URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Iulie 2018, 17:19

Noi puncte de alimentație în Aquaparkul Nymphaea Oradea (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Începând din acest sezon estival, la Aquaparkul Nymphaea a fost deschis un al treilea punct de alimentație publică, restaurantul C2, situat în partea de exterior a complexului de agrement Nymphaea. Tot pentru a se evita aglomerația, a fost deschis un al doilea punct pentru încărcarea brățărilor, lângă Aquashop.

Odată cu vacanța, Aquaparkul Nymphaea Oradea este asaltat de vizitatori, atât în cursul săptămânii, cât mai ales în weekend. Pentru confortul acestora, de curând a fost deschis un al treilea punct de alimentație publică, restaurantul C2, situat în partea de exterior a complexului, de unde vor putea fi servite la grătar ceafă de porc, piept de porc, piept de pui, cârnăciori, scăriță, mititei, pe lângă cartofi pai, băutură sau înghețată.

Vizitatorii vor avea în exterior două puncte de alimentație publică, C2 și C3, cu specialități pregătite la grătar, în timp ce restaurantul din interior, C1, pune la dispoziție mâncare gătită. Tot pe partea de alimentație, recent s-a înființat încă un bar, situat tot în partea de exterior a complexului – informează Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Încărcarea brățărilor, atât pentru consumație, cât și pentru saune sau baia turcească, se poate face doar de la punctele de încărcare. Pentru a facilita încărcarea brățărilor, a fost deschis un al doilea punct de încărcare, situat lângă Aquashop (magazin). În incinta Aquashopului funcționează și primul punct de încărcare a brățărilor.

Tot o noutate începând din acest sezon estival sunt și cele trei monitoare LCD montate la restaurantul din interior și la cele două puncte de alimentație din exterior.

Toate acestea, pentru ca vizitatorii să petreacă o zi sau un sejur de neuitat la cel mai mare Aquapark din nord-vestul țării. Pentru asta au la dispoziție cele 15 bazine de înot și relaxare atât în exterior, cât și în interior, 10 tobogane, structuri de joacă speciale pentru copii, șase saune, saloane de masaj, baie turcească și terenuri de sport.

Prețurile biletelor sunt aceleași de la deschiderea Aquaparkului, și anume un bilet pentru adulți costă 50 lei, biletul pentru elevi peste 14 ani până la 18 ani și pensionari – 40 lei, iar cele pentru copii peste 3 ani până la 14 ani – 25 lei.

În cursul săptămânii puteți beneficia atât de biletele de 3 ore, cât și de cele de la ora 17.00. Biletele pentru trei ore sunt 25 lei pentru adulți, 20 lei pentru elevi peste 14 ani până la 18 ani și pensionari și 12 lei pentru copii peste 3 ani până la 14 ani. De la ora 17.00, adulții vor plăti 30 lei, elevii peste 14 ani până la 18 ani și pensionarii – 25 lei, iar copiii peste 3 ani până la 14 ani – 15 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

În weekenduri, minivacanțe sau sărbători legale sunt emise bilete pe întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17.00.

Loredana Buz,
Consilier Relații Publice ADP Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
supravegherea bazinelor - o necesitate
@moderator: imi cer scuze, nu am vazut/citit replica dvs inainte, altfel nu as fi adus in discutie acest lucru. multumesc pt lamurire. @Bradley: cum nici la mare nu avem cate un salvamar pt fiecare turist care inoata, asa putem deduce si avea pretentia sa existe un surpraveghetor pentru cate un bazin, mai ales in zonele foarte aglomerate. sa stii ca la un moment dat la strandul iosia exista asa ceva - adica in urma cu 20 ani! in occident acest lucru este obligatoriu.
Postat 05 Iulie 2018, 17:28 de roger
@Roger
Iti dai seama ca e imposibil ca fiecare vizitator sa aibe propriul lui paznic si salvamar. E ca si cum ai spune ca, daca ar exista un jandarm langa fiecare cetatean, nimeni nu ar mai arunca mizerie pe strada ci doar la cosuri. Sau daca la fiecare KM ar fi cate un politist, poate nu ar mai exista accidente Eu inteleg ce spui tu, dar practic e imposibil de aplicat in viata reala.
Postat 05 Iulie 2018, 09:29 de Bradley
lipseste o informatie importanta - cine asigura paza si protectia celor aflati in stand?
va rog sa scrieti corect si cine asigura paza si securitatea (cati salvamari sunt/cine supravegheaza) in bazine si interior avand in vedere ca este un ditamai strandul. legat de accidentul de sambata, 23 iunie, de ce nu ati scris nimic? totusi o fetita de 11 ani s-a ales cu splina rupta, familia pustiului tembel care a lovit-o cu piciorul in burta la coborarea de pe tobogan in bazin este protejata cumva? trebuie sa fie curata imaginea aquaparkului si nu se permite ca astfel de incidente sa apara public?
Postat 04 Iulie 2018, 23:45 de roger
RE: lipseste o informatie importanta - cine asigura paza si protectia celor aflati in stand?
Vi s-a mai comunicat o data ca e vorba de alt aquapark, nu de cel din Oradea.
Postat 05 Iulie 2018, 12:44 de Moderator
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON