cum se poate gandi mai mult nu suntem platiti sa fim si politisti comunitari, PRIMAR de toata stima, avem!
Postat 31 Martie 2011, 14:51 de radu
titlu
Polutia comunitara unde e? Stau toata ziua cu curul in masina. Nu mai ai loc pe strada de nespalatii astia, care nu stiu nimic altceva, decat sa distruga totul in jurul lor.
Postat 31 Martie 2011, 13:22 de nume
politist oradean
Politia locala de ce nu patruleaza noaptea? Eu i-as trage la raspundere daca nu ii prind pe huligani.
Postat 31 Martie 2011, 11:13 de walker
TREE
SUNTEM DEPARTE DE CIVILIZATIE
Postat 31 Martie 2011, 11:02 de ESTE
dl
Poate totusi ne gandim sa si finalizam aceasta, minunata dealtfel, amenajare. Si apropo de amenajare, poate n-ar strica niste cosuri de gunoi si jos, pe promenada, asta ca sa nu riscam sa distrugem gazonul incercand sa ajungem noi, cei ce avem grija de curatenie, la cosurile plantate in partea superioara doar a amenajarii.
Postat 31 Martie 2011, 10:54 de Un cetatean
greatza!!!
Cel putin jumatate din populatia acestei tari ar trebui impuscata in cap!!! Nu se mai poate trai in halul asta!!! Iti vine "sa-ti iei campii". Suntem invadati de hoti, huligani, neciopliti, obraznici, tupeisti, manelisti, incepand de la cel mai inalt nivel! Dau in depresie.....
Postat 31 Martie 2011, 10:31 de brow
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON