URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 05 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Septembrie 2018, 22:06

„Cine-i supărat pe mine”... Solistul Cristian Pomohaci, aplaudat la Zilele comunei Sântandrei (FOTO / VIDEO)

Preotul-vedetă Cristian Pomohaci a fost primit cu aplauze, duminică, la Zilele comunei Sântandrei, semn că acuzaţiile de pedofilie şi caterisirea nu i-au afectat imaginea în ochii fanilor.

Chef de ziua comunei

Nu mai puţin de 2.000 de localnici s-au adunat pe stadionul din Sântandrei pentru a participa festivităţile de ziua comunei. Cei mai tineri au avut la dispoziţie un parc de distracţii cu tobogane gonflabile, carusel, maşinuţe electrice, un trenuleţ electric şi multe altele. Adulţii s-au putut răsfăţa cu mici, grătare şi alte feluri de mâncăruri, de la kurtos kalacs la porumb fiert.

Pentru zona de food, organizatorii au întins mese cu circa 600 de locuri, toate pline, şi tot atâtea scaune au fost aşezate în faţa scenei pentru ca publicul să se poată bucura de show-ul de pe scenă.

Harul şi ispita

Programul artistic derulat de-a lungul zilei a cuprins recitaluri susţinute de artişti locali precum Cornel Borza, Leontin Ciucur, Sânzâiana Toader, Ansamblul Plaiurile Crişanei şi Ansamblul Artistic Profesionist Crişana.

Momentul serii l-a constituit însă recitalul preotului-vedetă Cristian Pomohaci, acuzat de pedofilie şi scos din biserică.

Preot la rândul său, cântăreţul de muzică populară Marius Cristian Pop, moderatorul spectacolului, a făcut apel la pilde creştine pentru ca Pomohaci să fie primit cât mai bine de public.

„Acolo unde este har mult de la Dumnezeu, acolo este şi ispită mare”, a spus cântăreţul, insistând asupra faptului că „nu avem dreptul să judecăm”.

Din cântare în cântare...

Pop nu a trebuit să insiste, însă, prea mult, pentru că Pomohaci a fost primit cu aplauze. Îmbrăcat în straie populare, preotul şi-a interpretat piesele de muzică populară care i-au adus celebritate şi bani, şi nu s-a abţinut să nu le dea peste nas eventualilor cârcotaşi din public.

„Cine-i supărat pe mine, crească-i coadă ca la câine / Cine-i supărat pe noi, crească-i coarne ca la boi / Şi ochii ca la broscoi”, a cântat Pomohaci cu tupeu, spre deliciul publicului, care l-a aplaudat.

Solistul şi-a încheiat recilatul în fix 30 de minute, conform înţelegerii cu organizatorii, scuzându-se în faţa publicului că este aşteptat la un alt spectacol în Băile Herculane. Pomohaci a părăsit stadionul ca pasager într-un luxos Porsche Cayenne.

După cum se știe, Pomohaci a fost caterisit din Biserică printr-o decizie definitivă a Consistoriului Mitropolitan din 2017, după ce Parchetul General a deschis un dosar în care acesta este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale. Acesta fusese înregistrat în timp ce cerea favoruri sexuale unui minor.

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
@Scortosule mult ai dormit
@Scortosule cum iti place sa jignesti omul care iti spune in fata frustrarile tale!Sa iti raspund la intrebari ca sa te linistesti sa nu d-ai in sevraj! PATRIOTISMUL este PATRIOTISM da tu nu-l ai . tu ai repugnare si intoleranta la crestinul parinte caterisit Cristian Pomohaci care a fost pedepsit de catre societatea romana pentru faptele lui de pedofilie. Crestinul cantaret Cristian Pomohaci are priza la public pentru ca-i cunoaste cantecele romanesti si in concerte salta romanismul in ei si-i face sa fie mandri ca sunt romani .@Scortosule tu nu esti patriot deloc esti doar un carcotas care sta pe margine si comenteazaintodeauna contra la orice. @Scortosule cum am mai scris la celelate comentarii primaria Sintandrei wstw o primarie `saraca ` si doar atat si-a permis sa promoveze din bani publici pentru ca ceilalti cantareti erau la Tebea pe onorarii mai mari.@Scortosule nu iti mai raspund aici la comentarii ` Vaya con Dios o con diabolo ` cu ce vrei sa alegi sa iti fie bine!@Unulgalben
Postat 12 Septembrie 2018, 18:11 de Unulgalben
@galbejitul
Ca tragi pe nas se vede deslusit din din latura asta de patriotism cu deviatiii sexuale. Daca numai tragi pe nas se poate vindeca, daca sunt boli in capul tau e mai greu de vindecat! Adica patriotismul este egal cu homohaci? Piere patriotismul odata cu homohaci? Vai de capul tarii daca homohaci este patriorul sef, daca homohaci e simbolul patriotismului...... eu nu sunt patriotul lui homohaci si un asemenea personaj nu trebuie promovat mai ales pe bani publici.
Postat 12 Septembrie 2018, 08:40 de scortosul
@Scortosule ai dreptate
@Scortosule multumnesc frumos pentru jignirile care mi le-ai adus iarasi!Sa iti raspund la intrebari ca sa poti dormi linistit la noapte si sa nu visezi urat! Da cand fumez , fumez numai Camel!DA! Doar cand postez scriu si scriu chestii din acestea patriotice cat de cat corect gramatical romaneste ! DA! Sunt un patriot! DA! Sunt dus rau patriot!NU! Nu fac parte din echipa lui Cristian Pomohaci, dar imi place cantrecele care le canta cantaretul crestinul parintele caterisit Cristian Pomohaci si care tie nu iti plac si acuzi si judeci ca este pedofil! DA sunt patriot!DA sunt patriot !@Scortosule pe tine te supara sa fii patriot? @Scortosule ma duc sa fumez o tigara Camel! .@Scortosule scortosule cum stii sa jignesti tu bibicule!@Unulgalben
Postat 12 Septembrie 2018, 00:10 de Unulgalben
@galbejitu
OK! Am inteles! tu tragi pe nas! Doar cand scrii, postezi? Patriotule!!! :) :))))))))))) Esti dus rau mai! faci parte din echipa lui homohaci si nu poti decat ca el! Patriot!? Mai trebuie sa fii ca tine, ca homohaci sa fii patriot? Nu mai trage pe nas galbejitule!
Postat 11 Septembrie 2018, 23:10 de scortosul
@Scortosule scortosule al treishpele ghinionistule vagabondule
@Scortosule ai dreptate sa iti intorc si celalat obraz ca sa-ma jignesti iarasi. @Scortosule propozitia doua care ai scris-o este o debitatie de om debil` Faptul ca esti un popa ortodox nu te face crestin ` ce tampenie ai scris scortosule ?@Scortosule asta o stii ? A zis-o acela din Nazaret acu 2000 de ani , unul Isus a zis ` Smerenia te va inalta, iar trufia te va osandi! Mare trufas esti tu @Scortosule scortosule! Eu ` Gabejitule ` cum scrii tu m-am smerit si mi-am scris pacatele , dar tu ca si trufas ma jignesti si ma ponegresti in fel si chip, osandesti un crestin ortodox fanatic! Eu ascult orice muzica, usoara , rock,opera, opereta , si populara a cantaretilor populari patrioti care canta si ridica patriotismul in romani ,ceea ce nu-i cazul la tine ca nu posezi asa ceva PATRIOTISM .FELICITARI Primariei Sintandrei ! FELICITARI primarului comunei Sintandrei domnului Ioan Marcus! FELICITARI Consiliului local al comunei Santandrei! MULTUMIM pentru acesta editie a III a Zilelor comunei Sintandrei! @Scortosule Comuna Sintandrei este o comuna prospera,dar nu si-a permis ca sa aduca alti cantareti populari patrioti din Ardeal pentru ca serbarile comunei au coincis cu Serbarile craisorului Avram Iancu de la Tebea si acolo au fost multi politicieni din partide ca sa isi faca baia de multime si popularitate! Era bine totusi si niste formatii de muzica usoara din Ardeal pe cei de la Desperado de la Cluj, Hara de la Cluj,Nighloters de la Cluj, sau formatii de muzica usoara de la Bucuresti ,era bine formatia Carla`s Dreams, era bine Motans , sau Alina Eremia ,dar acestia au cantat la ERA Shoping Oradea in acelasi timp cu serbarile comunei. A fost bine asa cum a fost si intodeauna se vor gasi nemultumiti care sa comenteze contra asa ca si tine @Scortosule!Crestinul Cristian Pomohaci are un cantec cu aceste versuri ` Unu cu unu face doi ,multi nu au ce cauta intre noi (patriotii) si unul esti tu @Scortosule!Dumnezeu de toti grijeste! @Unulgalben
Postat 11 Septembrie 2018, 22:41 de Unulgalben
@adanc ortodox galbejit
Mai adanc ortodoxule , atat ai tu ca orthodox cu crestinismul cat are coada vacii cu stampila primariei. Faptul ca esti un popa orthodox nu te face crestin. Dupa cum scrii ai de a face muuult mai mult cu amagitorul, cu mincinosul decat cu Hristoul lui Dumnezeu. Macar ai bunul simt de a tacea si a nu duce lumea in ratacire. Tu de oameni nu ai rusine iar de Dumnezeu nu ai frica! Galbejitule tu sigur esti un orthodox fanatic, curvar...(asa cum ai scris tu) dar tot la fel de sigur NU ESTI un crestin ortodox! Eu nu ascult si nu ma iau dupa cantecele unui raspopit si asa cum scrii tu, pedofil! RUSINE primarie ca nu a reusit sa aduca oameni sanatosi la aceste evenimente si a apelat la acest individ certat cu morala! Cat despre tine Galbejitule ... sa te mustre Dumnezeu!
Postat 11 Septembrie 2018, 10:19 de scortosul
Nu fa ce face popa...
Care BOR..scorti?...acolo e pepiniera de pedofili.....cine se aseamana se aduna...
Postat 11 Septembrie 2018, 09:26 de zorro
@Scortosule scoarta ce esti
@Scortosule mai dormea-i cand ti-ai scris comentariile! @Scortosule sa iti raspund la intrebarile curioase pentru care nu ai avut somn! @Scortosule eu ` Galbeitule ` cum ma numesti .sunt un crestin ortodox fanatic ,pacatos, curvar ,betivan, fumator, jucator de jocuri de noroc, etc ,etc , si toate pacatele le am . Adavarul pe care-l scrii tu in comentariu sunt niste minciuni, sunt niste minciuni scrise ca sa iti justifice tie adevarul tau.Vorba cantata a lui Cristian Pomohaci ` Dumnezeu de toti grijeste ` si adaug si eu si la rand la toti plateste dupa fapte si pacate. @Scortosule chiar ca nu ai inteles problema familiei crestin ortodoxe romane, nu este locul aici la comentarii si la acest articol pentru discutia aceasta.@Scortosule ateule iti vor fi iertate pacatele cand vei fi in lumea celor drepti?@Unulgalben
Postat 11 Septembrie 2018, 09:24 de Unulgalben
@galbejitule
Ma galbejitule tu nu vorbi de familia crestina si esenta familiei crestine. Tu vei avea o dubla masura de pedeapsa caci ai cunoscut Cuvantul si totusi ai ales pacatul.
Postat 11 Septembrie 2018, 00:21 de scortosul
@galbejitule
Bai galbejitule tu esti "crestin" pe invers? Prosteala asta cu "nu judeca" sa o spui la homohaci! Ei fi si tu popa!? Un de ala care nu judeca, gandeste? Cum poti lua lumina de la intuneric bai popo? Duceti oamenii in ratacire si in necunoastere! Tu ai ajuns sa justifici mizeria cu aiureli si minciuni? Dute si pacatuieste cat pot muschii tai dar iesi din biserica bai popo! Sa te mustre Dumnezeu pe tine si pe homohaci pentru nesimtirea ta de a rastalmaci Cuvantul! Draci in blana de miel!
Postat 11 Septembrie 2018, 00:16 de scortosul
nu judeca ca sa nu fii judecat
@Scortosule am fost acolo la Sintandrei,dar mai bine mergeam la Sinicolaul Roman. A fost frumos ,a fost bine la Sintandrei numai ca la sfarsit nu poti ca sa multumesti pe toata lumea de acolo si sunt nemultumiti intodeauna indiferent cat de bine ar fi organizat. @Scortosule nu ai inteles esenta problemei familia crestina ortodoxa.A avut o viata grea si parintele Crestinul Pomohaci a fost casatorit si a suferit o deceptie din dragoste din partea sotiei adulterine si pe urma binenteles ca s-a retras si a urat femeile si a apucat-o spre pedofilie si a fost pedepsit de catre societate. @Scortosule ateule ce judecator bun esti tu si @Valcov.Unul galben
Postat 10 Septembrie 2018, 21:33 de Unulgalben
De ignorat
Cel mai bine sa nu bagi in seama asemenea jeguri. Păcat ca oamenii, unii,nu taxează prin ignorare un asemenea nemernuc.
Postat 10 Septembrie 2018, 15:08 de Valcov
@anchetatorulgalben: Eu nu...
Eu nu am fost sa-l vad pe homohaci! Nici popa nu avea ce cauta la nici un eveniment pe raza comunei daca participa (chiar si colateral) homohaci! In rest ceea ce am spus despre bor si boristi ramane valabil!
Postat 10 Septembrie 2018, 13:49 de scortosul
Pomocaci
https://www.youtube.com/watch?v=Xbe8ZqjJQ5A
Postat 10 Septembrie 2018, 11:24 de ABP
Curiozitatea @Scortosului
Curiosule @Scortosule sunt un nimeni! Tu @scortosule trebuia ca sa raspunzi la intrebarea din prima propozitie a comentariului meu si dupa aceea sa intrebi!Unulgalben
Postat 10 Septembrie 2018, 09:21 de Unulgalben
Mmmmm..da..
Da... cine se aseamana se aduna si se sustine chiar si pe galben! Din pacate BOR-ul nu e capabil sa scape de vechii turnatori ai securitatii aflati azi in "fonctie" si sunt santajabili. Din aceasta cauza nu pot rascheta, chiureta putregaiul din sanul bisericii. Galbenule esti pretenar cu homohaciul? Esti pe aceiasi minte sau esti avocatul neplatit al sefului lui? Ce hram porti... avocatule, asa ca sa stiu cam cine ma comenteaza?
Postat 10 Septembrie 2018, 02:20 de scortosul
Taci daca nu stii @scotosule
@Scortosule ai fost acolo? Noa daca nu ai fost taci si te culca! Este usor de condamnat un om , nimeni nu este perfect , dar incerca ca sa fie perfect in ochi celorlalti! Inainte de condamna biseeica ortodoxa mai bine ar avea grija de familia crestina si de problemele familiei crestine , dupa aceea poate sa condamne , vorba lu ala rastignit acu 2000 de ani cine este primul fara pacat sa arunce primul piatra.@ Scortosule eu iti arunc primul pioatra in frunte Ce zici de asta? @Unulgalbem
Postat 10 Septembrie 2018, 00:16 de Unulgalben
Dupa ce...
Dupa ce o fost popa sa "sfinteasca" locu veni si satana. Ba popa ce ai cautat pe acolo daca stiai ca o fost invitat si satana?
Postat 09 Septembrie 2018, 22:49 de scortosul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON