URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Octombrie 2019, 10:15

Poliţia Română, pe Facebook, după accidentul din Oradea: "Tavi, eşti eroul nostru!"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pe pagina oficială de Facebook a Poliţiei Române a apărut o imagine cu poliţistul orădean care în noaptea de joi spre vineri a fost izbit din plin de o maşină condusă de un adolescent băut. Alături de fotografie, reprezentanţii Poliţiei au scris "Tavi, eşti eroul nostru! Însănătoşire grabnică! Meseria de poliţist implică multe riscuri…".

În vârstă de 30 de ani, poliţistul a ajuns la Terapie Intensivă după ce a fost luat pe capota unei maşini furate, conduse de un adolescent, despre care s-a aflat mai târziu că era şi băut.

Băiatul de 15 ani se afla în maşină cu alţi doi adolescenţi, de 12, respectiv 15 ani.

Totul s-a petrecut joi după miezul nopţii la intersecţia străzilor Ogorului şi Universităţii. Agentul rutier se afla în misiune, în zonă fiind instituit un filtru.

Tânărul poliţist a fost grav rănit, fiind internat cu traumatism toracic şi de membre. Potrivit informaţiilor BIHOREANULUI, agentul urmează să fie operat vineri pentru fractura de femur suferită. 

Citeşte detalii despre întâmplare, în articolul:

Accident grav pe centura Oradiei: un poliţist rutier a fost luat pe capota unei maşini furate, conduse de un adolescent băut

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Felicitări " TAVI "
În cazul ăsta poliția ar fi trebuit să deschidă focul. Un puști de 15 ani poate sa fie o amenințare pt noi toți, plus faptul că a mai făcut probleme.
Postat 11 Octombrie 2019, 23:54 de Sandu1206
“Eroii”
Așa face putzoi ăștia de milițieni pe eroii crede ca dacă O ajuns politai lumea e a lui are și el putereNu le plângeți de mila își merita soarta cacanari ăștia frustrați. Dacă te oprește cu o mașina slaba te ia de prost dacă te oprește cu o mașina mai șmecheră devine frustrați
Postat 11 Octombrie 2019, 22:09 de User anonimizat
minor periculos
de la atatea rugaciuni ale adunarii i-au venit idei nastrusnice incultului acestuia:bea,conduce si omoara.Dzeu i le-a dat pe toate.Amu nu fu Satana,speriatilor de pocaiti redusi,fanatici!
Postat 11 Octombrie 2019, 20:52 de firtatraian
pocaitii de Osorhei
Săraca comunitate din Oșorhei nu produce doar puturoși(mulți pocăiți asistați sociali care stau doar acasă și fac copii),produce drogați-cazul Bâtea, acum criminali.Ce face fanatismul cu oamenii?Nu îi lăsați să se uite nici la televizor și când scapă,iacă ce fac?rusine bisericii!
Postat 11 Octombrie 2019, 20:47 de omulet545
educati elevii
acum nu vin parintii sa reclame nici scoala,nici primaria...ot fi fost obositi ca s-au culcat la 8 parintii de nu au vazut ca odrasla bea,conduce,omoara....rusine pt educatia parintilor pe care nu le-au dat-o.
Postat 11 Octombrie 2019, 20:25 de onuta
Însănătoșire
Multă sănătate agentului
Postat 11 Octombrie 2019, 18:15 de Adrian_Preda
popica
?e popa liviu ce a distrus asemenea eroi din politie de ce nu l ia nimeni pe capota pana la Hasas,Olosig,Rulikovski,etc?Macar sa si bage mintile n cap sa vada cati eroi a pierdut tara in perioada de trista amintire fiindca el a luat politia romana pe capota si adus o in locuri de genul de a ajuns la resuscitari acum.
Postat 11 Octombrie 2019, 15:24 de User anonimizat
incompetenta
Asta saracu a fost expus incompetentei sefilor lui care au dispus sa faca filtru... Adica sa stea ca un inconstient in fata masinilor! Nu sa opresca in siguranta, din masina de serviciu autovehiculele. Metehne din 1989.................
Postat 11 Octombrie 2019, 12:23 de scorilo
Tavi presedinte
Tavi for president !!!
Postat 11 Octombrie 2019, 11:04 de Kuler
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON