URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Iulie 2011, 10:39

Artista lui tata (FOTO)

Artista lui tata (FOTO) NĂSCUTĂ, NU FĂCUTĂ. Născută în familie de artişti, tânăra Alexandrina Chelu a intrat încă de mică în lumea muzicii, descoperind rând pe rând pianul, chitara, sonetele, muzica medievală, dar şi poezia
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La fel ca muza ei, poeta renascentistă Louise Labé, orădeanca Alexandrina Chelu compune, scrie poezii şi cântă despre viaţă. Provenind dintr-o familie de artişti, a crescut între Teatru şi Filarmonică, aşa că şi-a dezvoltat latura creativă cu aceeaşi naturaleţe cu care a deprins mersul.

Totuşi, chiar dacă de mică a început să cânte şi să compună, fiica lui Florian şi a Iulianei Chelu e mai pragmatică, vrând să devină avocat. Şi aşa, crede ea, poate face lumea mai bună.

Copilărie în teatru

05 Florian Chelu.jpgUnica fiică a lui Florian Chelu, artistul care a iniţiat Rock Filarmonica orădeană şi a creat sonetul muzical, calcă pe urmele tatălui. Crescută prin culisele Teatrului de Stat, unde tatăl lucrează ca instrumentist şi orchestrator, iar mama, Iuliana Chelu, ca sufleor, Alexandrina şi-a însuşit repede un stil de viaţă artistic. "Neavând cu cine să mă lase acasă, ai mei mă luau mereu cu ei, la spectacole şi concerte. Astfel, am intrat aproape involuntar în mediul artistic. Dar mi-a plăcut de la început", povesteşte orădeanca.

De mică a luat lecţii de pian şi chitară, învăţând totodată să-şi folosească şi vocea, cu ajutorul mamei, care este şi cântăreaţă de muzică populară. Prima provocare a fost interpretarea mai multor colinde pe CD-ul "Colenda" scos în 1999 de tatăl ei. Rapid, însă, şi-a dezvoltat şi creativitatea. "Pe când aveam 12-13 ani, tata a început să studieze sonetele europene, aşa că, lângă el, am compus şi eu câteva. Prima mea melodie a fost pentru un sonet al italianului Girolamo Savonarola", spune Alexandrina. După prima încercare, a mai scris şi alte piese, iar apoi şi-a înregistrat vocea pe albumul "Sonet bihorean", în care Florian Chelu lansa 12 sonete muzicale ale poeţilor români şi maghiari din Bihor.

Feministă

Deşi este o prezenţă constantă în concertele Rock Filarmonica şi în spectacolele "Give peace a chance", care comemorează în fiecare an victimele de la Hiroshima, ambele categorii de evenimente fiind organizate de tatăl ei, Alexandrina a simţit nevoia să pornească pe propriul drum. Iar când Florian Chelu i-a arătat cele 24 de sonete scrise de Louise Labé, o poetă din Franţa renascentistă, tânăra s-a simţit atrasă de curajul autoarei.

"Era frumoasă, bogată, dar şi educată, cunoştea şase limbi străine, între care şi latina. A fost îndrăzneaţă şi a scris, deşi la acea vreme societatea era una dominată de bărbaţi, iar femeile nu erau tolerate în arte şi ştiinţe", spune cântăreaţa. Rezultatul e că, fiică şi tată, ambii au început să scrie muzica pentru un album care să conţină toate cele 24 de sonete ale poetei franceze. "Am compus şi eu trei melodii, aşa, de încercare... M-au atras sonetele ei pentru că vorbesc despre dragostea neîmplinită şi despre viaţa femeilor din acea perioadă", zice Alexandrina. Ca urmare, în toamnă vrea să scoată un album cu toate cele 24 de sonete cântate de ea.

Trecută la evrei

Pe lângă sonete, Alexandrina cântă şi muzică evreiască, după ce în urmă cu doi ani s-a înscris în Comunitatea Evreilor din Oradea. "Bunica din partea tatălui a fost evreică, dar eu m-am alăturat Comunităţii pentru că îmi plăceau activităţile organizate de aceasta, precum şi cântecele evreieşti tradiţionale", povesteşte artista.

Dar nu s-a oprit la partea muzicală a talentului ei, ci a început şi să scrie. "Încă de la 15 ani am scris sonete, pentru că simţeam că am ceva de transmis, iar aceasta era forma cea mai potrivită", spune tânăra, atrasă de rigurozitatea şi muzicalitatea sonetelor. În acest an, pe 1 aprilie, chiar de ziua ei, orădeanca şi-a lansat volumul "Aventura Sonetului", care conţine 99 de poezii despre puterea dragostei, a cuvântului şi a Divinului. "Tot ce e în carte e inspirat din propria viaţă. Sunt vise, aşteptări, temeri, dar şi trăiri...", îşi descrie autoarea poeziile.

Tânăra PSD-istă

Deşi este evident o fire artistică, Alexandrina e bine înfiptă şi în activităţile "lumeşti". Încă de când mama sa şi-a deschis o firmă de croitorie, s-a oferit s-o ajute, iar acum lucrează în fiecare zi ca agent de vânzări. "Timp de doi ani, banii pe care eu şi mama i-am făcut din firmă i-am investit în crearea unei colecţii cu toate cele 200 de steaguri ale ţărilor lumii, pe care le-am expus la Primărie", povesteşte ea.

Dar jobul e doar temporar, căci vrea să devină avocat, iar în toamnă va intra în anul trei la Facultatea de Drept din Oradea. "Din gimnaziu mi-a plăcut cultura civică şi eram fascinată să cunosc drepturile noastre în societate. Apoi, mi-a plăcut filozofia şi datorită profesorului meu de la Liceul Pedagogic, Constantin Constângioară", explică tânăra, care şi-a făcut mândru dascălul când a luat cu 10 acest examen la Bac.

Şi, pentru că spune că vrea să facă o schimbare în societate, Alexandrina a intrat şi în politică. "De doi ani am intrat în tineretul PSD, fiindcă vreau să promovez spiritul civic. Întotdeauna m-a dirijat ideea că omului care nu are nimic trebuie să-i dai ceva de unde să pornească", spune studenta, justificându-şi opţiunile de stânga.

Totuşi, nu se gândeşte la o carieră de politician. Visul ei este să promoveze în şcoli, cu ajutorul muzicii, marii poeţi ai ţării, dar şi să ajungă în Barou. Altfel spus, să rămână o artistă şi în lumea disciplinată a avocaţilor...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
42 Comentarii
ei si ce?
Nu stiu daca are dantura pusa.. si daca ar aveao care e problema voastra mai?? ia-ti dat voi bani sau?? puneti-va si voi daca sunteti invidiosi.. doamneee cata rautate.. incearca cineva tanar sa faca ceva mai bun si voi hop cu gura pe el.. de parca voi ati fi in stare de ceva.. pariu ca majoritatea din cei care au comentat nici nu au dinti in gura.. se leaga si ei de ce nu au si si-ar dori =))
Postat 27 Iulie 2011, 18:16 de Gesica
Felicitari!
Felicitari, Alexandrina!
Postat 26 Iulie 2011, 18:13 de xyz
hiiii
ma pufneste rasul cum ar trebui sa arate o fata de 21 de ani ca una de 80 de ani! hai ma lasati cu clasa de snobi, care se fac "prporietari " pe ce de fapt e a tuturor, aici intervine ridicolul daca societatea ar permite ca toate talentele sa fie promovate ati da dovada de caracter nationala, asa stati linistiti ca nu totii treebuie sa aveti ce este bun, mai visati si luptati sa primiti ceva de la snobi:)) ma apuca rasul cand vad si la TVS cine lucreaza, dar ce intri in alte locuri publice nu veti decat oameni care nu au nimic in comun cu oamenii decat propria lor boala: snobismul:))
Postat 26 Iulie 2011, 09:51 de in final
Felicitari
Felicitari Dina!
Postat 26 Iulie 2011, 08:34 de Mirela
Confuzie totală
Am mai văzut eu indivizi care se dau beţivani, dar nu ştiu nici măcar din ce pahare se bea coniacul!
Postat 26 Iulie 2011, 00:16 de dr. lucian munteanu
Confuzie totală
Am mai văzut eu indivizi care se dau beţivani, dar nu ştiu nici măcar din ce pahare se bea cinacul!
Postat 25 Iulie 2011, 23:49 de dr. lucian munteanu
deja e aberant
Am stat si am citit coment-urile de mai jos si sincer mi-am adus aminte de tacticile comuniste de a baga pumnu in gura unuia care are curajul de a incerca sa faca ceva constructiv de a alege o cale nobila in viata ...urmarind aparitiile Alexandrinei mi-am dat seama ca exista si tineri care cred in ceva si au determinarea sa isi urmeze visul si sinecr din comentatorii astia nu am auzit nimic si nici nu voi auzi ceva eventual cand ma voi uita la stirile de la ora 5 din genericul aventuri la betii!
Postat 25 Iulie 2011, 23:39 de VFA
deja e aberant
Am stat si am citit coment-urile de mai jos si sincer mi-am adus aminte de tacticile comuniste de a baga pumnu in gura unuia care are curajul de a incerca sa faca ceva constructiv de a alege o cale nobila in viata ...urmarind aparitiile Alexandrinei mi-am dat seama ca exista si tineri care cred in ceva si au determinarea sa isi urmeze visul si sinecr din comentatorii astia nu am auzit nimic si nici nu voi auzi ceva eventual cand ma voi uita la stirile de la ora 5 din genericul aventuri la betii!
Postat 25 Iulie 2011, 23:33 de VFA
completare
sa nu fiu totusi nedrept, in muzica populara bihoreana exista doua alte catastrofe mult mai mari. conduce detasat florica opris abaghioaiei urmata relativ aproape de mariana abrudan cozman!
Postat 25 Iulie 2011, 21:29 de dante
erata
in comentariul de mai jos se va citi: "de a li se atribui membrilor ei"
Postat 25 Iulie 2011, 21:20 de dante
problema mica
asta cu dantura ar fi cea mai mica problema! dar nici nu cred ca este "pusa", probabil doar "pare" asa(exista tehnici deosebite asa ca nu aici e problema). repet, ma deranjeaza promovarea excesiva a acestei familii si incercarea de a li se atrbui membrilor lor merite deosebite pentru mai nimic. oricum cea mai enervanta este de departe iuliana chelu CARE NU EXPRIMA SI NU TRANSMITE ABSOLUT NIMIC ATUNCI CAND CANTA! macar la sonete e altceva, versurile sunt superbe, muzica???!!!, vocea(care voce?)
Postat 25 Iulie 2011, 21:15 de dante
Judecati
Cine o cunoaste sau nu, se gandeste ca poate fata a avut un accident la dinti de care poate putini stiu? Dar e usor sa comentezi... Fata se straduie sa faca ceva bun, sa sprijine, munceste de dimineata pana seara, voi o cunoasteti? Stiti sa comentati. Sa va fie rusine! In ce priveste sanatatea ei precara, e doar mai firava, si va spun asa: sa va dea Dumnezeu atata sanatatate cate miliarde a castigat fam Chelu din finantari in ultimii ani. Macar daca ati fi informati sa urmariti finantarile primariei si-ale ministerelor, sa vedeti ca fundatia nu mai apare deja de la o vreme printre finantate. Ati ramas in urma. RUSINE. Nu-i doresc fam Chelu sa vada ce-ati scris aici!
Postat 25 Iulie 2011, 20:34 de A.K.
mama ce femei avem mai nou! nu ma mir ca un barbat nu rezista langa una, nici eu nu as rezista
rusine sa le fie celor care au DANTURA PUSA chiar ma uitam la TVS si am vazut alte fete cu dinti de cal:)))ha, ha, ha, ha asta e bogatie naturala la casa omului:)) ce copii o sa nasca tinand cont ca masculi nu nasc:)))
Postat 25 Iulie 2011, 20:15 de ooooooooooo
comment
80 % din comentarii, bineinteles cele injurioase sunt scrise de un dement ! asta asa face tot timpul ! HUU........................... ! SA-TI FIE RUSINE, AVORTONULE !
Postat 25 Iulie 2011, 19:55 de name
pe fata lui tata:))
invidiosi cu o dantura pusa sa fim seriosi! se vede ca tu ai sa planuiesti incestul in familie :))
Postat 25 Iulie 2011, 16:35 de auzi invidiosi
Esti frumoasa
Cum poate fi PI 3.14 si in acelasi timp 3.1415 si 3.14149 si 3.141592653 si in acelati timp cu nr infinit de zecimale. Asta e intrebarea. Esti frumoasa, dar esti PR0ASTA! :D
Postat 25 Iulie 2011, 15:29 de eu
bravo Ale'
Bravo Ale', in putinul timp in care am reusit sa te cunosc, mi-am dat seama ca esti o fata depsebita.. nu lua in seama toate rautatile de mai jos... oamenii sunt invidiosi.. sunt constienti ca ei nu vor face 10 ani de acum incolo ce ai facut tu pana in prezent.. te pup Iar voi dragii mei, fiti putin mai intelegatori.. daca nu va place de ea de ce va obositi inghesuindu-va sa-i comentati reportajele?!! altceva nu aveti mai bun de facut??!! daca nu va place stilul ei, ascultati si voi la radio Anda Adam ( ca de' ea e o mare artista.. sau poate preferati un Cerebel )?!! daca ati vedea cat sunteti de penibili.. se vede de la o posta ca sunetti oameni invidiosi =))
Postat 25 Iulie 2011, 15:04 de Gesica
@ anonim
@bravo Cypriuss N-a spus nimeni ca TREBUIE sa realizezi venituri din arta daca esti avocat. Se discuta despre capacitatea de a te implica in arta si firea necesara pentru a continua in avocatura. Doua chestii diferite. Asa ca da - bravo :)
Postat 25 Iulie 2011, 14:44 de Cypress
la Bucurel
nu ne irositi timpul degeaba macar de consumatie sa fiti :)) sa aveti utilitate privind descarcarea hormonala gratuita:))
Postat 25 Iulie 2011, 13:57 de aha
Du-te la Bucuresti sa te lansezi draga
Ati epuizat subiectele si i-ati facut o sedinta foto la pitipoanca asta? Mai bine ati ajuta-o sa se lanseze...
Postat 25 Iulie 2011, 13:09 de Dorel
Buna ziua
Este foarte buna ziua Artista lu Tata...
Postat 25 Iulie 2011, 13:05 de Oacheshu'
e clar
Aveti perfecta dreptate. Ce sa faca fata asta, daca nu se poate ridica la perfectiunea voastra. Nu toti s-au nascut perfecti. Traieste si ea cu imperfectiunile ei si nu poate accede acolo unde nu este loc, in lumea voastra a perfectilor.
Postat 25 Iulie 2011, 12:51 de dan
un avocat poate realiza venituri din
Art. 30. (1) Sunt incompatibile cu exercitarea profesiei de avocat, dacă legi speciale nu prevăd altfel: a) faptele personale de comerţ exercitate cu sau fără autorizaţie; b) calitatea de asociat într-o societate comercială în nume colectiv, de comanditar într-o societate comercială în comandită simplă sau în comandită pe acţiuni; c) calitatea de administrator într-o societate comercială în comandită pe acţiuni; (2) Avocatul poate fi asociat sau acţionar la societăţile comerciale cu răspundere limitată sau la cele pe acţiuni.
Postat 25 Iulie 2011, 12:50 de bravo Cypriuss !
un avocat poate realiza venituri din
drepturi de autor, ca practic tu zici ca esti martor:)) la asemnea practici:))
Postat 25 Iulie 2011, 12:32 de bravo Dante!
tristtttt
de multe ori ii privesc au banii de o lumanare dar nu se spal pe DINTII, aurul CORPUILUI uman:)) te apuca rasul cata dobitocime vuieste intre noi:)) dar se stie in orice activitate exista si 70% cersetorie:))
Postat 25 Iulie 2011, 11:36 de da!
tristtttt
ha, ha, ha ei nu recunosc ca Snobismul dauneaza la un momentdat SOCIETATII, totii avem talente dar nu suntem promovati, daca totii suntem oamenii vi tu MUCEA sa ma faci INterlop ca nu l aprecize pe cutarica sau cutarica, vai de voi animale dresate, slugii pe romaneste.Suntem milioane care valoram mult pe pamant, dar nu totii suntem sanatosi la cap in primul rand si pe urma la trup.Voi credeti ca biserica va ascunde defectele, asa zisul har promovat din care culegeti banii va ascunde handicapul privind dependenta de acersi admiratie:))) ce sa mai spun , NU MA MIRA NIMIC! daca nu esti promovat nu existy, ei nu i asa numai ce ce traiesc si se bucura de calitate recunosc calitatea, restul BARFA.E un defect.
Postat 25 Iulie 2011, 11:31 de da!
mda
mai bine ati comenta la articolul cu (iertată să îmi fie ignoranța de-a nu scrie corect "pă situ" asta) shaorma pa englezeste de langa universitate, de unde mananca toti oamenii destepti ca voi.
Postat 25 Iulie 2011, 10:55 de c76
mda
mda Smaranda, vezi ce se intampla cand vrei sa faci un bine cuiva ? repede sar toti mucosii cu comentarii care de care mai rautacioase. apropo, cand VREUNUL din artistii de lux care canta la tv va si sa faca o partitura (pentru toate instrumentele) dupa auz, sa comenteze. daca voi stiti face asa ceva fara programele moderne de pe pc, comentati. pana atunci, psssst.... guritza. cautati pe net in 94 a facut dl chelu remember beatles si nirvana, de unde credeti ca a avut orchestra partituri ? de pe net ? prostilor.
Postat 25 Iulie 2011, 10:46 de c76
chelu
DE CAND CHELU SI CHEALA SUNT ARTISTI?MAI BINE I-AR VEDEA UN MEDIC PSIHI CA ATUNCI CAND EA AVEA UN INVITAT VB CA O RETARDATA ..DE EL CE SA VB...BUNICUL OLTEAN-EVREU HA HA
Postat 25 Iulie 2011, 10:28 de petru
penibili
Toata familia Chelu e de o penibilitate crasa si de un oportunism feroce ! Florian Chelu are mereu impresia ca e cel mai mare artist in viata de la Shakespeare incoace, daca stai de vorba cu el e mereu frustrat ca "albumele" lui nu sunt promovate, desi incaseaza anual sute de milioane de lei de la primarie si consiliul judetean si cine mai stie ce alte institutii, pt. "lansarea unui nou si genial CD cu sonete, ceva unic in lume care numai Florian Madeva putea sa lanseze". Un parvenit care s-a invatat la banii publici, scoate 100 de CD-uri si restul banilor si-i baga in buzunare ! Fiica-sa e de un penibil ingrozitor, mereu trimite mailuri tururor cu "veniti sa ma ascultati cantand" sau "voi aparea intr-o emisiune la televizor astazi, sa va uitati". S-a inscris la evrei tot din oportunism, la PSD la fel ! E suficient sa stai cinci minute de vorba cu "geniala artista" ca sa-ti dai seama ca e prostuta rau...
Postat 25 Iulie 2011, 07:58 de Gigi de la scularie
Bravo !!! Nu te lasa !! Esti o super fata !
Buna observatie mai jos...una din primele fete normale care e promovata de ziar si deja isi arata coltii, probabil, niste proaste frustrate cu sprancene tatuate. Alexandrina e o fata minunata, inteligenta,frumoasa,talentata si cu ceva lecturi la purtator. Vine dintr-o familie buna si are idealuri decente. Nu te lasa !! Lumea e plina de idioti si superficiali. Nu te schimba pentru nimeni ! Din pacate in oradea au proliferat in ultima vreme cocalarii si cocalaresele, tarani cu 4 clase, tot felul de vanzatori. Romania e plina de prosti/proaste cu invidia la purtator, drept dovada comentariile ineptoide de mai jos. Daca starnesti atatea valuri, inseamna ca existi si esti cineva !! Si chiar esti !!!
Postat 25 Iulie 2011, 02:35 de tedy
@UUUUUUUUUUUU
bai tembelule, confunzi marfa cu ambalajul ! HUUUUUUUUU..... udmr !
Postat 25 Iulie 2011, 00:04 de LOL
@UUUUUU
@UUUU: daca ești avocat nu înseamnă automat că ești un om rece, fără suflet. Cunosc avocați care au publicat cărți de poezii sau se ocupă cu sculptura în timpul liber. Că ai văzut tu prin filme că avocatul trebuie să fie cioplit din lemn și determinat și calculat, astea-s povești. Vezi Pașcu Balaci care nu demult a avut lansare de carte, un volum de poezii parcă. Și dacă tot suntem la subiect și vorbești despre snobism, despre continuitatea profesiei pe cale genetică, află că tatăl meu, mătușa mea și verișoara mea primară sunt cu toții avocați. Eu nu sunt. Eu am ales să lucrez în presă și IT. Cât despre chestia cu ”discriminări sociale” - să fim serioși. Eu nu cred că toate fetele care au fost prezentate pe acest site sunt din familii cu câte patru case și mașini de marcă.
Postat 24 Iulie 2011, 21:42 de Cypress
asta da , felicitari!
in anul 3 la drept practica pe piata are un SRL, PFA ? nu trebuie sa fi jurist licentiat sa ti faci stagiatura si lucrarile de practica si sa incasezi venituri comerciale , intrebam ca fapt divers sunt multi economisti nelicentiati care lucreaza in domeniul lor idem si juristi.
Postat 24 Iulie 2011, 17:02 de Doru
foarte ciudat
la nici 21 de ani are dantura pusa cam firava la sanatate si nici macar nu a nascut, ciudata fiinta! Stiti cai ca si onul se cauta la dinti ca fara santatea oaselor nu stiu cum ai sa o duci la greutatea vietii, si in plus cati banii va deconta sistemul pentru sanatatea ei firava, sa nu credeti ca PSD ii va suporta cheltuielile.
Postat 24 Iulie 2011, 16:19 de angela
ma apuca rasul
si in plus nu am mai auzit asa trasnaie : un artist avocat, sa fim seriosi! putina decenta avocatura este pentru cei cu nervi tari nu slabi si sensibili:)) de visat visam cu totii sa termine dreptul si mai vorbim:))
Postat 24 Iulie 2011, 16:11 de UUUUUUUUUUUUUU
ma apuca rasul
tu nu intelegi ca ne baga pe gat SOBISMUL "FATA lui TATA" fara tata fata asta e o nulitate? si in plus fara rautate nu am vazut sa prezinte copii saraci, de ce? asta e discriminare in favorizarea snobismului imus de elita societatii, trebuia sa scrie strict despre ea, voi nu vedeti avocati din tata in fiu, notari din tata in fiu ce sunt astea? DISCRIMINARI sociale, de ce? Totii contribuim si suntem egali, ce vina am eu ca tata e mecanic, sau dulgher nu am capacitate sa muncesc si sa platesc taxe si ca NOTAR?
Postat 24 Iulie 2011, 16:07 de UUUUUUUUUUUUUU
hmmm...
Eu nu inteleg o chestie in legatura cu comentariile de mai jos. Dupa ce luni de zile au aparut pe site-ul asta toate pitipoancele cu silicon la bust si fard gros de doi centimetri pe obraz, acum ca apare in sfarsit o fata normala sariti cu gura pe ea din alte considerente. WTF?!? In acceptiunea voastra, ce inseamna o femeie normala?
Postat 24 Iulie 2011, 15:23 de Cypress
ma apuca rasul
sunt copii acre de la 16 ani platesc taxe si lucreaza la privat nu la bugetarii, astai sunt de admirat, de adulat.Iesiti in strazi sa i vedeti cum muncesc cum fac km, cum fac naveta sa si ajute parintii si fratii.
Postat 24 Iulie 2011, 15:12 de UUUUUUUUUUUUUU
ma apuca rasul
si ca paranteza de ce nu scrieti de copii saraci care singuri muncesc si isi pltesc scoala de soferi? chiar credeti ca cineva adimra un copil care primeste murrra in gura ca un handicapat ajutor financiar permanent, asta sustineti voi, tatal meu imi plteste aia, si mama mea imi face aia, chiar dati dovada de cretinism asa incurajati tineri sa plnga ca mama si tatal lui nu i ofera, sincer nu aveti suffflet de om!
Postat 24 Iulie 2011, 15:10 de UUUUUUUUUUUUUU
ma apuca rasul
in orice stat nu conteaza educatia conteaza aportul la taxe, la noi in Romania unul fara studii, fara multa educatie plateste taxe de 3-6 ori mai mult decat unul cu studii, deci cine sustine SOCIETATEA? deci scuzati ma de aceea nu avem ECONOMIE pentru ca nu sunt incurajati sa realizeze venituri impozabile, ar trebuie un minim de venit la un impozit de 25% si peste o anumita suma sa platesc aun impozit de 10%, asa o sa dam chix mai nou cei cu studii castiga mai putin decat unul fara studii.O educatie costa sa vedem veniturile realizate si IMPOZITATE,. ca asa sa furi sa nu platesty taxe nu e cine stie ce calitate in EDUCATIE, totii avem case dar cum le avem! asta este urmatorul pas important in acuratetea morala si fiscala,totii avem educatie dar avem si banii sa o cumparam pe cea scolara , banii LEGALI nu furati si munciti negru?Sunt o groaza de ei care manaca gratis ca cersetori, daca ati cunoaste realitatea pe cuvant Moartea e mai buna si blanda.
Postat 24 Iulie 2011, 14:58 de UUUUUUUUUUUUUU
excese
nu inteleg de ce este atat de supralicitata familia chelu? iuliana baican chelu, o \"biata\" cantareata care NU TRANSMITE NIMIC! platitudinea intruchipata! florian chelu? pentru ca a facut o muzica NET INFERIOARA unor sonete? alexandrina chelu, cantautoare? hai sa \"ne radem\"! expozitie de steaguri? so, what? vai,sa cadem pe spate pentru ca se canta \"live\"? slagarul asta il tot auzim! e OK, daca se canta live BINE! dar daca o faci prost, mai bine un play back sanatos! in romania nu stiu daca poti numara pe degete artistii care canta live bine: andra, paula seling, traistariu, monica anghel, cristi minculescu, dan bittman, loredana si cam atat(poate mai sunt cativa pe care i-am omis). traistariu(talent deosebit)a avut o prestatie lamentabila la cerbul de aur acum cativa ani! si-a dat singur seama, si-a imbunatatit tehnica iar acum nu o mai ia pe aratura!
Postat 24 Iulie 2011, 14:12 de dante
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON