URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Noiembrie 2017, 12:11

Războiul pozarăşilor: Mai mulţi fotografi din zona Beiuşului au fost daţi pe mâna Poliţiei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Scandal mare în zona Beiuşului, unde mai mulţi fotografi şi videografi au fost daţi pe mâna poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Bihor tocmai de un confrate de-al lor, patronul Fotoclip Beiuş, Boros Janos, care îi acuză că nu emit documente pentru imortalizarea unor evenimente şcolare şi pentru realizarea albumelor de absolvire.

Citeşte mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
hai sa fim seriosi
toate lumea din beius stie cine e,.daca ar fi un control la el nu stiu cum ar fi....asa ca nu mi se pare normal sa denunti pe alcineva dora pentrui ca nu ai tu de lucru.
Postat 27 Noiembrie 2017, 22:33 de user23
helen
boros a fost la noi la 2 evenimente si nu a dat factura un praduitor mic si neansemnat
Postat 27 Noiembrie 2017, 09:33 de todo
De multe ori hotii striga hotii.
Nu cred ca Boros sau oricare altul au emis facturi de fiecare data si nici nu comentez daca ar trebui sau nu. Si daca totusi Boros a reclamat cred ca ar trebui verificat si el de catre politisti.
Postat 26 Noiembrie 2017, 21:13 de Ducustrigacucu
@Damian
Ai dreptate partiala in cazul ii sau pfa. Doar legat de tva. Un impozit pe venit se plateste totusi. Eu nu as generaliza. Daca nu ar pierde bani, toti ar emite facturi. E o prostie imensa sa nu emiti factura daca nu ai nimic de pierdut. @TDS, eu nu am atacat pe nimeni, am facut doar o precizare, care cred eu ca se impunea.
Postat 26 Noiembrie 2017, 16:11 de Kid
Kid
Imi cer scuze d.le Sandu1200, comentariul era ptr KID ! Mea culpa !
Postat 26 Noiembrie 2017, 15:34 de Damian
@sandu1200
videografii de evenimente sunt in forma de organizare Intreprindere Individuala sau PFA cu locul de desfasurare a activitatii la domicilioul clientului. Nu sunt platitori de TVA ! Deci judecata ta este incorecta !
Postat 26 Noiembrie 2017, 15:29 de Damian
STOP AGAIN
@sandu1200: Eu ti-am zis să șezi blând! Vezi tu, te atacă și alții! Eu aici n-am ce zice! Nu mă pricep! Dar tot aș zice oarece: Go bro to UK! Nu iubesti România! La-să-ne în necazurile noastre! Eu cred că esti pus!
Postat 26 Noiembrie 2017, 15:17 de TDS
@sandu1200
Daca Boros emite factura si ceilalti nu, se cheama concurenta neloaiala. Daca scazi tva-ul si un impozit pe venit de 3%, poti incasa un pret la negru cu 25% mai mic decat cel real, facturat. Diferenta e prea mare sa poti sa-i faci fata daca facturezi tot. Fara sa cunosc personajele implicate, sunt sigur ca nu e niciunul "curat".
Postat 26 Noiembrie 2017, 13:30 de Kid
Da
Pe unii îi omoară concurența
Postat 26 Noiembrie 2017, 12:30 de sandu1200
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON