URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 05 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Iulie 2022, 10:49

Vino să sărbătoreşti 5 ani de Leroy Merlin Oradea cu surprize, cadouri şi o faptă bună: donare de sânge

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Leroy Merlin, retailer specializat în construcţii, decoraţiuni şi grădinărit, te aşteaptă mâine, 13 iulie,  să sărbătorim împreună 5 ani pe piaţa din Oradea. Cu această ocazie, pe lângă evenimentele speciale pregătite, precum ateliere de meşteşugit, concursuri de îndemânare sau testări de produse, vom organiza şi o acţiune de donare de sânge. Acţiunea este realizată în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea şi la ea sunt invitaţi toţi cei peste o sută de angajaţi ai magazinului nostru, dar şi orice partener sau client care doreşte să ajute persoanele aflate în nevoie.

Dacă vrei să faci o faptă bună alături de noi, poţi participa la sesiunea de donare de sânge care se va desfăşura în cadrul magazinului Leroy Merlin din Oradea, de pe Str. Ogorului 272, pe 13 iulie, în intervalul orar 08:00 – 13:00. Aceasta va fi realizată împreună cu cadrele medicale de la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea şi este o acţiune menită să vină în sprijinul persoanelor care au nevoie de transfuzie, în contextul în care, la nivel naţional, este o nevoie stringentă de sânge. Studiile arată că un singur donator de sânge poate salva prin demersul său trei vieţi.

Cu ocazia aniversării celor cinci ani de activitate pe piaţa din Oradea, mai pregătim pentru ziua de 13 iulie şi o serie de evenimente dedicate tuturor clienţilor noştri. Astfel, atelierele de creaţie pentru adulţi, cu materie primă asigurată de noi, vor avea loc în intervalul 10:00 – 13:00, în care vei avea oportunitatea să înveţi cum să realizezi o casă pentru câini. Pe cei mici îi aşteptăm în intervalul 14:00 – 17:00, unde îşi vor putea crea un raft propriu în timpul atelierelor dedicate.

De asemenea, îţi poţi testa îndemânarea şi rapiditatea prin trei concursuri (ex. turn de piuliţe, aruncare pernă în pubelă sau bătut de cuie) organizate în interiorul magazinului, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, în intervalul 10:00-18:00. Cei mai iscusiţi dintre participanţi vor fi premiaţi cu vouchere în valoare de 150, 100 şi 50 lei pentru primele trei locuri.

Dacă vei fi prezent pe 13 iulie în magazinul Leroy Merlin Oradea vei avea posibilitatea să participi şi la testările de produse şi la demonstraţiile realizate de furnizorii parteneri pentru a vedea şi pentru a afla şi mai multe detalii despre produsele noastre, în intervalul 08:00 – 17:00.

Totodată, pentru orice achiziţie făcută în ziua aniversării te răsplătim cu un cadou. Pentru achiziţiile care depăşesc valoarea de 500 lei vei primi în plus câte un voucher de 25 lei pe care îl poţi folosi pentru achiziţii din magazin. De la aniversare, nu vor lipsi nici surprizele dulci precum vata de zahăr sau îngheţata, şi nici cadourile (mânuşi, brelocuri etc).

Magazinul Leroy Merlin Oradea s-a deschis în urmă cu cinci ani, în iulie 2017, marcând prezenţa retailerului în zona de nord-vest a ţării. Acesta se află situat pe Str. Ogorului 272, în Oradea, judeţul Bihor, pe o suprafaţă totală de peste 14.000 mp. Echipa Leroy Merlin Oradea numără 110 specialişti pregătiţi să ofere servicii de cea mai bună calitate tuturor clienţilor din această zonă, dar şi promisiunea de a păstra preţurile mici în fiecare zi.

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pieţei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcţii, decoraţiuni şi grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deţine 800 de magazine în 15 ţări din Europa, Asia, Africa şi America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piaţa internaţională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii "Great Place to Work Institute".

În România funcţionează 20 magazine LEROY MERLIN, cu peste 3000 de angajaţi în 14 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Braşov, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Timişoara, Oradea şi Târgovişte.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON