URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Ianuarie 2011, 14:35

FC Bihor dă afară doi membri ai conducerii şi doi antrenori

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Întrunită vineri, Adunarea Generală a Acţionarilor clubului FC Bihor a votat noua organigramă. Astfel, în urma aprobării acesteia, s-a redus numărul membrilor conducători ai clubului cu doi. Tot două posturi au dispărut şi din cadrul Centrului de Copii şi Juniori.

Cei afectaţi de această măsură sunt Vladimir Tămaş, care ocupa funcţia de director sportiv, şi Ioan Zare, aflat în trecut pe postul de organizator de competiţii, precum şi antrenorii Ovidiu Lazăr şi Ioan Naom de la Centrul de Copii şi Juniori.

Serban Morcan 01.JPGDupă cum a declarat preşedintele Şerban Morcan (foto), "măsura a fost luată ca urmare a faptului că serviciile celor doi din cadrul conducerii clubului se suprapuneau cu atribuţiile reprezentanţilor Liberty, care asigură managementul sportiv al echipei mari, în timp ce antrenorii Lazăr şi Naom îşi pierd posturile ca urmare a restructurării Centrului de Copii şi Juniori, care a cuprins şi reducerea posturilor de tehnicieni la 6".

În conferinţa de presă de vineri, organizată la sediul clubului de noul preşedinte Morcan, şi la care au mai participat Florin Birta, membru AGA, şi Cătălin Sărmăşan, preşedintele Şcolii de Fotbal Liberty, a fost anunţat şi faptul că antrenorul Călin Cheregi va deveni coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori, acesta fiind mandatat să propună un proiect în zilele următoare.

Conducătorii clubului orădean au revenit la sentimente mai bune faţă de Lucian Ulici şi Alexandru Gergely, care iniţial erau anunţaţi pe lista de disponibilizări, şi au decis să le propună acestora, precum şi tuturor celorlalţi antrenori de la Centrul de Copii şi Juniori, oferta salarială lunară de 1300 lei. Răspunsul lor este aşteptat până miercuri.

Grav afectat de problemele de sănătate, tehnicianul Alexandru Gergely va trebui să se opereze miercuri la picior. Întrebat de această situaţie, în contextul în care clubul are restanţe salariale de luni de zile faţă de antrenor, Florin Birta a lăsat să se înţeleagă că, totuşi, FC Bihor "va fi alături" de Gergely, deci că va suporta costurile operaţiei.

Din organigramă a mai dispărut funcţia de manager, care era ocupată de Mircea Frăţică, cel care-i ia locul acum lui Vladimir Tămaş, pe postul de director sportiv, în timp ce Doru Slatină rămâne organizator de competiţii, funcţie pe care o ocupa până în această iarnă şi Ioan Zare.

Preşedintele FC Bihor şi-a anunţat vineri şi principalele obiective pe 2011. Ele vizează reînceperea plăţilor salariale, care cuprind şi restanţe de 7-8 luni, plata restanţelor către furnizori şi neacumularea de noi datorii.

Mihai Anghel

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Fara Nicu Chioibas
Cataline, iesi in fata si arata-le ca nu ai fost degeaba la conducerea lui Liberty, Este o provocare pe care o poti duce. La fel si Doru Slatina. Oricum, Zare si Tamas facea doar figuratie la FC Bihor si se ocupau doar de cazarea arbitrilor. Atat.
Postat 16 Ianuarie 2011, 21:01 de Jan
aoleu
BOSCHETARII AIA DIN POZA CONDUC FC BIHOR?!!!!!BAI FRATILOR DAU AU AJUNS TOTI HANDICAPATII SA CONDUCA ECHIPA NOASTRA DE SUFLET?PAI AIA 3 BOSCHETI LA UN LOC NU AU FACUT PT FC BIHOR CE AU FACUT ORICARE DIN CEI DATI AFARA...JALE LA ORADEA...DUPA CE MI-AM MANCAT ANI DE ZILE DIN VIATA PE TERENURILE DE LA \"BIHORU\"AJUNG SA VAD CUM AJUNG TOTI NEAVENITII SA CONDUCA ACEST CLUB...CARE DIN AIA AU LEGATURA CU FOTBALUL?!SAU CU MANAGEMENTUL UNUI CKUB DE FOTBAL?!...NICIUNUL
Postat 16 Ianuarie 2011, 02:11 de diablo
Felicitari
Felicitari pentru functie d-lui antrenor prof. Calin Cheregi !! Esti un profesor competent, care ai obtinut rezultate mult invidiate. Daca pana acuma ti s-au pus bete-n roate, de acuma vei fi si mai invidiat !! SUCCES si putere de munca !!!!
Postat 14 Ianuarie 2011, 23:08 de Prof.
pentru antrenorul de papagali
doare cand se rupe teava de supt bani nemunciti, nu???....!!!!!! iar fie vorba intre noi , ienei ar trebui sa intre la muzeul Antipa , sectia dinozauri , sectiunea senili vorbitori degeaba!!! Papagalule , vezi ca ti-a pregatit si tie un pat la el in celula , sa va satisfaceti reciproc..!!!!!
Postat 14 Ianuarie 2011, 19:41 de satana
pentru diareea de isar adrian
handicapat este cine te lasa sa te dai cu calculatorul!!!!!! singura promovare a lui FC BIHOR s-a facut tot cu Doru Slatina organizator de competitii !!!! flatulatie ambulanta ce esti tu care esti tu o flatulatie !!!!!
Postat 14 Ianuarie 2011, 19:30 de satana
RUSINE
Cum va putea un handicapat ca Doru Slatina sa se ocupe de organizarea de competitii la o echipa de fotbal cu pretentii de promovare in liga 1. Este o rusine pentru cei ce conduc acest club.
Postat 14 Ianuarie 2011, 19:03 de isar adrian
In sfarsit un semn de normalitate la FC Bihor!
s-a reparat o nedreptate si s-a facut si un mare BINE pentru FC Bihor. Sarmasan nu are nici o legatura, el se ocupa de managment, iar centrul de copii este al lui FC Bihor. de mult trebui o schimbare la varful centrului de copii iar Calin Cheregi este o alegere buna, si va dovedi acest lucru. În rest, au fost disponibilizati oameni care, desi au trecutul legat de FC Bihor, nu au reusit sa faca nimic in ultima vreme pentru club. Pacat de Nelu Zare si Vova Tamas, dar in rest Naom si Ovi Lazar au demonstrat ca nu sunt demni de FC Bihor!!!
Postat 14 Ianuarie 2011, 17:00 de junior
sarmasanee
SARMASANEE BAGAT AI ULA N MATA DE EXCROC ORDINAR TU CU VLOSENIUC MATRASITI CLUBU SI INLATURATI OAMENII DE FOTBAL ADEVARATI HOTILOR MAI URMEAZA SAI INTERZICETI LUI JENEI SA INTRE PA STADION
Postat 14 Ianuarie 2011, 15:01 de antrenor
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON