URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Martie 2021, 19:03

Un nou protest anti mască și anti vaccinare în Oradea, organizat de susținătorii controversatului deputat Mihai Lasca (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Protestul împotriva obligativităţii purtării măştii medicale în spaţiul public organizat sâmbătă pe platoul din centru civic de un grup de susţinători ai deputatului Mihai Lasca, acum independent după ce partidul pe ale cărui liste a fost ales - AUR - l-a exclus pentru că şi-a ascuns trecutul penal - a strâns doar 50 de participanţi. Mai puţini ca niciodată.

Protest cu coiful-mască...

Manifestanţii s-au adunat cu greu. La ora 15, anunţată pe reţelele de socializare pentru începerea protestului, pe platoul din centrul civic erau adunaţi doar 10 organizatori şi cam tot atâţia jurnalişti.

Iniţiatorii au venit îmbrăcaţi în tricouri galbene cu mesajul "Jos masca sclaviei" şi au adus cu ei un banner inscripţionat cu deja tradiţionalul "Jos botniţa pentru copii!!! Copiii au dreptul să respire!".

"Suntem aici pentru a protesta împotriva purtării măştii în spaţii deschise", a declarat pentru BIHOREANUL iniţiatorul protestului de sâmbătă, Andrei Boroş.

Acesta a spus că măştile sunt inutile inclusiv în spaţii închise, însă fără explicaţii fundamentate. "Cârpele astea nu oferă nicio protecţie. După un an de zile ne trezim că acum sunt bune şi fularele şi eu mai ştiu ce. Până la urmă şi un mileu de pe televizor e bun", a spus Boroş.

În semn de protest, bărbatul şi-a tras peste gură şi nas un coif din carton din genul celor folosite de copii la aniversări. "Să îmi demonstreze cineva că botniţa aceasta nu e conformă", a cerut acesta.

Protestatarii nu sunt impresionaţi de faptul că prin atitudinea lor ar putea îmbolnăvi oameni din categoriile vulnerabile cu risc mare de morbiditate. "Se inoculează că dacă tu vrei să te imunizezi natural trebuie să ai grijă de celălalt. E un concept fals", a spus Boroş. Bărbatul a afirmat că "fiecare are obligaţia să se protejeze singur".

Sperietoarea cu vaccinarea

Prezent la protest, deputatul independent Mihai Lasca, eliminat din Alianţa pentru Unirea Românilor, pe listele căreia şi-a câştigat mandatul pentru că şi-ar fi ascuns dosarele de cercetare penală de conducerea partidului, şi-a avertizat susţinătorii, susţinând - în ciuda mesajului subliniat şi promovat adesea de autorităţi - că urmează ca vaccinarea să devină obligatorie.

"Politicul nostru nu o să ne slăbească cu abuzurile. Copiii ni se sufocă de aproape un an de zile în şcoli cu botniţa pe faţă iar acum urmează să ajungă în vot legea obligativităţii vaccinării. Această lege propusă de PSD în 2017 a ajuns în Parlament, a primit aviz favorabil de la Comisia pentru sănătate şi urmează să intre în Camera Deputaţilor", a susţinut Lasca. 

Deputatul a făcut un apel către parlamentari să nu voteze această lege "toxică şi criminală" şi şi-a îndemnat susţinătorii să continue protestele. "Singura soluţie este să ne cerem drepturile în stradă", a spus deputatul.

Ce spune legea

De precizat, însă, că legea la care face referire Lasca nu prevede vaccinarea obligatorie. Digi24 scrie că legea vaccinării a fost adoptată luni, 1 martie, în comisia de sănătate de la Camera Deputaţilor, iar forma adoptată în unanimitate în comisie a fost modificată faţă de variantă trecută în urmă cu 2 ani de Senat.

Printre modificări, a fost eliminată prevederea care ar fi obligat părinţii să îşi vaccineze copiii pentru a fi primiţi într-o colectivitate. Dar cei care nu vor să îşi vaccineze copiii au obligaţia să se prezinte în faţa unei Comisii Judeţene de Vaccinare. Această comisie înregistrează în evidenţa proprie copilul nevaccinat, consiliază cel puţin o dată la 3 luni persoanele care răspund de vaccinarea copiilor care trebuie vaccinaţi, până la acceptarea planului de recuperare.

De asemenea, comisiile de vaccinare stabilesc un plan de recuperare pentru antigenele obligatorii posibil a fi administrate în conformitate cu vârsta şi monitorizează cazul până la administrarea tuturor vaccinurilor corespunzătoare vârstei. Dacă părinţii refuză să se prezinte în faţa Comisiei Judeţene de Vaccinare aceştia pot fi sancţionaţi de la avertisment, până la amendă de 10.000 de lei.

"Oradea este laşă!"

Deşi redusă, asistenţa s-a dovedit chiar mai vocală decât organizatorii. "Suntem nişte laşi! Oradea este un oraş laş! Mergeţi la Timişoara, să vedeţi ce o să fie mâine la Bucureşti", le-a strigat celor prezenţi o femeie nemulţumită de numărul mic de protestatari.

La rândul său, un bătrân a înfierat clasa politică românească. "Ei îşi trag pensii speciale, iar eu, care am lucrat o viaţă întreagă, inclusiv la Canal, am ajuns la 70 de ani să n-am ce mânca", a strigat bătrânul.

Orădeanca Dana Maria Hodişan (foto sus) a venit la protest cu icoana Apostolului Andrei pentru a îndemna românii "să nu ne lase îngenunchiaţi". Femeia şi-a menţionat exemplul personal. "Eu n-am purtat şi nu voi purta mască. Nu mă voi nici vaccina, pentru că este un experiment, o injecţie care numai nu ne protejează", a zis femeia. Protestatara a afirmat că nu se teme de infectarea cu Covid-19. "Eu mă vaccinez cât pot de des cu Sfânta Împărtăşanie", a spus aceasta.

Pornit cu greu, protestul s-a încheiat brusc în jurul orei 17, când participaţii au început să discute pe grupuri sau pur şi simplu să se retragă spre casele lor. Organizatorii iau în calcul organizarea de astfel de manifestaţii săptămânal.

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
pupincuristi
Ma gandesc la bunicii,strabunicii vostri nevaccinati saracii se intorc in mormant la cuvintele voastre.Un vaccin e medicament ,se da doar in urma unei consultatii la medic si dupa un set de analize care sa arate necesitatea vaccinului.Aveti asa ceva?Hai pa ,ca m-am saturat de pupincuristii lu Bill,un lucru bun faceti,ii mentineti igiena.
Postat 11 Martie 2021, 17:27 de spaima_trepadusilor
spaima_trepadusilor
Sper sa te gaseasca Bill Gates sa-ti faca tratament, cu cipuri, chiar iti trebuie o placa de baza noua
Postat 10 Martie 2021, 19:02 de Sandu2100
@spaima_trepadusilor
Baiete, nu stiu ce intelegi Tu prin sanatos. Cel putin la cap sigur ca nu esti. Nu poti procesa niste informatii simple, explicate babeste. Despre ce drept vorbesti? In primul rand respecta dreptul altora la viata si poarta masca. Respecta legislatia nationala. Daca ai avea un IQ mai mare de 70, poate ai putea parasi stadiul Dunning-Kruger... insa din cate se vede, nu cred... Nu lispa de informatii, ci capacitatea tartacuteti te limiteaza. Caz pierdut.
Postat 10 Martie 2021, 13:27 de sasi
pentru stasi si alti complexati
Fratilor,aveti o problema,un handicap imun?Vi se ofera ca tratament vacsinul.Doriti aer imbogatit cu CO2 si filtru de megaparticule pe fatuca?Atunci aveti ca soluti mascuta.Vi se indeplinesc toate dorintele ce va framnta ,de ce sunteti nemultumiti?Cei sanatosi care nu necesita vacsin si mascuta au facut o alegere, de ce nu o respectati asa cum va respecta ei drepturile voastre.Sau si cu vacsin si cu masca si tot stati cu FRICA sa nu va infecteze cineva,nu credeti ca traiti o paranoia?
Postat 10 Martie 2021, 13:19 de spaima_trepadusilor
@spaima_trepadusilor
Furtuna de CITOKINE... si ti-am spus multe. Amic cu 140kg, cu diabet. Febra trei zile si gata. Sotia lui obeza, idem. Prieten de familie, atletic, 36 ani... in cimitir. SUEDIA: de mai multe ori au cerut scuze. Sunt organizati diferit: n-au stocuri. Rezervele lor sunt pentru trei zile. Pur si simplu spitalale lor au ramas fara echipamente de protectie. STIINTA: daca suferi de sindromul Dunning-Kruger, nu te baga sa ne dai explicatii ce crezi TU ca ar fi stiintifice. Tine credinta pentru biserica. 2 ore de Google nu inlocuiesc facultatea de medicina. MASCA: responsabilitate sociala. Convietuire. Nu respect cu A, A se intalneste cu B, B nu erspecta cu C, iar C il omoara pe D. Totul fiindca A considera ca ei doi oridum sunt "normali". NORMAL: adica? inalt, blod cu ochii albastri???
Postat 09 Martie 2021, 13:17 de sasi
spaima_trepadusilor
Esti Virusolog, doctor, om de stinta ceva ? Sau cu pandemia asta ti-ai descoperit vocatia de gen AUR SOSOACA, bineinteles tu nu ai studiat dar ai citit in 2 luni cat un doctor in 7 ani
Postat 09 Martie 2021, 11:23 de Sandu2100
Sa tragem linie
Implinim un an de la primul caz de covid in romania.Parca un italian,prin gorj.Deci romania era ,acum un an ,sterila,libera de covid.Au urmat 2 luni de carantina a populatiei SANATOASE, timp in care am repatriat sute de mii de "calatori",garantat unii dintre ei cu virusul la bord,pentru care adineauri romania era prea mica.Restul e poveste.Ne maninca in qur sa ne plimbam,sa ne dam peste cap,sa ne urcam pe mese.Sa plecam in germania,in anglia,in america.Asta e prioritatea.Si sa-i footem pe cei care stau cuminte acasa...
Postat 09 Martie 2021, 10:59 de excalibur
Handicap imunitar
Vaccinul este destinat persoanelor cu handicap imunitar,asa a fost priectat,nu este destinat persoanelor san atoase cu un sistem imun normal.Masca este un obiec vestimentar cool,in Suesia nu-l folosesc si traiesc bine mersi.Daca unii se considera ca au un handicap imunitar se POT vaccina si POt purta toata viata masca pe fata si pe fund,ca mai nou se transmite si pe fund ,sa va vad atunci ce veti face :))))).Eu prefer modelul suedez dar port masca pentru ai proteja pe cei cu handicap,de orice fel,cu cei NORMALI stau fara masca.E ca si cum ar acuza un fumator ,obez ,cardiac,VACCINAT un sportiv nevaccinat si fara masca care nu doreste sa se dopeze, administreze substante chimice stimulatoare spre a obține temporar mărirea randamentului fiziologic dincolo de limitele normale, ca este SANATOS .Am ajuns si aici sa fie acuzati oamenii SANATOSI de catre niste oamneni cu un anumit grad de handicap IMUN,sau de orice fel.
Postat 09 Martie 2021, 09:20 de spaima_trepadusilor
@spaima_trepadusilor
Baiete, nu intelegi niste lucruri elementare. Nimeni nu-ti va garanta ca te protejeaza. Nimeni nu-ti garanteaza ca medicamentul XY te vindeca. Nimeni nu-ti garanteaza ca daca utilziezi prezervativ nu vei avea SIDA in viata ta. Sa zicem, utilizezi masca, presupunem ca o montezi corect (sci-fi?), apoi iti lingi degetele cu care ai pipait ambalajele produselor la un magazin. Voila! Tadam! Ai luat virusul dar ai si avut masca. In plus, ar fi vorba de infectarea cu virusul SARS-cov2 si nu cu covid19, care este denumirea bolii. Numai pt terminologie corecta. Apoi, studiile arata ca purtarea mastii reduce sansa de infectare la cca5%. Insa principalul obiectiv este de a opri raspandirea / transmiterea comunitara (acest lucru s-a spus de la bun inceput). Insa, cum am mai spus, masca functioneaza si ca protectie personala daca respecti normele de igiena. Nimeni dintre cadrele medicale nu s-a infectat la sectia covid (subliniez: la sectie!). Sectie de cardiologie cu pacient testat negativ: tusea peste tot, chiar si direct in fata cadrelor medicale. Ulterior s-a aflat ca testul era fals-negativ. Cadre medicale izolate cateva zile. Nimeni nu s-a infectat. Toti purtau masca si se spalau pe pe maini si pe fata! Am fost de mai multe ori contact direct (la servici) si am scapat de fiecare data fiindca in mod normal respect toate normele de igiena, plus am si masca purtata corect cand intru in contact cu necunoscuti... Nu exista pauza de masa fara masca. Multi asa s-au infectat: cica ei purtau masca tot tipul... apoi afli ca au stat la masa si au mancat impreuna... Suna ceva de genul: eu tot timpul port prezervativ... dau jos numai cand fac s**. Consider aberatie ca se inchid scolile, HoReCa. Daca lumea ar avea minima disciplina totul ar putea sa functioneze cu un disconfort minim ... Evident, daca am fi fost disciplinati, incheiam toata povestea in maximum doua luni... Din cauza sabotorilor mi se mai impun restrictii... si m-am saturat!
Postat 09 Martie 2021, 07:54 de sasi
spaima_trepadusilor
Nu te obligă nimeni să porți masca in casă, dar daca tu atât poți, vezi că se fac înscrieri la spitalul 6 , e nevoie de pacienți, și tu corespunzi
Postat 09 Martie 2021, 01:39 de Sandu2100
broken windows theory?
Iti place, nu-ti place, asa scrie in legislatia actuala. Iar legea trebuie sa se aplice tuturor. Sigur ca este mai usor, sa sari la baba cu patrunjelul decat la asemenea golani. Astia urla ca n-au ce face. Alta satisfactie n-au in viata. Din cate am auzit Lascu are probleme in zona "inghinala" si trebuie sa compenseze cumva. Oricum nu o inteleg pe acele proaste de ce s-au combinat cu el (chiar daca nu stiau de acele probleme). Cat despre libertate si pareri. Pararea este ca si orificiul anal. Firesc sa ai. Insa cand parerea ta personala contravine rationamentului si cu datelwr disponibile, inseamna ca gresesti. Cat timp datele stiintifice arata ca mastile sunt eficiente, trebuie sa aduci dovezi mai solide decat "opinia ta". Vaccinarea sa fie optionala.... lasa sa actioneze selectia naturala .. ar fi nevoie...
Postat 08 Martie 2021, 14:40 de sasi
Contestare amenda
https://raintv.eu/amenzile-pentru-nepurtarea-mastii-sunt-nule-pentru-nepurtator-si-penale-pentru-emitenti/
Postat 08 Martie 2021, 14:14 de spaima_trepadusilor
Prospectul de pe cutia cu masti
Daca ai avea an minim de inteligenta ai verifica eficienta mastilor citind prospectul de pe cutie sau intreaba la FArmacie daca te protejeaza sau nu.Pe cutie scrie clar ca NU protejeaza impotriva CovID.
Postat 08 Martie 2021, 13:46 de spaima_trepadusilor
masca si basca
Masca,OMS,OBLIGATORIU, Bodog sub acoperire?Masca te protejeaza?Serios?Pe cine ,acasa stai cu masca ,sa nu fim ipocriti,masca-i misto,atat.Monteaza admisia la teava de esapament sa vezi cum fu*i motoru,istetul *****
Postat 08 Martie 2021, 13:19 de spaima_trepadusilor
Confuzie voita?!
Oricine se poate sau nu vaccina, e treaba lui, dar portul mastii in comunitate e o chestiune care ne priveste pe toti si e OBLIGATORIU pt. toti! Nu vrei sa porti masca, foarte bine, stai in p**zda ma-tii acasa nu iesi in comunitate. OMS-ul repeta si iar repeta: vaccinarea nu ofera vreo garantie impotriva transmiterii virusului, poti fi vaccinat si sa raspandesti boala, sa fii vector, chiar daca nu prezinti niciun simptom.
Postat 08 Martie 2021, 12:24 de ili3
spaima_trepadusilor
Fa-ti un control la cap , are Bill Gates cabinet
Postat 08 Martie 2021, 11:23 de Sandu2100
Golani
Niste indisciplinati,infractori au iesit in 89 ,INCALCAND legea si au facut schimbarea unui regim marxist ,totalitar si abuziv,fiind amendati de niste trepadusi.Acum putem sa ne manifestam liber prin proteste pentru drepturile noastre datorita jertfei acelor "infractori".Acum avem un regim NEO-MARXIST care a venit cu sloganul Vacinul va va face LIBERI, dupa celebrul slogan de la AUSHVITZ,unde este acea libertate?Nimic nu se schimba din pacate asa ca iesiti la proteste libere .
Postat 08 Martie 2021, 11:17 de spaima_trepadusilor
Dane, tu poti mai mult!
In loc sa ne insiri niste chestii pe care ni le-au prezentat televiziunile pana la saturatie, tu trebuia sa fii cu doua, trei declaratii! De la perfect, de la hanis, de la seful jandarmilor. Cum comenteaza ei incalcarea legii, pt. ca asta e rolul lor, sa impuna respectarea legii. Culmea e ca citesc cate zeci/sute de amenzi s-au dat zilele astea pt. nepurtarea mastii, ce mandri sunt de ei pulanarii ca au ,,sanctionat nerespectarea legii" P.S. as vrea sa vad pulanarii cum sterg pe jos cu sosoaca, cu zevzecul asta de infractor ajuns in parlament, nu cum dau picioare in gura unor puleni!
Postat 08 Martie 2021, 08:46 de pinonel
@spaima_trepadusilor @piru
Voi sunteti in stare sa va ganditi si la altcineva? La cei din jur? Puteti simti compasiune, iubire? Chiar daca masca fucntioneaza ca protectie personala (confirm pt cel putin 4 ocazii), ideea este de a proteja pe cei din jur. Daca purtam din frica nu eram la datorie in fiecare zi... Respect lega si gandesc. Personal, nu-mi pot asuma sa omor pe cineva din neglijenta, mai ales cand stiu ca puteam evita acel lucru. Traim intr-o societate. Libertatea nu inseamna anarhie. Democratie inseamna mai multe obligatii decat restrictii, contra unei asigurari de viata! Te dai cu bolidul cu 200kmh prin oras? Creste sansa sa omori pe cineva. In special cei ca voi mai au dreptul la viata, tocmai ca traiti in acest tip de societate care "are grija". Intr-o comunitate tribala ati fi fost ucisi/alungati de mult, pt comportament sabotor.... Fac pariu ca sunteti din randul celor care au facut stocuri de protex la inceput :) , iar daca cumva ajungeti cu forma grava veti urla cu gura mare sa fiti salvati. Nu purtati botnita, dar daca tusesc, imediat sariti trei metri in spate si brusc apare masca din buzunar... Soiul care are numai drepturi... Hm.... V-ati gandit vreodata cum este pt cei care mor singuri, in frica, prin sufocare? Aa... am uitat... egoul vostru nu cunoaste compasiune... Stiti, totul se va incheia cu moartea. Ultimul lucru ce veti constientiza, va fi stergerea voastra din existenta. Acel lucru se poate intampla prin chinuri, in singuratate, dezorinetat, in frica ... sau alinat de prezenta celor dragi. Iar celor care se cred mari crestini, va spun un singur lucru: comportamentul vostru va trimite in Iad si nu in Rai. Crestini, dar nimic nu cunosc/inteleg/pricep din invataturile lui Iisus...
Postat 08 Martie 2021, 07:30 de sasi
trepadusii
Fricosii sa stea acasa cu doua masti pe figura si distantati la 2 metri intre ei.Am stat 2 luni in case pentru batraani,sa-i protejam pentru ca nu era vacccin,acum care e motivul ca-l avem? https://www.activenews.ro/stiri/Azi-in-TIMISOARA-maine-in-toata-tara-Carantinarea-fortata-ar-putea-justifica-si-inchiderea-Bucurestiului-urmata-de-restrictiile-de-Pasti.-De-ALEGERI-rata-de-infectare-in-Timis-era-MULT-MAI-MARE-decat-acum.-Cehia-a-INTERZIS-deja-sarbatorile-de-Pasti-165613
Postat 07 Martie 2021, 23:16 de spaima_trepadusilor
Piru
Dar tu ce știi despre libertate??? Probabil ști ceva de genul faci ce vrei că ești om liber , după modelul ILIESCU , LIBER LA MINERIADE. Cine dracu îți fură libertatea, mă , sau nu ai înțeles tu pandemia ăsta????
Postat 07 Martie 2021, 21:44 de Sandu2100
Sasi
Tu ce știi despre libertate? Mai contează oare libertatea pentru tine? Băieții ăștia cum, necum, prost sau necivilizat despre asta vor sa vorbească și tu vrei sa sari cu bocancii pe gatul lor. Dacă vor sa se infecteze, o fac între ei? Ce ți-au făcut justițiarule?
Postat 07 Martie 2021, 18:53 de Piru
@Piru
Atunci de mult nu te-ai uitat in oglinda :) Legea este lege pentru toti. Data viitoare vom fi si noi acolo si vom chema autoritatile peste ei. Sa vedem cum se descurca organele legii cand nu sar la babe care vand patrunjel... Cum noi putem respecta niste chestii banale, si ei ar putea.
Postat 07 Martie 2021, 17:25 de sasi
Bravilor
Vreți jandarmi și bastoane și amenzi! Fiți fără griji! Nu mai e mult! De mult nu am mai întâlnit atâta nerozie!
Postat 07 Martie 2021, 17:18 de Piru
Jos burta
La indivizi ăștia li s-ar potrivi jos burta :))
Postat 07 Martie 2021, 08:31 de ProCivilizatie
Bolnavi psihic
Bolnavii astia nu vor masca, nu vor restrictii, nu ai ce sa ceri de la ultimul smenar ratat al Oradei sau Oradiei. Domne ajuta sa se infecteze de COVID sa ne spuna cum e, si ei si familia lor. In plus o pune pe doamna cu , icoana lui Sfantul Andrei sa ne explice despre crestinism, daca o intrebam pe doamna cine a crestinat Ronania, o sa spuna ????
Postat 06 Martie 2021, 22:28 de Sandu2100
Lulu Clonz
Atoatecunosactorul ala cu clontzu' pana-n varful capului, ala cu fruntea inexistenta sau minuscula, nu a fost prezent sa se ratzoiasca la ei sau la altii ? Ma rog, sa se ratzoiasca la cineva.
Postat 06 Martie 2021, 21:47 de B90
legea????
scuze, dar nu exista o anumita lege pe care cica ar trebui sa respectam toti???? unde sunt jandarmii????? unde este politia??? de ce nu se aplica legea si in cazul lor?????
Postat 06 Martie 2021, 19:28 de sasi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON